Den bästa medicinen...

Jag känner mig bättre nu. I alla fall bättre än senaste inlägget. Jag är fortfarande trött mest hela tiden och bär på en huvudvärk som knappt går över med värktabletter men jag har medicinerats med den bästa medicin ni kan tänka er! 

- mina vänner! 


Igår åt jag lunch med Elli & Ronny på Beirut Sellers, jättemysigt =) Sen gick vi en sväng på stan. Jag inhandlade underkläder, baslinnen, en väska och ett Biothermläppstift =) Vid halv fyra var det dags att ta sig till jobbet, jobbade
16-20.10. När kassan var räknad och allt såg jag att jag hade fått ett sms från Tessan som undrade om jag hade lust att komma över på en kopp te och Grey´s. SÅKLART! Så cyklade hem till henne och satt och pratade och myste.
Tack underbara ni som hjälper mig att inte falla ner i det som sliter och drar i mig! Ni är underbara! <3

Idag har jag mest sovit - och jobbat. Gick upp runt 10.00, satte mig vid datorn, ordnade frukost och så. Sen lade jag mig i soffan och kollade på film - och somnade återigen. Vaknade runt halv tre igen, fixade iordning lite potatisgratäng och åt det och gjorde mig iordning för jobbet. Har sen jobbat 16.00 - 22.10 ikväll. Tuna Park har ju alltid "kupongrace", - får jag kalla det det?- varje år, så också i år.
När det var dags att cykla hem i ruskvädret var Elli&Håkan så jäkla gulliga att de tog med min cykel bak på bilen och skjutsade hem mig. Tack tack tack! Så himla gulligt verkligen! =)

Nu är det snart dags för en dusch och sen sängen?

/Dess


När luften går ur mig...

Känns riktigt jobbigt för jag har inte känt såhär på så länge och jag vill inte heller känna såhär. Jag vill vara fylld med energi, känna mig glad och verkligen känna att livet leker! Jag har känt mig så en längre tid och vill inte förlora den känslan att känna sig upprymd för minsta lilla och känna att jag vill göra allt! Nu känns det som om jag kommit in en period där luften har gått ur mig. Jag försöker hålla mig på topp, försöker intala mig att  jag har all den energi jag önskar att jag hade, men i slutändan så vet jag att jag bara lurar mig själv.
Är det så enkelt att jag kan skylla på hösten? Jag kan ju intala mig det i alla fall... sen märks det om jag lurar mig själv... Det märks alltid förr eller senare.

Vad är det här? Jag känner mig deppig och nere och vill helst av allt stanna i sängen mestadels. Det här är inte jag och jag blir förbannad på mig själv att jag känner såhär! Jag vill känna mig oövervinnerlig och att jag klarar allt! Vart tog den känslan vägen? Ge tillbaka den! Jag behöver den verkligen nu!

"Det kommer en tid i varje människas liv då man kan välja att ge upp eller gå en extra bit"






/Dess

Återigen ett måndagsbarn

Måndag igen. Tiden går så otroligt snabbt. Nästan för snabbt. Eller kanske inte, för snabbt för vadå?
Ibland känns det som om jag väntar på något och ser därför framemot dag efter dag... Men vad väntar jag på? Jag är nyfiken på framtiden, vad livet har för mig, men det kommer väl visa sig i sinom tid? Så vad väntar jag på?


Idag har jag spenderat dagen med Maria Diesel, Ellinor & Elin. Möttes upp på Mäster Skoog där Ellinor provade studentbalsklänningar. Provades några stycken men sen hittade hon den perfekta, så jäkla fin!
Sen åt vi på Hurtig's och beslutade oss att åka till Tuna Park och kika lite. Det var Ellinor som stod för den mesta shoppingen ; ) Var inne på jobbet en sväng där Ronny & Karin just hade fått en deeeel att göra. Hade kommit sjukt mycket varor!!! Tre stora pallar! Och det mesta lär ju vara julkartonger som vi får fylla upp vårt lager med... *Gaaah*
Tittade sen in en sväng på Carlings där både Martan & Angela jobbade idag så stannade och pratade med dom en stund =) Efter Tuna blev det kvällsmat på MAX.

Tack tjejer för idag!
/Dess


 

Jag vill ha laxen eller fisken!

Åh jag mår så himla bra när jag omges av så otroligt fantastiska människor dag ut och dag in! Hur skulle jag kunna överleva utan er alla?!

I fredags efter jobbet, slutade vid åtta, så var planen att jag skulle hem till Elin, svida om och dricka lite vin för att sen bege oss till Nybron. Men jag var så sjukt trött och hade sån jäkla huvudvärk så vid halv sju ringde jag henne och undrade om hon var jättesugen på att gå ut? Det komiska var att hon kände samma sak som jag - att det skulle vara skönare med en hemmakväll. Så efter jobbet mötte jag upp henne och Alicia och så gick vi hem till mig och myste =)
På morgonen lyckades jag ta mig ur sängen, duscha och allt utan att ens väcka henne, tror jag(!) Grattis Dess! Haha!

