Fan Fan Fan

Fan.Fan.Fan. Jag är så förbannat trött på jobbet så det är verklige helt sjukt! Jag vantrivs verkligen!
Mår dåligt och vill bara gråta så fort jag tänker på det! Jag har 7 pass kvar. 7 pass!? Alla säger att det snart är över och att jag klarar det. Men det känns inte så. Det känns fan inte så! Varför ska jag gå och må dåligt för några sketna tusenlappar? Pengarna betyder ingenting i jämförelse med detta! Det gör verkligen ont i hela kroppen när jag tänker på jobbet. Jag har klarat det i 1 år och 2 månader men fan, jag klarar inte mer! Grejen är att jag antagligen kommer att få stå ut för det finns väl som vanligt inga vikarier som kan jobba för mig. Nej, det kommer inte att gå... Känner mig helt utmattad och tom. Vet inte om jag klarar att säga upp mig och sätta dem i sticket utan vikarier...Fan!

  


Första flyttlasset går på torsdag :)

YES ÄNTLIGEN PÅ VÄG!!!!

På torsdag går första flyttlasset! Känns otroligt bra men samtidigt är det läskigt.

Just nu är det så mycket på en gång! Jag blir stressad bara av att tänka på det! Jag jobbar mest hela tiden och när jag är ledig är det planering och packning inför flytten. Sedan är jag nervös inför skolstarten. Så mycket nytt på en gång! Någonstand känns det otroligt häftigt att börja ett nytt liv i en ny stad dessutom med Andreas, min själsfrände! Vidare så är jag även hus- och kattvakt.

Nu är det inte speciellt långt kvar på schemat och det känns så jäkla bra!!!  Är så trött på på jobbet så det är helt sinnessjukt!



                                                            Hoppfull, glad och lycklig
                                                                         -Nervös-

Love it!

Nu är det inte långt kvar till flytten  ... ... ... :) Det är mindre än en månad kvar! Närmare bestämt 29 dagar kvar :)
Jag kommer att jobba mestadels fram tills dess och det är en del kvar att packa så tiden kommer att gå himla fort!
YES!

Ikväll ska vi till lägenheten och kolla lite närmare på den. Ska kolla tapetfärg och mäta lite. Är sugen på att flytta in!

Maria, Göteborg låter kanon den 27-29:e juli! Vi får bara kolla upp vilka som ska med :)

*Glitter*