Finaste...


...saknar lillan så mycket!

Jobb.Ledig.Jobb

Gick som vanligt upp vid 05.45, fixade mig och åt fil... Sen tog jag bussen 06.33 till jobbet. 07.12 var jag påväg därifrån igen... Var så sjukt lite att göra idag så de som ville fick åka hem... Så jävla skönt! Lade mig på soffan när jag kom hem och sov till 11, grymt skönt!
Runt den tiden ringde Linda från Kicks och undrade om jag kunde jobba idag eftersom hon var sjuk, hon var dock på jobbet men hon var jätteförkyld och hade feber =/ Kanske inte så konstigt när hon jobbat varje dag i 3 veckors tid!?

Cyklade ut till Tuna runt ett där jag mötte upp Maria & Ellinor :) Spenderade några timmar där med lunch, prat och mys :)
Sen jobbade jag 16-19.45 på KICKS.

Jobb.Ledig.Jobb

Konsten att hinna med allt...

Jag har hunnit med förvånansvärt mycket den här helgen!

I fredags slutade jag jobbet klockan 14, vilket även syrran gjorde så vi åkte ner en sväng på H&M på stan (och några butiker till haha) Kom dock därifrån utan ett endaste inköp ;)
Sen hämtade Tessan upp mig på stan och sen åkte vi och hämtade upp Elin och sen åkte vi ut en sväng till systemet och Tuna Park.
Sen skjutsade Tessan hem oss för att fixa till oss inför kvällen. Vid halv sex kom Mikaela och hämtade upp mig med caben ;) Så jäkla nice! Vi hämtade upp Tessan & Elin och sen åkte vi till Malmköping och Malma Marken. Åt, kollade på EMD (tyckte framträdandet var mest pinsamt, det blev för mycket av allt) sen gick vi en sväng och kikade, samma gamla skit som vanligt, haha! Kom hem runt 22, svidade om och cyklade till Katta & Fredrik där Pontus och Maria var. Satt där tills ca 24 då jag verkligen höll på att somna!

Jobbade på Kicks igår 12.00 - 17.10, love it! Jobbade med Ellie och Eleonor :) Anna var sjuk så vi blev en kort men det var inte så jättemycket folk som det annars brukar vara löningshelger så det gick ändå. Fick fler tider för augusti :)
Blir dock en vecka som jag kommer jobba 65,5 timmar. Men Kicks känns inte som ett jobb riktigt... mer som.... jag vet inte... men jag tycker så mycket om det och jobbarkompisarna är underbara!!!
Den veckan kommer jag jobba måndag och tisdag 7-16 på H&M lagret, sen på onsdagen jobbar jag 7-14 på H&M lagret och sen 16-20 på Kicks, torsdagen 7-16 på H&M och 16,30 - 20,00 på Kicks, fredagen 7-16 på H&M och 17,00 - 20,00 på Kicks, lördagen är jag ledig och sen jobbar jag söndagen. Kommer bli tufft men det ordnar sig :)

Igår kväll var Tessan, Jocke,  Joel, Susanna & jag på födelsedagsfest hos Jockes brorsa Robin, trevligt! :)
Sen blev det utgång på Harrys! Måste säga att jag föredrar Nybron men man måste ju byta miljö ibland ;) Haha!
 
Idag var Elin & jag på stan. Inhandlade en jättesöt tesil :), handdukar, kökshanddukar, stora plastrosor och två (riktiga) murgrönor på båge :) Väl hemma städade jag, diskade, plockade undan, handlade och gjorde matlådor för tre dagar så nu är jag "redo" för en ny arbetsvecka!

Det var min helg i stora drag! Vad har ni gjort i helgen?

Kramar Dessan

H&M 7-16 och KICKS 16.30-20.10

Hamnade på märkningen på jobbet idag - hela dagen! Så jäkla skönt! I alla fall en "vilodag" för mina knän som inte direkt blir bättre av truckskorna... Men på märkningen kan jag kasta av mig skorna, lägga upp fötterna på en back under bordet och sitta på en otroligt skön stol, haha! Rena drömmen...
Tog bussen hem, klev innanför  dörren hemma ca 16.20, fixade till håret och bytte om och 16.25 satt jag på cykeln på väg til Tuna och Kicks, haha! Ikväll var det Anna and me (and Bobby McGee)..... som jobbade. Hade kommit varor idag så vi packade upp och larmade och fixade så passet gick snabbt :) Var dock inte så mycket kunder men det kan jag förstå - det är ju sjukt härligt väder! Kände mig dock som sju svåra år då jag var sjukt trött men det gick! :)

