Ensam är inte stark...

"Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med livet"

Det är precis så jag vill leva och det är så jag försöker att leva men på sistone har egentligen ingenting känts riktigt bra och hela tiden tänker jag att "det känns bättre imorgon, jag måste bara få sova på det". Det har gått väldigt många sådana dagar nu men det känns som om jag mest av allt skulle kunna säcka ihop nånstans istället.
Det känns som om det ligger ett töcken av oro eller någon slags stress över hjärtat, kan inte beskriva känslan riktigt men jag vill liksom bara ta bort det. Det känns som om jag hela tiden tänker på hur jag ska ta mig härifrån, att jag måste härifrån för att kunna andas igen. Men vad är det som säger att saker och ting kommer att bli bättre av det då jag inte kan sätta fingret på vad allt handlar om just nu?! 
Ni underbara vänner som finns och hela tiden visar att ni finns, ni ska veta hur jäkla mycket jag uppskattar det och utan er skulle jag inte orka med någonting för tillfället. Det är ni som gör mig levande! Tack för att ni finns!  <3



What if?

I don't know how it feels to always wanna run
And I don´t know what it means to be dying just to live

What if?


 


De som betyder mest!

Solen skiner inte idag men inte känner jag mig deppig eller nere för det! Jag har nog tagit mig upp ur svackan, det känns så i alla fall. Och jag hoppas att jag kan få hålla mig häruppe ett tag för det är här jag mår som bäst. Nu är det jag som är stark nog att kunna hjälpa andra som andra har hjälpt och hjälper mig.

Pratade med Maria, brorsans sambo, på msn tidigare idag. Gabbis mår inte så bra... inne i en riktigt jobbig period just nu...Gumman =/ Givetvis går det utöver Henke & Maria... Föräldrar får verkligen ta mycket skit! Jag vet själv när man var i den åldern... Skäms bara jag tänker på hur man var.
I alla fall så bestämde vi att Gabbis ska vara hos mig söndag-tisdag vecka 15. Maria skulle prata med brorsan först men det lär nog bli så =) Vet inte vad jag kan göra mer utan att finnas där för de allihopa och försöka prata med henne. Planen är att vi ska ha riktiga tjejiga dagar, shoppa, äta massa gott och förhoppningsvis ta oss ut till nåt stall. Tänkte ringa Ella och höra med henne, är så sjukt sugen på att rida och Gabbi älskar det! Det är hennes dagar så hon får välja vad vi ska göra! <3

Nu ska jag åter sätta på mig ansiktet igen, vad skulle jag göra utan allt spackel? Haha! Inte tilldragande nånstans utan smink... kanske inte så mycket mer med smink iochförsig! Haha! Vid halv tolv ska jag möta upp Emma för lunch och vid halv ett hämtar Tessan upp oss.

Det här kommer bli en bra dag! Hoppas ni känner känslan!

/Dess

 

Smile like you mean it

Åh idag har varit en riktigt bra dag! <3

Mötte upp kollektivet för en fika och tja... samtalsämnet var rätt givet, haha! I alla fall om Pontus får bestämma, haha!
Vad vi än pratar om så kommer vi alltid in på det. Nåväl. Haha!
Tessan kom förbi och satt en stund och sen kikade vi lite på stan. Alla lyckades inhandla något, duktiga vi är ; )
Tessan köpte riktigt snygga pjucks! Sedan gick hon och jag hem till henne, lagade lite mat och bara myste och umgicks, tack så jättemycket för idag gumman! <3

Ser framemot imorgon. Jag hoppas såklart på sol vilket ger mig så sjukt mycket energi! =)  Ska luncha med Emma, sen hämtar Tessan upp oss för att åka och handla mat.
På kvällen kommer Elin, Elli och Sanna och antagligen lite mer folk, och förfestar och sen blir det utgång =)


Over and out
/Dess


Don´t stop me now

Torsdag och ledig, så skönt =) Solen skiner och det är fan så mycket varmare ute idag än igår, huga! Har fönstrena öppna i i stort sett alla rum, så jäkla skönt! =) Har hittills hunnit med att vika tvätt, diskat ett mindre diskberg, dammsugit och plockat undan en del. Nu är det i stort sett bara golven som ska skuras och fönstrena som ska putsas men det får bli imorgon eller senare idag. Nu ska jag sätta på mig ansiktet och sen bege mig ner på stan och möta upp kollektivet för en promenad i det underbara vädret =) Vid sex ska jag hem till finaste Tessan och äta middag och bara umgås och mysa =)

Underbara torsdag!

