What It's like to be me

Idag mår jag så sjukt bra! Älskade bästaste finaste vänner som finns vid min sida och håller mig levande!
Elli ringde och språkade förut, om allt och inget. Jag älskar att bara prata. Och jag är rätt bra på det också - speciellt när jag mår så bra som jag gör idag! Yes indeed!

Lunchade med Jessica på Flaneur. På väg dit pratade jag med Jocke i luren där jag inte fick ut mycket vettigt ;-) Men jäklar vad jag tycker om dig ändå. haha! Blev det vanliga på Flaneur, Elli vet precis vad jag pratar om ;). Satt och pratade om allt och inget, massa mysigt! =) Sen gick vi en sväng på stan och senare satt vi med kollektivet på Hurtigs innan det var dags att bege sig hem. Tack för en supermysig dag gumman! <3

Det bästa av allt är att dagen inte är slut än. Ska packa "helgväskan" för att bege mig till Elin om en timme eller så.
Senare kommer även Sanna och (kanske) hennes kusin också. Blir att dricka lite vin, snacka lite skit och sen blir det RAW.

Hm jag känner att den här texten börjar spåra....
TREVLIG VALBORG gott folk!



 



/Dess


Get drunk or not!? I choose...

Valborg... Så fort det är någon högtid eller dylikt så är den eviga frågan "Vad händer då?"  Tja Valborg handlar om att bli fullast. Är det inte så? - Jo det var så när man var 15.( Och en gång vann jag!)
Men nu är jag inte 15 och nu vill man inte bli fullast - då får man (läs jag) bara ångest! Nu vill jag bara dricka vin, äta nåt gott och umgås med vänner. Och vill jag det så får jag det! För imorgon sitter Elin, Sanna & jag hemma hos Elin och dricker vin och förhoppningsvis äter något gott och går sen till RAW för att kolla på Le Mans. Det är precis vad vi gör.
Utan att bli fullast.  Och till er som nu kämpar för att bli det... - tänk för fan på morgondagen!

/Dess

What's happening?

Vart ska jag börja... Den här dagen... vad ska jag säga. Saker och ting har nog inte riktigt nått mitt hjärnsystem...
Nåväl tar dagen från början.

Blev sovmorgon deluxe, vaknade när mamma ringde vid 11. Hade tänkt gå upp lite tidigare än så. Jaja, kroppen behövde säkert det efter helgen, haha! Fixade lite med tvätt och så och vid ett mötte jag upp Elli för lunch på stan =) Mysigt! När vi satt och åt såg vi plötsligt Sanna & Jonathan ute bland folket så ringde henne och hon mötte upp oss efter lunchen. Satt ute och pratade massa. Mysigt! =) Sen gick vi en sväng på stan, där jag mötte Sandra&John&Ammis =), innan Sanna skulle hämta karln i Strängnäs och jag skulle med bussen till jobbet. Så mysigt att ses helt spontant sådär tjejer! <3

På jobbet väntade varuplock då vi hade fått en hel del varor, och massa kunder som ville ha hjälp = me like! 
Senare kom AnnaBoss med ett nytt kontrakt till mig. Jaja tänkte jag (i efterhand vet jag att jag ju redan har skrivit kontrakt tillochmed september) men det tänkte inte jag på, ögnade igenom kontraktet, läste nåt om Anna Pettersson och vik.... såg att jag hade fått 5:- i löneförhöjning, underskrift fixar jag dääär... what? Vänta nu.... Vik? Jag fattade inte riktigt så AnnaBoss tittade på mig och sa att eftersom hon snart kommer att gå på mammaledighet och Anna P kommer att ta över chefsjobbet så länge... så kommer jag få vicka för Anna P. Jag blev helt ställd, "skrek", hoppade och kramades!
Så jäkla skönt! Vicket är på 62,5% vilket är en vanlig sysselsättningsgrad inom butik/handel.
Fram till nu har jag gått på schema, men aldrig varit garanterad si eller så många timmar. Nu har det funnits jobb till mig så jag har klarat mig och mer men nu är det mer garanterat och det känns så sjukt bra! Dessutom är det här kontraktet fram till 091231 men det kommer att förlängas sen när det blir aktuellt :)

Dessutom fick jag ett mms av Linda som fått en liten Wilma <3
Grattis till finaste Wilma!


Linda&jag i somras på en av alla afterwork:er =)
/Dess

Promise you won't disappear again!

