Premiärjobbat på KICKS

Vilken dag! Känner mig helt väck!

Har hunnit med att:
- Tvätta två tvättar
- Handla (handlade typ tre fulla kassar och fraktade hem allt på cykeln, grymt bra!) Haha!
- Plocka undan, kan nog inte rubriceras som städning
- Pratat med AMS
- Mött upp Emma på stan för att köpa Twister och gå till systemet
- Jobbat på KICKS 15,00 -20,10 (Skrivit kontrakt och grejer så nu har jag personalrabatt på Åhléns, KICKS, Lagerhaus    och Myself and friends) GREAT!

Efter jobbet cyklade jag hem till Emma, beställde mat och sen begav vi oss till Elin där också Erika var :) Satt ute på balkongen och snackade skit :)

Nu ska jag in i duschen och sen i säng. Börjar jobba 10,00 imorrn.

Godnatt/Dessan

Fredagsbestyr?

Idag har jag galet mycket jag ska hinna med! Mycket jag vill vara klar med till imorgon när vännerna kommer :)

-ÄTA! Jag har inte varit såhär hungrig på hur länge som helst!
- Städa
- Handla mat
- Till Systemet
- "Klä på" soffan, haha!
- Till Barnens hus och köpa Twister (ett måste!) som vi kan ha imorgon, haha!
- Tvätta
- Jobba 15-20 på KICKS ute på Tuna Park
- Äta middag hos Elin dit också Emma & Erika kommer :)

Hm, vad kan det ta att cykla ut till Tuna Park? Speciellt nu när de håller med vägarbete där ute så är det lika bra att  vara ute i god tid kan jag tänka...

Afterwork i det underbara vädret

Hm, lånemobilen jag fick från TELIA igår hatar jag! Och det är inte mycket jag hatar nuförtiden! Satt larmet på 09.15 igår kväll och när vaknade jag imorse? Jo, 10.04! Fick lite bråttom där ett tag, haha!
Nu har jag i alla fall bytt till min gamla mobil som jag tänker använda så länge, den går ju till och med att titta på, haha!

Efter jobbet mötte Semiar, Linda och jag upp en kompis till Semiar och sen tänkte vi sätta oss på Grappa på Afterwork men det var såklart fullt, likaså på Nybron. Så vi satte oss på Centro :) Efter en stund ringde mamma och sa att de var i stan så även mamma och pappa kom och joinade oss :) Mysigt! Galet härligt väder!


Bjuder på några bilder från kvällen:
(Sen att jag ser ut som jag gör på bilderna är ni läsare ju vana vid, vid det här laget, haha!)




Semiar och hennes kompis




Linda & jag


Vid åtta skulle Linda ta tåget hem och Semiar och hennes kompis skulle iväg så jag cyklade till Coop för att handla. Men innan jag hann börja så ringde Linda och sa att hon precis missade tåget så jag cyklade ner på stan igen och vi gck till Bishop Arms och tog en cider/öl ute i värmen :) Skildes åt vid 21.45 igen så var hemma runt 22 :)

Väl hemma fick jag grann-abstinens och klev upp en trappa, hann ju inte träffas igår ju!


Imorgon börjar jag jobba på KICKS  FÖR KICKS!


UNDERBART!


Bilder från VIP-kvällen







Jobb, VIP-kväll och Ljusparty

Igår cyklade jag över till Emma runt 17 där vi lagade och käkade middag och pratade mer än vanligt eftersom vi inte träffats sen förra måndn (!?) Sen kilade vi på VIP-kväll på StudioBea på Köpmangatan där de säljer smink från KIKO by Milano.Grymt bra smink och grymt svårt att få tag i! Till och med Åhléns City har slutat med det (!)
Bjöds på cider och chokladdoppade jordgubbar :) Var en jättetrevlig kväll!
Träffade även Fia & Benny (exets föräldrar) vilket kändes så galet skönt! När jag såg dem blev jag alldeles skakig i hela kroppen och visste inte om jag skulle skratta eller gråta, det kändes så himla bra att se och träffa dom! Ville liksom springa in i famnen på dom! Underbart! Efter VIP-kvällen cyklade jag till Bubba där syster och Pontus var. Dock höll jag mest på att somna eftersom jag var sjukt trött!

Idag har jag jobbat på Kicks på stan för NIVEA mellan 11-18. Tiden går fort när man har roligt, haha! Underbar personal!
- det är det minsta jag kan säga! Efter jobbet hämtade Ros-Marie upp mig och vi åkte till Torshälla till Lollo på Ljusparty :) Massa trevligt! :) Var duktig och beställde faktiskt bara relaxljus till sovrummet, kunde ha beställt sååå mycket mer - men inte! Haha! Så kom hem runt kvart över tio - halv elva.
Just det! Lämnade in mobilen på TELIA också eftersom två knappar är trasiga, vilket tydligen var ett känt fel på den modellen. Det skulle ta ca 10 arbetsdagar så jag fick låna en grymt ful klump tills dess att min är klar! Nåväl. ;)

Fick hem schemat för Kicks idag också :) Awesome!