Ska även jobba på Kicks på lördag 12-17.10. Sen fick jag lite fler tider på vardagar i augusti då jag fortfarande jobbar på H&M så det kommer bli fler dagar som idag. Men det gör inget, jag älskar jobbet på Kicks! :) Plus att jag fick lite helgtider under augusti :) Extra klirr i kassan ;)

Imorgon jobbar jag som vanligt, 7-16, och sen kommer Elin & Emma över på middag, Elin ska även sova kvar här :)
Tessan jag har inte hunnit prata med dig om imorgon än, haha! Men kommer du över på middag? :) Har ju inte träffat dig på ett helt dygn och börjar redan få abstinens efter dig!


Sov så gott!
/Dess



Känner mig ungefär såhär pigg för tillfället haha!
(Ca 3 år sen? i Frankrike)
Sjukt ful bild men det bjuder jag på!
Haha!


Så rädd. ...

Så rädd. Eller snarare livrädd. Livrädd för att känna. Livrädd för att lita på en annan människa igen.
Jag vill. Jag vill träffa någon men fan... Jag känner mig mest rädd.
Hur vet man när det är äkta? På riktigt. Jag är som sagt... livrädd.


Jobbveckan är igång igen... Gårdagen gick sjukt fort! Så skönt! När jag kom hem fick jag ett sms från Tessan och blev bjuden på middag, vilket jag absolut inte tackade nej till - underbart! Mikaela hämtade upp mig runt 17.20 och så begav vi oss till Tessan :) Hon bjöd på kycklingfilé och klyftpotatis och rödbetor i ugn, grymt gott! Senare, då även syster & Pontus dök upp,  bjöds det på hemmabakad tigerkaka :) Tack gumman!

Även idag gick jobbtimmarna galet snabbt! Tog bussen från jobbet och ner på stan vid 16 för att möta upp Tessan & Mikaela. Blev afterwork på Centro, så himla härligt med så jäkla härligt väder :)
Tack tjejer för idag (och igår... och alla andra dagar)

Väl hemma tog jag en efterlängtad dusch eftersom jag inte hann hem och duscha efter jobbet, härligt :) Sen kom Söderholm över till kollektivet på en fika så jag var där uppe en stund :)

Ellie från KICKS ringde förut när jag var nere på stan. Hon undrade om jag kunde jobba på lördag men Tessan och jag har planerat en sväng till IKEA, men det verkar bli fint väder i helgen så vi skippar nog det så ska prata med Ellie imorgon och se om hon fick tag på någon. Sen undrade hon även om jag kunde jobba några dagar vecka 33, men det var veckodagar och då jobbar jag ju på H&M. Men jag ska i alla fall jobba imorgon, det var lite kris eftersom Elenor är sjuk. Så imorgon jobbar jag först på H&M lagret 7-16, sen tar jag bussen hem 16,10 från Svista. Hem och hämta cykeln och sen iväg till Tuna Park för att börja jobba på Kicks 16.30. LYCKA TILL! Haha! Äsch det är lugnt om jag kommer något senare också, haha. Ellie går inte hem förrän 17.00
Efter Kicks ska jag träffa Ronny, han ringde förut idag... Verkade inte må nåt vidare... =/

Nej nu ska jag kila i säng.

/Dess

Lördagen av tristess

Lördagen påminde mig om vad fredagen bestod av... Var seg som fan hela dagen! Men baksmällan, dvs illamåendet började smyga sig på när jag satt på Hurtigs och åt sen lunch och fikade med Emma & Tommy och Elin.
Kvällsplanen var att åka hem till mamma & pappa och sen vidare till Jennie på tjejkväll men jag mådde inte alls bra så lördagskvällen spenderade jag hemma med syrran.
Vid 22 åkte vi ut till Skogstorp och hämtade Pontus hos Nollan & Paula. Följde med och hälsade på de jag kände; Bokvist, Neimann & Andreas :)
Väl hemma igen höll jag på att dö av tristess och försökte få med mig Elin&Tobbe och Tessan ner på Grappa för ett glas men utan resultat den här gången haha. Men snart är det fredag igen ;)


All for now
/Dess

När fredagen kommer

Sitter just nu hemma hos mamma & pappa i Hälleforsnäs. Har precis ätit och mamma skulle prompt upp i skogen och plocka blåbär.... Kanske vankas det efterrätt? ;)