Ju mer jag tänker på det ju svårare är det att återuppbygga
det förtroende jag hade för någon för 6 år sedan.
 Och hela mitt liv innan det.
Jag är så otroligt glad att du valt att komma tillbaka
men lovar du att inte försvinna om jag kollar dig min bror?
Isåfall går jag med på det.


Djävulen och jag

Har legat i soffan hela dagen idag, knappt förmögen att röra mig. Jävla huvud. Jävla kropp.
Vaknade halv fyra imorse och kunde inte somna om pga en galen huvudvärk som satt kvar sen igår. Vid halvfyra snåret sätter även fågelhelvetet igång utanför... jag skulle lätt kunna skjuta fanskapet! Så lade mig på soffan istället och lyckades somna runt 5 kanske. När klockan ringde var huvudvärken kvar precis där jag hade lämnat den innan jag somnade in för en stund. Dessutom mådde jag illa. Så ringde till jobbet och sjukskrev mig. Fan vad jag hatar det!!! Jag har jobbat på Kicks i snart ett år och det här är andra gången jag sjukskriver mig, Första gången var när jag hade urinvägsinfektion. Jag hade inte pallat en heldag på jobbet om jag så hade tvingat mig dit.

Har försökt äta lite men efter några tuggor känner jag mig mätt och maten står mig upp i halsen. Några minuter senare känner jag mig jättehungrig igen men vågar inte äta för att jag vet hur det blir. 
Nåväl. Det blir nog bra snart.

/Dess

Happilyeverafter

Jag har funderat.... (say what!?)
Men helt seriöst... kan någon förklara för mig vad det är att vara lycklig?
Jag kan vara exalterad och alldeles galet glad... men lycklig är ett ord jag aldrig använder. Förutom i frågosammanhang.

Förra veckan hade jag en dröm som känns så långt borta men ändå så nära på något sätt... Jag drömde att jag hade barn. Jag var mamma när jag själv valde det. Resten av tiden låg barnet i en byrålåda. När jag valde att vara mamma kände jag mig så jäkla lycklig. Den känslan som infann sig i kroppen i drömmen önskar jag få uppleva igen.
Och hur ska man sammanfatta den drömmen...?
Tja. Jag är nog inte redo att bli mamma (barn i byrålådor gör mig smått orolig för mig själv;)) Men jag saknar känslan av att kunna säga att jag är lycklig. När någon frågar hur jag mår vill jag helt ärligt kunna säga att jag mår bra och att jag är lycklig.


Detta kan vara ett inlägg utan så jäkla mycket tanke i orden efter en sömnlös natt....

/Dess


Please take the pieces

"
"Take the pieces and build it up to the sky"

I would dig a thousand holes...

Jag tittar på bilder från i somras och förundras rätt mycket hur jäkla mycket jag har förändrats. Utseendemässigt helt klart (tacka fan för det!) men även som person. Det är väl klart att man förändras på ett år. Men sen är frågan om jag har förändrats till det bättre eller till det sämre...?
Till det bättre hör att jag inte dömer folk som jag gjort förut, jag accepterar människor som dom är. Jag tror att det hela har med att göra att jag har ett bättre självförtroende, eller att jag överhuvudtaget har ett självförtroende. Jag har modet att kunna säga till mina vänner att jag älskar dom och jag har modet att erkänna att jag aldrig skulle klara mig genom livet utan dem.

Till det sämre hör att jag känner att min familj kommer i skymundan. Jag är dålig på att höra av mig och att hälsa på hos mamma&pappa&tjejerna. Jag har aldrig tid att träffas, inte ens när syskon m.familjer är hemma (jag älskar mitt jobb men att jobba varenda jävla helg och inte hinna träffa sin familj?! ) Jag är helt enkelt förbannat jävla kass på att spendera tid med min familj som jag älskar och som jag skulle ge mitt liv till. Jag är knappt trevlig i telefonen när jag pratar med mamma... Jag låter mest sur och otrevlig. Jag antar att det är mitt dåliga samvete som språkar - men i en jävligt konstig form? I fredags höll jag på att glömma att pappa fyllde år!!! Jag höll på att glömma det!!! Hur fan tänker man då? Inte alls antar jag... Ja jag kom på det... 22.15!!! Dessutom kunde jag inte komma hem och fira honom! Hur skulle jag känna om pappa inte kunde komma och fira mig på min födelsedag?!



Vem???



