Felia

"Välkommen till Telia.
Väntetiden beräknas till 45 minuter.
Du har plats 43 i turordning."
Jag HATAR telia!

Helt spontant

Det känns som om jag knappt återhämtat mig sen helgen och inser precis att det snart är helg igen! Tiden går ruskigt snabbt ibland! Nåväl. Igår jobbade jag till fyra och tvingade därefter ner mig själv på stan för att tusan hitta ett par jeans eftersom jag äger ca....0 användbara jeans. Var inne på Carlings på lunchen och pratade med Angela, provade jeans även där men utan framgång, dom jag ville ha var för korta för mig... eller så var det jag som var för lång för dom. Jag som tänkte investera i ett par riktiga jävla jeans... men vart inhandlade jag till slut ett par? jo på H&M... fast jag är riktig nöjd! =) Mickis, som jobbar på stället,  fick agera personal shopper, haha! 

Vid åtta klev kollektivet, Pontus bror med familj & Bubba ner mot Nybron och grillbuffé =) Mötte uppe Ellis Elin på torget på vägen och senare kom även Ellisen när hon hade stängt på jobbet =) Senare anlände fler och fler Vainotfolk, alldeles föträffligt trevligt! =) Jag vet inte hur jag ska sammanfatta kvällen men jag var hemma 03.00 inatt! Haha! Var en av de bästa kvällarna på länge!  Johanna, nästa gång ska du med, haha! =)

Gick upp ur sängen strax efter ett idag, nån timme senare begav sig kollektivet (inkl. bakis-Pontus ;)) med Bakis-Jakob ner mot stan för kebabtallrik. Därefter hämtade jag ut min mobil som äntligen funkar igen =) och begav mig sen till jobbet, jobbade bara 16-20.10 idag, skönt!


Bilder sen gårdagskvällen/natten kan tänkas komma upp någon dag snart, jag har knappt vågat kolla igenom dem, haha!

/Dess


Lite bilder från namngivelsefesten <3

             
              Brorsson Theo <3                                                      Nelia


           
                    <3                                                          Brorsdöttrar Olivia & Gabbi <3


The only ones

Åh det kändes riktigt lyxigt att få vara ledig en hel helg! Det hör inte direkt till vanligheten! Dock behövdes det! Har sovit sjukt mycket under helgen! Om jag nu behövde den där sömnen så måste min kropp ha varit pretty utmattad! Jag har dessutom inte känt av hjärtat eller trycker över bröstet, lite i lördags morse men egentligen inget nämnvärt.
 
I fredags jobbade jag till 17 och sen tog jag mig hem och sov, vid halv nio-nio kom Elin över, jag gjorde mig iordning och sen stegade vi iväg till Martina och festade. Senare blev det som vanligt Vainot, mycket folk och massa trevligt =)
På natten skickade Elli ett sms som verkligen berörde, att jag måste ta det lugnt och att hon var orolig att jag drack alkohol med tanke på hur jag mått de senaste dagarna. Åh stumpan, du är underbar! Tack för att du finns! <3

Lördagen var det dags för Nelias namngivelsefest. Klev upp strax innan halv tolv (!) och begav mig hemåt. (!) = Nelias namngivelsefest började klockan 13.00 och Daniel skulle hämta mig halv ett... Men jag hann gott och väl =)
Blev en jättemysig dag och det var så jäkla härligt att få träffa familjen =) Speciellt syskon och syskonbarn som jag inte träffat på länge! <3
På kvällen försökte jag peppa för ännu en utekväll... men det gick i ca 5 minuter innan jag slocknade i fåtöljen. 2 timmar senare vaknade jag upp med världens tandvärk, det gjorde så sjukt ont! Visdomstand på g... Härligt! Slängde i mig värktabletter och satte mig i duschen och spolade varmt vatten i truten... What to say?! Haha!
Vid nio tittade Elin förbi, köpte pizza och hyrde film och vid tolv var det knappt att ögonen kunde hållas öppna.

