Miss you so much more

Om jag kunde förklara känslan så skulle jag göra det. Flytten är avklarad och jag trivs hur jäkla bra som helst
-redan! Älskar verkligen den här lägenheten. Min lägenhet. Tusen tack till alla som hjälpte till, utan er hade det varit omöjligt! Är så tacksam! TACKTACKTACK!
Idag har jag varit iväg å gaddat mig igen :) Det blev en rockig pinuppa, haha. Jag gillar den skarpt! ;) Kanske ska messa över en bild till brorsan bara för å jävlas (ang. vadet) ;) Haha!
Resten av dagen har jag spenderat med Ellisen å kollektivet <3 Senare nu ikväll var Emma&Tommy över en sväng för å hämta nycklarna till Hellstedtsgatan. Blev ett par glas rött också :) Mysigt <3

Imorgon beger vi oss mot Borlänge och Peace&Love, ska bli riktigt skönt å komma ifrån stan några dagar.
Tar dock emot lite när jag inte hinner träffa någon jag saknar innan vi åker. Helt ärligt känns det förjävligt.

 Saknar.


Berätta hur du gör

Midsommar är över för i år. Härligaste midsommarvädret ever.


Kvällen spenderades hemma hos brorsan å familj med kollektivet och pappa. Finaste mamsen var tvungen å jobba :( Brorsan och jag har ett 20-årsvad och det är väl lika bra att föreviga det, haha. Han har en rätt stark åsikt om tjejer och tatueringar och givetvis kontrade jag och berättade att jag ska tatuera mig igen om
2 veckor. Så om jag inte har ångrat å tagit bort nån tatuering inom 20 år klirrar 1000:- fint i kassan, HAHA!
Vad tror ni, vem vinner?
Jag vet redan. 


Senare hamnade Keith (brorsson) och jag på fest ute i Brottsta där bland andra Elin höll till. Träffade på diverse löst trevligt folk :) Vad vi inte riktigt tagit med i beräkningen när kollektivet släppte av oss i Brottsta var att vi tänkte beställa taxi hem på en av årets mest osmarta dag att beställa taxi, OMÖJLIGT! Haha! Så det blev till att traska... vartomannat i 6cm klackar vartomannat barfota. Lämna av Keith hemma och sen traska vidare hem. 
Bra promenad. HAHA!


Idag har jag spenderat fina timmar med Ellisen, först en sväng på Djurgårn för att senare inta soffläge efter att ha inhandlat nödvändigheter, haha! ;) Tack för en fin dag hjärtat och förlåt för att jag antagligen tjatat hål i örona på dig! <3<3<3


  

Jag får nog hålla allt tillbaks.

Åh i ena sekunden känns allt så jäkla bra. I nästa sätter osäkerheten in. För mycket grubblande. Ältande.
Jag lever för att leva i nuet och en dag ska jag också lära mig att leva i det. Nuet.
När "för bra för att vara sant"-känslan sätter in låter jag den inte bero utan låter paja den istället. Bort med den, för kan man verkligen tillåta sig att må så bra? Vad ligger i bakhåll? Jag vågar liksom inte låta mig känna den där lyckan, jag är nog alldeles för rädd att bli sårad eller bli ifråntagen känslan. Patetiskt jag vet.
På måndag går flyttlasset mot Eskilsgatan. Har forfarande svårt att fatta att allt faktiskt har hänt. Det känns helt sjukt och så jäkla bra. Det är dags för att kliva in i nåt nytt i livet, kanske på flera plan.
När allt händer samtidigt är det så jävla skönt å veta vilka som står där i vått och torrt. Vilka som är ens riktiga vänner. I vått och torrt. Genom allt.  <3<3<3


Saknar dig.


A baby boy

Idag blev det tillökning i familjen :)
Storebror & Fia fick en liten pojke
<3

GRATTIS TILL ER OCH STOREBROR THEO
<3


Jag ska göra mitt bästa nu

Fy fan vad jag tycker att det är jobbigt att sjukskriva mig från jobbet. Usch. Sen jag började på Kicksan för 2 år sedan (!) tror jag att jag har varit hemma från jobbet 2 eller 3 gånger. Plus idag. Jobbade 12-16 sen pallade jag inte mer. Förkyld som ett as å nån nerv i kläm i ryggen så jag hade svårt å göra nån nytta med alla jäkla reavaror... så det blev till att ringa in det unga artilleriet så pensionären fick bege sig hem till sängen, haha!
Tack Alex! :) Verkligen! Jag har mer eller mindre legat däckad sen jag kom hem sånär som på 2 duschar för å känna att jag lever, hämtat snorpapper x antal gånger och (haha) dessutom lyckats doppa snorpappret, använt ja, haha! i oboyen, va fan liksom?! Äckligt? Pretty! Haha! Dessutom har jag grinat mig ikapp säsongsavslutningen på Grey's.  Jag behöver bli frisk nu tack, haha!

5 dagar kvar till flytt... Äntligen! Eller ja... blandade känslor. Fast det vet ni redan.
På torsdagen drar vi till Borlängeoch Peace and Love! Så jäkla taggad! :)

Du gör mig sådär fånigt glad...
:)












Too much for my head

Var ett tag sen... Ovanligt, haha!
Nåväl.

