Minstingarna börjar bli stora

På lördag fyller brorssonen Theo 4 år och den 8 september fyller brorsdottern Olivia 4 år.



För tre år sedan...



För ca tre månader sedan...


Min kropp orkar inte

De senaste veckorna har det varit en hel del bollar  luften hela tiden. Nog för att jag älskar när det händer saker, för jag är så sjukt rastlös nuförtiden. Men det har nog blivit för mycket. Blev lite mycket att jobba både på lagret och Kicks på en och samma dag och helgerna. Men jag klarade det, sånär på mörka ringar under ögonen, men det gick att fixa med concealer, haha! Givetvis stoppade mig inte tröttheten att festa. Man måste ju leva också.
I och med förkylningen känns det som om kroppen äntligen försöker få tid att återhämta sig vilket jag inte riktigt tillåter den att göra. Jag har tusen saker i huvudet för att ha tid att bara vila. Även om jag behöver det.

Idag har jag verkligen inte orkat göra någonting på hela dagen, sånär som slängt in en tvätt bara. Har legat i soffan och bara vilat, tillåtit mig att sova. Orkade knappt upp och värma mat, vilket jag till slut var tvungen till. Imorse när jag vaknade kände jag mig yr... Hade ju massa problem med yrsel förra året men den här yrseln kändes inte på samma sätt, tacka fan för det! Vill inte ha tillbaka skiten som jag hade då...
Men men. Idag var planen att jag skulle ut och äta med Maria (diesel ;)) och Emma och jag har sett framemot det så himla mycket så även om jag kände att jag inte riktigt orkade så följde jag med. Såklart. Vad är bättre medicin än goda vänners sällskap? :) Åkte först hem till Emma en sväng och sen ner på stan där en stor del av stan var avstängd pga att det hade varit rån mot Handelsbanken... Sjukt!!! Läste på Eskilstuna kurirens hemsida att det var nån bomb inblandad och sånt också...
Vi hamnade i alla fall på Beirut Sellers, älskar deras mat där :) Jag åt grillad fläskfilé och klyftpotatis och tonfiskröra :)
Tjejerna beställde varsin sallad. Var jättemysigt även om jag satt och snorade mest hela tiden, haha!

Nu ska jag placera mig i soffan och vila upp mig inför imorgon. Ska först på stan med syrran och köpa presenter till
Theo & Olivia & Henke, sen börjar vi jobba 14, jag till 21 och syrran till 22. Sen efter jobbet ska jag och Emma till Nybron en sväng... Blir glad av att bara tänka på det... Är ganska säker på att someone gonna be there ;)


Fan också.

Feber. Illamående. Huvudvärk. Hungerkänsla som nästan övergår i en känsla av att jag blir äcklad. Dessutom gör sig även knäna påminda.Fan också. Det här är inte vad jag behöver just nu.
Just nu behöver jag få må riktigt bra, med den där underbara känslan som har infunnit sig i kroppen några dagar. Den känslan som även gör det lätt att gå till jobbet med ett leende på läpparna och en chans att få drömma sig bort.
Jag tror att jag behöver få träffa "någon" = namnlös på bloggen, men någon speciell är det allt...

Jag vet att detta bara är tillfälligt, både förkylningen och att jag känner mig nere. Jag vet det för jag tänker inte tillåta mig att hamna i nån jävla svacka eller så. Jag har för mycket bra i mitt liv just nu för att kunna gå med dessa känslor.
Det känns som om det finns en person som förstår mig just nu, hur jag känner. Jag behöver liksom inte förklara någonting, du vet och du förstår. Du vet vem du är så... - Tack!

