Om jag hade lite kraft att ge dig

Tusen saker snurrar i huvudet och jag behöver sortera dem men det gör mig bara mer stressad.
Jobbade 16-20.10 idag och inte en gång fanns det tid att ens gå och dricka ett glas vatten, det var sjukt mycket att göra. Varor och mycket kunder. Varorna fick dock stå där dom stod i stort sett för det fanns inte en chans att hinna med dom. Det är kul när det är mycket att göra. Men. Det är så jävla typiskt mig att stressa upp mig. Inte utåt sett men inuti är allt som ett jävla virrvarr.
Å inte blir jag mindre stressad när jag kommer hem. Kommer på att jag har missade samtal på mobilen som jag måste ringa upp, obesvarade sms som kräver svar, saker att planera inför bröllopet. Samtidigt känns det som om jag vill att mer ska hända. För jag vill ringa de där samtalen, jag vill svara på sms:en och jag vill göra bra ifrån mig på bröllopet för brorsan&Marias skull. Ibland känner jag mig så jävla otillräcklig.
Dessutom spyr jag på den jävla nätverkskabeln som slingrar sig över golvet, apful&jobbig är den. Bestämmer mig för att ta tag i å fixa skiten. Ominstallera, avinstallera nätverkskort, drivrutiner... jag fattar ingenting men tackar Björn&Calle på HP för den fantastiskt utförliga beskrivningen hur det hela skulle gå till, för en idiot som mig när det gäller just sånt. När jag är på vippen å ge upp och nästan beslutat mig för att köpa en ny dator imorgon... så har jag fixat det. Nu är sladden borta&undangömd. Och jag... jag känner mig lite mindre stressad.

Nu är jag hungrig.

/Dess
 

Turn down the lights









Sista bilden är tjyvad av
Roxy. Hoppas d va okej?
Såhär ser det ut när man försöker tända utbrända tomtebloss...
Haha!


25 pers på 26 kvm, med andra ord lite mer än 1kvm/person, hade vi att röra oss på igår. Haha.

Å rackarns trevligt hade vi! :)





Nickes 30-årsfest

...förra helgen. Jag är snabb. Haha.
Tusen tack för att jag fick komma. Var en rackarns kul kväll!
Se bara...














Sista bilden för kvällen och det ser ju ut att kunna låta vettigt...
Kolla Jimmys blick... haha. Say what?


Det finns hopp om en förändring men det tar den tid det tar. En ny start, jag tänker nya tankar.

Smider planer och nu har jag kommit en liten bit på väg. Jag har kommit så långt att jag faktiskt tror på mig själv i det här. Jag kan. Jag vill. Jag ska. Det känns som om jag har förhalat det sååå länge men samtidigt har jag kanske inte varit redo förrän nu på det psykiska planet. Jag tror att jag har kommit till en punkt där jag faktiskt kan acceptera livet så som det är just nu. Jag ska inte ljuga, jag har jobbiga dagar men de bra dagarna överglänser alltmer ofta de dåliga dagarna. Häromdagen var en överjävlig dag inombords och någonting ångestliknande bultade innanför bröstkorgen. Jag hatar den känslan och jag försöker verkligen att peppa mig själv sådana dagar. Det syns inte på utsidan men det finns där. Men på något sätt känns saker och ting lättare att hantera nu och jag tror att jag menar det mesta.
Nåväl.

Men nu ska jag fasiken ta mig i kragen och faktiskt kunna erkänna för mig själv och andra att jag fan är bra på det jag gör. Jag kan det här så nu jävlar är jag pepp! Det må kanske vara ett litet steg för andra men ett stort steg för mig.




Det är bara saker man ser

Det blev en rackarns trevlig 30-årsfest i lördags. Sis&jag började kvällen hos Punkjocke där också Johanna&Robin var, för att en halvtimme senare bege oss till Papas Tapas där festen hölls. Svårt å sätta ord på kvällen men jäkla trevligt var det! :) Runt halv tolv-snåret flyttade vi festen till Vainot :)
Tack Nikke för att jag fick komma!  :)


Söndagen vaknades det upp med redig baksmälla. Tur att det finns "medicin" för sånt... höhö. För den bästa medicinen mot baksmälla är... ;) Och tur att jag var ledig, annars hade jag nog mer stjälpt än hjälpt på jobbet, haha. Så söndagen spenderades med andra ord till sängs, till halv-jävla-sju! Sen spatserade jag vidare till brorsan där det vankades födelsedagskalas för Pia. Typiskt mig å komma bakis på familjetillställningar... När mamma fyllde 60 somnade jag på soffan bland en massa folk. Kul tjej och nej. Det är inget jag är stolt över.
Nåväl.

