Galet underbar dag!

Jajamen idag har varit en underbar dag!

Vaknade runt 12.00, värdelöst men men ;) Bestämde träff med Emma för en lunch på KAKA och shopping :)
Satt ute och åt på baksidan av KAKA, kycklingwraps och chailatte :) Mums! :D Satt och pratade en massa och sen blev det shopping! Inhandlade ett par jeans på Ego (jag vet - mig i jeans: otroligt! Haha!), ett jättesött linne från Indiska, underkläder på H&M och lite accessoarer från olika ställen :)
Dock gick det inget vidare med det som egentligen var mitt mission: En outfit till fredag! Jaja får dra på mig ett par gamla trasor, haha!

Runt 16 gick vi hem till Emma och satt och myste och åt glass på hennes balkong :)
Senare kom Elin förbi och vi gick till Dannes för tacobuffé med Mia, Pontus och Bubba.

SAMMANFATTNING: SOL OCH VARMT, MAT, UNDERBARA VÄNNER, SHOPPING


GALET UNDERBAR DAG!


Tisdag-söndag

Planerna för denna vecka ser ut som följande (för tillfället kanske ska tilläggas ;))

Tisdag: STÄDA och fixa hemma! Fixa håret? 
Onsdag: Valborg! Jobba på Kicks till 16.00 sen direkt till Nyköping på fest hos Maria Diesel ;)  
Torsdag: Det beror på dagen innan så att säga, haha! Men fixa iordning inför fredagen antar jag
Fredag: Jobba på Kicks 11-18, förfest hemma hos mig och sen utgång till Nybron :)
Lördag: Åker antagligen upp och träffar underbara Sanna och käkar middag...?
Söndag: Fika kanske? ;)


/Dess


En halv söndag

Eftersom jag inte kom i säng förrän 05.00 imorse så gick jag inte heller upp förrän 13.30 (!) Det gjorde dock ingenting då kvällen igår var fantastisk! Pontus ringde nog vid halv tio (?) har jag för mig men kommer inte ihåg vad han ville, haha! Sen ringde Elin runt 13.00 och ville att vi skulle träffas :) Hon flyttade hit till stan igår. underbart!

Runt 15.00 var Söderholm förbi på motorcykeln till Pontus. Jag som inte var sådär pigg höll mig på nedervåningen haha! Dock var det någon som rasslade i min brevlåda en stund senare haha, så det var bara att ta och visa sig haha! Hur kan någon som var så full må så bra när jag som var nyktrare än han, må kasst?

Senare ringde jag upp Elin igen och hon kom och hämtade mig då hon hade bilen i helgen :) Efter ett ganska kasst resultat av mannagrytsgröt med vatten istället för mjölk innan jag åkte, stannade vi till på Konsum för att jag skulle köpa nåt att få i mig och Elin (och jag) var grymt sugna på godis ;) Sen hem till Elin och flyttröran ;)
Efter att jag ätit mådde jag lite bättre och kände att jag tvungen att sysselsätta mig något så vi tog tag i ett par kartonger och fixade :) Underbart att ha dig nära tjejen!  
Mitt i allt hittade hon ett album som hon fick av Jess, Erika och mig när hon fyllde 19...? Aja, det var sjukt kul att kika i, i alla fall! Det lustiga var att jag satt och kollade i mina album igår och satt och mindes en massa, sen kommer hon med sitt album, det blev liksom fulländat!

JAG ÄR VERKLIGEN MITT I ETT LYCKORUS!
TACK ALLA SOM BIDRAR!


/DESS, lycklig som få?

Fredag lördag söndag

Fan vad jag älskar att leva! Jag är så otroligt glad och levnadslysten! Jag har aldrig mått så här bra! Och det bästa av allt är att det ändå någonstans känns som om att jag har hittat mig själv mitt i lyckoruset som jag lever i. Rätta bemärkelsen är väl att säga att det här är jag just nu!

I fredags blev det utgång med grannarna. Mia och jag var först på förfest hos Dagny i Nyfors. Ringde Emma för att ses en liten sväng också :) Sedan begav vi oss till Lotus där det var sjukt mycket folk för att se Hardcore Superstar där vi också mötte upp Madde och Pontus :) Mitt i allt sprang jag över till Nybron en snabbis för att gratta födelsedagsbarnet Anita som fyllde 20 år :) Gav henne presenten (läs föregående inlägg eller inlägget innan (?) Haha!) och hälsade på Lina, Sandra, Josse och Hanna HÄRLIGT! Sen sprang jag tillbaka till Lotus igen :)
För en gångs skull var det inte jag - tro det eller ej - som var fullast på väg hem, haha! Denna gång var det faktiskt Pontus haha!