Jag skulle kunna skriva så mycket mer men jag vet inte hur jag ska formulera mig.

/Dess

Pretty girls

Bakis eller inte. I den här stan kryper man till nästa ställe.
Tuna Parks personalfest igår var riktigt kul! Sen om man mäter kul i alkoholintag är en annan sak, men jäklar vad kul vi hade i så fall! Vårat personalrum såg ut som ett bombnedslag med kläder och skor och smink all over the place under dagen, tre tjejer som ska bestämma outfit är inte att leka med! ;)
Snälla Håkan hämtade oss efter jobbet och körde oss hem till honom och Elli där hela Kicksfamiljen anslöt sig. Drack lite vin och myste! Sen blev det taxi till Lokomotivet och ja som sagt - jäklars vad kul vi hade! Vid ett då hela kalaset egentligen skulle sluta,  hade i stort sett alla utrymt lokalen sånär som på Elli, Karin & jag och kanske ett 10-tal personer till som röjde på dansgolvet. Peder klev fram och sa att de skulle ha öppet till 02 istället och att det var lite fritt fram i baren, wohoo! Bered väg! ;-)  Haha!
Vid stängning pratade jag med H i luren, fixade skjuts till Elli och mig sånär som på en limousin! Det ni gott folk! Haha!
(Stod en limo utanför hela kvällen som man kunde åka med om man ville) Så snälla chaffisen släppte av mig på stan och Elli hemma hos sig. Sen är resten lite luddigt haha!

Har ungefär fått 2 timmars sömn och imorse upptäckte jag alla blåmärken och bitmärken (!) så festen igår var riktigt jävla lyckad! ;-)  Har även jobbat på det (vad annars liksom, min helg skulle inte vara komplett annars), det var rätt kämpigt....

 Nu ska syrran och jag snart bege oss ner mot stan och Raw. Quireboys spelar där ikväll.


/Dess

Du hade tid

Åh jag älskar att kunna vara ledig och inte ha några tider att passa eller några måsten som väntar. Det är fan inte ofta!
Väl nere på stan ringde Sanna och tänkte också gå ner på stan en sväng. Då lillskruttan blev hungrig så satte vi oss på Hurtig's och fikade. Satt där ett bra tag innan vi rörde på oss igen :) Kikade runt efter en klänning till Sanna men det gick sådär, vi pratade nog för mycket för att kunna koncentrera oss, haha! Var inte hemma förrän vid sjutiden (!)
Så jäkla härligt väder ute så det är helt sjukt! :-)

Vid tio kom Maria D***** förbi en sväng :) Cola och choklad med härligt sällskap, det är fan underbart! <3

/Dess

Downtown

Snart ska jag bege mig ut i det härliga vädret med syster & systerdotter <3
Senare hoppas jag på en afterwork med Maria Diesel!


/Dess

Röda läppar

Nu är frågan vad jag har lyckats åstadkomma idag?  Inte mycket alls faktiskt. Och inte mår jag dåligt för det ;-)
Syrran och lillan tog en promenad ned på stan där syrran hämtade ut ett paket. Dock stannade vi till på Deep Cuts först. Så nu är tid bokad för det nya tillskottet =) Saken är den att han erbjöd mig tid en söndag, den 24:e maj,  men då visste jag att jag jobbar, så då fick jag den 3:e juni istället. Men när jag kom hem ringde jag Ronny och han kunde jobba den söndagen iställlet för mig så ska ringa och kolla om den tiden finns kvar  :-). Noll tålamod! Vill ha den nu! Nåväl.

Vid 18 kom Tessan, gick en sväng med Maxi genom Djurgårdsparken och sen hem och fixade middag: räksallad =)
Tessan fixade även efterrätten som bestod av fruktsallad med riven vit choklad som vi sen stoppade in i ugnen, riktigt gott =) Tack så jättemycket för ikväll stumpan!  I'm back on track igen! Jag känner det i hela kroppen! Underbart!

Imorgon är jag ledig... igen! Känns som om jag är ledig jämt, fast jag jobbar helgerna, men ändå jobbar jag i stort sett lika många timmar som de andra. Weard.

Nu är det dags för sängen... eller nej antagligen inte. Jag brukar fastna här. I min fåtölj. Med min rosa mini-dator. Med CSI i bakgrunden. Med musik som strömmar ur högtalarna. Så med andra ord: jag sitter upp en stund till!