Imorgon blir det jobb 11-18 och sen afterwork med Semiar och Linda, kanske Alexandra :) Och Serpil åker till Turkiet i tre veckor! Hoppas du får det bra gumman!


/Dessan


Tatueringsdags....? ;)

Kom på att jag bara lagt ut en bild på min tatuering - precis när den var nygjord för ca 2½ månader sen (känns som om jag alltid har haft den, haha!) och då var den röd och ful så tänkte bjuda på en fräsch bild :)





Sen vill jag även göra om denna:



Gjorde den i Thailand för ca ett år sedan och ja ni ser ju hur den ser ut! Astråkig och dessutom fläckig!



Förlåt mamma ;)

Min nya frisyr





Du vände dig om och gick! Du vände! ... och gick!

Har varit en lugn dag. Skönt som tusan :)

Har tvättat och fixat, skönt att ha det fixat innan jobbveckan börjar. Runt ett kom jag på att jag verkligen ville klippa mig idag så klickade in på Studioett.nu och beställde tid hos Jessica till halv tre :)
Hon är grymt duktig! Har aldrig varit så nöjd när jag har gått från frisören - och det säger ganska mycket! Även syster följde med så även hon fick sitt hår klippt och alla som träffat min syster vet att hon har hår ner till rumpan och tjockt som tusan och nu är det långt, men kort för att vara henne och tunt som tusan! Så jäkla snyggt!

www.studioett.nu
Ligger på Köpmangatan 62

När vi gick därifrån mötte vi exet å hans nya och jag är helt säker på att han såg oss... Men vad gjorde han? Han vände tvärt och gick åt ett annat håll! Som om vi inte skulle ha sett!
Äntligen fick jag allt bekräftat för mig... Har inte sett människan på ca fem månader och har varit orolig för hur jag skulle reagera om jag såg honom/dem - men nu fick jag det äntligen bekräftat för mig att jag har kommit över honom/oss, det har inte bara varit en inbillning. När jag såg dem kände jag....INGENTING! Jag är så bra!

Syster och jag stannade på "Flottstocken" och åt innan vi gick hem och syster färgade mitt hår :) Sen blev det Sex and the City!

/Dessan

Älskade mamma & pappa!

Tack tack tack för att ni finns! Ni är underbara!




Jag älskar när det dyker upp oplanerade saker!

Idag har varit en hemmadag av det ovanliga slaget.

Gick upp runt halv tolv, fortfarande sjukt trött men tänkte att jag skulle få ut lite av dagen i alla fall. Sen jag gick upp har jag dammat, strukit och satt upp nya gardiner, fixat med blommor, fixat med tyget på väggen (bjuder på smakprov imorgon), satt upp draperi in till garderoben, bakat, dammsugit, handlat, lagat middag till 6 pers. (plus 2 matlådor) 
Vilken dag! Men nu är det städat och fint i alla fall, haha!

När jag var klar med allt (förutom middagen) visste jag inte vad jag skulle göra så jag ringde Elin och bjöd över henne och Tobbe på middag. Massa trevligt! Pontus åt med oss också. Syster kom hem runt 17 från jobbet och trodde hon blivit magsjuk men antagligen hade hon ätit nåt dåligt på lunchen på jobbet så efter lite vila kom hon ner och gjorde oss sällskap :) Sen kom även Söderholm över och käkade han också :) Sen blev det fika med nybakta mockarutor :)
Vi är grymma på att hålla söndagsångesten på långt avstånd när vi är tillsammans, haha!

Oplanerat och underbart!
TACK!

Planering för veckan...Onsdag - söndag

Måndag och tisdag är jag ledig som det ser ut just nu men hoppas som alltid på ett sms från Manpower angående H&M-lagret - INTE BERENDSEN!

Onsdag: GE Demo för NIVEA på Kicks på stan 11-18
Torsdag: GE Demo för NIVEA på Kicks på stan 11-18
Fredag: Jobba på Kicks på Tuna Park 12 - 19.45 - på Kicks för Kicks - INTE GE Demo! Weeeee!!!
Lördag: Jobba på Kicks på Tuna 12-16, fest på kvällen!
Söndag: Förutspår att söndagen kommer bli en klassisk "dagen efter" dag, haha!

Bilder sen gårdagen

Nu har jag lagt upp bilder sen fredag & lördag på bilddagboken: Thesun
Även syster lär lägga upp bilder där: lildevil


Mycket nöje!