Jag vet fan inte vart jag ska börja, har så sjukt mycket i huvudet just nu...
Flyttar om drygt en å en halv vecka (!) och fy fan vad jag känner mig rädd. Livrädd beskriver nog känslan bättre.
Det ska bli så jäkla kul men samtidigt känner jag mig så trygg i det som finns här. Allt som har varit här.
Sen alla höga förväntningar jag har med flytten. Allt som jag hoppas ska bli så bra. Är nog dags att tagga ner. Det är så jäkla typiskt mig å hoppas way to much! Eller hoppas... vet inte om det är rätt ord. Det känns som om det kommer att komma ett nytt liv med flytten...att allt kommer att bli så bra. Jag menar kom igen... Det är nog dags för mig att vakna upp. Verkligheten är alldeles för nära.
Åh jag vill att det ska Peace&Love nu. Komma ifrån den här stan om så bara för några dagar. Det är jag och Elli i en stad som inte är Eskilstuna. Shit det låter som nåt slags paradis som jag vill till NU.

Too much for my head.
Out of order.

Put a needle into my skin...

Finular på ny tattoo... Det kommer bli så rackarns fint...

This is hotstuff!

Fan vad jag älskar den här bilden på Ellisen!



Babylove! <3


Love is in the air


BRÖLLOP
Henke&Maria






Typiskt mig att lägga ut bilder nu - nästan 3 veckor senare.
Men bättre sent än aldrig. Så gott folk. Ta en titt på det här.
Ren kärlek.


Weekend wars

Har varit en rackarns härlig långhelg! Bara det att ha varit ledig i 4 dagar... nu känner jag mig taggad att bege mig till jobbet imorgon. Här finns minsann ingen söndagsångest!

AC/DC var riktigt jäkla bra! Kanske tillochmed obeskrivligt bra! Hardcore var förband, coolt å få öppna åt AC/DC!
Fredagen skulle spenderas åt Stockholmsshopping men shit alltså - stockholm jag gillar inte dig! Haha! Jag pallar't inte! Dessutom var det nån jävel på hotellet som, utan att överdriva, envisades med att spola i toaletten på rummet bredvid oss säkert 25-30 gånger på raken! Så vi åkte hem med 11-tåget redan, haha!


Fredagskvällen blev inte alls som planerad. Aj. Nog sagt om den saken. Punkt.
Men nog fan blev den bra ändå! Riktigt bra! :) Parkhäng i Rothoffs med massa fina människor och senare Vainot.
Igår blev det till att ta konsekvenserna från det som rann ner så lätt kvällen innan. Jisses. Men det var det värt. Haha.
Gårdagskvällen spenderades hemma hos Michelle&Tomas med Martan och Tomas bror, senare en sväng till Rothoffs och eftersom det var så äckligt mycket folk på Nybron satte vi oss på Royal Oak. 
Jäkla fin kväll med er <3

Nu garderobsrensning. Kul. Not.





For those about to rock.

Inleder en 4-dagars ledighet med kollektivet och dessa karlar



Pics




Bilder från idag. Båda tagna och tjyvade av syster!


It's a great day to be alive

Idag har varit en sån där dag som jag mest känner för att gå runt och le hela dagen. En sån dag då jag faktiskt kan hålla tankarna i schack.
Dagen har bjudit på underbart väder, födelsedagspicknick på djurgårn med kollektivet och mamma&pappa (där min tallrik blev länsad på majs av lillhjärtat, haha! Bästa! <3), sen en promenad förbi nya lägenheten, glass nere vid ån, en sväng genom gamla stan, pizza med kollektivet, en dos av fina vänner genom luren, jobbat, besök på jobbet, och efter jobbet en liten mysstund med Ellisen <3

Igår fick jag veta att jag blivit godkänd i bostadsrättföreningen, kan ju vara bra så jag får flytta, haha!
Idag gjorde jag dessutom adressändring from 28juni. Det här kommer bli bra.


Till vänner&familj: Att ni orkar lyssna. Att ni orkar stå ut med mitt humör. Att ni står där i vått&torrt.
                           Utan er vore jag ingenting. Jag älskar er.



Handle with care!

Fy, har en riktigt jävla olustig känsla i kroppen som vägrar att släppa och som jag inte kan sätta fingret på vad det är. Det känns som om "bomben" kommer släppas vilken dag som helst. Men jag hoppas att jag har fel.
Jag hoppas verkligen jag har fel.

Jag blir så arg på mig själv för jag inbillar mig att flytten kommer att vara starten på ett "nytt" liv. Visst är det fånigt?! Jag vet. Jag önskar att det kunde vara så enkelt att jag kunde lämna lite av mig själv här. Så jävla många tankar och funderingar som jag verkligen inte orkar dra med mig. Det finns ett kapitel som jag skulle må bäst av att avsluta helt och hållet. Även om det inte påverkar mig lika mycket som förut så finns det ändå där nånstans och skaver hela tiden.  Men det är så mycket annat. Bland annat är jag så sjukt trött på menlösa människor som inte kan stå upp för sig själva, som inte säger ifrån utan låter andra styra och ställa! Och som folk dessutom tycker synd om! Jag kan inte tycka synd om längre utan vill mest skrika ifrån! Jag är trött på att känna mig som den onda i det hela.  Och ja- jag syftar på enskilda individer! Jisses! Nåväl.

Om inte den där vidriga känslan släpper taget snart kan det tänkas att jag snart får hantera ett redigt psykbryt.
Eller ni. Ungefär som detta. Fast mer.


/Dess