What energy?


Ge mig något i form av den här energin tack!


Taking care of

Måste tillägna ett inlägg till mamma&pappa som alltid ställer upp i vått och torrt! <3
Senast igår när jag fick lite smått panik över ekonomin då sjukdomskalaset gick på nästan 500:- igår (!)
Efter ett samtal med mamsen där jag satte ord på den dumma doktorn och den jävla medicinen meddelade hon att hon skulle sätta in 500:- på mitt konto, sagt och gjort. Tacktacktack!
Älskar er! <3


Hope for the hopeless

Det känns som om det är på väg åt rätt håll nu *peppar peppar* Vaknade vid 8 och gick upp för att peta i mig alla piller och sen lade ja mig och somnade om igen. Gick sen upp vid 12 och sen dess har jag hållt mig vaken resten av dagen till skillnad mot föregående dagar, skönt! Har städat och tvättat idag, i den mån jag har orkat.
Vid fem mötte jag upp Tessan vid Coop, inhandlade ingredienser till vår kräftröra, haha. Sen begav vi oss hem hit och fixade iordning middagen, mysigt! Intog sen soffläge och bara myste =)
Resten av kvällen har spenderats mellan fåtölj och tvättstuga ;-)

Imorgon är det back to reality som gäller - dags att ta sig tillbaka till jobbet - äntligen! Det känns som om jag inte jobbat på flera månader så det ska bli riktigt skönt att komma tillbaka! Och som grädde på moset jobbar jag med Ellisen imorgon <3

/Dess

Wake me up


Babylove <3
Gammal mobilbild som syrran hittade i min mobil idag


Drugs don't work?

Vaknade inatt av att jag hade galet ont i örat och jag har never-ever-aldrig haft ont i örat förut. Jävlar vad ont det gjorde! Nåväl. Knaprade i mig alvedon och lyckades somna om och hoppades på att det onda skulle ha försvunnit när jag vaknat. Trodde jag det på riktigt? Det gör ont och jag är så gott som döv på örat.
Ringde sjukvårdsupplysningen och fick prata med en sköterska som i sin tur sen kopplade mig vidare till någon vänlig själ som bokade in mig på Kungsgatans läkarmottagning. Förbannade äckliga jävla gubbe till läkare!

- Vilket öra har du ont i?
- Vänster
- Då kollar jag i höger först. Haft ont i öronen förut?
- Aldrig
- Rött vid trumhinnan, tål pencillin?
- Ja
- Apoteket ligger därnere, har du leg med dig?  Fem dagar

Ehm jaha... Det hela tog ca 1 minut. 1 jävla minut och ett konstaterande att jag var lite röd i ena örat för 300 jävla spänn dessutom?! Meaning what!?
På apoteket fick jag rådet att utöver pencillinet äta alvedon och ipren samtidigt. Så jag knarkar på och hoppas att något bra inträffar.


(Förlåt för alla klagomål men jag är så fruktansvärt trött på att vara sjuk nu!)


I'm waiting for the day

5:e dagen. Kan tycka att det vore nog nu. Jag är alldeles för rastlös för att kunna vara sjuk fler dagar. Så jävla tråkigt! Men idag har ändå varit en bra dag. Vaknade vid tolv av ett sms från Tessan om jag orkade med sällskap. Tro mig, det ville jag, haha! Vi köpte pizza och bara pratade, mysigt :-)

Vid halv fyra låg jag åter i sängen, helt slut, och sov till kvart över sex (!). Jag har sovit i fem dagar och är ändå trött som ett as. Senare bestämde sis och jag att kliva till affären och inhandla mat och annat mumsigt inför kvällen, träffade på Sanna och familjen =), men knappt det klarar jag av. Är jag inte frisk imorgon, så skjut mig!
Nåväl. Blev tjejkväll med sis&Nelia en trappa upp med kräftsallad, bus med lillan (på avstånd hur mycket jag än vill pussa på ungen, är man sjuker så är man), och senare film =) Tack för en mysig kväll tjejer <3

/Dess

Don't feel good

Länge sen jag satt hemma en fredagskväll. Tänkte att jag skulle ha orkat jobba mitt pass ikväll, 16-20.10. Naivt.
Redan på väg till bussen fattade jag att det var rätt kört men pallrade mig dit. Ca 15 minuter senare var jag påväg därifrån. Febrig och jävlig. Fyfan. Att det aldrig kan släppa. Jag har fan inte råd att vara sjuk den här månaden och nu förlorar jag en helg också. Underbart... vad fan ska jag leva på nästa månad!? =/

Nåväl.

