Adventsfika med kollektivet <3

Dagen på jobbet gick relativt snabbt idag med. Dock var det inte så mycket folk då det ju var julskyltning på stan och julmarknad i gamla stan. Hade varit mysigt att gått på... men men. Kommer fler tillfällen =)

Stannade på Coop på vägen hem för att handla halloumi *ler* och så köpte jag två julstjärnor som nu står i vardagsrumsfönstret =) Väl hemma släpade jag upp julstjärnorna från källaren så nu står dem uppe, massa mysigt =)
Sen gjorde jag iordning halloumisallad och sen kom kollektivet och Söderholm på adventsfika och söndagsmys =)

Nu är jag åter ensam och känner att sängen lockar otroligt mycket så jag kan vara lite utvilad imorgon bitti för imorgon väntar åter jobb, 10 - 19. Hoppas hoppas hoppas att dagen går snabbt. På tisdag blir jag kryssningsgammal *ler* ; ) 

To do 

Måndag: Jobba
Tisdag: Fyller år ; )
 Onsdag: Jobba
Torsdag: Träffa
Jessica & Joanna
Fredag: Jobba och julbord med jobbet
Lördag: Jobba
Söndag: Jobba


/Dess

Sammanfattning av helgen

Tänkte jag skulle sammanfatta helgen lite kort...

I torsdags åkte jag som sagt hem till mamma&pappa&tjejerna. Mamma hämtade mig vid tåget och sen åkte vi till Lager157 en sväng. Efter det åkte vi till mormor och hälsade på! Var inte säker på om hon skulle känna igen mig, men det gjorde hon, även fast jag numera är blond och det var typ 34 månader (!) sen jag träffade henne sist.
Kom hem till huset runt fem, mamma lagade mat och jag somnade i fåtöljen med Maja i famnen, haha! Kvällen spenderades sen med att hjälpa till att koppla in datorn och sånt och fika hos morbror och Maj-Britt =) Mysigt! Vid 21.45 var jag så jäkla trött att jag gick och la mig, haha!

I fredags jobbade jag 11-16.30, skulle ha jobbat till 18 men det var så lugnt och eftersom jag har jobbat så jäkla mycket nu så frågade chefen om jag ville gå hem. Tackar! Plockade undan och städade lite när jag kom hem och senare kom Elli, Elin, Tessan & Emma över =) Massa mys! Tack för en mysig kväll tjejer! <3

Igår jobbade jag 10-16.30, var en hel del folk och tiden gick relativt snabbt. Efter jobbet hade jag två alternativ: hem och däcka i soffan eller följa med Tessan på fest hos en kompis till henne. Jag hade helst velat följa med på festen såklart, men jag var så sjukt trött så jag valde alternativ ett. Firade Pontus också då han fyllde 31 år ; ) Somnade i fåtöljen innan även Söderholm kom över runt halv nio.


Hatar att vara så här jävla trött hela tiden! Den senaste tiden har jag jobbat i stort sett varje dag, och jag älskar jobbet så jag klagar inte över det, och jag vill inte vara hemma....så vad är problemet? Borde det inte väga upp varandra?

Nåväl. Snart är det dags för jobbet. Jobbar 12-16.30

Ha en mysig 1:a advent!

/Dess


En bra start på dagen...

Jag är verkligen ledig idag! Så skönt! =)

Vaknade och gick upp runt halv tio, tänkte att det var lika bra att gå upp då eftersom risken annars var stor att jag skulle sova bort halva dagen. Åker ju hem till mamma&pappa&tjejerna idag =) Kommer knappt ihåg när jag var där senast (?)
Ska bli jätteskönt även om jag åker tillbaka till stan imorgon bitti eftersom jag ska jobba, 11-18.

Har precis betalat räkningarna för den här månaden så nu är det klart! Fick mer än vad jag trodde skulle bli över, skönt det! =) Är ju också bara 18 dagar kvar till lön, haha!

Nu är det dags för frukost och sen packa.

Hoppas ni får en fin dag!
/Dess

Tider går fort när...

Redan onsdag... och snart torsdag. Tiden går så jäkla snabbt!  Igår jobbade jag 10-19.45, var massa att göra hela dagen så timmarna förflöt jättesnabbt. 10 timmar liksom bara försvann! Var ju löning igår (utom för oss inom Åhlenskoncernen och några få procent till som får lön den 15:e haha) och det var massa folk hela tiden och massor med varor att plocka upp, larma och få in på lagret.  Pontus och syrran hämtade mig efter jobbet, dom hade köpt med Max till oss så vi åkte hem och kollade på Äntligen Hemma och mumsade Max ; )


Då Anna Boss var sjuk idag också jobbade jag även idag, 9.30 - 17.00. Efter jobbet tog jag bussen till Tessan =) Hon bjöd på glögg och pepparkakor (med ädelost) - så gott! Och massa god mat som jag inte kommer ihåg vad det hette *ler*, Tessan? - och vin till det. Jättegott var det i alla fall =) Vi båda kände oss sjukt trötta och däckade ihop totalt i soffan framför "Vänner". Tog bussen som gick 20.35 hem (!) Astidigt! Men var sååå trött! Tack för ikväll, älskar dig stumpan!