Gårdagen är svår att ta upp utan att bli irriterad. Skulle jobba på stan, 10-18.30. När jag kommer dit finns inte min anställning där kvar i systemet (har jobbat extra där förut) och jag kan därmed inte logga in mig eller komma in i kassan. Toppen. Gaaaaahhhh! Jag ställer upp för att hjälpa och för att det behövs men så blir det bara skit. Jag behöver inte säga nåt mer. Jag blir bara så jävla less.


Idag har jag en av mina sämre dagar därför besparar jag er mer babbel&klagomål för idag.
Sorry folks.

Jag är lyssnaren som tårar mot din kind

Hm har tvättstuga idag. Dock misstänker jag att fastighetsskötaren är i huset så då håller jag mig bakom min låsta dörr. Haha. Nåväl.
Nelia hjärtat har varit här å förgyllt morgonen/förmiddan en sväng medan Pontus bastade. Hos moster får man göra det mesta... haha. Slita sönder toapapper på halva golvet, leka med datorn... you name it. Haha.
Lilla hjärtat <3

Tänkte jag skulle bege mig ner till Åhléns en sväng men just nu har jag noll energi.
Kan ju börja med att kleta på ett ansikte och sen kanske få ett sms till Marie.
Så får det nog bli.


/Dess



Leopard


Haha! Var tvungen å sno den här bilden från Stylissimos hemsida!
Brorsan på bilden tagen för flera år sen.
Kommer ihåg det så väl!


Rädslan går över men den där oron stannar kvar

Man kan ju tro att jag börjat få vårkänslor. Har tvättat och städat ända sen jag gick upp imorse vid 9.
Tvättat kuddar&täcke, skurat duschen, tillochmed städat det äckliga utrymmet unde diskhon *huga*! Tvättat golv och fixat. I eftermiddag kommer mamma&pappa in till stan för att barnvakta Kane&Andrew så då lovade pappa att de skulle följa med å handla massa mat. Nyttig mat. (Mestadels.)

Imorgon är jag ledig även då men åker/går nog ut till Tuna en sväng för å luncha med Ellisen? Haha. 
Och hälsa på Marie som ska provjobba hos oss imorgon. Det sjuka är att hon och jag har läst varandras bloggar hur länge som helst (känns det som). Tror det var Izabell på makeupstudion som tipsade Marie om min blogg å på den vägen är det. Så det känns lite som om att jag måste ut till jobbet imorgon för att se vad hon är för en filur ;)

Imorgon eftermiddag ska jag med sis till Jessica för klippning. Jag lovar - jag ska inte klippa ett hårstrå för tro mig - då kommer brorsan bli galen på mig, haha! Vi har kommit överens att mitt hår numera ligger i hans händer,haha. Inte mig emot. Vi båda är inne på rockabilly-frilla så jag måste ha tålamod å låta håret växa nu... Luggen har vi fixat till i alla fall.  Det tar ju bara sån jäkla tid... Nåväl.


Brorsans salong
Stylissimo i Stockholm
Jessicas salong Studioett här i Eskilstuna


Tvättstugan nästa!

/Dess
 

Hope someone hears me tonight

Dag 2 av helgen är snart avklarad. Helt nyktert hela helgen. Jäklar vad skönt!

Igår träffade jag Maria Diesel & Emma på över en lunch/fika/mys hos Emma. Har inte träffats på alldeles för länge så det var jäkla trevligt! :) Kvällen spenderades i soffläge :)

Idag jobbades det 12-16 och sen var planen att bege mig på sexparty hos Jessica men jag mådde sisådär vilket jag gjort de senaste dagarna så jag åkte hem till brorsan istället där det vankades middag&familjemys <3
Även kollektivet å mamma,pappa&Amber var där. Så jäkla mysigt, åh! :)

Nej nu är det dags för sängen för imorgon vankas jobb igen.

/Dess 

Happy thoughts


HAHA! Fulaste bilden! Men det är ungefär såhär glad jag känner mig!


Can't fight this feeling... do I have to?

