Sjukling...

Fy fan vilken natt! Så ont som jag hade i huvudet och kroppen vågar jag nog påstå att jag aldrig haft! Smärtan i knäna var i sitt essä, (alltså mer än vanligt), men sen kände jag av ryggen minst lika mycket.
Igår framåt stängning på jobbet kände jag mig helt mör i kroppen och frös jättemycket och hade feber. Fryser man på jobbet där det är så jäkla varmt jämt - då mår man fan inte särskilt bra! Vid kvart i sex var jag tvungen att gå ut och sätta mig i personalrummet, jag såg nog mer död än levande ut, i alla fall var det så jag kände mig. Efter stängning vid sex skjutsade Karin hem mig, tack så mycket =) Väl hem tog jag en galet varm och lång dusch. Sen däckade jag på soffan ett par timmar, vaknade och gick och lade mig i sängen och somnade återigen. Vid tre vaknade jag av att kroppen kändes som ett slagfält. Rotade runt i varenda väska och skåp som jag möjligtvis kunde ha alvedon i, hittade två och somnade senare på dem.

Idag har jag i stort sett bara legat i soffan, kollat på DisneyChannel och sovit. Skulle ju egentligen ha följt med Tessan, Linda, Sussi och hennes syrra till Lager157 men jag kom knappt ur soffan och jag kände mig rätt väck så jag stannade hemma. Vid fyra messade Elli att hon skulle till Sveaplan och hämta ut ett paket så jag stämde träff med henne där och var därmed tvungen att pallra mig upp ur soffan. Hade verkligen ingenting hemma, förutom i frysen. Var även tvungen att köpa värktabletter, ska upp och jobba imorgon har jag bestämt. Måste dessutom inhandla nyårsoutfiten, vad nu det blir....

Nåväl, nu ska jag in i duschen och sen inta soffläge för miljonte gången idag ; )


/Dess


Vissa dagar lever man mer än andra...

Är det inte så?
Varje dag vaknar man, gör sig iordning, går till jobbet...eller vad man nu gör =) Vissa dagar mår man bättre än andra, vissa dagar vill man bara gömma sig under täcket medan man vissa dagar vill visa världen att man lever.
Idag har varit en sån dag då jag velat visa världen att jag lever, att jag faktiskt finns här. Kändes så skönt att komma till jobbet idag även om jag helst av allt skulle ha velat ligga i sängen, det känns så tryggt på jobbet på något sätt.

Tog en tidigare buss till Tuna för att lämna tillbaka klänningen på VILA och lite så. Försökte få tag på Tessan på mobilen eftersom jag visste att hon & Linda skulle va på Tuna men där svarade hon inte. Träffade dem dock senare på H&M så vi gick till Wayne´s för en fika <3 Började sen jobba klockan 12 och skulle ha slutat vid 17 men lill-Anna skulle iväg på släktmiddag så hon fick sluta 17 och jag slutade iställlet 18.10.
Efter jobbet fick jag skjuts av Elli&Håkan =) till Tessan, där även Linda&Sussi var. Drack vin och pratade en massa. Eller jag provade mest kläder eftersom jag bara hade jobbkläderna på mig och kvällen bestämdes då jag var på jobbet, haha. Så jag var tvungen att gå igenom Tessans garderob för att låna något att ha på mig =) Till slut bestämde jag mig för en svart tunika och spetstights =)
Vid åtta begav vi oss till Grappa där vi hade beställt bord =) Tack så jättemycket för ikväll tjejer! Massa mys! <3

Imorgon jobbar jag 11-18.10 så nu är det dags för sängen.

/Dess


Vilken kväll! ångest eller inte? Men kul hade jag!

Shit vilken kväll det blev igår!