/Dess


Tiny dancer

Morgontrött eller inte, i det här fallet morgontrött deluxe, så piggnar man till rätt rejält när man ser att solen lyser bakom rullgardinen. Klockan ringde 06.50 imorse för att jag skulle pallra mig iväg ner till Kicksan på stan på Nivea-kurs. Mötte upp Elli vid Sylvia halv åtta och sen begav vi oss. Var Marianne som höll i kursen, älskar den människan! Träffade henne när jag jobbade för Nivea på Åhléns City i Stockholm, och hon kände igen mig idag! Det är nästan två år sen jag träffade henne sist och har förändrats en del.... Men men, haha! Blev en mysig morgon =)

Har precis ätit lunch och vid ett ska jag ner på stan med syster & Nelia. Sen jobbar jag 16-20.10 så vi hörs senare ikväll!

/Dess

 


Ska man låta åldersskillnad vara ett hinder?

HIttade en artikel på aftonbladet som du kan läsa om du klickar här. Den handlar om en tjej som blev tillsammans med en 22 år äldre kille och hur omgivningen reagerade på det. Blir så jävla förbannad att folk jämt ska ha åsikter om det som inte rör dem! Vad fan har omgivningen med någon annans privatliv att göra?! Att andra människor tycker sig ha rätt att bestämma vad som är rätt och fel. Det är fan provocerande! Ska man låta åldersskillnad vara ett hinder?! Man blir kär i en människas personlighet, inte utseende eller ålder. Vad är det som säger att ett förhållande där båda är i samma ålder är så mycket bättre? Eller är det så det ska vara för att man ska accepterad av omgivningen? Lev för dig själv och låt ditt hjärta bestämma, inte omgivningen!
Kom ihåg... Man är inte en ålder, ålder är bara siffror.

Det gör mig ledsen att människor inte kan vara glada för andra, att unna andra lycka, det är tydligen ingenting man kan räkna med. Jag blir så jävla arg!

Vad tycker du?



/Dess


What if...

Ledig idag. Så skönt! Att kunna vakna när kroppen själv bestämmer sig för det och inte av det satans mobilalarmet. Känns som om jag har tagit igen den sömn jag "gick miste" om i helgen, eller gick miste om... beror på hur man ser det, haha!

Har mailat arbetsförmedlingen svar på lite frågor de ville ha, har även skickat in årsanmälan till a-kassan och kassakort. Så skönt när man kan göra allt det över nätet! =) Nu är allt klart vilket känns jäkligt skönt!
Har även tvättdag idag. Började bli lite orolig när jag kikade i garderoben, var rätt tomt där... Underklädeslådan kommer kanske aldrig att gapa tomt, det finns en hel del däri som aldrig används, så även där var det ändå rätt tomt.  Rensning kanske....

Lunch åt jag en trappa upp hos och med kollektivet <3 Syrran, Nelia och jag gick sen en promenad till Coop för att hämta ut mitt H&M-paket och sen ner på stan en sväng, bara för att komma ut lite. Men jäklar var kallt det blåser!

Nu är det snart dags för middag känner jag. Så jäkla tråkigt att äta själv bara... få bli att slänga ihop nåt snabbt och enkelt. Så får det bli!

Later!
/Dess


Dåligt med uppdateringar...

Riktigt dåligt med uppdateringar här, jag vet. Har haft fullt upp den senaste tiden och har dessutom inte haft någon som helst motivation att blogga men nu är det dags igen, frågan är bara vart jag ska börja...?


