Forever21.com

Underbar sida med kläder, skor, accessoarer mm som även är snäll mot plånboken!

Har bl a spanat in denna skapelse för endast $22.80

image36

Love it! Cacharel Promesse

Löningsdag idag :)
Detta tänkte jag fira genom att ta mig ner på stan och inhandla Cacharels Promesse parfymen. Dock ploppade det någonstans upp en annons från parfym.se och där fanns den! Typ 200 spänn billigare! Underbart!
Behöver jag säga att jag inte gick ner på stan?! I ett nafs klickade jag hem den!

image35Cacharel Promesse 50 ml 329:-

...Plus frakten på endast 29:-  
Det vore ju dumt att betala butikspriset 510:- eller hur? 
Man skulle ju rätt och slätt säga att jag har tjänat 181:- idag!
Hehe.


Tillägnat min älskade syster

Åh vet inte vart jag ska börja. Det är så svårt att uttrycka sig i ord när man har så mycket man vill säga.

Allt det här med Andreas hade jag absolut inte klarat och tagit lika bra om det inte hade varit för min syster! Du fanns där när jag var ledsen, upprörd och helt förstörd. Dina ord, din närhet och din omtanke gjorde att jag fortare kunde se framåt. Du lät mig älta saker och ting gång på gång då jag inte visste var jag skulle ta vägen. Du lyssnade och du stöttade mig till 200 %. Du lät mig vara ledsen men försökte ändå hålla humöret uppe. Utan dig hade jag nog gått under. Men det tillät du inte. Du fick mig att se framåt och att livet går vidare.
Även Pontus, självklart! Utan dig hade jag heller inte klarat det! Även du fanns där och uppmuntrade mig och fick mig att se framåt. Bara en sån sak att ni fick mig att äta. Ni lagade mat och fick mig att fatta att mat är viktigt även när man mår dåligt - annars mår man bara sämre.
Jag är så otroligt lycklig att veta att jag har er i mitt liv och jag är otroligt glad att jag har turen att få vara er så nära!
Tack för att ni finns där för mig! Ni ska veta att jag även finns där för er!
Jag älskar er!

Nu vet jag att livet går vidare och idag är jag i ett lyckorus mest hela tiden!  


/Dessan


Tatueringen är klar! :)

Fy fan vad bra den är! Är grymt nöjd!

Detta är ett tecken på att Andreas är glömd och visar på att jag har blivit starkare som människa och som en symbol för en ny start på ett nytt liv.

image32

En fräschare bild kommer upp om några dagar då den ser lite bättre ut :) Dvs utan rodnaden haha

/Dessan

Snart dags för tattoon :)

Ska snart kila ner på stan för att möta upp Elin och gå och äta lunch.
Sen ska vi gå till Blue Lotus och jag ska äntligen få min tattoo :)


Fortfarande inte nervös...



______________________________________________________________________________________________
Eller vad kallas det när tusentals fjärilar cirkulerar runt i magen och man inte kan sitta still?

Skräckblandad förtjusning

Igår efter att jag slutade jobba och var på väg ut till bussen, via en sväng på Gina Tricot, träffade jag på Semiar :)
Gullig som hon är skjutsade hon mig hem. Väl hemma blev det en snabbstädning och packade in Tindra i buren vilket hon inte blev speciellt förtjust i. Sedan åkte sis, Ponte, Tindra och jag hem till mamma och pappa för en myskväll med Melodifestivalen. Och vin till det såklart ;) Haha!

Idag var det visning av huset igen så vi var tvungna att vara ute ur huset innan 12.00 allihop. Ponte, Sis och Tindra packade ihop sig och åkte hem till Eskilstuna. Mamma, pappa, Amber och jag packade in oss och åkte till Västerås på bo- och hälsomässa. Efter mässan blev det en blixtvisit på IKEA och då menar jag BLIXTVISIT, haha! På 10-15 minuter hade jag packat på mig allt jag skulle ha: Gardiner, gardinstång med tillbehör, korg och en vik/skärmvägg. Fick skärmväggen av mamma och pappa, tack så mycket! :) Vad jag ska med den till? Förhindra Tindra att gå in i min garderob och kissa. Så enkelt var det med det!