Karin, Jess & Erika kom runt halv sju. Som vanligt var jag inte ens i närheten av klar eftersom jag hade somnat på soffan, i bara underkläder och håret i backslick. Härligt! Haha! ...
Drack vin och pratade en stund innan vi begav oss till Andreas där också Jocke var. Syrran och Pontus följde också med. Senare kom även Hocky & Markus, Söderholm & Robban. Var vid den tidpunkten rätt så dragen. Fy fan!Men kul hade jag ; ) Efter tio nångång begav vi oss mot Nybron, var en del kö men vi slapp den då vi traskade in med Hocky, Jocke och dom som jag antar stod på gästlistan, haha. Jag var liiite för full för att bry mig, haha!
Väl där inne mötte vi upp Elin och så träffade vi på massa folk =) Angelica, Carita, Camilla, Nanny, Rebecka, Jens, Danne, Danne, Calle, Pernilla, mfl =) Massa kul!  Elin & jag dansade hela kvällen verkligen! Hade så sjukt kul!  Alla detaljer och sånt är ingenting jag avslöjar här, haha! Men jäklar vad kul vi hade!
Efter stängning skulle vi gå och äta, men det var så jäkla lång kö så vi struntade i det. Eller jag iaf, tror de andra gick till Kebaben eller runda kiosken men jag frös så jäkla mycket så jag gick hem. Idiot man är! Full som ett as och tycker att man ska gå hem själv. Men men jag klarade mig den här gången.

Imorse mådde jag som jag förtjänade men var till slut tvungen att ta mig in i duschen eftersom brorsan med familj skulle hämta upp mig vid halv två för att åka till mamma & pappa för att fira jul med bröderna m. familjer och syster & pontus.
Massa mys =) Somnade dock med Maja i famnen när de andra fikade, haha! Trött? JA! Haha!
Fick presentkort på Gina av Daniel, Fia & Theo och presentkort på H&M av Henke, Maria, Gabbi & Olivia =) Tack! =)
När vi kom hem kom Söderholm över till övervåningen, jag var med ett tag sen var jag så sjukt trött så jag barrikerade mig i min lägenhet =)

OBS! Inlägget är skrivet igår kväll men det vägrade publiceras.

/Dess


Julafton i all ära....MEN!

Julafton i all ära men känslan av när den är över är väl ändå rätt så oslagbar? Haha!
Tycker dagarna precis innan och efter jul är de bästa.

Igår hämtade mamma&pappa upp syster och mig i stan, efter att de hade varit i Stockholm hos Peter och familjen. Åkte hem till Solbo och hann i stort sett bara in och vända innan det var dags att gå över till Larsbo i granngården =)
Där var också våra kusiner, Thomas & Anders, och mammas farbror Gustav. Sen vet ni vad vi sysselsatte oss med följande timmar.... äta, äta och äta. Och gott var det =)
Vid sju gick vi hem till Solbo igen och myste med tjejerna och öppnade julklappar =)
Fick presentkort på Gina av syster, knivset av Pontus, pengar av mormor, glöggset av mamma och pappa, och..........
i det sista paketet så fick jag en kamera.... EN ROSA!!! med 9.1 megapixel. Tack alla för fina julklapparna! =)

Idag har amma, syster och jag varit hos mormor i Flen och hälsat på. Myyys =) Skönt att se henne så pigg =)
När vi fikade hittade jag en bok på bordet som heter "Min historia". Som en sån vänbok man hade när man var liten, fast  den här handlade om ens liv. Så vi ställde frågor som stod i boken och sen skrev jag ner det hon sa =)
Massa mys =) Till slut sa hon att  "nu skiter vi i det här" och skrattade, söta mormor =)

Snart ska vi äta omelett med stuvning och köttbullar här =) Sen ska vi åka hem till stan igen. Vid halv sju kommer Jess, Karin & Erika över på förfest, verkar som om vi slår ihop oss med Bokvist, Andreas & Hocky =) Men det lär märkas.
Sen blir det utgång på Nybron.

Uppdatering kommer....imorgon?

/Dess


Sista julruschen på Kicksan

Övertrött är absolut ingen underdrift att säga att jag är. Känner mig helt väck men ändå pigg (?) Hur går det ihop? Haha
Gick upp vid halv sju, duschade och gjorde mig iordning och gick sen för att möta upp Elli vid Sylvia vid halv åtta för att ta bussen till Tuna. Hade julfrukost på jobbet idag, klockan åtta var alla där, även Sanna och världens sötaste Jonathan =)
Massa mys var det =) Älskade Kicksare!

Har varit på Tuna sen 08.00, myste med julfrukosten fram till öppning och sen gick jag med Sanna, Jonathan och Sabina och kikade i butiker. Sanna speedhandlade julklappar, haha! Sötnöta! =) Jag hann även men en sväng på systemet och apoteket. Lysande =) Jobbade sen 12-20.10. Mina knän mår sådär om jag säger så. Jäklar va ont jag har!
Var sjukt mycket folk vilket var jättekul och tiden gick galet snabbt! =) Fick en julklapp av chefen när vi gick hem =)
Efter jobbet mötte jag upp Elli som ville lämna min julklapp (jag lämnade hennes; ett halsband & en ring) på jobbet. Fick en jättefin glasboll med belysning som man hänger upp från Anna Boss och HOT-paletten av Elli! Hur många gånger har jag inte fingrat på den vi har på jobbet!? Har varit nära att köpa den flera gånger! Tack så jättemycket gumman! Och tack Anna!  <3

Väl hemma har jag plockat lite, fixat mat och sen inte mycket mer, så skönt! =)

Snart är det dags för sängen känner jag!