Hm börjar med helgen... I fredags jobbade jag 14-20.10, sen hem till Elin för förfest, pommes och tusen egobilder, haha! Vad gör man inte? ; ) Lagom runda om fötterna, och då menar jag ärligt lagom, begav vi oss senare till Vainot. Båda var rätt opepp men så kommer låtarna som inte kan få en att sitta still så ja... =) Efter Vainot tog Elin, Hocky, Calle och jag en taxi hem till Elin för att få nåt i magen, var galet hungrig men fick som vanligt ner nån liten smula, haha. Kvällen visade sig bli riktigt trevlig =)
På lördagen var jag galet seg efter ca 1,5 timmes sömn, men det var det värt. Jobbade 10-17.10 på det. Jag lever som om det inte fanns någon morgondag - är det inte så det ska va? ; ) På kvällen bjöd Pontus&syrran Elin&mig på middag en trappa upp, massa mys! <3 Sen var det födelsedagsfest för Emma som gällde =) Tog det lugnt, helt utan alkohol (!) med tanke på att jag var sjukt trött plus att det var ögonmakeuper som gällde i söndags på jobbet. Var fyra melodifestivalartister som uppträdde så då sminkade vi de som ville i lite Melodifestivalanda =) 
Sådär. Tråkigt som fan med sån här sen uppdatering men jag lovar att bli bättre! Okej? ; ) 

Igår jobbade jag 9-16, en alldeles normal arbetstid, haha! Lunchade med mamsen, syster, Pontus och älsklingsskruttan <3 Mysigt!


/Dess

Tack för ikväll <3

Tack för ikväll underbara =)




Maria


Emma&Tommy



Rådjuret och ... ugglan?

Linnea =)
Bilden är dock inte från ikväll

Länge sen jag mådde såhär...

Herregud hur jäkla glad kan man bli av vårvädret =) Älskar det! Känns som om energin är på väg tillbaka. Igår kanske jag fick mitt uppvaknande? 

Igår mötte s
yrran, Nelia och jag mötte upp Elli vid Sylvia vad-nu-klockan-var, begav oss ner mot stan och mötte upp Elin =)
Kikade runt i lite butiker och satte oss sedan på Smak för fika/lunch. Sen blev det ytterligare kikande, haha. Träffade även på Jessica så hon följde på även hon, mysigt! =) Hela gänget begav sig sen tIll Jessica och StudioEtt, haha! Jag köpte den röda färgen och Elli rådfrågade lite angående hennes hår. Sötnos du är fin precis som du är! <3
Väl hemma hjälpte finaste syster mig med håret och Elin skötte musiken, haha! Fick med två användningar till färgen och jag var tvungen att slänga i båda (!) Resultatet blev sådär... Haha! Nåväl har slängt i en färg idag också så nu är det mycket bättre =) Vid halv sju begav sig Elin och jag ner till stan och Billy´s där vi käkade med Jocke,William, Hocky och Andreas =) Mysigt!  Jag älskar verkligen spontana dagar! Och sen att jag har så många underbara människor runtomkring gör saken absolut inte värre :) Kärlek <3

Imorse var det morgonmöte på jobbet klockan 8. Tog mig upp trött som ett as men blev pigg så fort jag såg att det var sol ute =) Sen är våra morgonmöten också mysiga med frukost och massa prat =) Inhandlade ytterligare en röd färg för att förstärka färgen lite så nu är håret mycket bättre, om än mer slitet, haha! Inpackning deluxe i ett par dagar!

Ikväll blir det födelsedagsmiddag för Emma på Beiruts eftersom det blev ändrat igår, fler som kunde komma med ikväll. Ska bli massa mys! =)


/Dess

Lördagsuppdatering... wohooo!

Kom på att jag har varit alldeles för upptagen med att försöka ta reda på varför jag mår dåligt och därför inte orkat uppdaterat lördagen men jag sammanfattar den i bilder i detta inlägg.



(Jag kommer aldrig bli någon collage-montör som ni ser)

Ska det va så ska det va!

Yes indeed!



Det ska firas med pompa och ståt....?!

Bästaste Emma fyller 24 idag!
Grattis stumpan!

Kärlek <3


Vi kan allt!


; )

What is wrong?

Det är sol och jag ska träffa underbara vänner idag så vad kan möjligtvis vara fel?
Jag kanske bara är en idiot som inte kan njuta av det jag har? Isåfall vill jag inte vara med längre. Det är sådana människor jag hatar - har jag blivit en sådan själv? Hoppas starkt att detta bara är en svacka som jag snart tar mig upp ifrån...