Igår var jag hemma hos Tessan <3 Så jäkla härligt att ha dig hemma några dagar nu! =) Kollade på film, åt, myste och pratade. <3

Nej nu är det dags för sängen, jobb imorgon 9-16

/Dess

Had enough

Började dagen med en redig hjärtklappning! Bra jobbat Dess! Nej fy, det var en läskig sådan som höll sig ett bra tag. Hujeda! Ellisen satt med mig i personalrummet <3 Hade blivit riktigt rädd om jag hade varit ensam. Nåväl.
Var en del att göra på jobbet och i vanlig ordning stressar jag upp mig för ingenting... eller stressar... jag vet inte om det är stress. Det känns som om hjärtat kämpar i 150 och hela tiden känner jag av det. Det känns ansträngt och nästan som om nån skulle trycka på det. Asmärklig känsla. Nåväl. Har det inte blivit bättre efter nästa vecka är nog ett besök på vårdcentralen något att finula på. 
Sen att äckliga gubbar ska plocka på sig grejer på jobbet så att jag blir så arg så jag skakar, gör inte direkt situationen bättre. Man står där och är trevlig, för kanske, kanske det piper ändå... men åh vad säker jag var! och jag hade rätt!  Jag kan säga att mitt inre och yttre inte riktigt samspelade! efter det var jag tvungen att gå undan å lugna nerverna å ringa Elli. Tack för att jag fick avreagera mig! =)

Ett av de sämsta inläggen men jag har inte mer att ge idag så, gott natt ni fina!

Till dig: Jag finns här för dig vännen, det vet du!
Jag berättade för att jag älskar dig och du bara är värd det bästa! <3

/Dess 

It's never gonna be the same for you

Det är sjukt hur dagarna bara ramlar på. Just nu är det jobbet mitt liv kretsar runt. Eftersom jag nu på senare tid har lätt att stressa upp mig så gör ju inte det saken bättre att när stressen smyger sig på så får jag världens tryck över bröstet. Inte okej. Men! Jag är ledig i helgen, hela helgen! Det är mer okej!  På lördag är det Nelias namngivelsefest och jag ser verkligen framemot den, mycket med tanke på att jag inte har träffat mina bröder, Henke&Daniel och deras familjer, på typ ett halvår (!). Usch, riktigt dåligt! Men på lördag... <3 Sen att jag har fått äran att bli fadder till lillskruttan känns så jäkla kul! =)

Nåväl. Den här veckan. I måndags jobbade jag. Tisdagen var jag ledig, betalade räkningar och fixade sen kom mamma&pappa å hämtade upp mig för en sväng på Tuna, Coop och Willys. Mysigt! =) På kvällen trotsades "sommarvädret" och Ellisen, Elin (en kompis till Elli) och jag begav oss ner till Nybron för grillbuffé =) Det finns sin charm med att sitta inindad i en filt utomhus :-) Senare kom även Sanna och hennes vän och joinade oss =)
Jobbade igår, på kvällen var syrran, Nelia&jag en sväng på stan för att kika efter nåt att ha på sig på lördag... våra garderober består mest av svart vilket känns rätt uteslutet på namngivelsedagen... Behöver jag säga att vi misslyckades med vårt mission? Nåväl

Dags att göra sig iordning för att sen bege mig till jobbet. Jobbar 12-20.10
Later!

/Dess


I can't spell it out for you, no it's never gonna be that simpel


Underbara finaste fantastiska ni,
ni gör mig levande!
Tack för ikväll!
Kärlek <3

Makeover

Hur mycket eller lite jag än sover så nog fan behövs det mer sömn! ;-) Har precis vaknat efter ca en timmes vilostund.
Det är seriöst något fel på mig. Kanske kan ha å göra med urinvägsinfektionen som jag misstänker ganska starkt att jag åkt på igen? Nåväl.