Igår (läs lördag) vaknade jag runt 12.00 på soffan (kom visst inte längre), gick upp och duschade och plockade undan lite. Sen kom grannarna och sa att det var på G :) Pontus gjorde hasselbackspotatis och grillade fläskfilé och majskolvar, MUMS!
Efter maten låg jag och Mia ute och solade i flera timmar, grymt skönt!
Runt 19.00 började hela jag längta efter att sticka ut och dansa. Messade några vänner med alla var upptagna med annat så då ringde jag Emma som jag visste skulle på klassfest och sen gå ut och så bestämde vi att jag skulle komma till festen :) Innan hann jag med en sväng till Bubba och drack vin, åt marängswiss och kollade på film.
Blev utgång till Nybron där det för övrigt är 25 år på lördagar. Dock var ingen av oss 25 eller över men vi tänkte att vi skulle ge det ett försök. Kön var ganska lång och när vi närmade oss vakten och ingången började vi bli lite nervösa att han skulle kolla leg för han gjorde det på en del. Men icke! Vi kom in hur enkelt som helst! Lovely! 
Emma och jag intog "schlagergolvet" relativt snabbt och blev kvar där! :)

Vid stängning mötte vi upp gänget vi kom dit med och begav oss mot torget där vi satt en ganska bra stund. Träffade på Söderholm med vänner :) Nyktert var det inte! Haha! Han föreslog fika imorgon (läs senare idag) - får se om han kommer ihåg det om några timmar, haha!


Underbara liv!

/Dess

En underbar kväll!

Jag är grymt laddad inför kvällen! Känner mig sjukt upprymd av glädje! ... och vin! ;) Det kommer bli en underbar kväll, jag känner det på mig i hela kroppen!

Först blir det Hardcore Superstar på Lotus och sen över till Nybron där Anita, som för övrigt fyller  20år idag!, och company ska tillbringa kvällen :) Till Anita blir det nåt att suga på ... ... ... ;)

GRATTIS TJEJEN!

Ha en sjukt härlig kväll! Det ska jag!

/Dess

Numera Hälleforsnäsbo (?)

Åh det känns så himla bra allt det här med lillan nu! :)

Var hemma i Hälleforsnäs igår och firade pappa som fyllde 61 år :) Träffade faster, 2 x farbror, morbror och moster och vänner till familjen, massa trevligt! :)

Tindra hade ju saknat mig lagom mycket, haha! Hon hade inte riktigt tid att hälsa på mig när vi kom, men Pontus slänger man sig tydligen på rygg för, haha! Har saknat henne som tusan! Sen mamma släppte ut henne i söndags har hon fått nys på det underbara livet i frihet! 
     Maja (Systers katt som även hon bor hos mamma och pappa) "lärde" Tindra att klättra i träd häromdagen. Mamma berättade att Tindra satt nedanför äppelträdet på tomten och Maja klättrade upp och ner ett par gånger och sen var det Tindras tur, haha! Underbara tjejer! Dessutom sover alla tre tjejerna, ja katterna och så Amber (hunden) i samma rum. Amber den största av de alla sover i den minsta korgen, Maja ligger i Ambers gamla korg som är enorm precis bredvid Amber och Tindra ligger i stolen.
 Tydligen så har en av grannarna kul åt Tindra då hon hoppar efter fjärilar och annat som yr och flyger, hon hoppar grymt högt, rakt upp!
Dock hade hon saknat mig lite för när jag kollade på tv senare på kvällen lämnade hon inte min sida :)

Åh det känns så fantastiskt bra att hon mår bra och trivs! :)

Saker och ting känns så fantastiskt!

/Dess

Tävling - me like :)

image48


"Jag är med i en tävling hos
Sandra där man kan vinna en snygg chemise i samarbete Evas underkläder.se. Var med och tävla du också! Tävlingen avslutas söndag den 4 maj klockan 21.00. Lycka till!"

Mys i Rothoffsparken

Vädret har verkligen varit galet underbart de senaste dagarna!