God Jul!
/Dess


I underbara vänners sällskap

Idag har varit en bra dag rakt igenom! Jag kände imorse att dåliga vibbar var på väg att bryta igenom men de lyckades inte idag! =)

Kom till jobbet vid halv tio och möttes av en bamsekram från alltid så glada Karin <3 Hur många har den turen att i stort sett varje dag när man kommer till jobbet - får en kram? Underbart! Åt frukost med Tessan (över telefon) haha!  Började jobba vid 10 sen, 10 - 20.10, dagen gick sjukt snabbt!!!! Hann knappt bli trött, eller så var jag så trött att jag var övertrött. Började ana övertrötthet när jag började virra mer än vanligt och bad kunder att dra/sätta in sina kvitton när de skulle betala.... what!? Haha! Kanske också när jag började skratta för inget - så skönt!

Efter jobbet tog jag mig hem till Tessan där också Mikaela & Linda var. Jättekul att träffa båda två! Mikaela pluggar ju i Holland och har enligt min mening varit borta liiiite för länge, haha! Saknat dig gumman!!! Linda har jag inte träffat förut så det var jättekul att träffa henne =) Åt tacos och drack vin, pratade och bara myste. Tack för att ni finns!
Tessan&jag bytte julklappar också, fick två jättefina ljuslyktor och ett jättesött läppglans i form av en bakelse som jag har har suktat efter hur länge som helst! Tack så jättemycket stumpan! <3

Dags att ta sig till sängen, ska upp vid sex-halv sju imorgon för att möta upp Elli vid bussen och åka till jobbet för Julfrukost men underbara gänget =) Ska bli jättemysigt!!! =) Imorgon kommer jag för övrigt att befinna mig på jobbet all day long: 8-20.10. Kanske.
Haha


/Dess

Om man har flera alternativ så väljer man...

Båda. Utnyttjade båda alternativen jag hade igår kväll. Gick en trappa upp först och umgicks med syrran och hennes jobbarkompisar en stund och senare tog jag en taxi till Andreas där också Pontus var. Lyssnade på musik, pratade och... somnade. Haha! Ovanligt Dess! Haha! ; ) Senare kom syrran förbi och hämtade hem oss.

Idag har jag jobbat 11-18.10. Dagen gick jättesnabbt och det var massa folk så det var kul =)
Efter jobbet fick jag skjuts av Anna boss hem, tack =) sen kom syrran & Pontus ner och senare kom även Andreas & Söderholm förbi =) Trevligt =)

Nu ska jag snart i säng. Skulle ha jobbat 11-18 imorgon men Lill-Anna kunde inte jobba sin tur; 10-20.10, så då tog jag den istället. Efter jobbet ska jag träffa Tessan & Mikaela, som jag inte träffat på flera månader, ska bli jättekul =)

/Dess


Orkeslös

Allting har förändrats och hela tiden sker nya förändringar. Mitt i allt är det svårt att hitta trygghet. Jag känner att jag håller på att falla tillbaka där jag en gång var och dit jag absolut inte vill vara igen. Det känns som om självförtroendet dras med i fallet och då jag har haft dåligt självförtroende i större delen av mitt liv så klarar jag inte av det igen.
Jag kämpar för att hålla humöret men jag känner mig så trött hela tiden och jobbar mest varje dag, där känner jag mig iof så hemma att  jag lyckas slå bort de tankarna, men så fort jag kommer hem så känner jag mig så sjukt orkeslös vilket är jäkligt tråkigt! Förut tog inte dagen slut förrän jag lade huvudet på kudden - nu tar den i stort sett slut när jag kommer hem från jobbet. Kul Dessan!