/Dess


Ingen soldat

Har varit sängliggande hela jävla dan. Har inte ens orkat titta på tv eller ens haft datorn på trots att den legat på golvet bredvid sängen. Helt väck. Lyckades få i mig en macka imorse, vilken inte stannade kvar alltför länge. Uäk!
Nu mår jag iaf bättre än vad jag har gjort på hela dagen/natten, tacka fan för det när det enda jag har gjort är att ha petat i mig värktabletter och sovit. Det vore rätt naivt att tro att jag skulle kunna orka jobba imorgon så ringde och sjukskrev mig imorgon, fan också! Har jag inte riktigt råd med den här månaden! Skit! Men kan man knappt ta sig ur sängen så är nog jobba inte ett alternativ *mutter*

Älskade sis åkte och handlade åt mig, verkligen supertack! Jättegulligt! Smörgåsrån, youghurt, banan, ost, cola och så lite zoo. "Sjukmat" med andra ord, haha! =)
Älskar dig! <3

Sis lämnade även en film "Män som hatar kvinnor" med uppmaningen att se den i dagsljus. Tror jag ska följa det rådet,haha.

/Dess

Ellisen <3

Tacktacktack älskade Ellisen för besöket och medicinen! <3
Det behövdes!
Älskar dig!

Changes...

Jag erkänner. Jag är rädd för förändringar. Livrädd faktiskt. Samtidigt älskar jag dom, dom lagom stora förändringarna.
Häromdagen hittade jag en fotoficka när jag städade... innehållet var sönderriva foton från ett tidigare liv. Varför fanns dom kvar? Dom borde ha slängts för en evighet sen. Men där låg dom, jag brydde mig inte ens om att kolla på delarna utan stoppade bara tillbaka allt där det låg. Fånigt att jag inte slängde skiten. Men kanske skulle det vara som att slänga en del av sitt liv?  en del av det liv som en gång varit. Den förändringen som gjorde att jag var tvungen att börja leva ett nytt liv - börja om på nytt vet nog de flesta varför. Den blev rätt plötslig och radikal - fast det är väl så uppbrytningar är. Nåväl.
Det tog mig två månader att inse att det var början på ett nytt liv, en ny era. Allting kändes nytt och spännande. Idag känns det lite som att jag fallit tillbaka i den där bekväma tryggheten och det känns tryggt (såklart) - men samtidigt vill jag inte känna den där påtagligt trygga känslan. Jag vill att saker ska hända hela tiden. Vissa dagar önskar jag att jag hade mod nog att göra som Elin - dra iväg till ett annat land i några månader. Men just nu är jag inte stabil nog att tackla en sån stor förändring. Jag kunde knappt ta att Elin faktiskt skulle åka hur skulle det då bli om jag själv åkte? Dock har jag inte möjlighet att göra det heller med tanke på jobbet och så. Jag vill ha en liten förändring... vad nu det skulle vara. Nånting, Jag känner att jag behöver det.


/Dess

Sick & tired

Fan också. Är sjuk - igen.
Har ont i hela kroppen, feber och ont i halsen.