Har precis ätit lunch, färsk pasta med kräftröra efter
Emmas recept =) Sitter nu och målar naglarna - rosa! Rosa it is!
Planen för dagen är att ta mig ner på stan för att inhandla present till bästa Emma som fyller 24 år idag!
GRATTIS STUMPAN! <3  Hoppas på att syster&Nelia, Elin & Elli gör mig sällskap över en fika. Ikväll blir det födelsedagsmiddag med Emma&Maria Diesel på Beiruts, mys =)

Nåväl. Later.

/Dess

Only fooling myself

Sånär som på någon lampa lyser i lägenheten. Jag sitter i fåtöljen med datorn och tv:n på.
Lutar åt en varm lååång dusch för att få tiden att gå, för att slippa tänka så jävligt. Kanske kan tankarna och känslorna rinna ned med vattnet...




Kanske är lika bra...

Försöker verkligen hitta gnistan men det är svårt. Hjärtat och huvudet talar inte samma språk - vilket de egentligen aldrig har i och för sig. Vill hitta den där riktiga gnistan som jag vet att jag har någonstans men jag hittar ingen energi.
Snälla, väck mig någon!


En känsla för en person...

Tänk hur många känslor man kan ha för en person...

...På gott och ont...


Vilken dag!

Har till slut landat i sängen - galet skönt! Är så sjukt trött!

Blev lunch på Flaneur med Elli och kollektivet, mysigt =) Sen blev det ett par timmar på stan där lite av varje inhandlades =) Klackade om mina skor från Bianco också, tänkte att det var dags när det ändå fanns lite klack kvar, haha!
Vid fyra begav jag mig till Elins lägenhet. Städade och fixade lite till imorgon då hon ÄNTLIGEN kommer hem! Kan knappt vänta gumman! Vill ha dig hemma nu!!!

Kom hem nångång innan åtta, slängde ihop lite middag för att sedan följa med kollektivet till Sylvia där Jocke, Andreas, Camilla och fler satt, för att fira Camilla som har fyllt år =) Kände mig noll pepp för att ta mig dit men syrrans övertalningsförmåga är inte att leka med - eller så är det jag som är lättövertalad, haha. Bara för att jag känner mig som sju svåra år behöver jag inte agera som det. Nåväl.

Nu är det snart dags att sova - vilket känns som att det är lika lätt sagt som gjort. Herregud vad har hänt med mig?!
Man skulle kunna se den här perioden positivt på det sättet att jag inte äter lika mycket som förut, haha! Så fort jag ätit står mig maten upp i halsen, rätt otrevlig men bekant känsla då jag mår dåligt.  Knappt att jag är sugen på Cola och då är det fan illa, haha! Chefen lär väl få en smärre chock om jag ställer ett glas med tranbärsjuice i personalrummet istället för en cola, haha! Har det någonsin hänt? ; )

Imorgon jobbar jag 10 - 17.10, hoppas jag slipper känna något bara. Ett stort leende med en svidande mage och så lite artighet, eller en hel del artighet på det, känns sådär. Nåväl det återstår att se imorgon =) Men imorgon kommer att bli en bra dag! Ser framemot morgondagen - den kan nog bjuda på en hel del ; ) På kvällen ska Elin, Elli & jag festa. Blir förfest hos Elin eller någon annanstans och sen förhoppningsvis utgång. Bara att veta att Elin kommer hem och att jag ska få spendera kvällen med dessa två underbara har redan gjort min morgondag =)

Just det... sängen var det!

/DESS =)


Wake up people it's a lovely day!

Vårdcentralen ringde för en liten stund sen med det sista provresultatet. Skönt at få svar på det, har ju halvt gått ihjäl med att vänta på det. Nu kanske jag inte behöver stå still längre utan kan ta ett steg framåt i rätt riktning. Min dag är i stort sett redan gjord. Ser framemot dagen! Första dagen på länge som jag har den känslan.
Fy fan äntligen kan jag pusta ut på riktigt!

Idag blir det som sagt stan med Elli. Ska även försöka ta mig ut till Tuna för att inhandla en väska som jag lagt undan på Gina, får se om Elli vill hänga på ut dit, haha! Tänkte även ta en sväng förbi Elins lägenhet och se så allt ser okej ut tills hon kommer hem imorgon kväll. Fy vad jag längtar! Saknar dig så det värker gumman! <3


Welcome to a lovely day folks!