Snart är det dags att slita sig från soffan för att ta tag i makeovern inför kvällen. Två outfiter är uttänkta så nu är bara frågan - vilken ska jag välja? Svart kjol, vitt linne och svarta tunna tights..... eller...... svarta jeansleggings med svart lite genomskinlig top pösig sådan så man slipper se valkarna som hopar sig över magen, haha!
Givetvis en massa accessoarer till det eftersom jag ju har fått nippertippa på just accessoarer. Nåväl. Dags att peppa lite extra innan det är dags att ge sig av.

Hoppas ni får en trevlig kväll finaste!

/Dess


Helt spontant

Åh jag älskar spontana dagar! Sanna messade vid halv nio om jag ville med till IKEA en sväng. I morgondimman då ögonen kändes som grus messade jag tillbaka och avböjde. Tre minuter senare hade jag ändrat mig och messade tillbaka att jag visst ville med! Väckte Elin som helt klart va den tröttaste av oss så vid 09.20 for vi iväg =)
Sanna köpte köksmöbler och grejer till flytten. Jag köpte mig äntligen en ny stekpanna, mohahaha, och lite annat. När en teflonpanna inte längre har nåt teflon kvar kan det vara på tapeten att köpa ny! Nåväl. Efter IKEA-besöket åkte vi till Tuna för att äta, Ellisen jobbade så hon åt med oss :) Sen klev vi runt en sväng på Tuna och shoppade lite =) Så jävla skönt att ja pengar på kontot igen! Senare åkte Elin&jag hem till mig och placerade oss i soffläge. Otippat?    ;-)
Nåväl.


Idag blir det stan en sväng med sis och Nelia å uträtta lite ärenden. Ikväll blir det mys hos Elli och sen utgång.
Sanna, Ellisen, Elin, Sara och jag. Förhoppningsvis ska även sis och hennes vän Erico med :-)

Nej nu ska håret färgas och sen får vi se vad dagen bjuder på.


/Dess

Here comes the night

Jag önskar att jag kunde inleda ett enda inlägg utan att påpeka hur trött jag är. Men nu gör jag det igen för tröttheten är fan påtaglig. Jobbade som sagt 11-20.10 idag. Var riktigt segt från klockan sex så Ronny och jag skapade oss arbete för att få tiden att gå, haha! Kändes bra att höra ljudet när galler nummer två slog i golvet ;-)

Imorgon gott folk, rullar en förbannat efterlängtad lön in på kontot! Och ingen dålig sådan heller! Sen att det är människan på lönekontoret som blandat ihop min anställning på Tuna och min anställning på stan är en annan sak. Kan ju se det som att jag fick mina semesterpengar utbetalda i förskott ;-) Kontomatningen ska "firas" med middag på nya fiket där Elli läst/sett nånstans om att de hade bra mat.  Så efter jobbet imorgon möter jag upp Elli&Elin :-)

Nu ska jag värma vetekudden och låta den lindra min onda nacke (jävla inventeringsställning!) ;-)

/Dess


Glöm allt jag sa, jag mår bra

Fy tusan vad trött jag är! När jag kom till jobbet vid 12 idag hade jag en del grejer att ta tag i... Bland annat inventering av ett av mina märken, bara det tog sin lilla tid. Vanligtvis brukar jag tycka att det kan vara rätt skönt att stå (sitta;)) och inventera men idag kände jag mig bara stressad för det var annat som behövde göras. Nåväl. Allt ordnade sig, tänk om jag kunde sluta stressa upp mig hela tiden. Vid halv tre kom Sanna då vi ventilerade oss till max, så jäkla skönt, haha! <3 Sen jobbade vi kvällen ihop =)

När jag slutade, 19.45. ringde Pontus och frestade med MAX =) Så begav mig dit å mötte upp honom, sis, Nelia & Söderholm. Efter det åkte vi hem en sväng till Söderholm. Skönt å ha honom hemma igen! =)
Väl hemma på Hellstreet så hjälpte Pontus mig att fixa min cykel, kedjan hade hoppas *gaaah!* Men nu är den fixad! Tackar! =)