Blir nog inget Sthlm och Dolce&Gabbanakurs för mig imorgon =/
Tack Ronny för att du hoppade in och jobbade för mig idag! <3

I'm not perfect

Känns rätt kasst att sitta hemma en lördag - men samtidigt galet skönt! Känner mig helt slut!.
Gårdagen bestod av morgonmöte så klockan 08.00 infann vi oss allihopa på tuna, lagom trötta de flesta av oss, haha! =)
Var hemma strax innan elva och fixade med tvätt, betalade räkningar, bytte fackförbund (ganska korkat att fortfarande vara medlem i Kommunal när jag jobbar i butik och snarare borde tillhöra handels, haha!) Sis&Nelia var nere en sväng också. Busade med lillstumpan så hon tjöt älsklingen,  haha! <3
Beroende på den tidiga uppstigningen var jag astrött vid fem-sex och tänkte vila en liten stund... Liten stund... Kvart i åtta vaknade jag i halv panik att jag snart borde bege mig till Jessicas födelsedagskalas. Strax efter nio äntrade jag festen, ungefär i lagom tid, haha. Blev en riktigt trevlig kväll och det var jäkla kul att träffa en hel del folk från högstadiet och gymnasiet som jag inte träffat på hur länge som helst! Fick ju umgås med Jockish också! <3
      Vid halv ett begav jag mig ner på stan och Vainot och mötte upp Millis =)  Var galet lite folk ute, men trevligt var det!


Tvingade mig upp ur sängen imorse, ville liksom inte byta det mot att gå till jobbet, men när plikten kallar är det bara att pallra sig upp... jobbade med mina stjärnor och det var mycket kunder så dagen flöt på riktigt snabbt, kul! =)
Eftersom halva stan verkar ha kräftskiva ikväll så tänkte inte jag vara mycket sämre så efter jobbet inhandlade jag kräftstjärtar, inga sketna i burk utan "riktiga". Så jäkla gott! =)
Vid nio kom kollektivet hem från kräftskiva hos Neimann och stannade till här en sväng, lillstumpan var på riktigt mys/bushumör. Sååå jäkla mysigt! Fick ungefär hundra pussar, även om pussar betyder dregel i halva ansiktet men ack så mysigt!

Nu är det snart dags för sängen, jobbar öppning-stängning och efter de få timmars sömn jag fick inatt är alla timmar jag kan få inatt välbehövliga.

/Dess


This is who I am

Nu ska ni få höra något patetiskt. Igår när jag klev utanför dörren på jobbet fick jag världens ångest. Ångest att behöva ta mig hem. Brukar det normalt inte vara tvärtom - att människor har ångest för att gå till jobbet och sen känner sig lättade när jobbdagen är slut...  Jävla helvetesskitångest. Att man kan känna sig så jävla ensam, så jävla sårbar. Jag hatar det. Och jag hatar mig själv för det. För jag är inte ensam jag vet det, men det är inte samma sak. Jag gör som jag brukar, ignorerar det och kör vidare. Vad annars ska jag göra? Det finns inte så mycket att göra åt det. Nåväl.

Det känns dessutom att sommaren är över. Det känns fan tungt. Usch. Nu är vardagen och verkligheten tillbaka. När sommaren kommer kryper man liksom in i en sorts bubbla där saker och ting känns lätt och man får energi att hela tiden vilja göra saker. Nu är det som om någon stuckit en nål på den bubblan och jag letar febrilt efter en ny bubbla att krypa in i.

Nu är det snart dags att krypa ner i sängen. Få slut på tankarna för idag. Natti!

/Dess



Just a little bit pretty

Perhaps if I was...
Just a little bit stronger

Just a little bit wiser
Just a little bit more aware

....

A few small bruises

Sov tolv timmar inatt...  Tolv! Vad är det för seriöst fel på mig!? Å inte fan blir man pigg och känner sig utvilad för det, nejnej, istället blir man (läs: jag) mer att likna med en zombie. Nåväl.

Vid två begav sig Mia, Nelia & jag till Deep Cuts där vi mötte upp Elli för att beställa tattootid allhop =)
23/9 är det dags för Ellisen och mig och dagen efter är det sis tur, åh vad jag ser framemot tillskott på armen! Ge mig september nu! Sen gick vi vidare ner på stan, åt sen lunch på Wayne's dit också Sannaa&Jonte kom, och sen blev det en sväng på stan med alla tjejer (och Jonte =))

Imorgon börjar jag jobba igen. Känns som om jag varit ledig alldeles för länge och nu vill jag verkligen tillbaka. Men - det finns alltid ett men - är det en gnagande känsla som finns där. Inte ångest men någon känsla som inte borde infinna sig. Jag älskar ju mitt jobb! Peppa!