Igår slutade syster tidigt så vi gick ner på stan för att ta en fika på Rutan och deras uteservering. Där satt två kompisar till Mia och Pontus och det bestämdes att vi skulle ses senare på eftermiddagen/kvällen.
Vid 17.00 var vi påklädda och klara och vinet var packat, pumpade cyklarna, vetefan om det gav nån effekt (haha) men jag inbillade mig det i alla fall., och gav oss iväg mot Rothoffsparken. Till en början var vi kanske fyra pers. men under kvällen blev vi fler och fler och som mest var vi nog 12 pers :) Massa mys!
Precis när vi kom stod polisen hos ett gäng ungdomar en bit bort från oss en bra stund. Minderåriga och tar med sig öl och vad de nu hade med sig i systemkassar - Klantigt! Sen kom han fram till oss och alla började skruva lite nervöst på sig men han frågade bara hur gamla vi var och när det uppenbarade sig att vi alla var över 18 sa han att det var tillåtet att dricka inom grönområdet mellan klockan 17-22 haha! Så nu vet ni :)
Runt halv nio började de flesta dra sig hemåt men Mia och jag var på G och ville göra nåt annat så vi och Dagny gick till Macbeth och satt och tjatade där :)

Trevlig kväll!
Tack!

/Dess


Vem jag är? Förebild? Framtidsplaner?

Har varit på arbetsintervju för H&M (lagret) idag med Maggan (syrrans gruppledare) och Tina.
Kändes riktigt bra faktiskt! Efter de två första frågorna "Vem är du?" och "Vad vill du göra i framtiden?" hade jag i stort sett redan svarat på de resterande frågorna, haha! Så med andra ord kan ingen anklaga mig för att inte kunna prata, haha! Jag är grym på att prata, ungefär som mamma ;) Vad säger ni?

Så vem är jag? Ni som läser min blogg bör ha fått en ganska så bra bild av vem jag är så ni får själva utgå från det.
Förebild? Den frågan var jag inte riktigt beredd på så svaret måste ha kommit direkt från hjärtat: min syster. För att hon har lärt mig att det finns motgångar men att man hela tiden måste blicka framåt. Efter regn kommer solsken, inte sant?
Framtidsplaner? Jag vill jobba som make-upartist men inte riktigt livnära mig på det utan ha det bredvid. Jag vill jobba med barn som har/har haft det svårt. Det var den kortfattade versionen. Följande utelämnade jag för att dölja att jag är en riktig drömmare, även jag måste sansa mig ibland, haha!

      * Jag vill plugga till massös
      * Jag vill plugga till hudterapeut
      * Jag vill ut och jobba och resa runtom i världen
     
Saken är att det är saker som jag faktiskt kan uppfylla men just nu känner jag att jag ändå måste landa lite.  De senaste 4 månaderna har det varit så jäkla hattigt då jag jobbat så mycket för GE Demo. Därför hoppas jag att jag får H&M jobbet! 3 minuters bilväg, kanske 15 min med cykel, oftast arbetstid 7-16. Underbart! Då får man även tid över till annat. När jag har jobbat uppe på Åhléns City har arbetstiderna varit 9,30 - 20,00 och med restid och allt skulle man kunna säga: 7,30 - 22,30. Mindre kul.

Nåväl. Nu hoppas jag på ett bra besked :)

/Dess


30-årsfest i med bilder ;)

Så igår var det alltså 30-årsfest i Möklinta.
Eftermiddagen/Kvällen/natten bjöd på mycket skratt, prat och dricka :) Alla verkade vara på sitt bästa humör, nykter som onykter, haha! Det var en otroligt trevlig och kul kväll!

Bilder säger mer än 1000 ord (förlåt mamma och pappa, 4 onyktra barn på en och samma bild, haha)


image37   image38   image40     image42
       
image44



image45   image46

Bild nr 1: Resten av kollektivet på Hellstreet
Bild 2: Bror Henke och jag
Bild 3: Bror Daniel och Fia
Bild 4: Syskonen

Bild 5: Haha Födelsedagsbarnet Maria och bror Henke provkör presenten: En rullator

Bild 6: Bröderna mupp och jag
Bild 7: Bara jag ... och en trädgårdstomte (?)

Haha!

/Dess


Underbara Therese!

Mitt i allt mitt lyckliga precis när man tror att man inte riktigt kan må mycket bättre och bli gladare så kommer först ett mail på facebook och sen ett sms från underbara Therese!

Vi har jobbat ihop en hel del på H&M och hade alltid så kul! Så hon sökte upp mig på nätet och tog kontakt igen!
Dåligt lyckorus som då går igenom kroppen! Tack tack tack gumman!
Helt underbart!


Mitt i ett lyckorus!/Dessan


Underbara vänner!

Det vi har är något riktigt speciellt, något verkligt och ärligt.