/Dess

Beauty

Helt rätt! Hittillls har jag inte gjort många knyck. Men nu är klockan över tolv och här börjar min dag.
Ska jobba lite nu... Kickstidningen damp just ner genom brevinkastet. Så jobba var det ;-) Mohahahaha!
Jag älskar mitt jobb!

/Dess

Glider

Idag har varit en riktigt bra dag! Inga jobbiga eller dåliga tankar har belastat olika utrymmen! 
Just nu känner jag mig fylld av en galet bra känsla!
Vad det nu än är så känns det bra och den får mig att le med hela kroppen!
Tror tillochmed att den klär mig riktigt bra?   =)




My life would suck without you

Haha Ronny trodde ärligt att jag gick på nåt när jag började jobba idag. Kände mig glad gånger hundra! Kunderna fick ta del av en förbannat glad expedit idag, haha!
Shit vad jag älskar mitt jobb! Började med att ringa Elli - ja i jobbsyfte! Var en blankett som skulle vara ifylld senast idag som har att göra med personalfesten på lördag. Det sista man skulle skriva var "Önskelåt till dansgolvet". Hon fattade genast vilken jag hade valt och när hon sa sin önskelåt höll jag på att dö! Såklart! Haha! Insiderskämt or what!?

Vilka låtar vi valde.... tja... "AC/DC - Touch too much" och "Måns - Hope & glory". Vem som valde vilken? Ni kan nog räkna ut det va...? ; -)


Maria Diesel hämtade mig efter jobbet, åkte och hämtade mat och intog soffläge och här sitter vi, med varsin dator i knät och dricker vin =) Mys =) Haha!


/Dess

Diesel...

Jag har sovit alldeles för mycket och jag har haft sjuka drömmar som gärna kan försvinna ur mitt huvud.

Nu är de dags för en dusch, sedan mat och 16 börjar jag jobba. Vid stängning kommer Maria och hämtar mig så bär det av hem till mig för myskväll =)


<3

Nästan perfekt...

När jag använder uttryck som "Ouff" "whaaa" och "ajajaj" då är det Amber som har landat. Inte bara hos mig - utan också på mig! 17 kilo i ivrig fart upp i soffan! Älskling =) Mamma&pappa kom förbi på en fika. Mamma skulle lämna in sin mobil med en förhoppning att få köpa ny. Men inte! Den skulle tydligen gå att laga. När mamma hasplade ur sig "vad synd" hade försäljaren tittat konstigt på henne. Konstigt! Haha! Älskade mamma!

Maria D (jag lär mig ;)) & jag åt lunch på Flaneur, kändes så skönt att få träffa henne, även om det bara var för en stund. Men imorgon är det vi som har myskväll hemma hos mig <3

Middag åt jag med kollektivet at my place <3

Har varit en riktigt lugn men mysig dag, glad för det mesta. Måste även erkänna att ett litet lyckorus gick igenom kroppen nu när jag äntligen vet vad jag ska tatuera :)


/Dess


Time to feel the pain

Syster skickade just över en bild på något som kommer att bli min nästa tatuering!
Så sjukt snygg och så jäkla mycket jag!
Älskar den!


Like a lady

Alldeles snart beger jag mig ner på stan för lunch med
Maria Diesel som intagit stan den här veckan!


/Dess

In your world

Jäklar vilken rolig jobbhelg det har varit! Stressig som tusan men lika rolig! Kupongrace is the shit!
Vi har haft galet mycket kunder både igår och idag! Har varit fullt upp! =)

Ville knappt gå från jobbet idag. Kände paniken växa redan när jag kom ut på lagret.  Så plockade fram luren och ringde kollektivet för att kolla om vi skulle äta ihop. Så det blev hemmamys med kollektivet. Hemmagjord pizza och senare kom Söderholm över =) Myskväll =)

Nu blir det en dusch, kanske att jag ska ta tag i påsarna med all jäkla makeup. Shit vad ska man göra med allt?!


/Dess


Finaste bästaste vänner

Till de finaste underbaraste vännerna:
Ni är de underbaraste finaste otroligaste människorna
Tack för att ni finns och för att ni är ni!
Tack för att ni alltis finns där.

/Dess

Losing

"Im losing grip, whats happening?"






 


The future of happiness?