När jag kom hem hade paketet med Tessan&Ellis julklappar kommit redan! Beställde i måndags kväll och har redan fått det! =)

Ta hand om er!

/Dess

Mys =)

Sitter uppkurad i fåtöljen med täcke, laptopen i knät och Boston tea party på tv, mysigt =) 

Timmarna på jobbet gick sjukt fort idag, och då jobbade jag ändå 11-20. Ska även jobba imorgon då även Anna chef är sjuk, magsjuk hon också! Två som är sjuka i magsjuka och Elli är sjuk hon också med feber och halsont =/ Dock jobbade hon ändå, sötnötan. Så imorgon jobbar jag Annas tid; 10-19.45
Var Elli och jag som stängde och efter jobbet kom snälla Håkan och hämtade oss =) Tack!

Väl hemma ringde jag Tessan och pratade med henne ett bra tag, saknar dig stumpan! Gjorde nachotallrik *mums*, så jäkla gott och nu sitter jag som sagt här uppkurad i soffan.

På torsdag ska jag fan hem till mamma & pappa! Har inte varit hemma hos dom på hur länge som helst! Saknar dom och tjejerna! Skulle ha åkt dit idag men hoppade in och jobbade, sen jobbar mamma tisdag och onsdag, så på torsdag bär det av till skogen *ler*.

Fy vilket tråkigt inlägg det blev, men roligare än såhär blir det inte idag ; )  Haha!

/Dess

Jocke kom hem!

SAKNAR ER!




Pictures of you and me

Alla bilder är tagna av Andreas 7/11



Elin, jag & Söderholm


Macke & jag


Söderholm&jag

Längtan efter någon...

Nu sitter jag här igen... med den förbannade ångesten eller vad fan det nu är... Ska jag inte klara av att vara ensam längre? Hela helgen har det varit någonting hela tiden, full fart, men så sitter jag plötsligt ensam och ja... Ångest?
Jag orkar inte... jag vill vara stark men det går inte alla gånger. Men ni ska veta att jag försöker! Tur att jag har jobbet som tar upp min tid, utöver min schemalagda tid hoppar jag på alla tider utöver som finns, om någon är sjuk, vill vara ledig eller så. Allt för att hålla mig sysselsatt och slippa att "bara vara". Tack underbara vänner som finns här för mig!¨

                                                                                                                                                                                                       Nåväl.


Jobbade till 18 i fredags, sen handlade jag lite inför kvällen innan jag åkte hem till Elin där också Erika var. Kände mig så sjukt trött men kom igång lite efter ett par glas vin. Kollade på Idol, pratade och myste. Vid elva kläckte Elin ur sig att hon ju hade singstar, så det blev på med det =) Sen blev det Nybron där det var sådär... helgen innan löning = kasst med folk. Men Elli och hennes två kompisar var ju där så kvällens höjdpunkt blev att träffa dom =)  Sov hemma hos Elin och sen var det bara upp och jobba på lördagen igen.
 
Hade kvittotävling med Kicks på stan tills i fredagsoch de ledde - ända till - i fredags, haha! Vi slog dom! Jag hade en kund som handlade för 3300+ ; )

Igår efter jobbet var det snabbt hem, duscha och göra mig iordning inför kvällen. Skulle vara hos Andreas vid sju-halv åtta och sen till Harrys på julbord =) Blev en relativt kort (då bebisen inte ville vara still och jag var jättetrött) - men trevlig kväll.
Somnade i stort sett på en gång då jag lade huvudet på kudden vid tolv, helt slut! Vaknade sen av mobillarmet som ringde imorse vid halv tio för att ta mig upp och jobba. Syster var gullig och skjutsade mig dit *tack*
Efter jobbet gick Elli&jag till Max och åt *mums* och sen tog vi bussen hem. Är så glad att jag träffat dig gumman! Du är så bra!
Väl hemma hade Pontus bakat jättegoda bullar, så fikade med dom och myste framför tv:n =)


Saknar mamma&pappa! Hoppas på att jag kan åka dit på tisdag, om Anna blir frisk.


/Dess


Ledig med allt vad det innebär

Pappa ringde vid halv tio imorse och ville ha tips vad han skulle köpa till mamma i födelsedagspresent. Jag är så dålig på sånt! Föreslog några saker, vad kan inte avslöjas här om mamsen läser ;)
Man kan ju tycka att jag borde ha gått upp då, men icke! Nästa gång jag slog upp ögonen var klockan nästan tolv *hoppsan!*

Dock har jag fått en del gjort idag, trots min sena uppstigning. Tvättat/tvättar fortfarande och bakat inför min födelsedag (och jul) - kolakakor och sockerbullar med saffran =)

Nu är det dags att grädda bullar, uppdaterar kanske senare!


/Dess

Hur har din dag varit?