Jobbade 10 - 17.10 på lördagen (läs igår), det var massa folk hela tiden så dagen gick otroligt snabbt! Vid ett hade vi två festmakeuper inbokade. Det är alltid lite nervöst innan man vet vem det är som kommer plus att jag inte sminkat på länge (förutom makeuprådgivningen som jag hade häromdagen). Det var Sandra
http://sandiie.blogg.se och en kompis till henne som skulle sminkas =) Jag sminkade Sandra och Ronny sminkade hennes kompis =)
Efter jobbet var det bara hem och duscha och svida om och fixa inför kvällen med Kicksarna och Peder på Harrys.
Kvällen var helt underbar! Jättegod middag, underbart sällskap och alla lagom runda under fötterna.
Gårdagskvällen var helt fantastiskt mysig, rolig & galen!


Vimmelbild från etuna.se
(Nu ser man färgen på tatueringen)
 

Jag&Ronny


Anna Boss & Peder (vd för Tuna Park)


Elli och den underbara efterrätten =)


Ronny&Anna


Ronny&Karin



Hela gänget
(Sabina kunde dock inte vara med ikväll =/)

Älskar er!

/Dess

En underbar fredag! - och klockan är bara 11

Jäklar vad det var segt att komma upp imorse, klockan ringde 07.00... hade halvsvårt att somna igår då tatueringen sitter på min "sovsida", haha! Idag är det ömt som tusan, men ahhhh den är ju så fin så det är det fan värt =)

Har varit på Biotherm-kurs nere på stan idag, 08.30 - 10.00. Elina bjöd på Mc'Donalds frukost samtidigt som vi fick lära oss om alla produkter. Efter kursen fick vi varsin ansiktskräm och en Dieseldoft =)

Nu är jag i stort bara hemma och vänder, ska snart till jobbet, börjar klockan 12. Vid 15 kommer Elli och då ska vi äta lunch tillsammans och sen shoppa lite inför imorgon kväll då vi allihopa Kicksare ska ut och äta med Tuna Parks chef, Peder =)

Ta hand om er allihop och hoppas att ni får en underbar fredag!
/Dess

Bilder på nya tattoon =)







Jag älskar den!
Vad tycker du?`

Den är ju såklart fortfarande röd, öm och lite svullen
men det ska nog gå över snart =)

Återigen märkt för livet! Så fint!

- Och jag fullkomligt älskar det nya tillskottet! Fan vad fin den är! Men fan vad ont det gjorde den här gången! Över revben & höftben och på magen kanske det inte är så konstigt? Haha! Fyllde även i mina blommor på bröstet med färg =)
Så: en ny, en borttrollad och en ifylld - på samma dag =) Perfekt!
Bilder kommer sen för just nu är båda insmetade med helosansalva så det står härliga till. Mitt motto har blivit att ska det va så ska det fan va, haha!

Elli följde med mig, sötsnutan =) Tack vännen! Även Sandra & Johan fick se mig plågas, haha. Stackars Sandra som tvingades kolla på mig först då hon skulle göra sin första då jag var klara. Min nya tog något mindre än en timme (den är nog större än ni tror, haha) och färgläggandet av blommorna tog max 5 min. Sen var det Ellis tur. Hon fyllde i sina vingar lite och sen var det Sandras tur, som skulle göra en kontur av ett lejon på benet.

Innan hade jag tagit ut xxxx pengar för att verkligen vara säker på att det skulle räcka - kan säga att det gjorde det och mer därtill, jag betalade 1700:- (!) Jag hade räknat med mer kan jag lova! Fick bättre pris för att jag är stammis =) Perfekt!

Efteråt gick vi ner på stan och åt och jag inhandlade en strömsladd till datorn, 600 spänn, kul!
Men men nu kan jag ju tillochmed flytta på datorn *ler*

Ta hand om er!
/Dess

Makeuprådgivning

Jobbade 12-19.45 idag. Dagen flöt på relativt bra men känner att jag inte är riktigt kry än, känner mig helt ledlös.
Jobbade med Anna (Boss) och sen kom Ronny vid 16. Vid fem hade jag min första makeuprådgivning! Det gick hur bra som helst! Kunden blev jättenöjd verkligen! Härligt!

På väg hem från jobbet ringde Tessan och undrade om jag ville komma över och äta kräftröra - om jag ville! Hade tänkt på det några gånger under dagen om jag skulle göra det när jag kom hem, haha. Så jag cyklade hem till henne och åt middag och spenderade ett par timmar i hennes sällskap =) Tack gumman!

Imorgon ska jag till StudioEtt och Jessica som ska få fixa utväxten göra håret ännu blondare =) Sen hoppas jag på att någon vill spendera ett par timmar på stan med mig?


/Dess


Vi hamnade i vimlet...


Elli, jag & Sara, aningen dragna !HAHA!
Vimmelbild från etuna.se

Måndags- & födelsedagsbarn

Den här måndagen har bestått av möte, tvätt & tid med en underbar vän.