Trodde att det skulle kännas bättre än såhär. Tyngden över hjärtat lättades för en stund men nu är den tillbaka - på samma ställe med samma tyngd. Orkar fan inte med det här! Det kanske inte var av den orsaken som jag har mått som jag har mått. Fast vem försöker jag lura, jag vet att det mesta berott på det. Det känns så långt borta och det känns så fel att jag var tvungen att låta hjärtat skena iväg. Idiot jag är!
Men nu då?
Just nu får jag nästintill panik av att vara hemma ensam för jag vet att jag bara får mig själv att må dåligt. Jag vill inte ligga hemma i soffan en lördag med solen skinandes utanför. Var egentligen meningen att vi skulle fira Sanna hemma hos Elli ikväll men då Jonathan är dålig så kunde inte Sanna. Sen sa Elli att jag ju kunde komma över om jag ville. Och jag vill. Men jag har noll energi att ens ta mig upp ur soffan. Jag har ingen energi till nåt. Förutom på jobbet. Efter att ha varit ledig i flera dagar kändes det så jäkla bra att vara tillbaka på jobbet och jäklar vad energin flödar där. Känner att jag kan något där. Jag vet vad jag pratar om. Nåväl.

Nu ska jag vila lite och senare kommer en uppdatering om gårdagen.

/Dess


Älskade syster!

Jag undrar vart jag skulle vara här i livet om det inte vore för dig, min älskade underbaraste syster! Du har verkligen stöttat mig genom allt och jag vet att jag alltid kan lite på dig!  Jag vet att du alltid finns här för mig som jag hoppas att jag finns för dig! Du har alltid varit och är den modigaste utav oss och det är en egenskap jag älskar hos dig! Du har lärt mig så mycket med det! Att våga vara rak och stå upp för mig själv - även om du alltid får ge mig en extra spark där bak... eller ett par! Haha! Det du lyckades styra upp den här gången... Jag visste inte om jag skulle bli arg och förbannad eller inte... Men jag vet att du gjorde det för att du bryr dig om mig, för att du älskar mig och att du aldrig skulle göra något som var dåligt för mig. Hade du inte gjort det du gjorde hade jag nog kanske aldrig fått dom svar jag faktiskt fick idag. Det som kom att lätta mitt hjärta mer än jag trodde var möjligt. Jag förstår inte att allt du tar dig för blir så bra!

I alla år har du funnits där för mig och jag undrar hur jag som person skulle vara idag om det inte hade varit för dig. Du har lärt mig så mycket och gör fortfarande! Även fast du nu har lillskruttan att ta hand om så finns du inte där mindre!
Att bo så nära som vi också gör - hur många har den möjligheten? Och hur många skulle stå ut med den möjligheten?  Jag älskar att ha dig nära. Jag älskar att sitta och prata med dig i timmar. Jag älskar att hitta på spontana saker med dig. Jag älskar att du är min syster. Jag älskar att du är du. Jag älskar dig!








Tack för att du finns!

/Lillasyster

Verklighetens ord

Måste låta vissa saker sjunka in just nu. Ibland är det svårt att tro vissa saker som händer...
På gott och ont. Det här är på gott. Det är det väl? Jo det är det. 
Det känns bra, det gör det fan!
Jag måste som sagt smälta det hela bara.

Tror jag fick det jag behövde.
Om du läser det här så, tack.


 


Save me

Update: ...och i mitt förråd bor det en jättelik spindel och jag menar jättelik! Jag försökte putta över den till grannens förråd med en enorm kartongbit men han vägrade! Idiot! Så det var inget annat att göra än att vi fick dela utrymme för en stund. Jag hela tiden med ögonen på inkräktaren och han/hon/det med en ignorans av dess like.
Jag hatarhatarhatar spindlar!


Fantasin skenar

Torsdag. Torsdag med noll planer.
Ska fixa lite frukost och sen ska jag nog kila ner i källaren och rensa mitt förråd, är rätt svårt att ta sig in i det faktiskt. Och jag måste få ner makeupstolen. Men jag hatar att vara därnere. När jag ska ner och hämta nåt där skenar fantasin iväg och i de övriga förråden finns det både det ena och det andra. I något finns det en fängslad kvinna som desperat vill ut. I ett annat finns det en galning som vill slå ner mig och hålla mig fången. Ingen kommer att hitta mig men varje gång någon tar sig ner i källaren kommer jag att se och höra personen, desperat försöka ropa på hjälp men ingen hör. Nåväl. Fantasin skenar ibland som sagt, haha! Datorn får följa med ner och spela musik för mig så kanske det skingrar fantasin, haha!