Imorgon jobbar jag 11-19.45... pust! Elli jobbar så det gör ju att det hela genast känns lättare <3
Sen har jag onsdagen kvar och sen är jag äntligen ledig i två dagar! :-) Och som det ser ut nu så ska det tillochmed vara fint väder då! *peppar peppar*


Nu ska jag stoppa kroppen och huvudvärken i säng och hoppas på att den sistnämnda är väck imorgon! ;-)

/Dess


Take a deep breathe and keep going!

Som ni kanske märker i mina inlägg så mår jag så jäkla mycket bättre nu än för någon vecka sen.
En förklaring är att Ellisen är hemma igen <3 En annan är att jag fick "svar" på mycket förra fredagen/lördagen. Både från mig själv och "H". Av någon anledning så insåg jag där och då att det vi har nu nog är det bästa och det enda. Någonstans inom mig visste jag nog det hela tiden men ja...  Känslor har en tendens att spela sina spratt. Vi pratade och en "rätt" känsla liksom infann sig i kroppen. Det var precis som om orden han sa prickade helt rätt. Svårt att förklara! Nåväl.
 

Jag tänker leva på må-bra-känslan som faktiskt infinner sig just nu!
Har fått nog av svackor! *Peppar peppar*




Packad som ett och
blek som nåt annat....
Men åh glad var jag!


Hjärtat mitt

Den här helgen hann ju knappt börja innan den var slut, haha. Den liksom bara försvann. Har jobbat hela helgen.
Ellisen, Ronny och jag igår. Elli&jag idag. Som jag sagt förut... hur många har möjligheten att jobba med sina bästa vänner? Kan man då kalla det jobb? :-)
Nåväl.

Gårdagskvällen spenderade jag en sväng uppe hos kollektivet. Kollade på "Ondskan" fast det blev inte så mycket lagd på att titta på den. Nelia fick gröt och "mmmmm:ade" sig igenom skålen, haha! Varje gång hon fick en sked av mamsen så lade hon till "mmmmm"  Lilla hjärtat! <3  Sen har hon börjat med nu att när jag sticker fram huvudet/ansiktet så ska hon liksom gosa in sitt lilla ansikte i mitt, haha. Efteråt är man lagom slemmig i fejjan men åh så mysigt :-)
Mosters älskling <3



Liiiiten tjej här!
(Och en moster doing what?! Haha)

Imorgon är det åter jobb som gäller 12-20,  jobbar kvällen med Sanna <3


/Dess

Work it good

Även om jag känner mig galet rastlös så är jag så jäkla trött att jag knappt orkar röra mig. Härlig kombination! :-)

Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, mitt jäkla knä som värkte var nog den största bidragande faktorn. Hade preciiis lyckats somna när Elin studsade ur sängen i panik. Sömngångaren nummer ett! Mumlade surt att hon skulle lugna ner sig och lägga sig igen. Tror klockan var runt halv två då så hade lite halvpanik då jag skulle upp vid 08 imorse. Nåväl. Lyckades lugna ner henne, somnade om tillslut och sen var det färdigt igen. Och ännu surare lät jag den här gången, haha! Dessutom hade jag lyckats stänga av mobillarmet i sömnen, vilken var inställd på 08.00. Vaknade 08.40 (!) och 09.30 satt jag på cykeln på väg mot jobbet ;-) Ellisen hade med sig frukost till jobbet så sötnosen bjöd mig en smarrig macka ;-) Tack för idag stumpan! <3

Nu sitter jag placerad i fåtöljen med datorn i knät och planerna ser ut ungefär så hela kvällen.