/Dess

YSL Baby Doll

Igår hade jag en kund som hade letat efter en doft, YSL Baby Doll, jättelänge och sa att den var i stort sett omöjlig att få tag på. Inte! =) Hittade den på glossme.se

/Dess


Ibland öppnas dörren och man måste våga chansa

Det här känns helt galet! Känns som om jag har fått en chans som jag inte kan tacka nej till. Det vore mest dumt. Dock känns det stort och helt främmande för mig men som sagt - jag kan inte låta den här chansen gå förbi, jag har för mycket att förlora på att inte ta chansen.  Så vad pratar jag om?
Här i stan finns det en salong som heter "Hair Free" där dom har permanent hårborttagning och lite annat. Det är en tjej som jobbar där och då det går så bra för henne - hon har fått över 250 kunder på 8 månader (!) så nu vill hon utöka och vill ha makeupartist, hudterapeut, nagelteknolog, fotvårdsspecialist, mm.
På måndag ska jag till skattemyndigheten och hämta papper för att registrera egen firma och sen kommer jag att hyra in mig på salongen. Känns inte som om jag fattat det än, men om det inte är dröm och att jag snart vaknar så kommer det här bli så kul! =)


Igår efter jobbet träffade jag Diana på Hairfree och pratade och kollade på lokalerna. Sen gick jag hem till Tessan där redan Sussi och Lisa var, mötte även upp Elin och Alicia, så det blev en riktig tjejkväll =) Vid elva - halv tolv gick Elin & jag hem till mig och myste framför Scrubs och bytte julklappar =) Fick en jättefin smidesljuslykta, tack gumman! =)

Idag jobbade jag 12-16, fick skjuts av Elli&Håkan till jobbet och syster&Pontus från jobbet, haha. Dagen gick sjukt snabbt, jätteskönt =) Ikväll vet jag inte riktigt vad som sker. Pontus är hos Andreas och syrran har några jobbarkompisar hos sig. Får se om jag joinar nån av dom, haha!

/Dess


Drömmar och medvetande

Varför dyker personer som jag försöker radera ur mitt medvetande
 upp i mina drömmar?

Vill skriva så mycket men det är svårt att uttrycka sig i ord

Har varit ledig idag, hela dagen ; ) Har fixat hemma och städat och tvättat. Syrran, magen och jag var nere på stan en sväng för att inhandla de sista julklapparna. Gick sådär, haha! Jag lyckades i alla fall inhandla Gabbis =)

Nu är det Theo och Emma kvar. Jag jobbar mig sakta men säkert fram, haha!
Inhandlade även ett par örhängen till mig, på KappAhls barnavdelning, haha! Sen köpte jag en ögonskugga och eyeliner från Viva la Diva. Kasst tänker ni nu? Men inte! Jag lovar! Jag använder Maybellines ögonskuggspenna som grund för alla ögonskuggor, dom är galet bra och finns i 8 (?) olika färger. Så med den som grund så sitter allt, haha!
Köpte även ett par svarta jeans på Cubus för 199 pix. Fynd! =)

Kvällen har tillbringats i soffläge med kollektivet, somnade visst vid ett tillfälle och vaknade senare av att Pontus hotade med att äta upp min bulle, haha!

Verkar. Det blir utgång på Juldagen! Blev lite orolig ett tag att det inte skulle bli något men de flesta verkar vara på =) Fick precis ett sms av Jess att hon och Karin kommer!  Kul!  =)

Imorgon är det jobb igen =) Jobbar 11 - 19, skön tid =) Efter jobbet ska jag förhoppningsvis möta upp Elin för att bege oss hem till mig för en myskväll, lovely! =)

/Dess


Nagelfix, julklappar & Kicks

Känns rätt konstigt att sitta här i handduk vid den här tiden, helt lugnt. Så skönt  =)

Vid ett ska jag fixa naglarna igen, är så sjukt trött på mina asfula! Så Millis får rädda mig igen, haha!
Efter besöket hos henne tänkte jag försöka handla lite julklappar. Har några kvar... Känns rätt stressigt med tanke på att jag bara är ledig imorgon innan jul och då ska även lägenheten städas, ser ut som ett bombnedslag här! - utan överdrift!
Vid 17 börjar jag jobba, och jobbar till stängning, haha. Skulle egentligen ha varit ledig idag men Karin hade ett möte som hon ville gå på och eftersom jag ändå inte skulle göra något speciellt så sa jag att jag kunde jobba de tre sista timmarna av hennes pass.

Nåväl. Nu är det dags för påklädning, makeup, frukost och lite undanplockning.

Hoppas ni får en fin dag!
/Dess

Ta aldrig någon för given...