/Dess

Inte en lugn stund

En uppdatering var på gång i söndags men det gick inget vidare utan internet...Det hade nog behövts...
Jobbade öppning till stängning på Kicks. Dagen flöt på bra, var sjukt trött bara. Dock kände jag mig grymt stressad då det var några kunder som skulle betala med dollar... Jag visste hur man gjorde ända till det sista momentet... Var till slut tvungen att göra retur på hela köpet... 10-12 varor var det säkert så det kvittot var ju inte direkt kort...Som tur var hade kunden inte bråttom varje gång jag bad om ursäkt sa hon att det inte alls gjorde nåt. Allt löste sig och andra gången hajade jag hela momentet, haha! Dagens sjukaste och bästa grej var då det var en kund med sällskap som frågade om något som inte fanns på hyllan, så jag bad dem vänta en stund medan jag gick ut på lagret och kollade. Hittade vad jag sökte och visade den för dem. När vi kom till kassan tyckte jag att det var nåt bekant med den ena tjejen i sällskapet... "Annarella?" Hon tittade på mig och sa liksom frågande "Ja?"  När hon förstod att det var jag... coolt! För inte alls länge sen pratade vi jättelänge på msn och plötsligt står hon där - någon som jag inte har träffat på säkert 8-10 år!!!
Helt sjukt!
Efter jobbet åkte jag hem till Tessan och spenderade kvällen där :) var och handlade också till middan... och vem stöter vi på!? Bör nog inte nämna namn men fan! Kul att man nyss kommit från jobbet - trött, sliten & hungrig!
Tessan, tack för att du orkar lyssna på mig om allt och inget!  

Igår jobbade jag 7-16, sen hem och duscha och svida om för att sen cykla ner på stan och möta upp Tessan. Gick lite på stan där jag inhandlade en svart/vit-rutig skjorta från H&M:s killavdelning, haha! mascara, en grå topp och en sjal :)
Sen gick vi och satte oss på Centros uteservering och myste med ett glas rött. Sen blev det middag på Bamboo.
Tack för ännu en oslagbar kväll gumman!
Avslutade kvällen på Papas Tapas där syrran och Pontus, Bokvist, Andreas, Neimanns flickvän och kompis, var och firade Neimann som fyllde år :)

Idag var jag sjukt trött och seg på jobbet... fy fan! men snart är det slut...så himla skönt!
Efter jobbet hade jag tid på salong Skägg & Lockar för att fixa mina naglar. Akrylnaglar blev det, superfina! Kan absolut rekommendera Millis på Salong Skägg & Lockar! Sjukt duktig!


/Dess


Underbara människor som får mig att leva fullt ut!

Ojojoj vilken kväll det blev igår alltså! Helt jävla underbart galet! Saker och ting bara var... Underbara människor som gör mig levande!