/Dess

Klickade hem...

Klickade hem dessa sköningar från H&M häromdagen:



Mysfaktor

Har känt mig piggare idag än på flera dagar. Dock sov jag till tolv (?) och sen inte gjort speciellt mycket men känner att lite energi är tillbaka i alla fall. Var på Sveaplan och handlade lite förut. Kändes som om någon hade knycklat ihop hela magen på mig när jag kom hem men kändes bättre när jag fick vila en liten stund. Några av syrrans jobbarkompisar var och hälsade på så hängde med dom däruppe, fikade och pratade och så =)

På onsdag är det finaste
Emmas födelsedag vilket ska firas med middag på Beiruts med Maria Diesel också =) MYSIGT! <3

Imorgon rullar lönen in på kontot och lite utav den rullar ut igen då Elli och jag ska äta lunch och gå en sväng på stan ; )


/Dess

Chris Cornell till Peace&love!

Chris Cornell kommer till Peace&Love!
Ge mig nu!




Who's that person?

Usch hatar personen jag är just nu. Det här är inte jag. Har noll energi och är trött hela tiden! Idag har jag lyckats somna två av två gånger som syrran, Nelia och jag har suttit framför tv:n. Har haft jäkligt ont idag så ringde jobbet på förmiddagen och sa att jag verkligen inte kände för att jobba pga det onda och skyttetrafiken till toan. Igår satt det så högt upp så det funkade att jobba även om det var jobbigt, men idag var det inte lika lindrigt. Nåväl.

Nu är jag ledig fram till lördag. Känns som om att det är en massa som jag vill hinna med. Vill hinna träffa Emma & Tessan, vill hinna åka hem till mamma&pappa&tjejerna där jag inte har varit på snart 3 månader, vill hinna träffa Jocke och Andreas... Massa vill men knappt någon ork. Förlåt. Men jag hoppas att jag hittar den snart och kommer tillbaka.


Den där känslan som jag har är inte min  - är den din?


Temys med kollektivet

Efter jobbet gick jag en trappa upp till kollektivet. Klev in till te och ostbricka, massa mys =)
Kollade på tv och myste med lillskruttan som till slut somnade/däckade på bröstet, så jäkla söt <3

Nu blir det snart sängen för huvudvärken verkar tränga sig på och kanske är urinvägsinfektionen bättre imorgon, hoppas det för det känns som om hela magen blivit omvriden, är helt öm. Men men det går nog över.


/Dess


Kicksan 807

Skönt att få det bekräftat. Skälet till att jag känt mig nere och sprungit skyttetrafik till toan. Urinvägsinfektion.
Det är också skälet till att jag mådde dåligt igår. Var på vårdcentralen vid 10 igår, missade tyvärr Estee Lauder kursen på jobbet vilket kändes riktigt surt, men men. Urinprov och samtal med en sköterska. Om man inte räknar med damen i väntrummet som först började lite smått och berömma mig för håret...som sedan hade berättat halva sin livshistoria? Hon var ju trevlig så vad gjorde det egentligen? Men när man sitter med näsan i en tidning, nervös och jävlig eftersom jag hatar vårdcentraler/sjukhus, och försöker att göra sig osynlig så uppskattas det kanske inte så vidare värst. Men men. Som sagt hon var ju trevlig ; )

Så ska göra mig iordning här för att sen bege mig ner mot stan, först Apoteket och hämta ut antibiotikan och sen till Kicksan.  Hoppas det blir en del folk och att dagen går snabbt!


/Dess

Måndag eller inte... vad är skillnaden?

Har noll på vad det är för dag idag. Måndag? Skulle likväl kunna vara vilken dag i veckan som helst, då jag jobbade i helgen och sen också idag känner jag mig helt desorienterad, haha!

Jobbade 12-19.45 idag. Mådde sådär, av vissa skäl. Sen gjorde ju det inte saken bättre när människor som man skulle kunna kalla vän inte kan ställa upp när man mår dåligt och är nästintill likblek i ansiktet och mest av allt vill försvinna från offentlighetens ljus. Vid sådana tillfällen går jag fan med gråten i halsen och frustrationen gör ingenting bättre. Nåväl.
Tur att jag fick jobba med världens bästa Elli <3 och sen Anna P på kvällen.