;)


Se vad en oplanerad kväll kan göra

Igår var en minst sagt innehållsrik dag - men ändå inte...

Tog tåget 7.55 till Stockholm för att jobba på Åhléns City 10 - 18 för NIVEA. Det är sjukt hur snabbt tiden går när man jobbar där, haha! Det händer något hela tiden och det är det jag gillar med att jobba där :) Aldrig en lugn stund - vilket passar mig perfekt! Tejpade hundratals mascaror och läppglans eftersom NIVEA är grymt dåliga på att se till att "säkra" sina produkter. Sprang en sväng på stan på lunchen och det var galet mycket folk överallt med tanke på att många fik lön igår, puh! Letade efter ett par svarta chinos som jag vet är slutsålda i stort sett överallt. MEN! Då tåget gick 18.50 från Stockholm hade jag lite tid efter jag slutade jobbet också så jag sprang in på H&M och letade och där hittade jag ett par! Ett par kvar... - i min storlek! Hur ofta händer det!? ;)

På tåget hem ringde syster och sa att vi, Pontus och Söderholm skulle över till Bubba och sen kanske en sväng till Nybron/Vainot. Cyklade hem snabbt som tusan där Maria och Ida satt och förfestade, haha! :) De skulle på RAW senare och kolla på Timo Räisänen. Duschade och fixade mig och drog på mig mina nya fina chinos och mitt svarta linne som finns bild på längre ner på sidan och sen över till Bubba och de andra. Herregud! Jag hade planerat in en lugn kväll - trött och jävlig - men! Tre stora fisherman´s friends shots var som Söderholm, Bubba och jag drog i oss. Lite vin för min del och öl för deras del på det var vi rejält runda under fötterna - även Pontus å Mia, haha! Så runt midnatt tog vi en taxi ner till Nybron/Vainot där baren blev prio nr 1 för oss alla, haha! Bubba bjöd syster och mig på världens största och godaste drink, namn syster? Sen ner i Pattes källare och satte oss där, sen fick jag spring i benen och drog med Bubba upp på dansgolvet och där dansades det sen resten av kvällen, senare kom även Söderholm, Mia å Ponte upp, dock kanske de inte riktigt hade vårt  danshumör men det var underbart!
Under kvällen träffade jag även på följande; Sandra & Lina, Carro, Erikas brorsa, Kent Briby och säkert fler haha!
Vid stängning blev det kebabhuset där vi träffade på två killar som jag fattade var kompis till.... Bubba? Ingen aning! Han skulle visst på svensexa idag så han tyckte att vi skulle spela in nåt... Han rabblade upp manus bakom kameran och jag inför kameran - men det manuset behåller vi för oss själva, Mia sa du nåt? Haha!
Efter kebabhuset blev det "efterfest" hos Bubba. Pontus intog golvet och Mia,John och jag intog soffan, kan säga att det inte dröjde länge förrän Ponte å John sov.... haha! Slirade hem runt halv fyra och väckte vännerna som sov i vardagsrummet mohahahahaha!

Idag blev en sväng på stan och senare hem till mamma och pappa och grillade med föräldrar å syskon m. resp. å syskonbarn, underbart!

En riktigt galen kväll!!!


Pontus och Söderholm


Syster och Martina
(Spana in stl på drinken)


Lycklig lycklig lycklig!

3 jobb rik... och 1 jobb rikare

Igår. Idag. Två skilda ord. Två skilda betydelser. Två motsatser.

Igår var en riktigt jävlig dag! En sån dag har jag inte haft på flera flera månader, men igår kom den. Vaknade av att posten damp ner i brevlådan och sprang ut i hallen för att se om brevet från a-kassan hade kommit. Det hade det. Jag slet upp brevet och satte mig på golvet för att förbereda mig på beloppet....2700:- ?! Vad i h*lvete?!!!
Då hade jag bara fått ersättning från det att jag slutade makeuputbildningen fram till att jag skrev på kontraktet för Manpower. För lyssna och lär - om man är anställd för ett bemanningsföretag så finns ingen a-kassa att få! Hur idiotiskt är inte det?! Dock visste jag om det men de på Kommunal gav mig ändå förhoppningar när de sa att jag skulle prova att skicka in papprena. Nåväl.
Senare på dagen fick jag vet att en kompis till Pontus och syster dött under natten... Cancer. Ingen jag kände men jag lider med Ponte och syster. Nu är den min tur att finnas för er.
Så som sagt... en riktigt jävlig dag!