Här kommer lördagens uppdatering.
Jag vet inte riktigt var jag ska börja.
Jag var åtminstone ledig.               
"Haha".


Pontus, syrran & jag åkte till mamma&pappa så att vi var där runt klockan tolv. I bilen på väg dit visste jag inte vad jag skulle känna. Jag trodde jag skulle vara mer nervös än jag kände mig. Kände mig mest förväntansfull.
Väl hos mamma & pappa så hade Peter och hans familj redan kommit. När vi kramades ville jag inte riktigt släppa taget. Jag har saknat hans varma och stora famn. Trygghet.
Efter att ha förlorat 5 år av hans liv, han 5 år av mitt så var det som om tiden hade stått stilla. Det var sån jäkla skön känsla! Det liksom bara var. Hela dagen liksom bara var. Tvillingarna hade ju energi så att säga, haha! Kane var sjukt likt Peter när han var liten medan Andrew var lik Keith (och Pia). Då var familjen äntligen och återigen fulländad!
Var rörande att se mamma&pappa så lyckliga i lördags. Speciellt mamma trippade liksom på rosa moln vilket kändes i hjärtat för jag vet hur ont i hjärta och själ de har haft i och med allt detta. Men nu är de liksom fulländade igen =)
<3

Det känns så himla bra och jag ser framemot att snart träffa dom igen =)


Ta hand om er och dem ni älskar!
/Dess





Hit it again and again

Här har det varit dåligt med uppdateringar på några dagar jag vet, men min dator strular och glappar så jag har varit utan internet. Men nu har jag inhandlat en ny dator, en rosa mini-pc, haha! =)
Dock ska jag lämna in min andra dator eftersom jag har försäkring på den så jag hoppas dom kan fixa den också =)

Nåväl. Följande blir en snabbuppdatering vad som skett de senaste dagarna... Enjoy... eller inte ; ) Haha!

I fredags jobbade jag 11-18, sen hämtade Mia&Pontus upp mig, vi handlade och sen åkte vi hem till Söderholm och gjorde trerätters middag, drack vin och glögg och bara myste =) Såklart kollade vi på Idol-finalen också =) Massa mys!
Lördagen kommer i ett annat inlägg.


I söndags jobbade jag 12-16, det var massa kunder! Var inte en lugn stund, haha! Jättekul ju! =) Efter jobbet mötte jag upp mamma, pappa & syrran för att åka och äta  och ändå lite senare åkte Pontus, Mia & jag till Jocke för filmkväll där också Calle & Andreas var, senare kom även Hocky. Det hela slutade med att killarna åkte iväg och köpte pizza och sen åkte vi hem till oss och kollade på film här på övervåningen, haha! Det floppade med elektroniken så att säga hehe ; )
Igår jobbade jag 10 - 19.30, långt pass men dagen gick jättesnabbt, massa kunder var det så dagen flöt på riktigt bra =)
Efter jobbet mötte jag upp Elli vid American Pizza, köpte pizza och sen gick vi hem till henne och myste =) Meningen var att vi skulle ha Britney-kväll, men det gick sådär, haha. Fast någon låt med henne lyssnade vi allt på ; ) Spatserade hem runt halv tolv med julklappspåsar och min nya dator i händerna. Tack för myskvällen gumman  =)
Idag har jag jobbat 10-20.10, skulle ha slutat 19.30 men det var så mycket kunder i butiken så jag kom inte ifrån. Mamma&pappa kom förbi vid halv två och ville luncha med mig vilket passade perfekt eftersom jag precis var på väg på lunch =) Så dom bjöd mig på lunch, tack, älskar er! =) Efter jobbet mötte jag upp Tessan vid Grodan, handlade mat och gick sen hem till henne och åt. Efter maten slunkit ner och jag var lika jäkla mätt som igår kväll så gjorde vi julgodis =) Tack för ikväll gumman =)

Sådär ja =) Nu är jag med igen =)

/Dess


Att inte veta vad man känner...


"Attt inte veta vad man känner är att inte känns alls"





Work work work =)

Kom hem från jobbet för en stund sen, har jobbat 12-19, och nu är jag helt slut, trots de få timmarna. Plockade med varor även idag, som kom i måndags (!) - ja det var en hel del! Fy! Haha! En halvtimme efter att vi fått undan alla varor, larmat och prismärkt och allt - då kom det ytterligare varor! Weeeha! Haha! Vi håller oss sysselsatta, det är det minsta jag kan säga. Varor och julhandlade kunder... Dagarna går ju snabbt i alla fall och man hinner inte säcka ihop på grund av trötthet. Det är bra! =)

Usch mår inget bra just nu, känner mig konstig i hela kroppen. Kanske kan bero på att jag inte ätit sen halv tre? ;) Smart Dess! Nu är det dags för duschen, sen mat och sen.... sängen?