Jobbade 7-14 på H&M först, skulle ha jobbat till 16 men eftersom det var sjukt lite att göra frågade Pernilla & jag om vi fick gå hem tidigare, vilket vi fick :) Så åkte med henne hem, supergulligt :) Den tjejen är riktigt skön, haha!
Hemma somnade jag på soffan och tvingade mig upp från soffan runt 16 för att cykla till Tuna och jobba. Trött och sliten spelar ingen roll för när man kliver in där finns en humor och känsla i luften som gör en glad. Jobbade till 19.45 och cyklade sen och mötte upp Tessan och sen till Bubba på kräftskiva där syrran och Pontus också var :)
När tallrikarna var överfulla med skal och därmed allt slut i skålarna, kom även Bokvist & Forsell. Ännu senare kom John och sen även Söderholm som jag tvingade upp från soffan till Bubba, haha!
Shit var länge sen jag var så onykter! Fast bra onykter liksom! Jag visste vad jag gjorde liksom haha - och jag kunde gå och stå.  Vid halv ett begav oss Tessan, Bokvist, Forsell, Bubba, John och jag ner till Nybron. Fan så kul jag hade!
Träffade på Walle och Hocky... sen behöver jag inte säga så mycket mer om gårdagskvällen inne på Nybron förutom att jag hade sjukt kul, haha! Walle och jag ägde "schlagerdansgolvet" och Vainot, haha. Även Hocky fick jag upp på dansgolvet! Sen var det nån som lyfte upp och kramade mig - men vem fan var det? Jag brukar vara den som kommer ihåg... men nej... Haha!
Forsell måste ha gett kvällens sötaste kommentar "Du är typ den lenaste jag har träffat" Haha!
Dagens kommentar, bortsett från Ronnys kommentarer i typ allt han säger, var i ett sms från Walle: "Ha en bra dag discodrottningen" Haha!
Efter Nybron blev det som vanligt en timma på torget, haha! Eftersom ingen kunde bestämma sig vart alla skulle och jag började få lite ångest då jag skulle upp 8.30 i morse för att börja jobba klockan 10, cyklade jag hem 03.15. Lade mig på soffan och somnade med kläder och allt haha! Så efter ca 5 timmars sömn ringe mobillarmet och det var dags att gå upp... fy fan! Jag mådde kasst... Skickade iväg ett sms till Ronny med texten: "Snälla döda mig!"  Haha! Sen när jag kom med cykeln mot personalingången till Kicks stod han i dörren och asgarvade åt mig! Så nöjd! Haha!
Men dagen flöt på bra... med fyra bakfulla Kicksare... Bra jobbat! Haha! Vid 12 fick jag se att vi hade en festmakeup inbokad klockan 15.30 - PANIK! Eftersom Ellie skulle ha jobbat egentligen skulle hon ha tagit den men eftersom hon åkte på en sista minuten resa och jag var den enda makeupartisten idag, fick jag ta det. Var ett tag sen jag sminkade någon så ja! det kändes nervöst innan men det gick jättebra! :) Så skönt! Fick dock jobba över en halvtimme men det var det värt :) Väntade sen på Ronny & Sabina som stängde och sen cyklade vi till American  Pizza och åt :) Alla var jättehungriga, jättetrötta och hade sviter sen gårdagen... Haha!

Snart ska jag iväg till Mikaela på middag dit också Tessan kommer - mat igen! Men jag lovar - jag kan!

Underbara människor, tack för att ni får mig att leva!

/Dess

Välmående...:

Ja, känner mig ungefär såhär under kategorin välmående:



Gammal bild... 2 år?
Minst hoppas jag
Haha!

Brorssonen Theo är precis nyvaken och antagligen jag med...?

Uppdatering x10

Hoppsan, det var ett par dagar sen jag skrev här... skulle kunna be om ursäkt men det tänker jag inte göra ; ) Har haft fullt upp som vanligt.

Förra veckan blev en mastodontvecka i arbete. Men jag klarade det! :) Dock tog mina knän en del stryk... Först knata runt i truckskor på H&M lagret och sen i "tofflor" eller pumps på Kicks... Tips på ergonomiska skor som jag kan ha på Kicks? Helst ska de inte vara asfula... haha! Idag knatade jag runt med knäskydd på ena knät... Kändes bra ända tills jag märkte att det andra knät fick ta dubbelt så mycket stryk... Så sammanfattningsvis... ska jag ha knäskydd på jobbet ska jag ha båda eller inget! Ja det ser förjävligt ut under jeansen men det gör för ont för att jag egentligen ska bry mig...

Förra helgen hade jag även då fullt upp. Jobbade 7-16 på H&M och sen 17-19.45 på Kicks. Åkte och handlade hem lite frukost och annat, hem och lämnade det och sen ner på stan där jag mötte upp Ronny, Elli, Linda & Sabina. Hade en helmysig och underbar kväll med underbara "Kicksare" : ) Träffade även på Pontus och Söderholm och satt vid Rockbaren, utanför biblioteket och tog en öl och myste i den underbara sommarkvällen.
Vid halv ett begav oss Linda & jag till Nybron där vi träffade på lite trevliga människor ;) Och andra kanske inte fullt så trevliga... haha!

