It's gonna be a hot night

Det är ungefär 100 grader varmt i min lägenhet
men bestämmer mig ändå för att försöka sova. 
För när man sover slipper man tänka.
Drömmarna gör inte lika ont i kroppen.

Natti!

Home sweet home

Tillbaka på jobbet...
Eller.
 åter hemma...



Fungerar inte

"Jag är ingen soldat.
Har inga vapen att ta till."

Hemma igen efter Peace&Love. Uppdatering kommer.
Nu är jag hemma i verkligheten igen.
Välkommen tillbaka.


Tuesday night out


Sanna, Ronny & Sannas vän, tack för en alldeles förträfflig kväll!
<3

Något som måste lagas

Jag önskar att jag kunde säga att jag har haft en toppendag. Rent av. That's it. Att jag någon gång bara kunde stanna där. Men. Det finns alltid ett men i mitt liv just nu. Det känns som om jag aldrig är riktigt riktigt nöjd i själen. Det fattas något. Ett tomrum. Jag vet inte om tomrummet är helt tomt eller om det är där det "ledsna" och dåliga håller till. Jag kan inte avgöra skillnaden. Jag önskar jag kunde rensa bort det för det som känns där nu gör det svårt att bygga något nytt. Jag måste få bort det först. Men det är så förbaskat svårt, hur fan gör man?! Jag pratar med älskade vänner och det känns så bra, just då, just för tillfället, men sen när jag sitter i min ensamhet sen så kommer allt tillbaka. Det är som om att deras närvaro spärrar tankarna för att nå mig men så fort jag är ensam så ja...då är de där igen. Med dom så har jag styrkan att stoppa skiten som spökar i mitt huvud. Jag vill kunna må bra även när jag är ensam. Länge har jag låtsas som om allt är bra, som om allt är okej. Det är inte okej längre. Det känns som om jag rasar.
Jag känner mig rädd för vad som komma skall för jag vet att en dag kommer det att ske och då vill jag vara beredd för annars stupar jag. Jag borde redan vara beredd men det är jag inte. Inte än. När?

Jag vet inte om jag ens orkar hålla min fasad uppe längre. Jag är glad och jag mår så jäkla bra tillsammans med de jag älskar men det är bara det att jag vill må så bra som jag gör då, även när jag är ensam. Om jag bara kunde radera de tankar och känslor jag inte längre står ut med. Jag är inte stark längre.


Kram till er alla fina! <3
/Dess


Under pressure

Bitterfittans beklagan 090623:

Jag blir så arg på mig själv! Så fort det är fint väder och jag inte har något inplanerat får jag världens ångest och känner sån jälva press på mig att jag hela tiden måste göra något! Sen att jag kommit in i nån jävla period där jag får halvt panik av att vara ensam gör ju inte saken bättre. Jag har tusen saker att göra innan vi åker på Peace&Love... Tvätten är igång men resten... Kanske borde fixa lite mat, har bara ätit en macka idag och jag känner att blodsockret är rätt kasst. Sen att jag ödslar energi på människor som jag inte borde gör ju inte saken bättre.

"Den dummaste djäveln i världen" 

Elvis today

Grattis Sabina & Jörgen
 till lilla Elvis <3


Beautiful first day!

Första dagen på semestern och den har varit alldeles alldeles perfekt!
Syrran&Nelia, Sussi&Elvin, Linda, Tessan och jag långlunchade i Rothoffsparken


Tessan <3


Linda =)


Sussi&Elvin =)


Bästa syster och älsklingstjejen! <3


Vi fick besök av söta andungar =)


Senare mötte vi upp Elli också, gick på stan en sväng och sen droppade folk av hem till sig. Elli och jag spatserade kvar och sen köpte vi glass,bubbel och tidningar och satte oss på Strömsholmen och myste =)  Smarta jag har bränt mig! ;-)

Tack för en alldeles jättemysig dag allihop!

/Dess

Ibland blir det bara kaos i huvet!

Fy fan! Efter midsommar och när butikerna har varit stängda i 2 dagar och vädret är halv-tacky så vad förväntade jag mig?! Shit det var galet med folk på tuna igår! Dagen bara försvann, skönt det iof men hallå! Det var Ronny, Sanna & jag som jobbade och det var kö i princip hela tiden i båda kassorna och en på golvet... tillslut ringde jag vakten så han fick komma förbi och spatsera en sväng.  Då vi har rea nu så det så jäkla mycket att komma ihåg...  30 % 50% 70%...manuella priser hit och dit. Konstigt att det blir kaos i huvudet!?  Dock klarade vi av det hela alldeles galant. Såklart.
Nåväl.

Kvällen bjöd på grillmys hos Skinkan&Pia&Filippa med kollektivet. Så jäkla mysigt i kvällssolen!
Dock fastnade bara några på bild.