Dags att bege sig i säng. Vore trevligt om jag kunde få lämna zombien hemma imorgon medan jag går till jobbet och försöker bli människa igen.

Natti!
/Des


Amazing

Kass uppdatering jag vet, men har noll inspiration för tillfället. Men jag ger er en uppdatering från helgen.

I fredags var jag hos Millis som var jättegullig och fixade mina naglar. Åh vad jag tycker om dig vännen! =) Pratade om ungefär allt och inget =) Tacktacktack för naglarna! <3 Senare blev det en sväng på stan med sis och lillstumpan =)
Halva kvällen sov jag bort och resten gjorde jag inte många knyck tills brorsan ringde vid elva och jag kilade ner och tog ett glas med honom och hans sällskap <3 Vid tolv begav dom sig till hotellet och jag blev kvar på Nybron en sväng =) 


I lördags klev jag upp vid halv tolv (!) och kom på att jag var tvungen att bege mig ner på stan för att inhandla lite grejer tills jag skulle jobba på eftermiddagen. Så fixade iordning mig och begav mig ner på stan där jag först åt kebabtallrikslunch med brorsan och Pia =) Vid halv fyra kom Semiar och en vän till henne för att bli sminkade. Jättekul! =)
Senare var det dags för festligheter hos Ellisen. Fest nummer ett hölls hos Elli, fest nummer två hos en kompis till Sanna. Vid tolv begav vi oss vi som skulle ner på stan, jag för att möta upp Millis och de andra för att gå till Harrys.
Med Millis närvarande och inne på Nybron shottades och skålades det, haha! Efterfesten hölls sen hos Sanna, där hennes högtalare helt mystiskt hoppade igång, haha! Begav mig sen vidare från efterfesten till en annan, haha. Vilken kväll! Riktigt kul sådan också, tack alla som bidrog! =)

Gårdagen spenderade i sängen till tre... kunde tro att jag skulle vara helt förstörd efter konsumtionen dagen innan, men icke. Okej jag var inte pigg, men heller inte värre än så, haha!

Over and out!


Way to confusing

Tre nätter i rad har jag drömt om dig.
På gott och ont.
Sluta dyka upp sådär!




Baby love <3


När saker&ting känns åt helvete så räcker det med en blick,
ett leende från underbara lillan för att släppa allt för en stund.

Change your hair

Wohooo lönen har rullat in på kontot! =)
Nåväl.

Sitter här med alldeles ny hårfärg och sa iväg till Millis för å få fina naglar ;-)

/Dess

I'm gonna miss you like hell

Förnekelse är något jag är rätt duktig på. När tusen tankar snurrar i huvudet och man knappt vet vad som är en riktig tanke är det lättast att skjuta undan det jobbiga. Antingen blunda för det eller förneka det. Det kanske är samma sak.
Fast å andra sidan är det inte så lätt att bearbeta saker som man knappt förstår sig på. Det finns å andra sidan en person som jag nog aldrig kommer att förstå mig på. När jag tycker att jag fått grepp om både personen och situationen så finns där alltid någon förändring som ställer till det i skallen på mig. Men nej jag tänker fan inte börja grubbla, jag vägrar fastna där igen. Nåväl.



Gårdagen på Vainot blev inte bara en förträfflig utekväll med underbara vänner utan också ett slags "hejdå" till Elin.
Imorgon sätter hon sig på planet till London för att spendera kommande 4 månaderna där. Det känns inte okej. Återigen förnekelsebiten då jag har vägrat insett att det faktiskt är på riktigt. Usch det känns inget bra alls. 
Dock är jag såklart  glad att hon gör det hon vill. Att hon vågar. Men fan 4 månader känns som en lång tid.

 
<3

When life is good

Jag har noll koll på dagarna just nu.
I måndags trodde jag att det var onsdag.
Idag tror jag att det är söndag.
Hur går det ihop?
Nåväl.

