Färdigutbildad makeupartist och med katt

Ja jag vet att jag är kass på att uppdatera bloggen och alla löften om att bli bättre på det har jag ju aldrig hållit förut så därför hoppar jag över de raderna.

Mycket har hänt sedan sist jag bloggade men kan börja med min utbildning.

Jag slutade utbildningen i fredags så nu är jag färdigutbildad och diplomerad makeupartist! Så, vad ska jag göra nu? Tja, egentligen skulle jag ha varit till arbetsförmedlingen idag men eftersom jag var yrslig imorse och inte kom ur sängen förrän runt 12.00 så blev det inte av. Det får bli morgondagens uppgift.

Sedan ska jag även gå runt til butiker och frisörsalonger och "visa upp mig" och förhoppningsvis lämna ut mina visitkort. Sedan ska jag även in till Make up Store och prata med Merit som äger de båda Make up Storebutikerna i Eskilstuna. Har pratat lite med henne förut men nu är jag färdigutbildad och ska försöka "nästla" mg in där :)
Igår hämtade vi hem lillbebisen hos Rita på djurhemmet :) Så här tryggt låg hon hos husse knappt två timmar efter att vi hämtat henne:
                          
image19
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Hon gick även på lådan och hittade klösmöbeln :) Så duktig! Sen sov hon i vår säng inatt så jäkla mysigt :)
Hon har en jättemysig grej för sig och kryper upp i ansiktet - I ANSIKTET verkligen! Sen slickar hon en lite för att sedan övergå till att snutta :) Och ja! Det kittlar så man viker sig!
Anledning har vi kommit fram till är att hon kom till djurhemmet moderslös (en liten vildkatta:)) och har saknat behovet att få snutta på morsan sin. Så nu gör hon d på oss istället, eller ja - försöker!
 
image21

Bebistillskott på Hellstedtsgatan :)

Ja ni hörde rätt! Dock inte i form av en människobebis men en kattbebis :)

Hon kommer från Djurhemmet här i Eskilstuna. Alice heter hon - för tillfället. Dock måste det bytas då jag får kalla kårar av det namnet av en enorm anledning. Nåväl.

image15


Vi kollade runt på katter på blocket igår och hittade en annons från Djurhemmet, gick in på deras hemsida och kollade då det endast fanns en kattinge som inte var tingad. Dock kikade vi på denna sötnos, som nu ska bli våran :) Men då var hon redan tingad... Men när jag ringde djurhemmet idag så sa dem att dem hade fått återbud angående Alice. YES! 


image17

Denna klösmöbel kommer att bli hennes :)



/Dessan

Helt galet fullspäckad kalender!

Hur många gånger har jag inte lovat att bli bättre på att blogga för att sedan hålla det i ca 24 timmar :) Iof kanske det tyder på att jag har annat för mig...

Just nu är det galet mycket inplanerat i kalendern!!!


Imorgon: Till Hälleforsnäs där jag inte har varit på mer än två månader. Ska även till Vingåkers factory outlet med Daniel, Fia och Fias syster. Sedan ska jag fylla i papprena angående mitt företag, jag upptäckte att jag behöver pappas hjälp, haha!

Söndag:  Till Järfälla och sminka för en fotografering. Fantasysminkning. Dock är sminkningen planerad och klar, ska provsminka den på mig själv imorgon kväll :)

Måndag - Fredag: Skola, kommer att handla om trendsminkningar, 20- och 30-talssminkningar. På fredag har vi även ett två timmar långt skriftligt teoriprov.

Lördag: Skola, inför slutfotograferingen och barnmålning

Söndag: Sminka på en filminspelning

Måndag 15/10: Skola

Tisdag 16/10: Fotografering

Onsdag 17/10: Sminka på Björn Axéns visning

Torsdag-fredag: Skola

Söndag: Slutfotografering

Sedan är det bara fem dagar kvar på kursen och fyra av dem dagarna kommer att bestå av prov.

Plus att jag har en intervju, två fördjupningsuppgifter, ett kartotek... och så lite mer att göra.

Så kanske har ni förståelse för att jag är sämst på att blogga!!!


Kram Dessan