På lördagen jobbade jag 12-16, sen var det hem och svida om inför kvällen då det var kräftskiva hos Tessan med Mikaela och Charlotte. Vid tolv begav vi oss ner på stan och Harrys... Harrys... tänker inte kommentera det... Haha!

Söndagen jobbade jag också och sen blev det filmkväll hemma hos Tessan med Mikaela. Självklart valde vi en film som jag lyckades gråta till... Men... Det var skönt... jävligt skönt!

I måndags hade syster och jag en mysig dag :) Åkte till Larsbo/Solbo där mamma och pappa håller på att bygga hus. Huset hade kommit på morgonen och var uppställt när vi kom runt 11.30, helt sjukt! Så jäkla fint!
Syrran, mamma och jag åkte hem till barndomshemmet en sväng där mamma kokade kaffe och fixade till alla byggubbar, syrran och jag hälsade mest på djuren :) Sen åkte vi till Flen där vi hämtade smörgåstårta också. Sen åkte vi tillbaka till Solbo och smarrade :)
Vid 15.30 var jag och syrran tillbaka i stan och åkte och handlade på Ekängen... Blev sugna på kräftor så vi köpte ett kilo var och hade minikräftskiva när vi kom hem bara vi två, supermysigt :) Sen hyrde vi film och myste framför den :)

Imorgon blir det jobb på både H&M 7-16, och Kicks 16.30-19.45, sen blir det kräftskiva hemma hos Bubba och sen utgång :) Dock börjar jag jobba klockan 10.00 på lördag men jobbar på att byta tur med Sabina ;)


På återseende...

Lite utvilad...

Dagen på H&M lagret flöt på sjukt snabbt igår, var lite segt att komma upp 06.45 en söndag men det har ju gått förut så...
Hamnade på ungdom call-offen, alldeles okej! Kan man spana in lite snygga kläder samtidigt som man plockar ; )
Sandra och jag blev frukost-lunch-och-fika kompisar :) Har knappt pratat med henne förut men hon är fan rolig! :)

Efter jobbet kom mamma & pappa och hämtade mig och vi åkte hem till Hälleforsnäs. Mamma hade gjort hemmagjord pannbiff, potatis och gräddsås, lovely!  Dessutom, till efterrätt, hade hon gjort pannacotta med bär :)
Gjorde i stort absolut ingenting där. Mamma och jag fastade framför en film på 5:an, baserad på en sann historia.
Somnade runt 23.30 med Amber tätt intill mig :) Idag vaknade jag 11.30 - jag lyckades sova 12 timmar vilket jag inte gjort på väldigt länge, känns som om det behövdes! 

Har bakat limpor idag också, typ för första gången, hur de smakar vet jag inte än men de luktar gott :)
När pappa kom hem från jobbet gjorde jag kyckling och stekt potatis och bearniesås :) Sen var pappa så snäll och skjutsade hem mig :)
 
Nu känner jag mig i alla fall lite utvilad inför resterande av denna vecka:

Tisdag: H&M lagret 7-16, sen träffa Tessan :)
Onsdag: H&M 7-14, Kicks 16-19.45
Torsdag: H&M 7-16, Kicks 16.30-19.45
Fredag: H&M 7-16, Kicks 16.30-19.45, sen ut med jobbarkompisar från Kicks och ta ett glas
Lördag: Kicks 12-16
Söndag: Kicks 11-17.10


/Dess

Varför inte? ;)

Gratis är gott, är det inte så ;)

Gå in på följande länk för att ha möjlighet att få ett presentkort på Kicks!
Inte helt fel!

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=37752

Familjen

Inatt hände två saker som berörde...

Min morbror åkte ambulans in till akuten då han kände sig konstig i kroppen. Stel och konstig. Ska låta mamma uppdatera mig mer imorgon kväll. Tydligen har han någon infektion i kroppen så han hade fått jättestark antibiotika =/

Sen en annan grej som jag inte riktigt vet om jag får offentliga göra än... Men jag kan avslöja att det är en rolig sak i alla fall :) Jag är så himla glad och lycklig för det! ; )

Plus att Daniel, en av brorsorna, ska bli sambo idag :)




Kan inte jag också få lite tur i kärlek nu?