Imorse när jag vaknade fanns humöret och känslan sen igår kvar, försökte skaka av mig det genom en dusch men det gick inget vidare... Fixade mig och åt frukost med syster och åkte sen till jobbet. Gedemo för Nivea på Kicks. Genast kände jag mig bättre till mods när jag klev in där. Underbara människor som jobbar där!
På lunchen hade jag en timme så först lunchade jag med Semiar på henne 30-min rast och sen med Linda på hennes 30-min rast. Linda peppade mig som tusan att ringa till Kicks på Tuna Park eftersom hon visste att de behövde nån som kan hoppa in där när det behövs, så efter lunchen ringde jag. egentligen utan några större förhoppningar. MEN gott folk!
Då jag har jobbat där ett par gånger, en gång för Loreal och en gång för Nivea, så kom hon ihåg mig :) Det visade sig att hon hade lite kris med personal då en av de anställda är gravid och skulle jobba hela perioden men så verkar det inte bli, och i samma stund som jag ringde satt hon och höll på med att pussla ihop personal... GREAT! Så jag fick tider redan nästa vecka!!! :) Sen frågade hon hur jag jobbade i sommar och jag sa att jag inte har nåt förrän den 8 juli då jag börjar på H&M lagret men att jag inte har nåt på hela juni.... Vet ni vad hon sa?! Att juni kan fixas med tider!!! Hon var relativt säker på det iaf :) Shit vad glad jag är alltså!!!
Efter jobbet vid 18 cyklade jag hem till Tessan där middagen fxades med. Tessan och Lisa var grymma på hemmagjord pizza, haha! :) Så kom hem runt halv elva. Tack för ikväll! :)

Sammanfattningsvis har jag nu alltså 4 jobb...

Manpower
GE-Demo
H&M lagret
Kicks

Det är fantastiskt!!!!


/En lycklig Dess


Back on.... bilddagboken

Jajamen nu är jag återigen aktiv på bilddagboken :)

Och då det inte verkar gå att länka direkt till min sida där men sök på: thesun
...
och voila! så har ni mitt liv även i bilder!

Som vanligt var det alldeles fantastiskt!

Det är helt galet hur ni förgyller mitt liv!

Mötte som sagt upp Emma, Tessan och Anita runt fem. Vid halv sex stod vi utanför Rio som vi fått information om. Blev lite oroliga när det i stort sett bara var vi och Mats som verkade vara där. Men det kom fler och fler :) Så det var bara att kliva in, välja läsk och sen haffa en stor popcorn som stod uppställda i biosalongen :) Filmen var riktigt bra så se den! :)
What happens in Vegas

Efter bion gick Emma, Tessan, Sofia och jag till Grappa för att äta middag. Tessan och Dessan (haha) beställde in varsin pizza med kräftstjärtar och räkor och ruccolasallad: Grymt god! Emma beställde in en ceasarsallad som även den såg grymt god ut! Sofia var mest med som sällskap, vilket var jättetrevligt :)
    Blev inte så sent, gick från Grappa runt 21.00 eftersom alla (utom jag ;)) skulle upp tidigt imorgon. Emma och jag stod dock ute i en timme och pratade innan vi skiljdes åt. Den timmen flög iväg vill jag lova!  Jag vet att du vet det här gumman: men jag finns här för dig alltid! Jag finns tillgänglig dygnet runt! Jag stöttar dig i vått och torrt! Du är du och du - och du är underbar!



Fick följande sms av Tessan som värmde otroligt mycket!!!

"Tack gumman för ännu en underbar kväll. Trivs så himla bra i ditt sällskap och ja har alltid lika kul :) Massa kramar "

Tack gumman! Jag är så jäkla glad att jag har dig! Sjukt hur nära man kan komma en människa på bara några veckor!
Tessan & Dessan


Ni får mig att sväva på moln!

Söndagen... & måndagen...

Gårdagen blev lugn som gatan, skönt det :)
Syster och jag kollade på Sex and the city, så sjukt bra! :) Snart har vi tagit oss igenom boxen vilket är ett antal timmar ;)
Vid 18 kom Pontus hem från repet och då åkte vi över till Bubba för middag och myskväll :) Grymt god middag dessutom, bestående av oxfilé och potatisgratäng! Grymt gott! Tack!
Hann kolla på två filmer, jag somnade dock till den andra och vaknade så jag hann se slutet, haha!

Ikväll ska jag möta upp Tessan, Emma och Anita runt 17 för att bege oss till Manpowers biokväll :) Sen blir det middag och/eller ett glas efter det. Underbart!

/Dessan

En radikal förändring...

Har länge tänkt skriva en "tillbakablick" sen 2008 började. Och varför har jag tänkt det? Lite för att jag ska inse att de senaste månaderna har inneburit så stora förändringar i mitt liv och för mig som människa. Att allt som försiggår i mitt huvud faktiskt har hänt.