/Dess

Hugger i sten

Idag har varit en riktigt mysig dag! =)
Elli och jag möttes upp innan nio imorse, handlade frukost och begav oss till Jessica och
Studioett dit även systeryster och Nelia kom och överraskade oss =) Äntligen är jag korthårig på riktigt igen ;) och Elli toppade och fixade till luggen =) Jessica är så jäkla duktig! Ska ni klippa er så bege er dit gott folk!

Vid halv elva var vi klara och tog tåget mot Stockholm vid 11, Sanna hoppade på i Läggesta och dagen har verkligen varit så jäkla bra! Tack så jättemycket för idag tjejer! <3 Ni betyder mer än ni kan ana!
Men (men är ett jävla ord men dock så förekommande i mina texter, det finns alltid ett men med) väl på tåget hem kom någon konstig känsla över mig. Känsla av ensamhet. Den känslan har jag fan jobbat bort för länge sen för ensam är jag fan inte! Men där kom den ändå... Helveteskänsla!


/Dess


Dina & mina

Jag har mina ord
- du har dina


What about now

Om man ler och skrattar åt sig själv och åt känslan som infinner sig i kroppen idag - är man då galen som garvar åt sig själv eller bara jäkligt glad? ;)

Har städat och tvättat sen jag skrev senast. Och slappat i soffan däremellan. Har tillochmed lagat mat, jag menar riktig mat, kors i taket! =) Den här känslan som jag har önskar jag stannar i kroppen nu. Jag behöver den!

Har precis målat naglarna - black it is! väntar nu på att det ska torka så att jag kan måla på ansiktet och invänta en signal från Elin och hennes kusin Jenni. Ska möta upp dom för å handla lite å sen blir det tv-kväll hemma hos mig! =) Mysigt!

Imorgon bitti ska Elli & jag till Jessica och Studio ett och klippa oss. Vid lunch beger vi oss till Stockholm för en mysdag med shopping, mat, fika och allt! I Läggesta hoppar även Sanna och Jonathan på tåget och kommer med oss =)
Åh <3 


/Dess


Finally over

Påskhelgen är äntligen över! Ni normala tänker "vadå äntligen? nu börjar skolorna, jobb och allt". För er ja! Jag har jobbat hela helgen och är nu ledig fram tills på lördag (!) Överdrift eller vad, men riktigt skönt! =)
Har knappt tagit mig upp ur sängen och klockan är 12.10! Jag är ledig och hela helgen har jag varit förbannat trött så nu jäklar är (läs: ska vara) jag utvilad ; ) Så vad ska jag göra idag? Hm... tror jag har tvättid? Sen borde jag bära ner makeupstolen i källaren igen, men vadå, den ska ju användas om... exakt 2 månader igen! Haha! Då är jag uppbokad för balmejk! :)

Skriver senare när jag förhopnningsvis fått något vettigt gjort!

/Dess 

Kärlek är för dom

Kärlek <3



Lillstumpan & systeryster var nere en sväng ikväll. 
Hjärtat smälter när hon sätter igång och pratar och ler
(Bilden har jag tjyvat från syrran ;))

Älska <3


Ingenting

Efter gårdagskvällens gråtattacker och känslostormar är det dags att ta tag i en ny dag.
En vän som jag trodde hade försvunnit lite har just visat att han verkligen bryr sig på ett jäkligt fint sätt. Tack <3

Träffade systeryster och älsklingsskruttan en liten sväng nu på morgonen, så skönt att sitta ner och bara prata. Även om vi bara hann med några minuter idag. Har inte haft tid att träffas så mycket de två senaste veckorna, jag har jobbat en massa och sen knappt varit hemma.

Ska snart iväg till jobbet, kollektivet skjutsar mig <3 Jag hoppas hoppas hoppas att det verkligen är mer kunder än igår för annars vetifan hur vi sks klara den här dan. Igår mellan 11-14 var det en del kunder men efter 14 var det i stort sett dött. Kul då att vi hade öppet som en vanlig lördag, 10-17. Dock slapp jag de två första timmarna då jag jobbade
12-17.10.