Vaknade vid tio imorse av att telefonen ringde. Kollade på displayen och såg att det var fråm jobbet... PANIK! Första tanken var att jag hade missat att jag skulle jobba idag. Men så var det inte, tack och lov. Sabina var sjuk så det var Ronny som undrade om jag kunde jobba idag. Sa nej eftersom jag skulle träffa Sanna och prinsen och Elli. Men sen såg jag att Sabina inte skulle ha börjat förrän klockan 14 och sen jobba till stängning. Så jag ringde tillbaka och sa att jag kunde jobba men chefen sa att jag kunde börja klockan 16 så så fick det bli =)

Mamma sms:ade världens finaste meddelande imorse och tackade för överraskningen de fick imorse när de läste tidningen =) Senare ringde hoon också, mamsen =)
Vid elva ringde pappa och sa att han var påväg hem från Västerås och tänkte komma förbi en sväng. Så jag satte på kaffe och värmde risgrynsgröt till mig, haha! Eller ja... till Amber och mig, haha! Sötnöta! Även pappa tackade flera gånger

Tog tag i disken sen igår innan jag mötte upp Elli vid tolv då vi gick till StudioBea och jag fick äntligen inhandla min foundation och läppglans/stift  från KIKO =)
Nu slipper jag lägga bas med Noubas stickfoundation, huden mår inte så speciellt bra av det så att säga.  Den är bra till fest eller vid fotografering etc. KIKO:s foundation är verkligen den bästa jag har använt! Rekommenderar den starkt! =)
Sen gick vi ner på stan och mötte upp Sanna och lillprinsen =) SÅ SÖT!!! Satte oss på Wayne's och satt där ett par timmar och pratade och myste <3 Lovely!

Lämnade cykeln på stan och tog bussen till jobbet, blev ju värsta snöstormen, haha!


Det var min dag, hur har din dag varit?

/Dess


Läste ni tidningen idag?

Dagens ros:

Berit&Stig Nygren
- mamma&pappa. Ni är alldeles underbara. Älskar er!
Kram Dess


Jag har mina diamanter...

Ta aldrig någon för givet.
Ha alla dina vänner nära ditt hjärta,
för du kanske vaknar en dag och upptäcker
att du förlorat en diamant när du var för upptagen
att samla på stenar.
Det är bättre att ha få diamanter än många stenar.




...och ni vet vilka ni är  

Ser framemot imorgon

Åh vad mysigt! Imorgon ska Elli&jag träffa
Sanna och lilla Jonathan <3


Tisdag...snart helg ; )

Min plan för kvällen var att ockupera soffan hemma hos mig med Tessan, äta mat, dricka te och kolla på serie efter serie... Det var ungefär hur det blev... fast ändå inte, haha!

Syrran ringde vid halv sex kanske och sa att Jocke & Andreas var på väg över - kul! Hade precis duschat och såg rent ut sagt förjävlig ut, haha! Så det var bara att dra på sig kläder och damma på lite puder och kladda mascara. Laddade upp med mockarutor och te till killarna medan jag fixade maten; torskfilé med fransk fiskgratäng på *mums!* och potatis.
När Tessan kom åt vi och sen laddades det upp med ännu mer te & mockarutor, cola, nån konstig choklad som Pontus&syrran köpte i Karibien, chips och slutligen vin, haha! Blev en galet trevlig kväll ikväll =)

Nu är dessutom hela helgen bokad med festligheter *ler*. På fredag är det utgång med Erika&Elin som gäller, härligt =)
På lördag är det jobb till fem, fira mamma som fyller år, och sen ska jag tydligen på julbord på Harrys med syrran, Pontus, Söderholm och massa fler, senare på kvällen fick jag veta idag, haha! Trevligt =)


/Dess


Morgonmöte på Kicks

 Har varit på personalmöte på jobbet idag. Eller ja vet inte om man kan kalla det möte, det har sån tråkig klang, haha!
Både Anna & Karin hade med sig sina småtjejer, Olivia & Astrid, vi åt frukost och pratade mest, haha! Jättemysigt! <3
Ville nästan inte ta mig därifrån när det var dags för öppning, men vad skulle jag kvar att göra? Jag är ju faktiskt ledig idag också =)
Elli och jag hade bestämt att vi skulle cykla tillsammans till jobbet halv åtta, men typ kvart i sju fick jag ett sms av henne: "Hej gumman! Vad säger du om att åka bil till jobbet? Eller förstör det för dina dagsplaner? Puss" Den blev just räddad! Haha! Så hennes snälla pojkvän, Håkan, skjutsade oss till jobbet, jättesnällt verkligen!
Sen vid tio tog jag bussen hem, så jäkla skönt att slippa cykla i det här skitvädret... plus att min stackars cykel mår sådär... haha! Inte nog med att det är ett par lösa skruvar lite här och var - jag har typ ingen luft i däcken heller, haha! Fint!

Nu ska jag försöka komma igång med städning och rensning i garderoben... det behövs kan jag säga...!