/Dess

Sisters in crime <3


Sis <3

Det finns en person som känt mig hela livet och som känner mig utan och innan Min Sis.
Nu har hon fixat headern och gjort den så att den liksom skriker min personlighet.
Så gott folk, vi fortsätter som vanligt.


 

TACK SIS! <3



 


A rainy day can´t stop me

Blev en välbehövlig ledig dag idag, sov till halv tolv (?) och till det ska tilläggas att jag inte vaknade självmant utan av mobilen. Kan ju börja fundera på om sömn är en bristvara eller icke ;-)

Traskade ut i spöregnet för att möta upp
Elli vid halv två för lunch på Beiruts :-) Var ett tag sen vi var där, tror nästan dom saknat oss lite, eller vad tror du hjärtat? Haha!

Vid tre tog Ellisen bussen mot Tuna och jobbet och jag gick och mötte upp Jessica för en fika. Var på det nya fiket vid torget där Johanna jobbar :) Tack för en mysig fika gumman! Jättekul att träffa dig! =)
Efter alla trevligheter tog jag mig i kragen och samlade vuxenpoäng och begav mig till Telia. Lämnade in min stackars mobil som bott i en byrålåda i ett alldeles för många veckor pga hängning och blackouter. Nu är den dock förhoppningvis på väg mot förbättring ;) (tråkig jag är, jag vet!) Nåväl. Såg även över mina avtal jag har med telia och ändrade bredbandskostnad å grejer... Billigare räkningar - ja tack! =) Handlade lite mat och begav mig sen hemåt.

Kvällen har bestått av tvätt och besök av sis, Pontus & Nelia =)


               



Tack ni underbara för en fin regnig dag!
/Dess



 

Work it baby!

Jag var helt ihjäl igår kväll när jag kom hem efter jobbet, men jag hade bestämt mig för pannkakor och pannkakor fick det bli! Ett besök av sis och lillstumpan förgyllde kvällen också :)
Jobbade 12-19.45 igår och det var sjukt mycket att göra hela dagen! Skönt för då flyter dagen på men jag har en tendens att stressa upp mig när det är mycket. Vill hinna klart med allt på en gång samtidigt som man vill ge kunderna all uppmärksamhet.  Jaja, vi klarade det alldeles förträffligt bra! :-)
Idag jobbade jag 9-16, höll på å få en smärre hjärtattack när jag kom till jobbet imorse å fixade... Ingenting jag kan ta upp men dock visade det sig att det var som det skulle. Puh! :-)

Åh jag är fan lyckligt lottad!
Hur många har möjligheten att jobba med två av sina absolut bästaste vänner?!
 <3 

Fashion? Kortbenad?

Sitter här i min kortbenade (ord?) jumpsuit och knäskyddet hårt lindat runt fläsket så det blir förträffliga valkar längs halva benet. Det borde väl nästan vara värt en "kvällens outfit"?
Inte det? 

Som Söderholm skulle ha sagt, nu fattas bara Werthers Original och katrinplommon!

Nåväl.

Idag fick jag äntligen träffa Ellisen! Kramkalas skulle vi kunna kalla det, minst sagt, haha. Åh <3
Så jäkla skönt att ha dig hemma igen! Älskar dig!!!

Sanna, finns här för dig hjärtat! <3

Idag har varit en bra dag! Förträffligt bra!
=)


Måndagsfolket

Rör mig mot jobbet alldeles snart.
"Måndagsfolket rör sig. Ingen får sova då"

Undantagstillstånd

Jag hatar alla förändringar som sker just nu.
Jag hatar att vara den som står still och stampar på samma ställe.
Jag försöker hålla skenet uppe men just ikväll är det förbannat svårt.


Vem vill dö när Rosa ler?

Alldeles för trött. Alldeles för matt. Alldeles för sliten.
För att ens känna efter.
Kanske var det här den känslomässiga vändpunkten?
För att inte ha känt efter så känns det så. Just nu iaf.