Det händer en hel del...

Jag är så sjukt trött. Jag orkar egentligen inte men jag får tvinga mig att göra de saker som måste göras. Jag försöker verkligen intala mig själv att vara pigg. Men ju mer dagen går, ju tröttare blir jag. Oavsett om jag sovit 5 timmar eller 8 timmar eller mer. Jag blir fan galen!

I torsdags efter jobbet mötte jag upp Tessan på stan. Sen var vi bjudna på middag hos Emma & Tommy så vi cyklade dit lagom till 19. Det bjöds på tacos, underbart sällskap och mycket prat och skratt :) Tack så jättemycket!

Igår var Tessan, Mikaela & jag på invigningen av StudioBea & StudioLejon. Det var grymt mycket folk! Det bjöds på champagne och cider, ananasbitar och annat som man kunde doppa i chokladfontänerna de hade :) De hade modevisning som var sådär, men jättekul att se, speciellt makeuperna :)
Sen cyklade vi till American pizza och åt där, sen hem till Tessan och förfestade :)
Runt 24 begav sig Mikaela och jag ner mot Nybron, Tessan var inte sugen så hon stannade hemma. Var en alldeles okej utekväll. Träffade på massa jobbarkompisar från H&M, alltid trevligt :) Personen som jag hoppades skulle vara där var inte där...
    Haha innan allt galej började igår fick jag för mig att jag ville ha lösfransar men eftersom det är sjukt svårt att sätta det på sig själv, ringde jag ner till stan till Serpil. Så cyklade ner till Kicks och fick hjälp med det, tack vännen!

Idag vaknade jag runt 09.00, efter ca 6 timmars sömn. Mådde sådär måste jag säga ;) Vid halv tio ringde Ronny och undrade om jag kunde jobba en 12-16 tur eftersom Ellie var sjuk. Klart jag ställer upp, älskar ju stället och att Ronny jobbade gjorde saken till något självklart! Älskar den killen! Dagens plan var egentligen att spendera dagen med mamma, men ändrade planer... Men vi hann träffas en stund iaf :) Hon hämtade upp mig vid halv elva då vi åkte till Fia (brorsans tjej, eller ja... numera sambo) där pappa var och hjälpte till att flytta. Så nu blir även hon Stockholmare.  Grattis till sambolivet! :)

Väl ute på Tuna Park hann vi ta en fika på Wayne´s innan det var dags för mig att börja jobba. Mysigt! Tack mamsen!
Sandra & Johan tittade förbi på Kicks :) Sen vid 15 såg jag att det var helt svart på himlen och det åskade... Så jag ringde Sandra och frågade om de skulle vara kvar då jag slutade, vilket det var så gick med dem en sväng på Tuna. Sen skjutsade de hem mig, tack så jättemycket!

Väl hemma har jag inte orkat med nåt. Somnade på soffan, hade dock satt klockan så jag kan sova inatt och för att pallra mig upp och äta och göra matlåda till imorgon. Dessutom tvingade jag mig att göra chokladbollar eftersom jag var sugen på choklad :) Hade kunnat gått över till Bubba en sväng där han och John skulle förfesta men det fanns verkligen ingen ork till det.

Imorgon är det jobb på H&M lagret 8-17 som gäller..... Känns sådär men men, bra pengar iaf.
Efter jobbet kommer mamma & pappa och hämtar mig för att få komma hem till Hälleforsnäs, även om det bara gäller imorgon kväll och måndagen känns det så jäkla skönt!