Skinkan


En kall i solen!


Haha! Mongo och sötsnuta!


Filippa :)

Mitt senaste eviga tillskott! ;-)


Rosblad ska till och så ska texten skuggas ihop med allt ovan!
Projektet efter det är att bygga ut på armen där en ros nu sitter.

Midsommar i bilder

Midsommar i Forssa

Blev en mysig midsommar ute på landet, noll som helst täckning och omsvärmade av stutar.
Det kallar jag landet! Jag trodde vi skulle bli "några stycken". Vi blev närmare 25 pers. Haha!

Emma&Tommy


Maria Diesel!


Haha! Grillning vare här!


Gurkan... den gurkan!


Brännboll!
80-talisterna mot 90-talisterna!
Givetvis vann vi mer rutinerade! ;-)


Här började det spåra.... haha!


...så vi gick loss på mat som blitt över efter middagen...


.....


Hög tid att krypa ner!
Vi låg 11 pers. på köksgolvet. Kul hade vi.
...Så kul att tårarna rann och magen knöt sig...









Reachock!

Shit! Igår började vår rea på jobbet. KAOS! Jag jobbade bara kvällen, 16- stängning, Vid stängning kändes det precis som om jag hade varit där sedan klockan 8 på morgonen.... Jag måste vara i reachock! Somebody save me! ;-)

Midsommar.
Vid 12 tar jag tåget hem till mamma&pappa&tjejerna. Senare kommer även morbror&Majbritt och Peter&Pia&barnen aka. min bror som jag endast har träffat en gång på 5½ år... Åh det ska bli så kul men faaan nånstans känner jag nervositeten! Ska bli kul att träffa honom och familjen i alla fall :-)
Senare mot kvällningen bär det av mot Forssa och Maria Diesel för mat och ja... enligt rykten klingas det om lekar och sånt som hör midsommar till :-) Tycker jag låter alldeles awesome! Åh ska få träffa Emma ikväll! <3 Det var ett bra tag sen... ett alldeles för bra tag sen... =/ Sen hoppas jag även på att Johan&Jocke dyker upp en sväng :-)
Vi märker hur kvällen ter sig.

GLAD MIDSOMMAR FINA NI!

Massa kramar
Dess

Don't think of me

Citerar Sanna:

"Dina tankar blir din sanning" 
Så jävla sant!

Someday

Åh det blev en supermysig kväll på Nybron igår med kollektivet och Ellisen <3 Grillbuffén var helt okej, inte toppen, inte dålig, okej helt enkelt :-) Mia, Pontus & Nelia begav sig hemåt runt halv nio (?) och Elli & jag satt kvar ett par timmar till :-)
Det var så skönt att verkligen bara sitta och prata om precis det man kände, om allt och inget. För första gången på väldigt länge kunde jag liksom sätta ord på känslor och jag kände mig stark nog för att visa mig svag. Fan så skönt! Kände mig så jäkla lättad efter! TACK älskade gumman för att du lyssnade. Tack för att du finns och för att du är du! Älskar dig! <3

Var kaos på jobbet idag! Jobbade 12-20 och det var rätt mycket kunder hela dagen. Plus att vi hade varor kvar att plocka upp från i måndags, plus att vi fick en hel del varor idag, plus att alla bord skulle tömmas och kampanjer undanröjas, plus att lagret.... Shit! Galet mycket! Inte nog med det lyckades vi (Elli&jag) inte binda pallarna så vi kunde köra ut dom... jaja... Mycket att göra men då går timmarna snabbt ;-) Trodde nästan jag skulle få en halv hjärtinfarkt där ett tag tills jag insåg att hjärtat sitter på andra sidan! Hehe...
Efter stängning var det galet skönt att komma ut och mötas av kvällssolen :-)

Imorgon jobbar jag 16-20.10 men åker ut tidigare för att luncha med Ellisen :-) Idag var det hon som jobbade 16-20.10 så hon kom ut tidigare idag för att luncha med mig! Mysigt!


Hörs!
/Dess


Beautiful day

Var uppe strax innan 7 imorse... jäklar vad det tog emot. Men blev givetvis lite piggare då jag såg solen skina genom fönstret :-) Nåväl. Fixade iordning mig för att sväva iväg på stålhingsten till jobbet för morgonmöte. Men! Precis innan jag skulle klä på mig för att bege mig så ringde Sanna och undrade om Eliisen och jag ville ha skjuts :-) Tack gumman, haha! Efter mötet hjälptes vi åt med omflyttning i butiken... shit! Fullt kaos men det kommer nog bli riktigt fint när det är klart!