Åh mamma&pappa messade igår om jag hade tänkt komma hem idag. Henke med familj och syster med familj ska dit så det hade ju varit jttemysigt men eftersom jag jobbar till fem och sen öppnar imorgon så hade jag knappt funderat på det då det inte går några tåg. Men efter jobbet kommer någon vänlig själ och hämtar mig för en kväll hos mamma&pappa med halva skaran syskon :)

Skriver säkert ikväll!
/Dess

Falling apart


Take me away from here

Åh jag vill härifrån! Känns som om jag sitter fast! Fan mig att jag ska vara så jävla rastlös! Klart jag trivs här. Här har jag mesta av familjen i närheten, underbara vänner och jobb. Allt är tryggt. Så förbannat tryggt. Skönt ja men jag hamnar lätt i tankegången att alldeles för mycket trygghet nästan kväver mig. Äsch jag vet inte. Kanske räcker det med att åka bort någonstans bara ett tag, ta lite semester.... Lika bra att släppa tankarna kring det hela och låta det bero.
Är det inte så det blir lättast? Ett leende på läpparna så klarar man sig ett tag.Nåväl.


Har i alla fall haft en mysig dag idag. Ledig hela dagen inför påskhelgen. Elin och jag gick upp rätt sent. Jag vaknade redan vid nio men gick inte upp förrän halv elva då Elin vaknade. Åt sen frukost och bara tog det lugnt. Senare traskade vi ner på stan för ett besök på systemet och sen åt vi lunch på American pizza ; ) Eftersom Elin är i Flen på Amazon och festar ikväll så ville hon äta nåt nyttigt till lunch ; ) Haha sån jäkla klassiker när det gäller oss! Det går sådär!
Efter lunchen gick Elin hem till sig och jag hem till mig (!) hehe. Vilade lite innan jag begav mig ner på stan återigen för att möta Tessan =) Hon inhandlade ett par skor och sen åt vi middag på Beiruts =) Tack för en jättemysig eftermiddag /kväll stumpan! <3

Nu ska jag kolla på Criminal Minds!


/Dess

Turn my head

Jag gjorde det! Jag gjorde ett försök att visa var jag står. Ett försök. Sen vet jag inte hur det gick fram. Men vad mer ska jag göra? Om det hela blev någon större framgång är rätt svårt att avgöra men nej... det känns inte så - inte ens den sjukligt naiva delen av mig säger det. Nåväl.

Vaknade ett antal gånger under natten av att magen kändes som om den skulle sprängas, fan om det är urinvägsinfektion igen!!! Känns dock rätt troligt! Jag har fan inte tid eller lust att ta mig till vårdcentralen igen! Eller ja, går det att beställa en helkroppsbesiktning när jag ändå är igång? Få knäna röntgade, nacken kollad och se om det är uvi igen. Intresseklubben antecknar... 

Har jobbat 12-20.10 idag. Dagen gick galet fort! Gav mig på planogrammet på herrdofterna - på 7 timmar hann jag en och en halv sektion! En och en halv! Det är långt ifrån halvklart och knappt en början, haha! Var kunder hela tiden så hann inte längre än så! Jobbade kvällen med Elli  <3 Fixar-Elli var igång och meckade med inredningen med både gem, kniv, skruvmejsel och jag vet inte allt vad hon använde sig av, haha! 
Fick med en goodiebag från jobbet, jag vet bilden är kass!





Efter jobbet mötte jag upp Elin vid stationen, handlade lite och gick sen hem till mig, åt middag och sen intog vi som
vanligt soffläge och här är vi än, haha! 

/Dess

Våga vara rädd

Hemma i stan igen. Även om jag tycker att det är jättemysigt och skönt att åka hem och träffa mamma&pappa och tjejerna så känner jag mig på något instängd på landet. Sjuk känsla men det finns ändå där. Det sitter väl i träden eller nåt...  Nåväl.

Brorsan hämtade Gabbi vid fem. Mysigt att ha henne här men till hennes besvikelse är jagh nog kanske ingen underhållerska! Haha! Fast å andra sidan så stod Elin för den delen igår, haha!
Nej nu ska jag in i duschen och avverka det ovälkomna och sen bege mig mot stationen och möta upp min sambo. Käkar middag ihop och pratar så vi knappt orkar lyssna på oss själva. Däremellan är Desperate inbokat, får se om jag klarar av att hålla min nervösa trut.... Flipp eller flopp det visar sig absolut senare.... Jag är nog inte så långt ifrån ett psykbryt.