Att bli singel efter att ha haft ett 6-årigt förhållande, alltså sedan jag var 14 år, innebar en hel del förändringar. Till en början var jag förkrossad och tröstlös men allteftersom, med hjälp av underbara syster & Pontus, mamma & pappa och vännerna som verkligen fanns där, förstod jag någonstans att det som sker har en mening. Förhållandet hade inte varit bra på länge egentligen, problemet var att jag var för kär och naiv för att vilja erkänna och se det. Det kändes som om jag kämpade för att hålla det ihop, men det är svårt att kämpa för två. Det är så lätt att se nu när jag har fått perspektiv på det hela. Uppbrottet krossade mitt hjärta men det som gjorde mest ont då var när jag fick veta att han hade träffat en ny. Det krossade mig på riktigt.


Den värsta omställningen var att inte ha någon att komma hem till. Dock hade jag - och har fortfarande syster och Pontus i lägenheten över - men just då jobbade jag mycket på Åhléns City  i Stockholm och var oftast inte hemma förrän 22.00 på kvällarna så de hade i stort sett gått och lagt sig när jag kom hem. Dock stod det mat på bordet som de hade lagat :) Det var lite av en räddning. Annars hade jag inte ätit... Även de dagar då jag jobbade på Åhléns City mellan 9.30 - 20.00, då jag hade åtminstone en timmes rast, var det inte alla dagar jag fick i mig ordentlig mat. Mat var det sista jag tänkte på.


Samtidigt som jag ibland kan tänka att "Varför gjorde han inte slut innan vi flyttade ihop och som jag ser det, tog ett stort steg i förhållandet" så inser jag att som sagt så har allt en mening. Jag känner att jag är så pass stark att kunna säga det. Allt har en mening.

Idag är jag glad för det vi hade - varför ska jag ångra något?

Jag är absolut inte samma person idag som när vi var tillsammans. Idag är jag mer öppen för människor och dömer inte ut någon för utseende eller dylikt. Jag är gladare  har nog aldrig mått bättre! Jag är lycklig och ser möjligheter i allt.
Hade inte allt det här skett så hade nog aldrig Tessan och jag träffats och kommit så nära som vi har gjort på en kort period. Emma och jag hade nog aldrig kommit så nära som vi är idag. Vi har liksom lärt känna varandra på nytt, på ett mer känslomässigt plan där vi kan öppna oss för varandra.

Känner att det här inlägget blev otroligt rörigt - men det är svårt att sätta ord på allt.
Så sammanfattningsvis vill jag säga: Allt har en mening och allt jag har varit med om under mitt liv har gjort mig till den jag är idag: lycklig, konstant glad och öppen!

/Dess


Livets glada dagar!

Tiden går sjukt snabbt när man har roligt. Men ändå hinns det med en hel del!

Skulle ha gårr på Kommunals medlemskurs torsdag och fredag men när jag vaknade på torsdagsmorgonen efter ca 4 timmars sömn var jag sådär yr som jag har haft problem med förut. Så det blev ingen kurs för mig den här gången men anmälde mig till nästkommande.

Mamma och jag var och hälsade på mormor på torsdagseftermiddagen. Kändes bra att hon kände igen mig fast jag inte har träffat henne på flera månader, hon presenterade stolt mamma och mig inför personalen och några boende: " Det här är min dotter och dotterdotter" och så log hon helnöjt :) Underbart! Dock var det jobbigt att se hur mycket hon gått ner. Jag som inte har sett henne på länge såg att hon hade tunnat ur en hel del. Men eftersom jag har jobbat på boende så vet jag orsaken, och det är inte brist på mat eller så. Ålderdom och sjukdom gör sitt...=/

Fredagen tog jag ut sömn för två dagar, vaknade.... efter tolv, hehe! Cyklade till Emma för lunch och filmmys vilket resulterade i en jättegod lunch som Emma svängde ihop och en galet bra film, som säkert de flesta utom jag redan har sett, haha: American Beauty.
På kvällen gick syster, Pontus och jag till Söderholm för att spendera kvällen där (och tydligen kolla på hockeyn vilket Pontus kläckte ur sig på vägen dit, haha!). Blev en grymt trevlig kväll, dock somnade syster och jag på soffan medan killarna kollade på hockeyn, haha! Jag var med fram till Kanada ledde med 4-3 (?), då blev det alltför pinsamt och jag bestämde mig för att slippa se mer.
Vid halv två var det dags att gå hem... Jäklar vad det regnade! Vi var blöta från topp till tå!

Igår städades det på Hellstedtsgatan både på övre och nedre vångingen :) Sen åkte syster och jag en sväng till Jysk och sen vidare till Växtriket. Hittade massa rosa prylar till köket ;)
Sen hem och kollade på Sex and the city .
Runt halv åtta skjutsade syster mig till Emma där jag i stort sett kom och vände eftersom vi skulle gå till Tessan direkt för middag och viiin :) Senare blev det givetvis Nybron :)

Helt underbar kväll! - från början till slut



Mer i påsen än ett par tights...