Later!
/Dess

Det går upp och ner, och det går runt en liten bit

Såhär borde de flesta dagar kanske med fördel vara för mig just nu. Jobbade 9.30 - 20.10 idag. Skulle egentligen ha jobbat 10-19, men det blev det ändring på, inte mig emot =) Dagen gick otroligt fort, hade massor att göra hela dagen. Speciellt mellan 10 och 12 då jag var ensam i butiken - givetvis var det massa folk! Kul - ja visst, men det hade inte gjort något om vi hade varit två, haha! Nåväl.

Efter jobbet hämtade Jocke upp mig och vi åkte hem till mig där Pontus, syrran och Andreas satt på övervåningen och kollade på Äntligen Hemma. Det programmet är riktigt kasst! Förut tyckte jag om att kolla på det - nu hatar jag det!
Så medan dom kollade på det fixade jag iordning tacos som vi sen åt nere hos mig framför Desperate Housewifes. Killarna skulle prompt se det! Haha! Tessan vad har du gjort!? ; )

Snart dags för sängen känner jag, så jäkla trött! Jobb imorgon så jag behöver nog lite sömn =)
Är jättesugen på att gå ut på fredag, är ju ledig en lördag vilket inte händer särskilt ofta! Någon som vill följa med?


/Dess

5 år är en lång tid...

Fick ett sms av mamma idag där hon skrev att Peter med familj skulle komma hem på lördag...
Första lördagen på hur länge som helst som jag faktiskt är ledig... det känns som om det är menat på något sätt.
Jag känner mig nervös och feg. Min bror som jag inte har träffat på över 5 år ska komma hem och jag är nervös som fan!? På 5 år har det hunnit hända en del... Jag var 15 eller 16 dagen han sa upp kontakten med oss. 21 idag. Det är en lång tid. Hur tar man igen den? Mamma och pappa gav aldrig upp hoppet, men det gjorde jag... flera gånger om.
Nu står jag för mitt dilemma... ska jag åka dit på lördag eller inte? Jag vill så gärna, jag har väntat på den här stunden i
5 år...

/Dess


Att leva i nuet - bara ett begrepp?

Fan. Nu är det fan dags att få det ur sig. Det gör ont i mig att låta allt min lediga tid gå åt, åt dessa jävla tankar.
Att leva i nuet verkar mer ha blivit ett begrepp än ett levnadssätt för mig en tid. Jag försöker och försöker men hela tiden försvinner tankarna åt olika håll,  som att leva i en fantasi där allt är möjligt men ändå så långt borta. 
Jag vill inte ta orden i min mun och förklara, för det hela känns mest konstigt och jag vet inte ens vad jag skulle säga, jag vet att vänner vill lyssna och hjälpa men ingen har nog riktigt förstått hur mycket personen i fråga faktiskt har påverkat mig?  Jag kan inte ta på känslan som lägger sig som ett tungt täcke över hjärtat. Den där känslan som drar ner mig och tar min energi. Utanpå min kropp sitter fasaden med leenden men inombords känns det som ett enda stort kaos. Ett kaos som jag själv har orsakat, att jag tillät mig känna något. För det var väl vad jag gjorde? Eller? Jag känner mig så sjukt förvirrad mest hela tiden vilket gör mig trött och på dåligt humör. När jag väl tror att jag har kommit över tankarna så dyker "den ansvarige" upp i mina drömmar istället vilket får mig att förstå hur mycket den personen faktiskt påverkade mig, fastän jag inte riktigt vill erkänna det, men det måste jag nog. Ge mig tillbaka kontrollen över mitt känsloliv eller stäng av det helt, snälla!


Just nu låter jag Kings of Leon styra mina känslor för ett ögonblick.


/Dess

Välkommen på julbord&bowling med Kicks Tuna ; )


Elli <3


Ronny =)


Sabina (och magen =)


Karin & Anna


Sabina, Anna & Anna


HAHA! Me ;)


Haha! No comments...
Bild från etuna.se

Konsten att sätta kniven i armen när du diskar...