/Dess


Gotta take the fight

Fuck it! Jag har noll energi och känner mig så sjukt jävla deppig! Hatar den här jävla känlsan som liksom tar kroppen helt ur balans. Hjärtat känns liksom oroat vilket drar med hela kroppen i skiten. Härligt!  Jag trodde att jag hade lärt mig att ignorera och inte tänka alltför mycket på saker och ting - förra veckan gjorde jag det riktigt bra! Ironiskt men sant. Nåväl nu är det dags att göra slag i saken för jag orkar inte längre. Jag vill att mitt liv ska kretsa kring mer än det. Jag är trött på att inte rikitgt kunna glädjas åt saker och ting för att andra känslor tar överhanden. Jag är trött på att hela tiden känna att det fattas någonting. Jag är fruktansvärt trött på att huvud och hjärta aldrig kan samarbeta.


På tal om hjärtan så tror jag att jag nästan fick pappa att sätta hjärtat i halsgropen igår. Vi satt i soffan och plötsligt fick jag nåt knäpp i nacken som jag haft flera gånger förut men jag kan aldrig vänja mig vid känslan, det gör ju sjukt ont och det är omöjligt att förklara känslan. Det liksom känns som om nåt i nacken, på högra sidan, liksom slits av och så blir det varmt runtomkring. Asvidrigt. Samtidigt började jag tjura för de gjorde så jäkla ont och pappa blev nog minst sagt  förvånad när jag helt plötsligt satt och tjurade, haha, förlåt pappa! <3

Nåväl. Nu känner jag doften av mammas pannkakor i köket, dags för lunch alldeles strax!

/Dess

Where is home?

Helvetesveckan är över och jag har två dagar ledigt! Så skönt! =)
Idag har Gabbi, Elin & jag spenderat några timmar på stan. Gabbi fick shoppa loss lite, stumpan =)
Vid två skulle Elin med tåget till Stockholm och Gabbi och jag till Hälleforsnäs. Så nu är vi hemma hos mamma & pappa. Jag har inte varit här sen annandagen... det om nåt är kasst! Nåväl. Mammas köttbullar har vi blivit bjudna på så nu kommer jag vara nöjd en tid framöver, haha. Shit vad bortskämd man var när man bodde hemma. Hemlagad mammamat varje dag! Nu uppskattar man den tusen gånger mer än när man bodde hemma.
Mamma tvingade med mig ut i skogen också, ja dom bor i skogen, men det är skillnad på skog och skog, haha. Mamma, Gabbi, Maj-Britt och Amber och jag blev det som promenixade. Var ju trots allt rätt mysigt i lera och snö, solen sken och Ambers energi smittade av sig =) Underbart!

Imorgon funderar jag på om vi ska åka ut till Yxtaholm och Prinsens Araber och hälsa på Ella. Vore kul att se vilka hästar hon har kvar och vilka som är nya. Har inte varit därute sen 2006 innan studenten... Åh jag saknar det!


/Dess


Run to the water

Idag kommer bli en riktig kanondag, jag liksom känner det i hela kroppen!
Just nu tvättas det och fixas lite här hemma. Har inte hunnit med någonting den här veckan då jag har jobbat heldagar, 12 eller 10 till stängning. Men idag börjar jag inte förrän 14 =)

Ikväll blir det födelsedagsfirande hos Elin som  fyllde igår! Massa grattis stumpan! <3 Det är sjukt att så länge som vi har känt varandra är det inte förrän på senare tid som vi verkligen har hittat till varandra. Skulle inte klara mig en sekund utan dig! Älskar dig vännen!


Haha that´s us!

One way or another

Idag underbaringar, tar vi nya tag!
<3

Idad har jag bestämt mig för att det ska bli en bra dag!
Let´s do this!

Jobbar 10-20 men vem säger att det inte kan bli en bra dag för det?!
; )




Dance with you

Hur klyschigt det än låter så gör vädret sitt gällande hur man mår! Idag har varit en av de bättre dagarna den senaste tiden. Ibland är det skönt att liksom bara begrava sig i jobbet. Skjuta bort alla tankar och känslor för x antal timmar, Kicksan blir liksom min värld när jag är där. Det finns inte riktigt tid att tillåta allt falla på. Nåväl.

Älskade mamma messade förut och undrade hur jag mådde. Började nästan tjura när jag läste det... Kanske för att jag vet att hon verkligen vill veta hur jag faktiskt mår. Det är svårt att sätta ord på allt just nu.

Snart blir det sängen för imorgon är det helvetespass som gäller, 10-20. Inventerade ett av mina märken idag.
Max Factor klart - Clinique nästa! Aja.

/Dess