Jenny kom som sagt ner i måndagskväll. Drack te och satt uppe och pratade ett par timmar innan det var dags för sängen. Som alltid med Jenny så börjar dagen nästintill i ottan, haha. Dock får man mycket gjort =) Senare begav vi oss ner på stan för lunch/fika/sväng på stan där vi mötte upp Maria Diesel =)

På kvällen blev det middag hemma hos mig, som Jenny fixade iordning. Calle kom över en sväng. Senare anslöt sig även kollektvet,  Martina, Steffi, Elin & Emelie. Tjattrade och drack vid elva begav vi oss ner till Vainot där vi anslöt oss till Sanna&Elli <3 Åh var en så jäkla bra dag och kväll! =)  Även Danna&Isak kom förbi och anslöt sig till vårat långbord, haha! Rackarns trevlig kväll blev det! Sista timmen intog vi dansgolvet (vi var typ också de enda) - sjukt kul!
När Carrie spelades tror jag faktiskt nästan bara att det inte var på mig som tårarna föll på dansgolvet... jag vet inte riktigt vad som hände... Förvirrande men härligt liksom! 

Jenny&Maria åkte hem idag vid femtiden. Riktigt kul att ses! =) Det blir så jäkla sällan, tyvärr. Men när vi väl ses - åh <3





Innan mörkret faller

Ändrade planer. Galenpannan kommer ner ikväll istället! =)
Lovely! <3


Ayo technology

Megaproduktionen snor (fräscht, jag vet gott folk) har börjat tagga ner men har fortfarande en rätt inte okej hosta.
Jag överdriver inte när jag säger att det är som att ha träningsvärk över bröstet efter all hosta och att näsan känns sönderknarkad efter att ha besprutat den med mentholnässpray (fan så ont det gör!) och efter varje gångs användning tänker jag "aldrig mer..." Aldrig mer blir till hundra gånger till för att kunna andas. Vilka problem. Eller inte. Nåväl.

Hämtade hem min "stora" bärbara i fredags! =) Äntligen kan jag lyssna på musik nonstop utan att ljudet börjar fucka sig, äntligen. Dessutom hämtade jag hem det nya modemet från telia idag eftersom det andra pajade och satte mig utan tv i 2- 2½ vecka. Och som om inte det var nog så "lagade" jag min tv. Det låter bra va? ;-)
Någon hade tryckt in volymknappen på tv:n så den hade fastnat. Kan ha varit så att jag till en början inte riktigt ville hitta problemet fast jag misstänkte starkt vad som låg bakom, för att kunna införskaffa mig en ny, men så slog den vuxna delen utav mig till och jag tog tag i problemet, och voilá! Nu är det bara lilla bärbara som ska lämnas in eftersom ljudkortet eller vad-det-nu-är som är paj i den... Sen får vi se om jag behåller den eller inte. Det återstår att se helt enkelt.

Nu ska jag städa och fixa lite härhemma inför Jennys besök imorgon =) Kanske kommer även Maria Diesel =)


/Dess


Åt samma håll

Åh imorgon kommer Jenny hit! <3
Vet inte när vi sågs senast!
Åh vad glad jag är =)


Heaven

Börjar tröttna rätt rejält på den här förbannade förkylningen! Hatar skiten!
Nåväl.

Snart ska jag bege min neråt stan för att luncha med kollektivet, Elli&Sanna <3

/Dess

No one knows

Fredagens festligheter var mycket trevliga =) Kollektivet, Jakob med familj, Elli och jag grillade och satt ute tills myggen började märka oss rejält. Spenderade sen kvällen nere hos mig och senare kom även Martina och Elin. Vid tolvslaget blev det i vanlig ordning Vainot för Elin, Martina & mig. Trevligt =)