...den kan jag. Men jag kan tyvärr inte lär ut den. För hur det gick till kan jag inte återspegla.

Vaknade vid elva med bly i kroppen, kom knappt upp ur sängen efter ca 10 timmars sömn. Trodde det kunde vara bra att verkligen få sova ut ibland, men icke, haha! Har iaf tagit mig ork till att göra matlådor för i stort sett hela veckan (!) Så jäkla skönt att ha det klart! Har dessutom gjort rischokladgodis och knäck. Tänkte att det skulle vara skönt att ha knäcken klar - och det är det nu när det är klart. Under processen brände jag mig på båda händerna, smart Dess, mycket smart! Men nu vet jag hur man tinar upp fryst nötfärs relativt snabbt ; )

Till middag stekte jag pannkakor och gjorde crepes av några, mums! =)

Nu ska jag snart in i duschen tänkte jag. Dock kommer säkerligen mina brännblåsor brinna upp....
Överlever gör jag nog...

;)

/Dess

Today is sunday

Är helt slut idag, tröttare än vanligt tro det eller ej! ; ) Var så jäkla mycket på jobbet idag, var knappt en lugn stund. Dessutom var vi för några, bara tre stycken vilket gick men inte mycket mer. Två i kassan och en som slog in presenter och julklappar så det stod härliga till. Men kul som tusan ändå =)

Ikväll har jag intagit sofflge totalt. Så skönt! =) Och imorgon är jag ledig, underbart!

/Dess


Myskväll och värkande knän

Fan Tessan vilka slappisar vi är! Efter middagen säckade vi ihop totalt i soffan. Det var bara stackars Maxi som höll igång när hon suktade efter hundbenet som (tydligen) låg under soffan och vi skällde på henne för att hon krafsade, haha! Till slut var jag ju tvungen att kolla vad det var hon var ute efter... och ja ett hundben låg det visst där! Haha!

Nu sitter jag med en värmekudde för min idag så stela nacke och funderar på vad fan jag ska göra åt mina förbannade knän! ... eller just nu, - knä! Har haft ont hela dagen vilket gör mig irriterad för det går liksom inte att ta på det onda. Jag blir fan galen!  Funderar på att ringa vårdcentralen på måndag och förhoppningsvis få skiten röntgat!

Nu är det strax dags för sängen. Jobbar imorgon 11-17.10, öppning till stängning.

/Dess 

Julklappshysterin är igång!

Helg igen. Tiden går så sjukt fort helt tiden. Känns inte som om jag hinner med nåt, fast vad är det iof jag ska hinna med att göra?

Igår jobbade jag 9-18, sen hem en snabbis och svidade om och fixade mig inför julbordet med jobbet. Vid halv nio möttes vi upp allihop utanför bowlinghallen. Kvällen började med bowling - och nej jag är ingen mästare! ... men inte långt ifrån ;) *Haha!* Efter bowlingen var det dags för julbordet =) Var en jättetrevlig kväll med underbart sällskap =)
Dock längtar jag inte till imorgon... eller tisdag (?) Kom förbi en vimmelfotograf... och ja...Självklart skulle vi vara med. Tror vi lyckades få en plats i Folket också... varför kan vi inte bara hålla klaffen? Haha!
Vid tolv åkte alla utom Elli&jag hem, vi tog en sväng förbi Nybron och svängde våra lurvigt =) Vid två kom snälla Håkan och hämtade oss =)

Var ganska segt att komma upp imorse... usch... men men, upp var jag tvungen att ta mig då jag jobbade 11-16 idag. Dock fick jag skjuts till jobbet av syster och Pontus, tack =) Var massa kunder idag, kul men  idag var bara en försmak av de kommande helgerna. Knappt så man hinner få i sig lunchen. Men men... kul är det =)

Ikväll kommer Tessan över. Blir myskväll med film (?), middag och massa slapp. Så jäkla trött!

/Dess


Inside your body...

Jag funderade på en sak förut idag... Begreppet "att vara fånge i sin egen kropp", hur man förändras som person men ändå är i samma kropp, håller det ihop? När jag satt på bussen idag fick jag flashbacks tillbaka till förra året vid den här tiden. Hur mycket som har förändrats på bara ett år, hur mycket jag har förändrats som person. Det går inte att jämföra.
Sen alla underbara människor jag har mött under det här året, det är helt galet! Helt otroligt underbart!
Men hur mycket jag än har förändrats så har jag förändrats i samma kropp som för ett år sedan...
                                                                                                                                                                                                  Nåväl.