Känns som om jag har så himla mycket att berätta men jag ska inte tråka ut er alltför mycket.
En sak till bara: Ronny, jag är så jäkla glad för din skull! Allt klaffar nu och jag unnar dig allt, det vet du! :) Kommer bli mysigt med inflyttnings"festen" sen när du flyttar. Du är underbar!


/En trött men lycklig (?) Dess
 

Snacka om att ringa vid rätt tillfälle!

Pappa ringde precis nyss när jag hade publicerat inlägget för att höra hur det var, snacka om att ringa vid rätt tillfälle!
Tack pappa! :) Jag vill åka "hem" nu...


Semester i Hälleforsnäs?

Kommer knappt ihåg när jag var hemma hos mamma & pappa och bara var utan att ha något jag måste hem till stan för.
Jag saknar att bara få vara. Nu är det så mycket måsten och plikter... jag vill bara vara. Huvudet spelar mig spratt mest hela tiden. Speciellt på jobbet, på lagret. Där finns mycket utrymme att tänka. Alldeles för mycket känns det som. Jag kan inte urskilja allt som går igenom huvudet men i ena stunden känner jag mig glad och upprymd för i nästa stund känna.... ingenting? Ledsen? Ilska? Irritation? Jag vet inte...
Just nu finns ingen tid att åka hem till mamma & pappa förrän på söndag kväll då jag slutat jobba. Men jag känner att jag behöver det. Så mamma & pappa jag kommer hem på söndag om det är okej? :) Är ju ledig på måndag, är någon av er det? *Hoppas* Älskar er!

Puss/Dess

Dåligt med bloggande de senaste dagarna

Blev tyvärr inget bloggande igår och inte heller i måndags... I måndags hade jag soffmys med en bok och mysig musik i bakgrunden. Somnade halv nio på soffan, vaknade runt midnatt och gick in och lade mig i sängen och somnade åter igen.
Igår mötte jag upp Mikaela vid 17.20 och cyklade mot Tessan där vi lagade middag. Emma mötte vi också upp, vid Silvia.  Eftersom alla var aströtta blev gårdagens middag pommes och chorizo, haha! Även Sussie kom förbi. Kollade sen på Allsång på Skansen, som var kasst! Det som var bra när Robert Gustavsson imiterade Tony Rickardson! Älskar det!
Supermysig kväll med underbara tjejer!


Ellie ringde idag och undrade om jag kunde ta ett pass nästa lördag på Kicks då hon hade en brudmakeup i Strängnäs.
Så klart att jag kunde det :) Så nästa vecka jobbar jag nu alltså... väldigt mycket! Haha!


/Dess

Dags för motivletande för ny tatuering :)

Då var det dags att lägga sig under nålen igen då. Den 23:e oktober är det dags igen :)
Sandra sms:ade mig vid halv fem och sa att hon var i stan och att hon skulle till Blue Lotus och beställa tid. Givetvis följde jag med... farligt det där, man får verkligen blodad tand för det!
Vi fick tid den 23:e oktober som sagt då Sandra ska göra ett kinatecken för "kärlek" och jag ska fylla i min stora på bröstet med färg. Dessutom ska jag, om jag har hitttat nåt fint motiv tills dess, göra om den jag har på höften! :)

Denna ska fyllas i med färg


Denna, som föreställer mitt stjärntecken "skytten", och som
som jag gjorde i Thailand förra året ska göras om helt!

Vart tog helgen vägen?