När jag vaknade på lördagen hade jag åkt på en redig förkylning *faaan*. Jag hatar att vara förkyld. Blev dock lite kurerad med juice, te och vad-det-nu-var men tydligen skulle det lindra så drack det gjorde jag, haha! När jag traskade hem lite senare tänkte jag att det ändå skulle bli en bra dag - trots förkylningen. Men när jag kom hem blev jag rätt snabbt varse om Nicklas och efter det kom tårarna från och till under resten av dagen/kvällen. Även om vi inte stod varandra nära så gjorde Henke&Maria&barnen det och jag vet att dom mår riktigt jävla dåligt =/
Vid sjutiden mötte jag upp Sanna vid Statoil och givetvis kom tårarna när vi kramades. Sanna hade ingen aning om vad som hänt och plötsligt står jag där och gråter mot hennes axel. Hjärtat, tack <3 Klev in på Statoil och därinne stötte vi på Jocke, Johan och en vän till dem. Och när Jocke frågar hur det är så brister det givetvis igen. Förlåt vänner men jag kan inte riktigt tackla såna här saker! Sen mötte vi upp Ellisen&Sara och begav oss till Jessica på sexparty. Blev en mycket trevlig kväll trots allt. Tack vänner, vad skulle jag göra utan er!? <3


If tomorrow never comes

Varför? Det måste vara den frågan vi människor ställer oss flest gånger under vår livstid. Det känns som om ett begrepp som man liksom kan gömma vekligheten i för oftast finns inget svar på "Varför-frågan".
Just nu är vi många som ställer oss frågor som, varför just han? Varför var det tvunget att hända? Varför...?
Det hela är så jävla sjukt och det är som nåt jävla uppvaknade till verkligheten. Som ett hårt slag i magen. Som en grym jävla verklighet. Äckliga jävla verklighet.

En dödsdag

Dagen som började bra...övergick till kaos.  Återigen blir man påmind hur livet plötligt kan ta en oväntad väntning... påmind hur livet plötsligt kan ta slut. Det är ju jävla sjukt!
Det här är fan ingen bra dag. Det här är en katastrofal dag. Det här är en dödsdag.



Vila i frid Nicklas (t.h)
<3

And so she took a walk in her shoes

Fick dessa godingar av mamma idag =)
Tacktacktack! <3





Promise me

Kanske att en uppdatering vore på sin plats...Til mitt försvar kan jag säga att jag inte haft någon tid över de senaste dagarna.  Förra veckan jobbade jag alla veckans dagar och hann däremellan med en hel del annat.
Helgen var en av de bästa på länge! Trots bristen på sömn orkades en 2-dagars med (kanske kan man räkna den som 3-dagars).

Fredags: Jobbade 9-16. Förfest hos Martina med Sanna&Elin och senare blev det som vanligt Vainot =)
Lördags: Efter max 2 timmars sömn var det dags att ta sig upp till jobbet, jobbade 9.30-16. Sen hem och svidade om och fixade lite innan det var dags att bege sig till Vainot 20.00 för att fira Söder som fyllde 25 i fredags =) Blev en riktigt bra kväll och vi höll oss kvar till stängning 02.00! =)
Söndags: Efter återigen ca 2 timmars sömn var det att ta sig upp till jobbet, jobbade 10.30-17.10. På kvällen kom Tessan över och grillade och snicksnackade <3 


                                

                                                                                        Födelsedags(barn)! ;-)
   

                                                  

Fy vilken tråkig uppdatering.... Sorry folks!
Nåväl.

Måndags: Hjälpte Sanna å flytta. Äntligen är hon hemma igen <3 Du ska veta hur bra det känns stumpan!
Tisdags: Sanna behövde till IKEA vilket jag inget bangade när hon ringde å frågade om jag ville med! Mysigt!
                 Inhandlade en del till sovrummet så nu börjar jag äntligen få ordning där!


Idag har jag varit i Västerås med mamma&pappa i diverse x antal butiker, haha! Mysigt! =) När ärendena var uträttade åkte vi vidare mot Möklinta till brorsan som fyller 28 idag, och hans familj! Fina kusin Jeannie med familj kom även hon över, var galet länge sen jag träffade henne så det var riktigt kul! =)
Även fast dagen egentligen bara kan sammanfattas som en toppendag är det ändå något som gnagt inuti mig. Jag försöker ignorera känslan men den vill inte riktigt försvinna.
Nåväl.

Hoppas ni mår bra! =)

/Dess