Hade en jättetrevlig eftermiddag med Jessica på stan =) Kikade runt i buiker en sväng innan vi gick till Kaka och åt lunch. Köpte en jättesöt klänning på Gina Tricot, en svart spetskjol och underkläder, men vet inte... tror jag ska lämna tillbaka klänningen i alla fall. Söt men när ska jag använda den? Tanken varf ju att ha den på julbordet imorgon men vet inte riktigt om jag vill (kan?) bowla i en axelbandslös klänning. Haha! Sen blev det systemet och till sist Hemköp, haha!

Vid fem kom kollektivet ner och fixade korv med bröd *uäk* haha! Sen jag såg det vidrigt ärliga programmet hos Bubba om hur och framförallt vad korv verkligen görs av, så har jag inte ätit det. Och jag som ändå älskade korv förut! Så nuförtiden äter jag bara brödet, haha! Nåväl. Sen lade jag mig en stund eftersom den förbannade jävla yrseln har börjat gjort sig påmind igen! Hoppas inte att den kommer komma tillbaka som jag hade den förut! Det orkar jag absolut inte med! Då är man ju helt väck! Jaja...

Runt halv åtta kom Andreas, Jocke och Bubba förbi   =) Fikade, pratade och fastnade sen framför Medium, haha! Vanligtvis brukar det vara Desperat Housewifes, right?
Blev en jättemysig kväll! <3

Nu ska jag snart i säng, jobbar 9-18 imorgon och bussen går 08.06. Jag ska nog verkligen i säng - NU! Haha
Imorgon är det julbord med jobbet som gäller, ska bli så jäkla kul! woooho!

/Dess


Today is the day before tomorrow

Åh jag har så söta jobbarkompisar! När jag kom till jobbet igår stod det en present i pesonalrummet till mig.
Var ett presentkort från Gina Tricot på 300:-, känns som om dom känner mig ganska väl, haha!
Tack så jättemycket finaste ni! <3

Jobbade lyxtid igår, 14-19, jätteskönt =) Hade med mig en tårta och glögg till dom som ville ha - alltså alla, haha!

Efter jobbet  "löste jag ut" lite julklappar som jag hade lagt undan på jobbet, haha! Nu i december har vi 20% personalrabatt istället för 10% så det är lika bra att passa på =) Sen tog jag bussen till Tessan och spenderade kvällen där med god mat, trevligt sällskap; Tessan, Sussi och Fredrik, och ett par glas vin. Vid elva skulle Sussi åka hem till sin syster så då skjutsade hon hem mig, jättesnällt gumman! Tack! =) Och tack för en jättetrevlig kväll! <3

Senare ska jag ner på stan och träffa Jessica =) Måste kolla efter något att ha på mig imorgon kväll på julbordet. Vi ska bowla också så nåt som verkligen sitter uppe vore ju att föredra. Nya skor behöver jag ju inte för det får man ju låna ;) HAHA! Å andra sidan blir det värre sen om /när vi går ut och shakar, haha!

Later!
/Dess

Födelsedagsfirande 081202

Igår var min dag på året, min födelsedag. Hela morgonen vaknade jag av och till av sms som ramlade in i inkorgen, det är inte direkt någon vanlig händelse att jag får så många sms på en och samma gång =)

Ledig var jag hela dagen (!) På dagen städade jag och plockade fram julpyntet, jättefint blev det =) Vid halv fyra mötte jag upp Elin vid Sveaplan och handlade lite. Vid sex hade alla i stort sett kommit =) Mamma, pappa, Elin, Tessan, Emma, syrran & Pontus.  Massa mys! =) Vid åtta kom även Forsell & Bokvist =) och vid halv nio kom Elli =) Tack alla som gjorde min dag till något alldeles extra! Ni är underbara!
I present fick jag massa fint: underkläder, en röd elvisp, skålar, servetter, ljus, presentkort på Gina Tricot, ljuslyktor och pyssel (skrattar!)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta tag i disken.

/Dess

Det finns speciellt fyra personer som känner mig utan och innan...

...och som jag vill tillägna detta inlägg till: mina bästa vänner.

Det sägs att en bild säger mer än tusen ord. Så även för hur mycket ni betyder för mig, fast det finns inga ord för det.
Därför tänker jag inte ge er fler ord än att jag älskar er! Så otroligt mycket!










Ni är kärlek!