Väl hemma blev det en efterlängtad varm dusch och sedan halloumisallad innan jag intog soffläge. Huvudvärk börjar göra sig påmind så det är nog snart dags att inta sängläge. Världens finaste mamma ringde förut och sa att hon hade köpt Back-on-track knäskydd åt mig som ska lindra smärtan i knäna! Tack tack tack mamma! Älskar dig!


Haha!
Mamma och jag för flera år sedan efter ett par glas vin!
Fråga mig inte hur vi hamnade på golvet!



Imorgon jobbar jag på stan 12-18.30 så är någon sugen på att luncha så skicka ett sms eller kom in på Kicksan =)


/Dess

Kan man leva livet fullt ut när man står still?

...Kan man? Känns som om jag står och trampar på samma ställe mest hela tiden. Känner att jag behöver få komma iväg någonstans! Snart! Nu! Kvävs här! Bara några dagar, vem följer med mig? Helt ärligt! Jag behöver en paus från den här stan! Löning på fredag, perfekt skulle kunna tyckas! Perfekt om man som vanligt inte jobbade hela jävla helgen...
Nåväl.


/Dess

Du får inte...

Jag försökte plocka ut det som passade allra bäst men insåg rätt snabbt att 99% av låten säger det jag känner just nu... Varken glad eller ledsen, någonstans där mitt emellan i något slags ingenmansland. Jag försökte verkligen...
Men hjärtat är starkare än hjärnan.


"Du får inte knacka på min dörr

Om du inte är beredd att komma in

Du får inte göra om mitt namn

Och börja kalla mig för din

Du får inte vandra på min väg

Utan att visa mig ditt mål

Inte stjäla av min godhet

för att fylla upp ditt hål

 

Du får inte riva mina murar

Som ja omsorgsfullt har byggt

Om du inte skyddar mina drömmar

Så jag kan somna tryggt

Du får inte ha mig som en dröm

När ja vill vara din verklighet

Du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet

 

Men du får ta den tid du behöver

För att förstå va de är du vill

Du får be en bön om tiden

Du behöver räcker till

Och du få Samla dina tankar

Så att våra själar kan få ro

Så allting som vi lovade

Oss själva kan få gro

 

Och du får inte andas på min panna

Inte få mig falla mer

Om du inte sen kan stå för

All den oreda du ger

Och du får inte röra vid mitt hjärta

Som om allt var uppenbart

Men ja önskar inget hellre än att du göra allting mot mig snart "


Kollektivet på Hellstreet...

...beger sig till Söderholm. Käkar kebab, äter choklad och dricker vin! Nåja, vissa dricker vin i alla fall, haha!
Jag vet vem som kommer vara den utsatta ikväll - som vanligt - jag! Haha! Men det bjuder jag på! Jag är glad idag! Sådär så jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Och ja... det skulle kunna finnas ett visst skäl till det. Skulle kanske till och med kunna dra till med lyckligt glad idag! Det var inte igår så nu gott folk - nu är det dags att börja leva igen! Wohooo!


Skål!
/Dess








Sometimes it's just good to live!

Fy det känns som om jag har sovit bort den här veckan, eller så kan man ju bara se det som om att jag vilat upp mig för resterande dagar... Eller nåt. Det är helgerna som tär på en men det är också dom som numera är de mest innehållsrika. Wohoo nu kör vi! Fredag imorgon! Har ingen som helst aning vad som sker då men hoppas på att någon hänger på ut och svänger sina lurviga =) Ska höra med Calle imorgon också om han och Victor och co. har några planer för kvällen. Verkar som om Jocke ska till Raw och Dundertåget  - jag stendissar det! Haha!
Nåväl.

Jobbade kväll idag igen, 16-20.10. Fick se att Karin, Elli och jag hade klarat våra bonusar för februari! Underbart! Hur mycket extra det blir återstår att se nästa fredag för då är det löning! Dessutom fick vi goodiebags från jobbet idag. Min innehöll bl a Diors nya foundation, highlightpenna från Anastacia, Maybellines nya mineralfoundation, Lancomes mascara Oscallation som vibrerar och ska ge lååånga fransar. Sen var det lite annat smått och gott =) Love it!

Ledig imorgon. Igen.


/Dess


This is for those who's about to...