I onsdags kom Jenny till mig, underbart att träffa henne! Var ett tag sen... Vi tog en promenad till Gamla stan och min favorit second handbutik där :) Givetvis hittade vi lite båda två, that's us! :D
Sedan fortsatte vi promenaden ner till stan och Wayne's coffee där vi slog ihjäl minst ett par timmar över lunch och fika. Efter det blev den en sväng på stan.
    Sedan hem, dricka lite vin, byta om och fräscha till sig för att sedan gå över till Bubba med syster och Pontus och äta tacos :) Jättemysigt! Där kan man snacka om att ha spritförråd, haha! Drack tequila rose, öl och lakritsshot. Herregud!  Sedan gick Jenny och jag ner till Grappa och myste :)  Vi pratade verkligen hela dagen - konstant! Helt underbart!

Igår vaknade vi runt nio och drog igång en film vilket resulterade i att jag somnnade i fåtöljen och vaknade av att Jenny hade gjort brakfrukost :) Sötnöt!
Promenerade ner till stan för att möta upp Emma och besöka AMS för att uppdatera min handlingsplan, vilket gick på 10 minuter ;)
Sedan tog vi en promenad i parken vid klosters kyrka (namn?). Sen blev det lunch och fika på nya fiket, Rutan, på deras uteservering. Kanonmysigt! :)
Kvällen spenderas med sallad, glass, vin, film och prat. Underbart!


I morse väckte Jenny mig vid halv elva och hade även idag gjort frukost! :)
Tyvärr for hon idag men vilka underbara dagar gumman! Tack!


Imorgon far vi till Möklinta på 30-årsfest och bor i husvagn!

/Dess


Slappaste helgen på länge ;)

Jaha då var det ny vecka igen. Tiden går så himla fort!

Helgen var den slappaste på länge :) I fredags dracks det vin och grejer med syster och Mirva för att sedan resultera i utgång till Nybron. Väl där dansades det hela kvällen/natten som vanligt :) Och som vanligt träffade jag på Lina och Sandra och kompisar till dem :) Love it! Grym kväll! :)

Lördagen spenderades i vila :) Kollades film och åt mat.

Igår var Erika och Elin här med deras två energiknippen till hundar, de är ju värre än mig ;) Fira Erika som fyller år idag: GRATTIS TJEJEN!
Pratade även med min bror, Henke, och han och hans familj kan ta Tindra även om de redan har två katter! Känns så jäkla bra! Tack tack tack!

Idag kom Emma förbi och förgyllde min dag :)

Nu ska vi snart äta morotstårta här som jag har bakat ;)


/Dess


Fan också!

Fan också!

http://www.blocket.se/vi/15918693.htm?ca=12_s

Jag dansar aldrig nykter - del 2

Jag har energi till tusen! Jag vill göra och uppleva saker nu! Jag känner mig rastlös så fort det inte händer någonting! Jag älskar att leva och se vad dagarna bjuder på, det är underbart!
 
Gårdagen var perfekt! Sjukt kul! När Mia och Pontus kom hem bestämdes vad som skulle ätas och jag gick och handlade lite. Runt 19.30 flydde Pontus fältet till Bubba, han tycker nog det är nog att behöva umgås med två tjejer, tre blev nog lite mer än han klarar av, haha!Runt 20.00 kom Mirva.

Tre timmar senare, glada och fulla i hatten, begav vi oss till Bubba för att hämta upp Pontus för att sedan gå till Nybron / Vainot. Snabbt där träffade jag på Lina och Sandra och kompisar till dem så som vanligt röjde vi på dansgolvet :) Sjukt kul!

I love it!

Jag dansar aldrig nykter

Älskar känslan då man känner att helgen börjar krypa sig närmare inpå. Jag hade så sjukt kul igår!
 
Runt 13.00 mötte jag upp Elin och Therese på stan för en fika och en liten shoppingtur. Jag som absolut inte skulle köpa nåt kom hem med rosa leggings (lovely!) från Åhléns och ett par jättesöta röda skor och en ring från Indiska. Kanonmysigt!
Sedan vidare hem för att göra pizza efter beställning dagen innan. Jag levererar inom 24 timmar! Haha! Efter pizza och uppiffning var det tänkt att vi gående skulle ta oss till W(V)alle. Jorå! Vi kom till Sveaplan och därifrån åkte vi med Bubba ner på stan och målet :)

Var en trevlig förfest. Till sist var vi säkert 15 personer i en studentlägenhet på få kvadratmeter, haha! Underbart!
Runt 23.00 begav vi oss mot Nybron och då var man rätt dragen, haha! Inne på Nybron träffade jag på en massa underbara! Sandra och Lina med deras kompis Linnea och Lisa som efter mycket om och men kom på vart hon hade sett mig förut: H&M lagret såklart! Wieee!
Det blev galet mycket dans, även headbangning stod på schemat vilket känns i kroppen idag. Men shit vad kul jag hade! Helt galet!