Fredagen bjöd som vanligt på utgång :) Mötte upp Tessan vid Coop och inhandlade ingredienser till middagen som bestod av en jättegod kräftröra som Tessan slängde ihop (receptet kom från hennes kusin Alexandra), rostat bröd och räkor. Sminkade Tessan inför kvällen, shit vad bra det kändes om än lite ringrostigt. Shit vad jag saknar att sminka, under utbildningen handlade det om makeup 24/7, men nu ligger det tyvärr på hyllan... Dock finns lite planer till hösten, jättespännande :) Vid 19 kom Mikaela över och vi åt och drack vin. Ändå lite senare kom även Elin över, hon hade inget för sig så jag sa åt henne att komma och festa med oss :) Sagt & gjort!
Runt halv tolv begav vi oss ner på stan och Nybron, och givetvis dansade vi oss igenom natten, som alltid :) Precis som det ska vara :) Love it!


Mikaela


Tessan


Tessan&Dessan


Hoppsan ;)




Söta högtalare

Klickade hem dessa högtalare igår




Såna som förstår sig på teknik kanske tycker det var ett dumt köp men eftersom jag är nollställd när det gäller såna här saker får man gå efter utseende, haha! Nejdå, det fanns bra kundrecensioner och allt är bättre än det ljud min dator skränar ut nu, haha!

Sjukstuga?!

Jag hatar att  vara förkyld! Snorpapper överallt som jag slänger omkring mig känns ju jättefräscht... eller inte!
Ringde jobbet vid 07 i morse och sjukanmälde mig. Kommer knappt ihåg samtalet eftersom jag var så galet trött efter ca 3 timmars sömn. Vaknade sen runt 11.30 och gick upp och deckade på soffan igen.
Kände mig lite piggare framåt dan så fixade lite här hemma, skurade duschen och iklädd diskhandskar gjorde jag även rent i avloppet där.... Fy fan vad äckligt! Det gör jag inte om igen på länge! ... eller så är det precis det jag borde göra... Usch! 
Vid 15 kom Emma förbi med alvedon och nässpray till mig, tack så jättemycket gumman! Hon stannade en stund och sen cyklade hon iväg till jobbet.
Sen smsade Tessan att hon hade bil till imorgon och undrade om jag hade lust att hitta på nåt. Nog för att jag är faktiskt är sjuk och hemma från jobbet men jäklar vad rastlös jag blir på en gång! Så självklart vill jag det :)
Åkte en sväng till Växtriket. Tessan ville kolla läget eftersom hon ska dit med sin mormor imorgon :) Jag inhandlade två växter till sovrummet, då jag kastade och plockade om en massa blommor idag, hade blivit lite tomt där annars.
Sen åkte vi ut till Tuna en sväng. Givetvis var vi inne en sväng på Kicks där Sabina & Ronny jobbade idag. Kan inte säga det för många gånger; Jäklar så jag saknar er! Men i september är jag tillbaka ;)
Inhandlade ett par typ highwater/jeans, eller vad det kallas, på BikBok som jag ska ha på jobbet. Köpte även en svart oversizetröja från Gina att ha på jobbet. Now I´m fit for fight! ;) 
Åkte sen till Coop för att inhandla ingredienser till Marängswiss :) Sen var tanken att vi skulle hem till Tessan och laga mat men Max låg närmare och där får man även maten serverad, haha! Proppmätta åkte vi sen hem till Tessan och kollade på tv. 

Tack tjejer för att ni tar hand om mig! Älskar er!



 
 

Bilder sen fredagen

Hittade lite bilder på Tessans blogg sen i fredags som jag tjyvade och nu tänkte bjuda er på ;) Haha!


Charlotte & jag


Underbara Tessan


Fina Charlotte




Drömmar men ingen drift

Jag tar tillbaka det där om att inte ha känt av knäna på länge - jävligt naivt måste jag säga. Vänstra knäet gör fruktansvärt ont vilket är en av anledningarna till att jag är vaken nu. Hostar så att jag knappt kan andas, svettas och fryser om vartannat och är jätteförkyld. Behöver jag tillägga att jag tänker sjukskriva mig från jobbet imorgon? Känns jävligt kasst!