Sanna: Jag saknar dig redan! Behöver dig här!
Elli: Jag saknar dig så jag vet inte vart jag ska ta vägen. En vecka känns som ett år. Kom hem nu!


Gårdagens festligheter var alldeles förträffliga. Elin&jag började med middag här hemma och sen begav vi oss vidare mot Statoil där Calle guidade oss till en förfest där han var. Trevligt :-) Calle, om du läser det här, så var det jäkla trevligt att prata lite mer deeptalk. Vid tolv begav vi oss ner till Vainot, var galet lite folk. Men Elin, H, Punkjocke och jag intog dansgolvet rätt bra, haha! Galet pepp! Vid stängning gick Elin, H och jag mot Nyfors. Jag drog av mig skorna och gick barfota med linne/klänning i sommarregnet, åh så jäkla härligt!!! Dyngsur ja - men shit kände mig så jäkla levande (och full) haha! Hela dagen fram till sex har spenderats i sängen. Piggt var det här! *snark*

/Dess

Ignorerar känslan

Det är något som gnager i magen, något orosmoln och jag vet precis vad det är men jag tänker försöka ignorera det. För idag vill jag njuta av det dagen bjuder på, det hela hänger iof ihop men jag antar att det är så att allt har sin tid. Nåväl.
Snart beger jag mig downtown med syster&lillstumpan. Ikväll blir det festligheter.
Ledig. Fredag. Lördag. Söndag.



/Dess


Där i botten av oss själva

Det är skillnad på att förstå och att verkligen förstå. Om man själv inte varit med om det någon berättar - då kan man väl inte säga att man förstår? Visst, man kan försöka sätta sig in i situationen och utifrån det försöka förstå, men det är alltid lättare att prata med någon som har varit med om samma sak. Den personen förstår.

"Under ytan. Det finns mycket där som händer som vi inte kan förstå.
Men vi hittar alltid svaren där i botten av oss själva."

Sanna, älskade Sanna!

Sanna, min älskade Sanna! Tack för en alldeles förträfflig éftermiddag/kväll igår! Så skönt att umgås med dig stumpan för du förstår verkligen!

Jag jobbade 12-19.45 igår, dagen gick förvånansvärt fort och det var förvånansvärt mycket kunder :-) Vid halv fyra, då jag precis skulle kila iväg och handla "lunch" kom Sanna och bjöd på mat, sötnosen! Tack! Sen jobbade vi kvällen ihop. Vid kvart över åtta snodde vi min cykel och skulle baxa in den i hennes bil... det slutade med att vi fick hjälp av en man på parkeringen, haha! Kul hade vi!  Hon skjutsade hem mig, åkte själv hem till hennes föräldrar och vid nio möttes vi upp igen för att bege oss till Harrys för en bit mat. Kollektivet och Andreas lämnade vi av på Nybron, haha.
Blev oxfilétoast med pommes til middag, gott gott :-) Senare joinade även Sannas vän oss och ändå lite senare begav vi oss till Nybron för att avsluta kvällen där. Älskar när berusningen tar grepp om en. Vilket den gjorde med besked. Haha!
Vid två begav vi oss alla tre mot Statoil för att inhandla diverse. Jag beställde bokstavligen en "tarm med mycket ketchup" och passade samtidigt på att visa upp legogrisen jag hade i min väska, som H gav mig på Nybron, haha. Med tarmen i den ena handen och cykeln i den andra tyckte vi att det var en bra idé att ta oss ner för nån jäkla brant. Det slutade med att cykeln for åt ett håll och jag satte mig snyggt på baken, haha. Sanna och hennes vän fick sen baxa ner cykeln åt mig.
Jäklar vilken kul kväll! TACK!

Idag har jag fått utstå sviterna sen igår. Klev upp vid 12 och sen har jag tvingat mig själv till att äta, städa och sånt som behövdes göras.

Dagens fråga : Vart fan tog mitt örhänge vägen igår när jag kom hem?


/Dess