Vid elva ansåg vi oss ha gjort vårt för dagen på vår lediga dag. Mötte upp syrran&Nelia&Pontus på stan där det blev lunch, senare joinade även Ekis & kidsen och Sanna&Jonathan och ännu lite senare även Elli :-) Mysigt! <3
Blev en sväng på stan och sen tog vi en fika i solen.

             



Om en stund beger sig kollektivet  & Elli ner till Nybron för grillbuffé :-) Även annat folk är inbjudet men inget svar här inte så too bad for you! ;-)

/Dess

The weekend is over...

Jag måste ha noll tidsuppfattning, det känns som söndag och klockan skulle ungefär kunna vara vilken tid på dygnet som helst. Med tanke på vädret är det också svårt att bestämma månad och årstid. Nåväl.

I fredags hade jag 5 makeuper i Hälleforsnäs. Så tog tåget vid 2, väl framme i hålan hämtade kusin Cicci & Jack upp mig och körde mig dit jag skulle :-) Hon lånade lite fetsmink av mig som skulle användas på lördagen. Hoppas att det finns bilder, haha! Så, sminkade som sagt 5 tjejer vilket gick hur bra som helst! Dock tror jag inte att jag valt det bästa yrket för min rygg men vad tusan! :-) Kul var det!  Sen plockade Jess upp mig och vi åkte hem till mig, där Elin också var, fixade tacos och drack innan det var dags för utgång. Blev en riktigt kul utekväll! Tillochmed de som vanligtvis inte brukar stå på dansgolvet joinade, haha! :-) Riktigt kul! :)

Måste säga att sömn kan vara överskattat... Blev en timmes sömn innan det var dags att ta sig upp och jobba, 10-17.10.
Haha! Men det var det helt klart värt! Såklart ;-)
Gick förvånansvärt bra att jobba, men då ska tilläggas att det behövdes minst 2 coca cola och en vitamindryck med koffein... Man lever bara en gång, right? Haha!

Lördagskvällen spenderade hemma hos mig med Elin och en film. Behöver jag säga att jag var rätt fåordig och satt mest som i koma...? Utelivet kostar på.

Igår klev jag upp halv åtta för att ta bussen till Nyköping 08.20 för att sminka 5 tjejer som skulle på studentbal. Bussresan tog två timmar så frukost och en filt var min räddning :-) Nåväl. Väl framme i Nyköping mötte finaste Maria upp mig och vi tog oss hem till henne och åt frukost... eller ja.. Rågkuber (?) rekommenderas inte! Fy! ;-)
Vid elva satte jag igång med den första makeupen och vid strax innan halv tre var alla 5 klara och jag var riktigt nöjd!
Så även dom :-) Halv tre åkte vi (Maria, Marias mamma, bror och lillgranne, och jag) ut till Nynäs slott där balen skulle hållas. Jävlar vad kallt det var! Fy! Men massa fina balklänningar att titta på! ;-) Vid fem åkte vi hem mot Nyköping igen. Städade undan smink och efter tjejerna och sen blev det pizza. och sen efter sju nångång.... slocknade vi, haha! Så sjukt trötta!  Vaknade inte upp förrän strax innan tio. Det finns mysfaktor i det också! :-)
Idag hade Maria kundmöte så Ellinor och jag var på stan en sväng och sen hann vi med en snabblunch alla tre innan bussen gick hem vid 15.15.

Nu är det dags för sängen för imorgon är det möte på jobbet 08.00.

/Dess

Somebody save me

Somebody save me.
Okej, jag erkänner.
Jag har tappat tron på något som jag alltid förut trott på.
Jag ser den varje dag men jag tror inte på den för min egen del längre.
Patetiskt?


Like a disease...

Den jävla sjukdomen har återigen vunnit....


Musikfröken




Pretty girls

Åh,  tack för en jättemysig dag tjejer! (Och Jonathan såklart :))
Ger er dagen i bilder, dock fastnade varken Elli eller jag på bild... Haha!




 


Sanna hamnade i säng ;p


Finaste "rummet"


"Tårtpojken"


"Tårtflickan ;-)"

Jonathan! <3

These days

Är galet trött! Hade ruskigt svårt att sova inatt. Vände och vred på mig hundra gånger och när man väl kommit till rätta, nej då är det något annat som inte stämmer, haha. Jaja. Sitter och väntar på Sanna&Elli&Jonathan(?), ska åka en sväng till Ikea, ska bli mysigt :-)

Later folks!

/Dess


I want you to know

Kändes skönt att komma till jobbet idag efter 4 dagars ledighet. På jobbet brukar jag oftast kunna skjuta saker och ting åt sidan och bara koncentrera mig på jobbet, men det gick sådär idag.