Att huvudet är sprängfyllt med tusen tankar just nu gör inte direkt saken lättare. Tusen tankar där det inte ens går att få tag i en enda att reda ut. Som en garnnystan i huvudet. Såna tankar som smyger sig på när jag är ensam eller mår dåligt. Eller såna tankar som får mig att må dåligt. Tankar som jag inte haft på väldigt länge gör sig påminda, tankar att räcka till, att jämföra sig utseendemässigt med andra och... att aldrig någonsin falla tillbaka till den jag var förut.
Jag har en massa drömmar som jag vill uppfylla, som jag är beredd att satsa på men jag har ingen drift. Det känns som om jag skjuter upp saker och ting och jag vill inte vara en sån person. Jag vill ta tag i mina drömmar, tro på mig själv vad andra än säger och kunna stå upp för det jag verkligen vill.

"Dom såg mig som någon annan och jag kände mig som det"



Länge sedan sist...

Efter nästan en vecka sen förra uppdateringen kommer här en veckouppdatering... riktigt kasst av mig! 

Veckan har gått så otroligt fort. I måndags var jag hos sjukgymnasten, kändes riktigt bra faktiskt - nu har jag inte känt av knäna på flera dagar. Ska ringa och boka en ny tid då jag också skulle typ få en remiss till Friskis och Svettis. Ingen hjärtattack, någon? Jag börja på gym - jag vet, det låter inte riktigt riktigt men ack så sant, haha!

Började jobba på H&M i tisdags. Känns bra att ha kommit igång, dock saknar jag Kicks en massa, MEN! Kommer att jobba där i september. Fick ett sms av Anna igår morse om att hon skulle skicka hem lite tider för mig i september. Om det skulle vara så att jag skulle få förlängt på H&M kommer jag att tacka nej även om jag inte vet hur mycket jag kommer få jobba på Kicks. Jag kommer satsa på att vara kvar där istället och få jobba med något som jag älskar och som jag har utbildning i. Saknar alla fina människorna där...

I onsdags var Tessan, Emma, Lovisa, Sussie, Mikaela och jag och spelade minigolf ute vid Ekängen efter jobbet och därefter åkte vi och åt pizza/sallad. Sen hem till mig och drack kaffe :)

I torsdags när jag kom hem från jobbet var min plan att bosätta mig i soffan hela kvällen och lägga mig tidigt. Oj så fel jag hade, haha! Pontus & Mia kom ner vid halv sju då jag visst hade somnat på soffan. Mia skulle på pizzakväll hos Mirva så Pontus och jag gick och åt middag på Åbryggan. Därefter mötte vi upp Andreas & Neimann och tre till och satte oss på Perrongen, så himla mysigt :)

I fredags efter jobbet åkte jag ner en sväng på stan för att hitta nåt till kvällen. Gick ungefär som det brukar när jag verkligen är ute efter nåt speciellt. Hälsade på på Kicks och fikade lite med Linda :) Sen hem och gjorde mig iordning och senare iväg till Tessan där även hennes syster var :) Åt räkor och drack vin och hade det mysigt :) Sen blev det utgång på Nybron. Så jäkla kul! Träffade på de vanliga nere hos Patte; Bokvist, Hocky,Fridell. Senare träffade jag även på Söderholm, haha! No comments... Träffade även på Caspar.

Igår kilade syster och jag ner på stan och åt och shoppade. Även Elin var med :)
Runt 16 kom Maria (brorsans sambo), vi gjorde oss iordning och tog sen bussen till Emma & Tommy där även Lovisa var. Åt sallad och bröd och pimplade vin. Begav oss senare ner mot Strömsholmen och Håkan Hellström (och Kent). Han är verkligen vacker!  Träffade Ronny och en vän till honom, måste ses snart igen!
När Kent spelade satt Maria och jag på gräset vid öltältet och lyssnade där. Efter Strömsholmen mötte vi upp Tessan & Charlotte och sa hej. Sen mötte vi även upp Marias syster, Clary. Nästa anhalt blev Nybron. Fy fasiken så kul jag hade! Elin och hennes kompisar var där också så dansade massa med dom :)
Efter krogen blev det givetvis mat... Hamburgare på torget.

Grymt tråkig uppdatering jag vet men jag ska bättra mig.

/Dess

Hönan Agda...

Gårdagen blev riktigt lyckad! Förfesten hos Sanna var jättetrevlig :) Hon hade grymt fin lägenhet!!!
Där var även hennes kusin Carro och Christoffer - en klasskompis till Tessan & Sanna.