Hörs senare!
/Dess

Det är en mäktig känsla av att veta att jag aldrig är ensam




Tänkte jag skulle lägga upp en bild på senaste tatueringen, läkt och allt ; )

Ledig dag och allt vad det innebär

Hade sovmorgon ända till halv elva idag, så skönt! Kände mig för en gångs skull utvilad när jag vaknade - det var inte igår! Diskade och fixade lite hemma och gjorde mig sen iordning för att möta upp Elin på stan =) Jag lyckades faktiskt inhandla två julklappar! En till Tessan och en till Maria, brorsans tjej =) Well done Dess!
Var inne på Kicks och pratade lite med Elina, butikschefen på city, hon slutar nästa vecka =/ Så jäkla tråkigt, hon är en så himla härlig människa.
Åt lunch på Reetro där jag beställde kycklingspett och klyftpotatis... kul att ja typ åt nån tugga av kycklingen och några potatisklyftor... Usch! Kycklingen smakade som den luktar rå och potatisen var knappt färdig. Jag är inte speciellt kräsen när det gäller mat men det där var fan äckligt! Dock sa Elin att det brukar smaka bra, men för mig får de underkänt.
Vi hade i alla fall en jättemysig dag <3

Väl hemma tände jag massa ljus och bakade, haha! Sen kom mamma&pappa&Amber över =) Även syrran&Pontus såklart =) Massa mys! Och på onsdag kommer mamma&pappa få sig en liten överraskning på morgonen ;)
Vad avslöjar jag på onsdag ; )

Jag har nog inte riktigt fattat det än men snart kommer det att finnas en liten knodd här i huset, så jäkla mysigt <3
That's right, jag ska bli moster! - och en bra sådan! Haha!


Kram
/Dess

Back on track?

Det känns lite som om jag är på rätt spår igen... jag känner mig gladare och spralligare än på länge. Jag antar att förklaringen till det är att jag verkligen har försökt sluta tänka och analysera allt så förbannat mycket. Jag kan inte rå över allt som jag önskar och jag kan heller inte påverka saker så som jag önskar ibland. Saker händer av en anledning och alla gånger kan man tyvärr inte få svar på varför, det är riktigt jobbigt men samtidigt kan man inte hänga upp sig på det alltför länge, man måste gå vidare.  Jag vet inte hur jag har känt eller känner kring det men jag vet att jag inte kan påverka något så länge jag känner som jag gör - dvs - hur känner jag?

...Det är skillnad att vara kär i en person eller i en situation... Men skillnaden är svår att urskilja i känsloperspektiv...


/Dess

Chans




"Dom små små orden är svåra ord och dom hårda orden är enkla ord  "
-Chans,Kent

To do...

VECKANS ATT-GÖRA-LISTA



Måndag: Ledig, ska möta upp Elin på stan för julklappsinköp och fika/lunch

Tisdag: Möte 8.00 på jobbet, sen tar jag tåget hem till mamma&pappa

(har inte träffat dem sen den 24:e oktober (!) en stund på jobbet bara

Onsdag: Åka tillbaka till stan, förhoppningsvis ska Elli&jag fika med Sanna och lilla Jonathan =)

Torsdag: ?

Fredag: Jobbar 11-18, sen utgång med Erika&Elin& ?

Lördag: Jobbar

Söndag: Jobbar



Jämför man med den här veckan så är kommande vecka rena semestern *ler*


/Dess


Underbar helg med underbara vänner! <3

Har varit en otrolig lugn helg denna vecka, välbehövligt efter den här veckan, haha!
I fredags jobbade både Elli&jag till stängning och efter jobbet cyklade vi till Max och åt, sen vidare till Coop för att handla lite och sen hem till mig. Kollade på det vi hann av Idol när vi kom hem vilket inte var mycket, haha! Sen hjälpte Elli mig att bleka utväxten, när blekningen hade suttit i en stund och den liksom förvandlades till lila blev vi lite oroliga för resultatet, haha, men det blev kanon =) Tack för hjälpen gumman! <3 Resterande av kvällen spenderade vi i soffan =)

Igår jobbade jag 10-17.10, sjukt trött som börjar bli en vana (blir galen!). Dagen flöt på relativt bra, var en del folk och så. Efter stängning cyklade jag till Coop och handlade till middagen och kvällen då Elli, Emma & Elin var bjudna på mys-&filmkväll =) Även Tessan var såklart bjuden men hon hade annat inplanerat *ler*, är så glad för din skull vännen <3   
Det blev tacos till middag *ler*, jag har verkligen noll fantasi när det gäller mat, tror de flesta kan hålla med om det? ...haha. Elli hade med sig massa filmer och till slut valde vi ut Djävulen bär Prada och senare kollade vi även på Heartbreak Hotel, har dock sett båda förut men tycker de är så mysiga =)
Tack så himla mycket för igår kväll tjejer!


Elin sov här till idag också, mys =) Eftersom det är helg så jobbade jag i vanlig ordning *skrattar*. Klockan ringde halv tio då jag försiktigt försökte tassa upp utan att väcka Elin som låg bredvid mig, jag lyckades rätt så bra tror jag! =)
Jobbade 11-17.10 idag och då det börjar närma sig jul så var vi fyra stycken som jobbade idag, vanligtvis är vi bara tre på en söndag, vilket var överflödigt. Hade typ räckt med två hela dagen. Var sjukt lite folk och jag var så jäkla trött fast jag ändå hade sovit många timmar under natten så dagen gick med snigelfart. Trött eller inte - ler och är glad gör jag i alla fall, men tiden gick inte att göra något åt... Nåväl. Till slut var klockan dags att gå hem =)


Åkte hem till Tessan direkt efter jobbet då vi gick till Grodan och beställde mat och gick sen hem till henne och kurade ihop oss i soffan och kollade på alla våra söndagsserier tillsammans <3 One tree hill - Gossip Girl - Ensam mamma söker, äkta tjejkväll! Tack för en mysig kväll stumpan!