Fredagen blev en H&M-och-KICKS-på-samma-dag dag. Hamnade på märkningen på H&M, så jäkla skönt :) Även Pernilla hamnade där så vi satt och pratade hela dagen (och jobbade samtidigt, haha). Anna, vår gruppledare, kom vid tre och sa att de som ville fick gå hem. Jag tänkte att jag kunde gå vid halv fyra då det går en buss 15.40 från Svista. Men Pernilla hade bil så gullig som hon är skjutsade hon hem mig :) Så jag hann med att duscha och fräscha till mig innan jag cyklade ut till Tuna och jobb nr 2; Kicks 16.30 - 19.45 då Linda fortfarande är sjuk. Jobbade med Anna & Sabina och som vanligt när Sabina & jag jobbar bjuds det mycket på oss själva för kunder och oss själva, haha!
Jag lyckades som vanligt...Haha!
Provade "City lips", ett läppglans som ska förstora läpparna och ligger på ett försäljningspris på 499:- så givetvis var jag tvungen att prova. Efter en stund när jag tagit på det började det liksom pirra och sticka i läpparna vilket jag sa till Sabina... "Det känns som om nån har sprutat mig i läpparna" En blick och sen var det kört... Jäklar vad vi skrattade! Dock stod det också två tjejer i 18-årsåldern vid kassan och fick sig ett gott skratt även dem!

Åkte hem en sväng till Elin efter jobbet med lite nyponsoppa, risifrutti, vindruvor och lite annat då hon har halsfluss =/
Sen var jag jättesugen på utgång men ja Elin var sjuk, Emma flyttade samma dag, Tessan var hos sin pappa i Strängnäs, Mikaela var hos sina föräldrar så det blev en hemmakväll.

Igår tvättade och städade jag, sen blev jag så uttråkad att jag åkte ner en sväng på stan. Hittade dock inget så jag cyklade hem till Emma & Tommy till deras nya lägenhet :)
Runt halv sju hämtade Tessan & Mikaela upp mig och vi åkte och handlade mat till kvällen. Tjejerna gjorde en sjukt god kycklingpaj medan jag sminkade mig.... Hehe. Men! Jag gjorde salladen ;) Haha!
Åt och kollade på sommarkrysset och sen cyklade jag hem till Bubba och tjejerna gick hem till Mikaela för att kolla på film då de inte var sugna på utgång.
Bubba och jag tog en taxi er på stan vid halv tolv, VIP:ade in på Harrys ;) haha! och mötte upp Nollan.
Efterfesten blev även den hos Bubba och bestod av tja..Bubba, Nollan, Lillis, mig och nån mer, haha! Somnade på soffan och vaknade runt 04, pallrade mig hem och stupade mig i säng, haha!

Idag gick jag upp runt 10, slängde i en tvätt och lade mig på soffan och kollade på Svampbob fyrkant :D
Vid 14 cyklade jag till Nyfors och hjälpte Emma & Tommy med flyttstädningen, eller ja... blev ett besök på grodan och en kebabtallrik först haha! Dock hade dem varit där sen 10.00 typ men jag åstadkom iaf med rena element och lite annat haha .

Det var min helg. Vad har du gjort i helgen?

/Dess


Nu har väl sommaren visat alla sina sidor?

Detta inlägg skulle ha publicerats igår om det hade funkat...

Igår (läs onsdag) blev det grillkväll hemma hos Mikaela, jättemysigt :) Tessan, Mikaela och jag. Grillade chorizo och kabanoss (?) och Tessan gjorde knyten med ananas, kiwi och banan med vit choklad som vi också grillade, så jäkla gott :)

Idag (läs igår) blev det afterwork med samma underbara på Grappa :) Sen vid halv sju åkte vi hem till Tessan och gjorde middag som bestod av tacos :) Efter middagen spenderades resten av kvällen i soffan, halv döda haha!
Antar att det var ingen som missade spöregnet, blixtarna och dundret?! Läskigt ju!
Mikaela & jag cyklade hem runt 20.40 - i spöregn! Jag tror jag skrattade hela vägen hem, så jäkla underbart på nåt sätt! Cykla i spöregn i linne och kort kjol och känna det varma regnet tränga in i varenda liten tråd på kroppen! Härligt! Jag menar det! Efter ett tag åkte vi i vattenpölar... Haha! Var dyngsur när jag klev innanför dörren men det var bara att hoppa in i duschen med ett leende på läpparna efter att ha fått ta del av sommarregnet :)

/Dess