Hann snabb-luncha med mamma innan jag började idag. Hon hämtade upp mig här hemma och i bilen på väg till tuna ville hon veta hur jag mådde... Det kändes som om jag skulle bryta ihop. Det är svårt att stå emot tårararna när de bränner bakom ögonlocken men jag lyckades med nöd och näppe! Jag lyckades väl inte helt hålla uppe min styrka men jag klarade det relativt bra. Nåväl.


Hoppas att ni haft en fin dag!


Gotta keep my head held high

"You see the smile that's on my mouth,
is hiding the words that don't come out"

Jag hatar hatar hatar att efter en sån här förbannat bra dag, lyckas tillåta de jobbiga tankarna.
Dagen har liksom varit perfekt. Men nejdå. Här sitter jag och tampas med alla jävla tankar.
Ibland är det så självklart men i vissa stunder, såsom denna så är ingenting självklart.
Jag vill inte ha dom där. Önskar jag kunde radera vissa saker. Men ändå inte.
Det är nog allt som hör till som jag inte vill ha där. Snälla låt det försvinna!






Every rose has its thorn

"Every rose has its thorn" finns numera inpräntat på min rygg
Varför sträva efter perfektion när jag (man?) ändå aldrig kommer att nå det?



/Dess


Makeup or make out?

En kalender är precis vad jag behöver! Men tills dess får detta duga.

Måndag: Tattoo-dags igen! Nu ska texten dit! Perfekt! På kvällen kommer Maria Diesel hit och myser <3
Tisdag: Lunch med kusin Cicci som jag inte har träffat på.....?
Onsdag: Jobba 15-20.10
Torsdag: ....
Fredag: Har 3 festmakeuper i Hälleforsnäs :-) På kvällen blir det utgång, jag måste röra på min 
               stackars stela kropp,haha!
Lördag: Jobba 10-17.10, borde nog ta mig till Nyköping redan här efter jobbet?
Söndag: Har 5 balmakeuper i Nyköping :-)

Detta är det planerade, givetvis hoppas jag på ännu mer oplanerade saker :-)

/Dess


Wonderful people in my life

Åh jag hade en sån jäkla bra kväll igår med några av de finaste!
Åh ni är alldeles underbara! <3




 


Tja, är det sprit som ställs fram på bordet så är det...


Jenni&Elin



Sanna



Haha! Mitt uppe i en het diskussion?!
Den bjuder jag på!


Om folk inte fattar, ja då får man visa vad man menar
Haha!


Tack för att ni finns!
<3
/Dess

Drifting away

Mitt humör är på botten.
Lika bra att hålla klaffen med andra ord.
Föehoppningsvis mår jag bättre om en stund då jag ska iväg och träffa vänner.


Those feelings

Jag börjar tvivla på de ensam-känslor som trängt sig på en del den senaste tiden.
Det är en sak att känna sig ensam och att vara ensam.

Igår kväll dök Maria Diesel upp för en mysig Grey's kväll :-) Och ikväll dök Jocke&Johan upp på en kopp te och Jocke som fixade iordning någonting som liknade... tja... det var tydligen ätbart i alla fall, haha!

Imorgon jobbar jag 10-18 och sen ska jag möta upp Elin, Elli & Sara för att spendera kvällen i Rothoffsparken och Strömsholmen :-) Eskilstuna fyller 350 år och det spelar en del bra band i helgen, härligt! :-)

Snart är det dags för sängen!

/Dess


Summertime

Nu är den här och den lär inte försvinna förrän det hela är över. Sommarstressen.
Allt man måste hinna med. Allt man vill hinna med.  Hur man ska hinna med att göra allt?
Så fort sommaren tar vid känns det som om man hela tiden måste göra saker för att ta vara på sommaren på bästa sätt. Och jag älskar att ha saker att göra hela tiden så det passar mig perfekt. Men ändå känner jag mig stressad av känslan av att det hela tiden måste hända saker så att sommaren 2009 kan rubriceras som den bästa sommaren hittills...
Nåväl.

/Dess


I'm not right

"I wanna be rain that tastes like wine
I wanna be good
I wanna be great
I wanna be everything
....except for your mistake"


A frozen image of ourselves

"A frozen image of ourselves"




Relax...

Fick en present av Elin igår:
ett presentkort på halvkroppsmassage!
Tack tack tack snälla gumman!
<3



It´s someones b-day!

GRATTIS ÄLSKADE SYSTER PÅ 32-ÅRSDAGEN!

ÄLSKAR DIG!


När hela världen står utanför

Timmarna på Kicks på stan gick förvånansvärt snabbt idag, skönt! :-) Nu är det bara ett pass kvar där imorgon och sen är jag inte uppbokad där något mer och jag får se om jag kommer boka upp mig nåt mer där. Det är ju på Tuna jag hör hemma! <3

Sen är jag ledig i en vecka, jäkligt skönt! Får se vad dagarna bjuder på :-)

/Dess