Väl hemma var Pontus&syrran&magen härnere och kollade på tv (jag har fler, lite bättre kanaler än dom på övervåningen, haha! ;))

Hoppas ni haft en underbar helg!
Kram Dess

Till mamma&pappa

Grattis mamma&pappa på er 37-åriga bröllopsdag!

ÄLSKAR ER!





När dag blir natt...

... haha!  =)


Hade satt alarmet på mobilen till åtta (?) imorse för att slänga i en tvätt och sen lägga mig en stund sen igen. Att säga att det gick sådär vore att ljuga vore mer ärligt att säga att det gick kasst! Satte om klockan ett antal gånger och tog mig inte ur sängen förrän runt tio! Tanken var ju god, haha!
Hann tvätta klart en maskin och få in det i torktumlaren för att sen slänga in ytterligare en  innan jag cyklade iväg till Tuna vid halv ett för att luncha med Elli =) Jobbade bara mellan 14-17 idag, haha. Detta bara för att vi skulle få undan varorna som kom igår men eftersom det inte var så mycket var de redan uppackade när jag kom men fanns att göra ändå =)
Elli slutade fyra men väntade tills jag slutade då vi gick och kollade på klockor. Är jättesugen på en klockan då jag inte äger någon användbar, och jag hittade en jättefin på Guldfynd! =) Lade undan den till imorgon då lönen når mitt konto ; )
Lade även undan ett lila linne på JC, kan tänkas att jag orkar lägga ut bilder imorgon ; )

Sen cyklade vi till Coop för att köpa brun toning till Elli (!) och blekning för att fixa min utväxt. Därefter svängde vi förbi Max för att få något i magen. Sen hem till Elli =) Hon är mörkhårig nu, väldigt mörk =) Jättefint! <3
Vi bestämde oss för att fixa mitt hår imorgon istället efter jobbet då vi båda jobbar till åtta. Jättesnällt stumpan!

Nu är jag åter igång och tvättar, har en del att vika så det är vad jag ska ägna mig åt nu.
...Och vänta på att Tessan hör av sig med en rapport!    <3

Kram Dess


Upp och hoppa Dess, det är jul...

Hade det riktigt tufft att ta mig upp ur sängen imorse när klockan ringde halv åtta! Jäklar alltså! Kände mig konstig i hals och näsa och var sjukt trött!  Kan de två första beståndsdelarna bero på att jag sover med öppet fönster precis ovanför huvudet? Elementet vid sängen är så jäkla varmt så fönstret måste vara öppet för att överhuvudtaget få nån luft. Och ja, jag har provat att skruva ner det men utan resultat... Hyresvärden! *ropar*

Nåväl. Tog mig upp och in i duschen till slut. Sen var det bara att fixa iordning sig inför jobbet. Kul att alla bekväma underkläder (läs trosor) ligger i tvätten! Speciellt då jag köpte ett par svarta jeans igår, Cheap Monday,  exakt -korvskinnsbyxor. Har tvättid imorgon så då kan jag hälsa mina älskade underkläder välkomna tillbaka till livet! Haha!
Nu vet ni det också, haha. Märker ni min ironi? Hoppas det... haha! Jag bjuder på humor i ett inlägg, grattis ni läsare! ; )

Jobbade i alla fall 9-18. Var dags att plocka fram alla julkartonger och pryttlar idag! Fasiken vad grejer, det tog verkligen hela dagen! Dock fick jag hela tre besök idag! Först stod Jocke upptryckt mot rutan när jag stod och paketade in en massa visningsex, så pratade med honom och träffade hans (tjej) (?) sällskap, jättesöt! =) Dom skulle äta lunch på Tuna och passade på att säga hej, det uppskattar jag galet mycket =) Senare kom syrran och magen in en sväng, och ändå lite senare tittade Lina in! =)

AH! Just ja! Fick lönespecen idag... Ronny såg inte alls orolig ut när han öppnade sitt medan jag mest av allt ville slänga det ifrån mig. Hade verkligen ingen aning om hur många timmar jag jobbat i oktober eller hur mycket jag skulle få ut...
Jag kan säga att jag blev riktigt överraskad! Jag hade jobbat 112 timmar och fick ut typ 4000:-  mer än vad jag vågat beräkna, det kallar jag lönebesked! Det blir fina julklappar i år, haha!
För att fira det hela, begav jag mig till Bergqvists skor och köpte skorna/stövletterna jag kollat på och velat ha i flera månader! Lovely!

Ikväll har jag roat mig med Roomservice och Grey's Anatomy =)

Idag är en bra dag!