Mamma & pappa
- här har ni mig!

Haha! <3




Älskar er!

Mr Beach

Bortsett från blommorna skulle man kunna likna mig med Tjuren Ferdinand de senaste dagarna. Har nada energi och överkonsumerar sömn i mängder! Idag sov jag till elva (!) gick upp och duschade och fixade lunch. Syrran hade tvättid idag men hon var redan klar med tvättningen så jag slängde i en tvätt. Mikaela undrade över msn om vi skulle gå en sväng på stan för hon bla behövde korgar. Tack för räddningen undan lägenheten! Haha! Nu är det vår i luften! Wohooo! Nu är det dags att vakna till liv igen på riktigt och börja leva! Haha! Tack gumman för ett par mysiga timmar =)

Ikväll var det meningen att jag skulle följa med kollektivet till Mr Beach även kallad Söderholm som fyller x antal år idag. Massa grattis vännen! Men jag känner mig jäkligt off med huvudvärk.


Syrran som tagit bilden och namngivit bild!
Haha!

Nu är det dags att slänga i en ny tvätt och sen ska det stekas pannkakor!

Later
/Dess

Huga - det är gammeln!

Helt seriöst?!  Vad är det som händer? Har fått världens låsning i ryggen nu också. Maria, om det nu är åldern - kommer jag ens kunna stå om några år? Haha!   Nåväl. Får ringa nån kiropraktor imorgon och hoppas att någon stackare kan ta emot mig snarast! Haha!

Har jobbat kväll idag, 16-20.10. Lyxturen =) Var inte så mycket kunder men jäkla mycket varor att plocka upp, skönt det så man kan hålla sig sysselsatt =) Chefen hade satt upp semesterpapper där hon ville att vi skulle fylla i när vi vill ha semester i sommar... Känns ju ganska skumt då jag alltid har varit vikarien som har jobbat varenda sommar! Men nu är det även min tur att fylla i vilka veckor jag vill ha - med betalda semesterdagar! Underbart! Wohooo!


Maria, angående inlägget nedan så var det den enda bilden du fastnade på i fredags i min kamera =/ Blev desto mer flitigare med kameran efter vinaren, haha!


/Dess

Till finaste Maria...

...även kallad Dieseldoris ; )


Du är vacker stumpan! <3

De kunde väl åtminstone vara svarta...?

Funderar starkt på att gå och leta fram nån linda eller nåt och vira runt knäna jäkligt hårt så kanske jag slipper känna av skiten så jävligt. Säkerligen en rätt kass tanke i längden men bara tanken på att få det onda att försvinna för några minuter gör det hela värt det!

Hittade förresten såna knäskydd som jag fick låna av sjukgymnasten och som jag verkligen kände gjorde nytta:
Otroligt läckra, eller vad säger ni? De är så fula att jag skäms att jag ens trätt dessa på min kropp! 
För 695:- blir de mina... Wohooo!


Bilden är från http://www.activefitness.se

Fredagen i bilder

Helgen i bilder...


Lördag med Hairy Boner








Samtliga bilder har syrran tagit <3


Cheap Monday...

Ledig idag men med noll energi! Vaknade vid 10 men gick inte upp ur sängen förrän vid halv ett. Nåväl skillnaden att sitta i soffan med datorn eller sitta med den i sängen är ju inte direkt katastrofalt stor ; )
Har städat badrumsskåpet och resten av utrymmet där smink och andra olika produkter kan tänkas finnas. Shit vad grejer! Kunde rensa ut en hel del, skönt! =) Efter lunchen hoppas jag att jag har lite energi till att städa min walk-in.closet... Skulle behövas efter helgen, haha!

/Dess

Min klagosång

Vet i fan vad jag är på för humör idag. Vaknade med en smärre baksmälla imorse med där fanns ändå något som höll humöret uppe... Däremot sjönk humöret på väg till jobbet. Kan ha att göra med alldeles för några timmars sömn, irritationen att varje jävla helg väckas av mobillarmet när man mest av allt bara vill stanna kvar i sängen massa mer timmar och knän som numera gör sig påminda i en helt annan smärta än förut (Bra jobbat Dess, verkligen!). Toppa det med nån konstig låsning i ryggen. Där har ni min klagosång för dagen.


/Dess