Taxichauffören på väg hem frågade vad jag gick på haha!Mitt svar? Alkolhol! Haha! Väl hemma lyckades jag få syster att göra varma mackor mitt i natten :) Medan jag gick och mötte upp Elin som sov hos mig :) Trevligt!

Underbar dag! 

Innerligt

En innerlig kram  - det är allt jag begär

När verkligheten kommer ikapp

Jag är tillfreds med mitt liv.  Jag är självständig. Jag har självförtroende. Jag är lycklig.
Visst är det så? Eller?
 De senaste veckorna har jag levt i ett lyckorus med en otrolig aptit på vad livet ska erbjuda härnäst. Jag har som person ändrat mig otroligt mycket på bara några månader. Till det bättre tror jag, hoppas jag
Många har reagerat på att jag ändå har kommit över det så snabbt känslomässigt. Först nu när jag ändå känner att jag mår bra, försöker jag känna efter. Känna efter hur jag mår på riktigt. Är jag verkligen så glad och lycklig som jag verkar? Är det mitt nya jag?Jag försöker känna efter vad jag känner och tycker om Andreas och allt det vi faktiskt en gång hade. Men jag känner ingenting. Ingenting   Jag känner bara... tomhet? Fast jag vet inte om tomhet är en känsla eller bara... ingenting.
Mitt i allt tror jag ändå att jag är lycklig. Jag är gladare än på flera år känns det som, jag uppskattar de små händelserna och sakerna i vardagen så mycket mer än vad jag har gjort.  Men ändå nånstans är jag rädd; rädd för att obearbetade känslor plötsligt kommer alla på en gång? Om de finns där någonstans inom mig, önskar jag att de bara försvinner.


"Den starke är inte den som aldrig faller, utan den som finner styrkan att resa sig igen."

Jag vet inte om jag hann falla för syster yster stöttade mig när jag blev lämnad, när min andra halva plötsligt försvann tog hon snabbt den platsen. Hon lät mig inte falla för fallet hade blivit för djupt, det förstår jag nu.
 Hon fanns verkligen där för mig.  Min underbara syster är min andra hälft.


Jag blir så trött på mig själv - jag mår så otroligt bra men ändå gnager förgångna alltid någonstans i bakhuvudet.
Det känns om jag precis har låtit verkligheten kommit ifatt mig. Behöver jag verkligen alla svaren på de frågor om det förgångna och i framtiden?


/Dessan


Tisdag på kollektivet Hell street

Äntligen är det möjligt att blogga igen! Skönt!

Nu vet jag inte vart jag ska börja men det är bara att skriva, inte tänka.

De senaste helgerna har inneburit en hel del festande, vilket har varit grymt kul! Jag lever en dag i taget och lever för att se vad morgondagen har att erbjuda. Med mina lyckorus och min numera grymt positiva inställning till livet gör att jag är nyfiken på allt som livet har att erbjuda! Så mycket som jag har gjort och upplevt den senaste månaden har jag inte upplevt på mycket mycket länge!  Det är verkligen som att ha börjat leva på nytt - och det är nog precis det jag har gjort. Det är plötsligt grymt kul att leva!
Dock - det finns alltid ett dock - Mitt i allt detta har jag otroligt lätt att bli rastlös! Herregud! Jag vill leva och uppleva saker, göra saker hela tiden! Jag har inte tid att sitta still!

Idag har varit en innehållsrik dag. Igår hade jag ingen aning om att denna dag skulle bli så innehållsrik :)
Dagen började med en relativ sovmorgon ;) Sedan upp, duscha och fixa och sen iväg till läkaren, apoteket och sen hem för att städa, fixa mockarutorna :), byta sofföverdrag och ja... en hel massa skulle hinnas på typ en timme.
Vid tre kom mamma förbi och hämtade upp mig för att sedan åka med Amber till Strömsholm på rehab. Simning stod på schemat idag, stackarn med tanke på att hon hatar vatten! Men hon var superduktig som alltid :)
Efter det stannade vi till på Willy's med tanke på att mitt kylskåp och skafferi i stort sett gapade tomt!
Sen hem och fixa det sista av städningen, ut med Tindra och sen fylldes undervåningen i kollektivet av massa fikagäster :) Massa mysigt! Det måste vi göra om snart!


Underbart!