Vid 24 begav vi oss ner mot Harrys där det var sjukt mycket folk! Träffade på Siepen precis när vi kom in. När vi skulle lämna ytterkläderna däruppe träffade jag även Alex (som jobbar som vakt). Han är nog en av de trevligaste killar jag någonsin träffat! Så klockren! Han frågade om jag jobbade kvar på Tuna men när jag sa att jag bara hade jobb där i juni så sa han att han skulle prata med Anna Boss, haha :)  Han tyckte jag skulle vara där :) Så söt!

Idag vaknade jag runt halv ett, gick upp och lade mig på soffan med datorn och låg där flera timmar :)
Svarade på en massa sms som ramlade in i morse... från Michelle, mamma, Jennie & Elin :) Till slut tvingade jag mig upp ur soffan och bort från datorn och städade och plockade undan lite. Sen runt 16 kom mamma och pappa och vi åkte till ÖB en sväng där jag bla inhandlade maaaasssa kryddor, haha! Så nu kan ingen komma och säga att jag inte har några kryddor att välja mellan, haha! Sen åkte vi till Roma och åt, sjukt gott :) Sen hem till mig, pappa hjälpte mig att byta lampor i hallampan som inte har "funkat" på säkert 3-4 månader, haha! Sen hjälpte han mig även att fixa ringklockan :) Tack pappa! :) Har man ingen karl kan man alltid räkna med pappa, haha! :)

När mamma och pappa åkte cyklade jag iväg till Coop och inhandlade tacos med alla tillhörigheter och så köpte jag bananer och choklad till efterrätt, och så vidare till Tessan där vi lagade mat tillsammans :) Satt och pratade och bara var resten av kvällen... så skönt!

/Dess


Grease Lightning

Uppdatering från Övre Nyfors...

Sitter hos Tessan, har precis ätit kebabtallrik/kycklingtallrik så nu är vi galet mätta!

Gårdagen innehöll allt en bra kväll ska innehålla :) Gjorde iordning grillspett och klyftpotatis och Elin fick bli grillmästare för kvällen... som hon nu framöver kommer att få vara vid varje grilltillfälle, haha!
Tessan,Emma,Tommy,Elin & jag satt ute i trädgården och åt, så jäkla skönt! Svensk sommar när den är som bäst ;)
Vid halv elva begav sig Emma,Tommy och Elin hem. (Jag är inte längre sambo kan jag väl passa på att tillägga) Tessan & jag fortsatte festandet fram till klockan halv tolv då vi begav oss till Nybron. Var galet mycket folk på "schlagergolvet" där även vi tog plats :) Sen träffade vi på Hocky och Fridell i Pattes källare och pratade lite med dom. Sen blev det efterfest hemma hos mig fram till klockan 05.45, haha!

Syster ringde vid halv ett och tvingade med mig till Tuna Park. Så hoppade in i duschen och kände mig inte direkt alltför kry... Blev visst en del igår haha! Väl på Tuna åt vi lunch och sen smet jag in på Kicks och spenderade lite tid med Sanna & Sabina som just då hade lunch :) Flummade och åt choklad :) Shit vad jag saknar dom! Önskar att jag inte hade hunnit skriva på H&M -kontraktet innan jag fick KICKS jobbet... men men. Jag vet ju var dom finns i alla fall :)

Efter Tuna åkte vi ut en sväng till Pontus föräldrar där det bjöds på glass och munkar :)

Sen hem och tog tag i disken sen igår, kan säga att det var skönt när det väl var klart, haha! Söderholm hann kom över en snabbis, alltid trevligt :) ... eller vad jag ska säga ;) Haha!

Nu sitter jag som sagt hemma hos Tessan och vi ska snart bege oss till Sanna på fest och sen blir det antagligen utgång... :)

All for now/Dessan


Det är inte alltid lätt att förstå men man gör ändå sitt bästa

Och som vän räcker det oftast med att verkligen visa att man finns där närsomhelst, dygnet runt, oavsett vad, hur och när.
Det handlar om att sätta ens vänner i främsta rummet för det är dem som kommer att stå vid ens sida i alla lägen. Inför riktiga vänner ska man kunna skratta, gråta, skrika, vara förbannad, lycklig, förtvivlad. Det är en sak att känna att man vet att det är okej - en annan att faktiskt kunna uttrycka alla känslor.
Ord är inte alltid viktiga... Känslan av att vilja komma med lösningen på allt, den finns. Men, finns orden för en lösning på allt? Jag har inte funnit dom, så därför tänker jag låta mina vänner veta att jag alltid - närsomhelst - dygnet runt - oavsett vad,hur,när, finns där. Jag skulle kunna dö för er!