Snacka om att vara bortskämd!
Igår fick jag presenter av kollektivet och som om inte det vore nog så fick jag även presenter av Ellisen, Ronny & mamma&pappa idag :) Av Ellisen fick jag ett rackarns fint ljusarrangemang, av Ronny ett par jättefina örhängen och av mamma&pappa fick jag presentkort på Stadium så jag kan inhandla träningsskor :)
Tusen tack till er alla! och tusen tack för alla fina ord och gratulationer! Ni anar inte hur mycket det betyder! <3


Jobbade med Ellisen på dagen och Ronny å jag jobbade kvällen. Ljuger inte helt när jag säger att jag fasiken hade kunnat somna där vid halv sex snåret. Fasiken vad trött jag var! Sen kom mamma&pappa förbi en sväng så då blev jag lite piggare, haha. Jag (och mamma) brukar alltid klaga på pappa att han har så sjukt torra händer så jag lurade honom till en paraffinbadsbehandling. Haha. En sådan behandling är i stora drag, som följer; handpeeling, insmorning med handkräm och sen ner i paraffinbadet. Efter att ha tagit av paraffinet masseras det in mera återfuktande kräm. Fina grejer! Mjukar upp och är riktigt effektivt för torra händer. Är också bra för att lindra smärtan vid reumatism och artrit. 
Hann även med en lunch med finaste Martan. Det bidde pizza  i vårsolen! :)

Imorgon är jag ledig och då ska jag träffa Dieseldoris och Emma. Ska bli så jäkla kul för det är riktigt länge sen vi sågs! <3 Vill även hinna med å kika över en sväng hos brorsan. Kvällen hoppas jag spendera med kollektivet <3


/Dess


Feeling free

Känns så sjukt skönt att veta att jag äntligen har en stadig grund att stå på.
Jag har jobbat kontunerligt sen jag var 18 (?) Kommer ihåg att jag började jobba 2 dagar efter studenten. Det är lätt att vara efterklok såhär i efterhand... haha. Nåväl. Känslan av att allt hårt arbete faktiskt har lönat sig känns så sjukt bra! Man får liksom utdelning på något sätt.

Fick "grattis-till-jobbet"presenter av kollektivet i form av smycken som jag gillar big time!  :) Tusen tack! <3


Nej nu ska jag snart förflytta den här febriga kroppen till sängläge.


/Dess


Fast anställning på Kicksan <3

Fick fast anställning på jobbet idag efter att ha jobbat där i snart 2 år =)
Känns så jävla bra!





Give me thoose hours back

Har precis lagat min fina stjärnring. Den har varit paj på tok för länge så nu är det dags för en comeback!
Blev inspirerad av Martan å pyssla lite. Så målade en fejksilverring som tappat färg med svart nagellack.
Å för att fixa stjärnringen målade jag en gammal ring med platt hjärta på för å fästa stjärnan.

Naglarna är även lackade. Inte svarta. Gråa.

Imorgon skulle jag behöva x antal extra timmar: Morgonmöte. Jobba. Middag på Royal Oak. Electric Boys på Harrys. Nybron? .... sen några timmars sömn för att åter bege sig till jobbet. Det är ju lördag.


Dags att inta sängläge.
/Dess

Helt jävla seriöst!?

Jag brukar inte bry mig nämnvärt av det jag läser i vissa bloggar men det här tar priset...
Haha hittade detta inlägg på paow.se blogg... jag dör... HAHA!

"Jag ska tyvärr inte köpa jackan av vissa anledningar. Den är gammal och jag anser att det är mindre djurplågeri att köpa en begagnad päls eftersom inget nytt djur behöver slaktas som när man t.ex.  köper en Goose."


Jisses jag vet inte vad jag ska säga...

Walking with swallows


Nu är dom på plats, dock lite mindre svullna...


Note to self

Även fast jag jobbar varenda jäkla helg så infinner sig helgkänslan där någonstans ändå på fredagen.
Helgen som var innehöll det mesta av det bästa och jag tror att jag nästan log mig genom hela helgen. Trots jobb och alldeles för lite sömn...

Fredagen jobbade jag till stängning, mötte sen upp Martan på Carlings varpå vi begav oss till MacBeth där Michelle,Tomas, Nicke&Karin befann sig. Käkade&myste och runt 23 spelade Dirty Hearts.
Jäkla trevlig kväll! :-)
Note to self: håll dig inne nästa gång du gaddat fötterna dagen innan! Snyggaste svullnaderna!


Lördagen jobbade jag öppning-stänging och begav mig sen till brorsan. Fick middag&luggen klippt innan jag skulle till Michelle. Tacktack! <3 Förhäng hos Michelle med Kicki&Elin. Senare inflyttningsfest hos Madde. Och därefter.

Jäkla härlig helg! Det gör vi snart om!

/Dess