Väl hemma strök jag gardinerna, och med Pontus hjälp fick vi upp "krokarna" och gardinerna kunde sättas upp på väggen. Fint! :)

Imorgon är det dags att plågas! Nej men jag är inte nervös...



Inte alls


/Dessan


Kär på nytt - i livet

Vart ska jag göra av all min lycka och energi? Jag spricker snart! Jag känner mig så glad och lycklig!

Erika, det du sa värmde! "Du verkar så glad och det beundrar jag dig för"
TACK SOM FAN! Lycka är vad jag känner!

/Dessan

Nytt hem

Nu funkar det inte längre! Tindra kan inte bo kvar här med mig. Hon mår inte bra alls eftersom jag jobbar långa dagar och hon tyvärr får vara mycket ensam. Detta visar hon givetvis genom att pinka inne, nu mer än nånsin och det är inte okej. Hon mår kasst att vara ensam plus att hon skulle må så mycket bättre av att få vara utekatt. Hon är värd det bästa.

/Dessan

Grejen med att misshandla kroppen?

Mamma, jag lovar att jag ska sluta misshandla min kropp från och med nu! Just nu är jag så hungrig så jag skulle kunna äta vad som helst.

När jag jobbade på Åhléns City förra veckan fattar jag knappt hur jag klarade mig. På en dag åt jag två päron.
Två päron?! Jag jobbade mellan 9,30 - 20,00 och åt två päron? Stört!
På kvällarna när jag kom hem vid 22,30 hade Pontus och Mia lagat mat till mig alla dagarna! Hur gulligt som helst! Men då var jag så trött att tröttheten tog över hungern och jag gick och la mig istället. Men nu ska jag bli klok även med maten.

Nej, nu blir det räksallad :)

/Dessan


Tatueringdags at monday!

Yes! Äntligen dags och äntligen har jag hittat motiv!
Det kommer bli så fint!

Är du ledig måndag 13.30 bokar jag upp dig att följa med :)
Tommy, vill du med? Tänkte du kanske vill nån se plågas innan dig ;) haha!

/Dessan

Filminspelning

Typiskt! Missade precis ett erbjudande om att sminka på en filminspelning! Varför? För att jag är uppbokad på Kicks på Tuna Park.
Det ringde just en elev på Makeupstudion och frågade om jag hade möjlighet att hjälpa till på lördag på filminspelningen. Hon som spelade Tjorven i Saltkråkan ska vara med (Jag tror det var ho iaf), sen nån från Pistvakt och sen var det någon mer halvkändis. Men! I mitt nya liv försöker jag se allt positivt så med anda ord kanske det händer något spännande på lördag!

/Dess

Peace & Love

Fantastiskt! Imorgon beställer jag biljetter till Peace & Love med syster och Pontus! Galet kul!

Kär i livet ?

Mitt i ett lyckorus!

Herregud! Vad är det med mig? Jag känner mig helt rusig och lycklig! Jag känner mig glad, galet glad! Hela kroppen känns som i ett lyckorus! Jag vill göra allt - gärna nu på en gång! Jag känner mig så exalterad att hela kroppen känns nervös men nyfiken. Livet - here I am!

Mamma och pappa bjöd mig och grannarna (syster och Pontus) på Acropolis ikväll. Jättemysigt och jättegod mat! Mitt i mitt lyckorus mitt i en klunk vatten liksom hände det något. Jag fick varken upp eller ner det och det lät som jag frustade utan slut. Samtidigt som frustande pågick bubblade verkligen lyckoruset över och övergick samtidigt till skrattattack. Jag skrattade så att tårarna rann och när jag äntligen trodde det gick över satt resten av sällskapet och skrattade högt dom med, så vad händer? Tårarna sprutar ändå mer, haha! Underbart!
Tack för det!

Är ledig nu två dagar - som det ser ut nu i alla fall så har du inget bättre för dig tycker jag absolut att du ska besöka mig på frukost/lunch/middag/fika så kan vi skratta tillsammans.

Mitt i ett lyckorus!