Ni kanske förstår vad min dag har bestått av? - Tillbringat dagen med de finaste såklart!
Vid 15-snåret åt vi lax och potatis här, massa gott! :) Sen satt vi ute i trädgården och åt jordgubbar som Tessan hade med sig :) och glass :)
Senare begav vi oss ner på stan för lite shopping, däribland systemet inför morgondagens (dagens) påhitt :) Hyrde film och handlade hem lite mat. Väl hemma kom vi på att vi började bli hungriga och gick och köpte pizza.
Kollade på filmen som var sjukt kass!!! Namnet på den har jag redan förträngt om jag ens vetat vad den hette, haha!

Underbar dag, underbara vänner!



Sambo har jag blivit också, Emma och Totte kommer att bo hos mig ett tag :)

En härlig bild

Bild på Tessan och mig som jag tjyvade från Tessans blogg
http://theresan.bloggagratis.se


Att veta vad man har...

Gick upp runt 12 idag... så skönt! Satt uppe sent i natt så det "behövdes".

Fortsatte där jag började igår... Eftersom jag har tvättat allt nu, med tanke på att typ allt låg i tvätten, kom jag inte riktigt ifrån att städa garderoben... Så nu står skorna snyggt uppradat på hyllorna, kläderna hänger jeans, klänningar, kjolar, tunikor, linnen & toppar, haha! Det är nästan så att det hänger i färgordning också.... Rensade även ut en hel del kläder, 2 fulla kassar slängde jag, ändå ser det lika fullt ut som innan... Haha!
Rensade och städade även i källarförrådet där jag det senaste halvåret bara öst in grejer där det har fått plats för tillfället, för lat för att tagit tag i det. Men nu vet jag vart saker och ting står även där! :)

Syster & jag beställde glass tills Pontus kom hem, haha! Käkade glass och pratade med Tessan samtidigt på msn och bestämde att vi skulle hitta på nåt. Spikade bio, Sex and the city (såklart!) och efter det afterwork. Älskar filmen och kan gärna se den igen :) Efter bion kilade Tessan och jag till Nybron medan syster begav sig hemåt. Träffade på Tessans kusin och hennes kompis på Nybron så vi satt med dom. Blev en underbar kväll med härligt sällskap och galet skönt sommarväder! Även om det  var nån jävla snubbe i bordet bredvid, aspackad och sluddrig, som envisades med att hasa sig över till vårt bord ungefär 100 gånger, idiot!



/Dessan


A ladies kur and a ladies night

Det var i stort sett det gårdagen bestod av :)
Mamma och pappa dök upp runt 09.00. Och galet morgontrött som alltid, öppnade jag med täcket virat runt hela kroppen, sa hej och stupade i säng igen! Trevligt, verkligen! Haha! Frukost hade de med sig också :) Vid 09.40 åkte vi för att hämta min byrå som jag hittade på blocket i måndags :) Den fanns i en jättemysig, nyöppnad butik, på Carlavägen (snett emot Hemköp ;)) Tack för hjälpen snälla ni! Och förlåt för att mitt morgonhumör inte har blivit bättre, haha!

Klockan 11 hade jag tid på Gamla stans spa & salong för en Ladie's kur vilket visade sig innehålla följande:

* Ingefärste och val av oljor (valde uppiggande aromer)
* Kropps- och ansiktspeeling
* Dusch
* Aromabad
* Aromamassage (då jag kom på mig själv att somna till)
* Kanelte & vindruvor

UNDERBART!

Oljorna måste ha gjort verkan för när jag kom hem började jag möblera om hallen, rensade underklädeslådan vilket resulterade i en kasse med gamla underkläder som åkte i soporna skönt! och rensade bland en massa tidningar.
 
Vid 17.45 mötte jag upp Mikaela, handlade och sen hem till Tessan för middag :) Kycklingwok med nudlar stod på menyn :) Dock var det Tessan som fick stå som kock, haha! Thanks sweetie! Kom hem vid 24 efter en kanonmysig kväll med kanonbra sällskap :) Tessan, jag har sagt det förut och jag säger det igen, fan vad skönt att du är hemma igen!!!

/Dess