/Dess


Sthlm med Elli

Gårdagen i Stockholm med Elli  var jättemysig =) Var uppe i Stockholm vid tolv då vi tog tunnelbana och sen buss för att ta oss till Smink&Perukmakaren. Efter det gick vi förbi Mariart, där Elli gick sin makeupartistutbildning, och hälsade på. Så jäkla mysigt! Lokalerna går inte att beskriva! Lite grottliktaktigt - skitsnyggt! Vi båda inhandlade lite smink där =)
Sen åt vi på ett jättemysigt ställe, därmedpasta. Jag åt deras lasagne och det var bland den godaste jag ätit! Dock slår den inte mammas... *älskar*    Därefter åkte vi in till stan igen och kikade i butiker =)
Inhandlade två linnen, varav ett med döskallar, smycken, nyckelring till min nyckel till jobbet (äntligen! Som jag tjatat,haha!),  rödlila slingor som ska dekoreras i luggen då jag känner mig extra kretaiv, knälånga sockor, chai-te, duschdraperi.... Tror jag fick med allt =) Kom hem vid halv tio, helt slut! Haha!

Tack för en underbar dag med dig gumman!
<3

/Dess


 


Pieces don't fit anymore...

Det blev en längre dag på jobbet idag än beräknat - vilket absolut inte gjorde nånting! Där finns hela tiden saker att göra så då kan jag inte låta tankarna skena iväg. Skönt! Dessutom jobbade jag med Elli & Karin, varför skulle jag vilja åka hem till en tyst lägenhet? Jobbade 9 - 19. Varorna kom vid fem, vilket är relativt sent så tänkte att vi skulle få undan åtminstone en kartong...innehållande 180 presentförpackningar som jag larmade, haha! Fanns att göra så att jag hade kunnat stanna längre men jag var så fruktansvärt trött så jag beslutade mig för att cykla hem.

Då både Elli & jag är lediga imorgon spånade vi på vad vi skulle hitta på imorgon och Elli kom på att vi kunde åka upp till Stockholm en sväng, komma ifrån Eskilstuna några timmar. Så nu är biljetterna bokade till imorgon (Elli fixade =))
Ser framemot imorgon! Ska bli så mysigt! <3

Ikväll känner jag mig hyfsad lugn och glad. Lika bra att ta sig i säng innan det blir annorlunda.

/Dess

Till Elli...

Till Elli:

Tack så jättemycket för sms:et imorse du anar inte
 hur mycket det värmde i hjärtat vännen <3
Tack för att du är du!


Till pappa

Till pappa på Fars Dag
(som jag tyvärr inte kunde fira idag):

Älskar dig!


Försöker hålla mig sysselsatt...

Söndagskväll. Söndagsångest? Ja för att jag sitter här ensam, men inte den sedvanliga söndagsångesten som människor har. Just nu känns jobbet som terapi för mig. Där finns hela tiden något att göra och jag kan tänka på det och ingenting annat - jag försöker i alla fall. Därav har jag satt upp mig på extratider den här veckan som kommer. Är bara ledig tisdag och då ska jag träffa Elli <3


Idag jobbade jag 11.30 - 16.30, och det var så skönt =) Känner mig så sjukt hemma på jobbet att det är svårt att förklara!
Tessan skickade sms och frågade om jag vill komma över och äta och kolla på tv efter jobbet vilket var givet att jag ville =)
Mötte upp henne vid Ica Nyfors, köpte grillad kyckling, halloumi och grönsaker, haha! Det är det nya för oss ; )
 Tack för en jättemysig kväll gumman! Uppskattar verkligen ditt sällskap! <3

Ska väl snart kila i säng, jobbar 9 - 17,18 någonting, beroende på hur mycket varor det kommer.

/Dess 

En flödande fredag

Gårdagen blev en bra dag - precis som jag förutspådde =)
Gick upp runt tio och pysslade lite här hemma, tyvärr var tvättstugan uppbokad men det gjorde inte så mycket, än är det inte kris i garderoben *haha*

Mötte upp Tessan på stan vid halv tre, fikade på Waynes och gick en sväng på stan. Jättemysigt! =)
Inhandlade ett par svarta tights från Gina Tricot där jag också köpte en liten present; en sjal,  till Tessan för att visa hur mycket jag uppskattar och älskar henne! Du har hjälpt mig igenom så mycket vännen och ibland när jag inte vet var jag ska ta vägen - finns du där! Jag älskar älskar älskar dig vännen!
Inhandlade även en jättesöt liten svart väska med rosett på Åhléns, vin och en ring från Indiska


Känner lite panik när jag går på stan... alla julsaker överallt och folk är så förväntansfulla med att börja köpa julklappar, pynta och allt, Allt jag känner är som sagt - panik. Det här är första julen på 6 år som jag kommer att vakna upp alldeles ensam. Känslan att dela en julmorgon med någon man tycker om - är snudd på oöverträfflig.      Nåväl


Igår kväll kollade syrran, Elin & jag på Idol här hemma hos mig och åt halloumi, grönsaker och grillad kyckling =)
Efter Idol åkte vi hem till Forsell där Pontus, Hocky, Jocke & Macke var. Vid tolv begav sig hela gänget minus Mia&Pontus, men plus Söderholm till Nybron. Jag ringde och övertalade Söderholm att komma ner, haha!
Var en jättetrevlig kväll! Blev kanske något för mycket på dryckesbiten känner jag idag, men det  var det värt! Blev efterfest hos Forsell och vid halv  sex begav vi oss alla därifrån, haha!