Sprang förbi H&M innan jag skulle till tåget och hem till mamma och pappa i Hälleforsnäs.
Målet var ett par svarta tunna tights. Det blev ett par sådana och lite annat, haha! som jag har letat efter långa linnen/klänningar/tunikor som är så pass urringade att tatueringen kan få blottas. Hör och häpna: Jag hittade tre! Haha!



Allt utom tightsen fick vara med :)

Sånt som värmer en människokropp...

Läste Emmas blogg och kände hur hjärtat plötsligt accelerade ett par takter... Tack vännen!

jag vill bara skriva en sak till underbaraste dessan:
jag är så jäkla glad att du har förgyllt mitt liv så mycket på sistone!
..och jag är säker på att det kommer att fortsätta så.
=)


Den här känslan kommer jag leva på ett bra tag :)

Så till Emma: Du är underbar! Det är så härligt att se dig må så mycket bättre! Så härligt att vi har hittat varandra på ett sätt som vi inte gjort förut! Underbara underbara du!

Enklare köksrenovering

Kom på igår kväll att de otroligt fula tapeterna i köket nu äntligen ska väck!!! Men för att göra det enkelt bestämde jag mig för att köpa färg för att måla direkt på tapeten.
Så när syster slutade jobbet idag vid ett, åkte vi ut till Rusta och köpte vit färg och roller och penslar och allt jag kunde tänkas behöva.
På ca 3 timmar var de fruktansvärda tapeterna ett minne blott och nu har jag ett vitt kök :) Ska dock köpa plastfilm, eller vad det kallas,  i olika färger och sätta som schabloner på skåpdörrar och väggar imorgon :)
Det kommer bli kanon! :)

/Dess  


Underbaraste underbara!

Åh jag är så himla lycklig just nu! Det liksom spritter i hela kroppen och jag liksom blir glad för allt och inget. Just precis nu, i skrivande stund,  känner jag mig extra glad och upprymd, haha ;) And I´m not gonna tell you why...

Ännu en vecka är till ända. Galet vad snabbt tiden går när man (läs jag) har roligt. Den senaste veckan kan nog faktiskt bara sammanfattas på ett sätt: UNDERBART!  Har fått ta del av tre underbara, fantastiska vänners närvaro i stort sett hela veckan i form av picknick, middagar, luncher, shopping, fest, ja allt :) Det mest, kanske enda negativa som hänt denna vecka är elräkningen på 2700:- jag fick hem, men det ordnade sig det också... så nej, denna vecka har som sagt varit galet bra!

I fredags mötte jag upp Elin och Tessan på stan för lunch på Wayne´s och shopping! Eftersom jag och Tessan skulle ut på kvällen ville vi som vanligt hitta nåt nytt vilket gick käpprätt åt... Men men kom hem med lite smått och gott ändå :) Mina armar höll på å gå av när jag kom hem!  Ett tips: Handla aldrig mat när du har shoppingpåsar och systempåsar med dig!
Kvällen som följde var galet trevlig! Vad annars med underbara Tessan i sällskap?! Hon dök upp runt... 19? Och som vanligt hade jag varken sminkat mig eller fixat håret...nada! Åt middag, som flera gånger tidigare denna veckan, även denna fredagkväll bestod av potatissallad och rostbiff, haha!
Flera timmar senare när klockan närmade sig midnatt drog vi vidare ner till Nybron där allt folk var väck... Vart tog alla vägen? Men men. Fulla och lyckliga intog vi scenen på schlagergolvet, som för övrigt bestod av....oss två och Elin en liten stund! Haha!

image53



Lördagen vaknade jag av ett jävla liv i huset! Precis när jag slagit upp ögonen ringde kollektivet och jag, trött, illamående och skitsur snäser "Vad är det för liv!?" Dock trodde dom att det var jag som väsnades...hm, klockan 10 en lördagsmorgon efter 5 timmars sömn så lovar jag att det inte är jag! Haha! Fick snart veta att det var stopp hos grannen bredvid mig så dom hade liksom fått upp avföring och äckel i duschen och över hela golvet på badrummet. VIDRIGT!
Spenderade i stort hela dagen ute i solen och städade lite i lägenheten (!) På eftermiddagen kom Sandra & Johan förbi på en fika. Så sjukt kul att träffa dom! Var galet länge sen vi sågs vilket iof kan finnas vissa förklaringar till... men livet går vidare och bara för att man förlorar en betyder inte det att man måste förlora alla :)
När de åkte blev det en snabbdusch och att fixa iordning sig inför Michelles födelsedagsfest :) Var en jättetrevlig kväll! Alldeles lagom och trevligt sällskap :) På hemvägen gick vi (vi = hela kollektivet) förbi Grillstugan för lite mat att mätta magen med :)

image54
Idag åkte syster och jag hem till mamma och pappa och spenderade hela dagen där ute i solen :) Myste massa med Amber och Tindra, Maja var mindre lättflörtad, haha! Mysigt att spendera en hel dag hemma hos världens bästa mamma och pappa! :)
Var hemma runt halv sju och snart därpå - som vanligt - fast vi hade grillat, var systrarna Nygren hungriga IGEN!  Syrran slängde ihop en jättegod tonfiskröra som vi åt på ugnsrostade mackor, Mums :) Senare kom Söderholm förbi en sväng. Den människan kan verkligen konsten att få andra att skratta, han och Ponte tillsammans är oslagbara när de sätter igång kategorin "när vi var små..." Haha!


image55

 Amber och jag haha!

image56

Syster och min bebis :)


Underbara underbara
LIV!

Grillning med underbara syster och Pontus

Mina äkta hälftar i kollektiv Hell street...

image52

Jobberbjudanden bara idag

Jag insåg just att det förra inlägget bara är en bråkdel av det som hänt idag på jobbfronten... Helt galet!

Imorse vid 9 ringde Mark, en fotograf från Stockholm som Sanna bl a jobbat med tidigare. Han skulle plåta en tjej från Skåne i Stockholm idag och allt hade varit klart sen länge men inatt vid 01 hade make-upartisten ringt och sagt att hon inte kunde pga att hennes pojkvän var så svartsjuk. Idiot! Snacka om att ha blåst sina chanser inom den här branschen då Mark är ett namn inom branschen. Så Mark ringde till Isabelle på Makeupstudion och fick några namn som hon tyckte var bäst lämpade för jobbet (tack :)) Tyvärr var jag tvungen att tacka nej men sa att det skulle ha varit jättekul, han sa att han skulle spara mitt nummer och höra av sig en annan gång och då inte med så kort varsel :)

Vid 11 ringde telefonen igen och då var det en kvinna som hade fått mitt nummer från Yxtaholm då jag står som deras barnvakt vid bröllop, och ville boka mig :) Självklart! Den 2 augusti blir det återigen barnpassning i slottsmiljö :)

Även a-kassan verkar ha fått värkänslor, haha! Verkar som om jag kommer få a-kassepengar! :)

Sen vid 13 ringde Maria från H&M och sa att jag hade fått jobbet :)

Direkt efter det ringde jag Emilia på GE Demo och frågade om hon hade jobb åt mig här i stan, vilket hon hade så fick lite bokningar där på Kicks :)

Helt galet!

Mitt bland allt detta hann jag träffa Emma ett par timmar och kolla på lägenhet åt henne och Tommy. Den var perfekt! Hoppas ni får den nu!

När Pontus kom hem fick han slå igång grillen för att grilla hamburgare och pommes till :) Så det blev middag ute i trädgården :)


Ska koka ägg till syrrans matlåda imorrn och sen iväg till Bubba och kolla på film :)


Hur ska jag säga?    Livet leker!

H&M jobb

Helt galet!
Jag fick jobbet på H&M lagret!

Kan den här dagen bli mycket bättre då det även är underbart väder?!

Underbara Amber!

image51

Tog denna bild på lillskruttan när jag var hemma sist på underbara Amber!

Picknick i Djurgårdsparken

image50

Konsten att uppskatta det man har

Idag har varit en sån dag då jag bara har varit glad och skrattat hela dagen. En dag då jag inte kan känna mig annat än...Lycklig.

Elin och jag vaknade runt 11 och konstaterade ganska snart att solen sken och vi var tvungna att gå till parken. Så jag frågade Therese om hon ville följa med vilket hon ville :) Fixade picknickmat som idag bestod av kyckling, potatissallad, morötter och dip, kakor, chips och Therese vindruvor :) Lovely!

(Om blogg.se kunde vara som det borde så kunde jag ha bjudit på bilder på picknicken men så verkar det inte bli.)

Runt 16 försvann solen bakom en massa moln så vi gick hem till mig en sväng :) Elin var tyvärr tvungen att dra sig hemåt vid 17 men Therese och jag satt kvar och höll nästintill att somna framför tv:n, haha. Så vi bestämde oss för att cykla hem till henne och äta middag och kolla på tv (Viktigast! Grey´s anatomy 21.00) Haha! Det blev grymt god mat hon bjöd på :) Förrätt, varmrätt och efterrätt Underbart!
Kom hem för ca en timme sen.

Underbara dag!