Idag har jag varit mer levande än död - känns som om jag fortfarande är bakis (!?)
Vi, kollektivet, har kollat på två filmer, ätit American Pizza och godis och bara myst nu ikväll =)


Ta hand om er!
/Dess

Ord som berör

"Du ska veta att jag saknar dig för du är guld värd!"


Tack Jocke, du är underbar!
Saknar dig!


<3


Montering av cykellyse...?!

Vad jag trodde skulle bli några timmar på jobbet idag blev till några fler, haha! 8-16.30, Vilket inte gjorde mig något alls! Hade ändå inget speciellt inplanerat eller så idag och dessutom är det skönt att hålla sig sysselsatt och ännu bättre - få umgås med underbara, alldeles fantastiska människor! =)
Plockade upp massa fina julkartonger och sånt idag med =) Trodde inte jag skulle säga det, men det gav mig nästan lite längtan efter julen.

När jag slutade vid halv fem gick jag till Stadium för att köpa lysen till cykeln. Verkar som om jag gått kanske hårt de bestående delarna, haha! Monteringen var det värre med... Fick dock hjälp av Ronny med instruktioner om hur jag skulle montera på skiten men till slut gav han upp och följde med mig ut och hjälpte mig på med det, haha! That's how to do girls! ; )  Tack tack tack killen!
(Dock upptäckte jag att en av de bestående lysena, det fram, faktiskt funkade.... det gjorde det inte imorse!) Men men nu syns jag iaf och herr/fru polis kan inte bötfälla mig för att inte synas i mörkret, haha!


När jag kom hem hade syster och Pontus ätit kräftröra och det fanns kvar till mig, tack! =) Sen spenderade syster och jag (- och den lille med såklart=)) kvällen här nere hos mig och pratade massa, åt glass och myste medan Pontus var iväg å tränade. =) Älskar dig sis!

Idag har varit en bra dag! Jag hoppas att morgondagen kommer att kännas lika bra, men det tror jag =)
Ska förhoppningsvis tvätta (om det finns nån tvättid), sen ner på stan en sväng med Tessan <3 och senare ska Elin och jag ut =)

Ta hand om er - och påminn mig gärna vilka ni är ;)


/Dess

Drömmer om Diorväskan...

Jämfört med igår har jag mått väldigt bra och känt mig glad hela dagen idag! Sov till tolv (!) Helt sjukt, men var väl utmattad sen igår efter allt gråtande å allt.

Började jobba 14 idag och stängde med chefen vid 20. Egentligen skulle jag ha jobbat 8-15 idag men Anna Boss ringde igår och frågade om jag kunde börja jobba 14 istället eftersom det skulle komma en massa varor, så skulle vi vara tre på kvällen och jag kunde gå i stort sett när jag kände för det. Dock var Sabina sjuk så jag stannade till stängning.
Varor kom det - 14 pall! Helt galet! Men spännande att öppna alla kartonger med julkartonger och julprylar! Love it!
Dior har så sjukt fina julkartonger i år! På damsidan är det doft+bodylotion+en galet snygg väska! som jag bara måste ha! Den kommer att passa fint till jul och nyår *ler* ; )

Mötte upp Elin efter jobbet, köpte pizza på American pizza och begav oss hem till mig. Så nu sitter vi här och myser =)

Imorgon skulle ja ha varit ledig men erbjöd mig att jobba och hjälpa till med att få undan alla varor så jag börjar 08.00 imorgon bitti. Får se hur länge jag blir kvar = )


Soo long folks!
/Dess


Ett enda ord... ett enda

Det var ett ord du aldrig använde - ett jävla ord som jag någon gång hoppades få höra...
Nu vet jag att det måste ha varit mig det berodde på, för nu har jag sett dig använda det ordet.
- till någon annan.

Att jag ens reagerade... jag trodde allt var borta.
Fan Fan Fan

Snälla - inga frågor, ingen sympati - bara lyssna (läs)

Jag har ett krav innan du börjar läsa detta inlägg - inga frågor!

Jag är trött på att känna mig nere och känlsan av att inte riktigt bli helt tillfredsställd med något gör mig galen! Känslan av att hela tiden vänta på det bakom hörnet gör mig galen! Kan jag inte bara vara nöjd med det jag har? Borde jag inte vara det? Vad fan är det jag väntar på!?

Det är enkelt att fixa så att utsidan ser bra. Fixa naglarna, fixa håret, makeup och nya kläder. Men jag kan inte ens svara på hur jag faktiskt känner inombords! Det är så enkelt att säga att man mår bra för annars blir det komplicerat.  Jag kan inte ens sätta ord på känslan som verkar bo inuti mig för tillfället så att säga att det är bra är det enklaste. När jag umgås med vänner & familj mår jag så bra men samtidigt finns det något som gnager i mig. Men jag vet inte vad det är och det är det som gör mig till en lögn. Jag vill inte ha den känslan i min kropp, jag vill att den ska försvinna, jag vill att någon ska ta bort den. Jag vill må så bra som jag borde med alla underbara som jag faktiskt vet tycker om och bryr sig om mig. Jag vill kunde förmedla känslan jag har av att ha er alla så nära. Jag vill men just nu känns det inte som om jag kan det. 


/Dess


Tingsgården & Sylvia

Det blev en riktig tjejkväll igår! Så jäkla härligt! Trerätters, skumpa och en massa prat och skratt. Helt underbart!
Tack tjejer! <3  
Emma begav sig hemåt runt halv elva och Jenny&Maria sov kvar här. Maria kunde skatta sig lycklig med att spendera natten i soffan medan Jenny&jag intog sängen. Två stycken som ligger å putar med baken och tar stor plats är kanske ingen jättelyckad kombination, haha! Men vi lyckades ganska bra ändå!

Gick upp vid nio imorse, fixade iordning oss och gick för att äta frukost på Tingsgården =) Vid elva fixade jag naglarna hos Millis, vilket verkligen behövdes, hade växt ut en bit så att säga! När jag var klart vid halv ett gick jag ner på stan och mötte upp tjejerna igen. På väg hem från stan stannade vi på Café Sylvia och fikade. Jättemysigt!
Sen tog vi en sväng till Underbara Hem där Maria skulle kolla på soffa.

Vid tre-halv fyra åkte de hem mot Nyköping & Stockholm igen. Sen dess har jag diskat sen middagen igår, duschat, skrivit och skickat in en arbetsansökan till VILA som ska öppna nere på stan. Sista ansökningsdagen är imorgon, så det var tur att vi gick förbi där idag =)


Har noll blogginspiration idag så detta får bli allt för idag!

/Dess

Hur jävla bortskämd får man vara!?

...Tydligen en hel del! =)

Har spenderat den senaste 1½ timmen i köket, både förrätt och varmrätt är förberedda =) Så mycket tid har jag inte spenderat i köket på lääänge, men det var kul! Jenny, Maria & Emma kommer hit =) Så jäkla härligt! Jenny & jag har inte setts sen.... kommer ihåg att det var kallt ute iaf... typ i våras tror jag. Sk bli så himla mysigt! <3



Jenny&Jag
Sommaren 2006



/Dess

Ligger det något i det här?

Ta detta till dig med ett leende på läpparna =)


1. Åtminstone 2 personer i världen älskar dig så mycket att de skulle kunna dö för din skull.

2. Åtminstone 15 personer älskar dig på något sätt.

3. Den enda anledningen till att någon hatar dig, är att de skulle vilja vara precis som du.

4. Ett leende från dig kan ge lycka till vem som helst, även om de inte känner dig.

5. Varje kväll tänker någon på dig innan den somnar. 

6. Du betyder allt för någon.

7. Om det inte vore för dig skulle någon inte leva nu.

8. Du är speciell och unik.

9. Någon som du inte ens vet existerar, älskar dig

10. När du gjort ditt livs största misstag, kommer det nåt gott ur det också.

11. När du tror att hela världen vänt ryggen åt dig, titta en gång till, det är troligtvis du som vänt världen ryggen.

12. När du tror att du inte har den minsta chans att få som du vill, får du det inte heller. Men om du tror på dig själv, får du exakt som du ville, förr eller senare.

13. Kom alltid ihåg komplimanger, glöm alla otäcka gliringar.

14. Tala alltid om vad du tycker om folk till dem. De mår så mycket bättre, om det vet.

15. Om du har en underbar bästa vän, ta dig tid att låta vännen veta att denne är underbar.


En helg i höstmys...

I fredags var en helvetesdag på jobbet. Mådde fruktansvärt dåligt... huvudvärk som aldrig gav med sig och illamående. Riktigt jobbigt det inte fanns någon att ringa in så det var bara att ge sig fan på att jag skulle klara av dagen&kvällen.
Elli kurerade mig med julmust, sötnöta =)
När jag slutade, kvart i åtta, kom Maria och hämtade upp mig och så åkte vi hem till Emma där också Ida och Tessan var =) Blev en jättemysig kväll med underbart sällskap, vin, god mat, Idol, singstar och massa prat och skratt. Underbart!

I lördags (läs igår) mötte jag upp Tessan på stan för lunch på Wayne's och sen en sväng på stan. Kändes helt sjukt att vara ledig en lördag och få känna på hur en lördag kan se ut för normala människor, haha! Tack gumman för en underbar eftermiddag!
Kom hem vid halv fyra och då var det iväg igen. Syrran och Pontus skulle över till Söderholm på en fika och jag skulle med, haha! Åkte förbi Sveaplan och köpte en -ganska fruktansvärt ful-,  Halloween-tårta. Sen hem till Söderholms lya och en mysig fika =)
Vid 19 begav jag mig hem till Elli där vi gjorde nachotallrik, pratade, drack vin och myste i soffan och pratade en massa =) Tack för en jättemysig kväll med ditt sällskap gumman! <3

Idag har jag städat ugnen och dammsugit hela lägenheten och dammat och grejer =) Vid fem mötte jag upp Tessan, handlade god mat och gick hem till mig. Blev grillad kyckling, halloumi och grönsaker och julmust =) Efter maten joinade även syster och Pontus. Sen drack vi te och åt choklad, myyyys <3

Imorgon jobbar jag 9.30 - 16.00 och senare på kvällen kommer Jenny, mys mys mys =)

Ta hand om er
/Dess