Dagarna som går

Det var några dagar sen jag försökte mig på en uppdatering så här kommer ytterligare ett - förmodligen med ett lyckat resultat - ett publicerat inlägg.

Fredagen var helt perfekt! Gick upp sent och städade och fixade det sista inför kvällen. Vid 14 kom Jennie och förgyllde tillvaron bland dammråttorba :) Vid 16 åkte vi ner till stan för att möta upp Emma och jag inhandla nya ny bh och ett linne. På hemvägen svängde vi förbi Coop och handlade nåt att äta.
Vid åtta kom vännerna och festen började, var sjukt kul att träffa alla och alla var på sitt bästa humör :) Vid halv ett kom vi på att det var på tiden att dra sig till Nybron å vi traskade dit och fortsatte trevligheterna där :)
Det måste vi göra om snart igen!

Lördagen var jag inte direkt jättepigg men men :) Johan väckte mig vid 12 med kuddkrig vilket kanske inte uppskattades jättemycket, haha! Men men jag kom ur sängen i alla fall :)
På kvällen kom Kristian över och kollade på film, trevligt :)




Igår inventerade jag på ett företag i Västerås för Manpower. Jag och en tjej till blev upphämtade av en tredje Manpoware ;) Var inte direkt ansträngande då jag och Malin stod på samma ställe i prinip hela dagen och räknade en massa pinaler. Tiden gick snabbt och så var det fika,lunch,fika,fika... haha. Under en halv dag var det mesta av inventeringen klar - och de har beräknat två dagar! HA! Så runt halv två blev vi "beordrade" att äta sockerkaka och godis och gå ut i solen, haha! Asrolig personal! Till slut tvingade vi nån att ge oss nåt att göra så då fick vi sitta på kontoret och sätta in massa gamla följesedlar i pärmar, haha. Malin hålade papprena och jag satte in dem i pärmen, haha. Måste sett galet kul ut, haha! Kul hade vi i alla fall :)
Väl hemma tog jag en snabbdusch och sen picknickade jag med Therese i Djurgårdsparken med potatissallad, rostbiff, vin, Loka, vindruvor, tomater, gurka, morötter, dip och muffins :) Satt där i nästan 3 timmar, galet mysigt :) Vid nio gick vi hem till mig och kollade på tv och åt vindruvor :) Behöver jag säga att vi pratade oavbrutet under kvällen? Haha! En underbar kväll med en underbar vän!

Idag gick jag upp sent, slängde i en tvätt och tog sen tag i disken vilket verkligen behövdes, haha! :)
Vid fyra mötte jag upp Emma utanför skolan där jag också träffade på Caspar (!) Var galet länge sen jag träffade honom så det var jättekul :) Sen gick Emma och jag hem till henne och lagade mat och hade massa trevligt :) Ja Tommy var ju såklart med också :)

Nu sitter jag här med Elin och Alicia :)

Underbart!

Sånt som berör

Melissa Horn berör

http://www.myspace.com/melissahornmusik

Torsdag, söndag?

Valborg... vad ska jag säga?

Jobbade på Kicks till 16.00 och sprang direkt till stationen för att ta tåget till Flen och Johan. Väl hos Johan hoppade jag in i duschen å fixade iordning mig vilket jag tycker gick snabbt, dock kan Johan vara av en annan åsikt, haha! Sen åkte vi till Bettna, hälsade på Totte och hämtade upp Walen och åkte sen vidare till Nyköping. Jag somnade i bilen och vaknade nog när vi åkte in i Nyköping, kände mig inte alls pigg på hela dan egentligen men kände att jag ville försöka. Var grymt länge sen jag var hemma hos Maria ju!
Väl hos Maria hade jag fokus på en sak: MAT! Så pizza fick det bli :) Sen mer eller mindre däckade jag i soffan, mådde inte alls bra och hade feber. Bestämde mig för att åka hem igen - till mamma och pappa :) Så 22.05 satte jag mig på bussen från Nyköping och var framme i Flen 23.10, trevlig Valborg! haha
Om inte annat så var den innehållsrik!

Idag vaknade jag sent och gick upp tvingade mamsen att kramas med sin sjuka dotter haha! Det är verkligen jättesynd om mig! ... eller inte!

Sen skjutsade de hem mig men först blev det storhandling på Willys, det behövdes! Sen hem och plockade upp, tvättade, städade, diskade. Allt inför imorgon :)
Hann även med en fika uppe på våning två i kollektivet med grannarna och Söderholm! Haha! Huvudämnet var hett idag haha! När han åkt fixade vi lite mat, systrarna Nygren; "alltid hungriga!" och kollade på film, massa mys!
Sen blev det ett glas vin här nere :)

Sjukt mycket en dag kan innehålla! I love it! 

/Dess