Gick upp halv sju imorse... Blev ganska förvirrad när klockan ringde eftersom jag egentligen är ledig idag. Men kom på rätt snart att det var morgonmöte på jobbet. Så trött som ett as var det bara att ta sig upp ur min otroligt sköna säng!
Efter en stund kom syrran ner och åt frukost med mig =) Hon är sjuk, förkyld hon med, så hon var hemma från jobbet för att vila upp sig. Hon har ju den lilla att tänka på också.
Mötte upp Elli, dagens (och helgens )födelsedagsbarn, vid Sylvia halv åtta för att cykla ut till Tuna. Myste ihop oss i personalrummet allihop och åt frukost som Anna hade fixat =) Mötet bestod till största delen av information av ett nytt bonussystem som Åhlénskoncernen som enda företag har, det ni ; ) Och det är ett riktigt bra bonussystem det lovar jag!

Var hemma igen runt halv elva. Slängde i en tvätt och lade mig sen på soffan och sov en stund, var så sjukt trött!
Senare mötte jag upp Elin en sväng på stan och sen åkte jag hem till Tessan. Har inte setts på nästan 1½ vecka och det är riktigt illa för att vara oss! Vi gjorde tacos och satt och pratade en massa. Sen hyrde vi film; Brudens man. Så söt!
Tack för en supermysig eftermiddag/kväll gumman! Har saknat dig en massa!!!

Imorgon jobbar jag 12.00 - 19.45 så ni vet var jag håller hus ; )

Håller alla bitar på att falla på plats nu?

/Dess

Födelsedagsfirande, jobb, utgång, fika

Hade tänkt att skriva denna helguppdatering igår då det fortfarande var helg, men som ni kanske kan utläsa av föregående inlägg blev det lite för mycket för mig igår. Var helt slut...
Men bättre sent än aldrig ; )

 I fredags jobbade jag 10.00 - 19.45, sen hem till Elin där vi kollade på Idol och drack vin =) Jag svidade om, sminkade mig och fixade och sen blev det Nybron, som vanligt. Hade riktigt kul! Vi dansade i stort sett konstant =) Valle var där och då dansar man *skrattar*! Underbart! Kröp ner i Elins säng runt 04.00? Haha. Då efter att ha sms:at med någon, lite speciell.

Vaknade av mobillarmet halv elva, gick upp och duschade och sen åt Elin och jag frukost. Sen cyklade jag till jobbet runt tjugo i tolv, jobbade 12-16. Efter jobbet cyklade jag hem till Elin igen för att hämta mina grejer, men jag var så jäkla hungrig så vi beställde mat på Nattkröken och åt sen hemma henne. Sen blev det snabbt hem och duscha, hitta passande kläder för kvällen och fixa mig inför Ellis födelsedagsfest =) Ronny kom lite innan 19, och då hade jag fortfarande inte bestämt kläder (!). Kvart över var vi på till Elli. Blev en galet trevlig och rolig kväll med singstar, underbart sällskap och en glad stämning på hög nivå! Kom ner till Nybron runt halv ett och fortsatte kvällen där.

På söndagen (läs igår) jobbade jag även då 12-16. Kom hem runt 10.30 någonstans ifrån där jag helst av allt hade velat stanna kvar ett par timmar till men det var bara till att pallra sig upp för att åka hem och duscha, sminka och svida om inför jobbet. Shit vad trött jag var alltså! På kvällen städade jag en massa. Städade bland dofter/makeup/hudvård/hårprodukter... you name it. Mest för att få plats med alla de grejer jag fick med mig hem i påsen i fredags från jobbet ; ) Var värsta julafton då ju!  Fick massa produkter därifrån : ) Bland annat Amo tentation & Diesel (dofter), Brun-utan-sol-gel från Lancome, mascara och stickfoundation från Nouba, Max Factors nya mascara som inte finns i butik än, Foundation från Loreal, mineralmakeup från MaxFactor, massa produkter från OPI, mm. 
Love it!    Sen hade Pontus bakat paj så vi satt nere hos mig och åt paj och myste med Söderholm =)


Hoppas er helg varit bra!
/Dess

Vad ska jag säga? Hur ska jag hantera det?

Jag vet inte vad jag ska säga eller hur jag ska uttrycka mig. Det finns inga ord för det som hänt idag, för jag trodde ärligt att det aldrig skulle hända. Jag trodde inte det. Innerst inne hoppades jag på det. Det är lite av en känsla av skräckblandad förtjusning. Hur i helvete gick det här till?!!!!!

Mamma ringde runt 19, jag låg i soffan och hade precis kollat på One Tree Hill och var sådär lagom känslomässig som alltid när jag kollat på det. "Det var någon här idag med två pojkar" sa hon. "Jaha? *funderade* Vilka?" Jag hade inte en susning. När hon sa det grät jag rätt ut, jag blev så sjukt chockad! Jag bara grät - och mamma grät. "Peter och tvillingarna" . Nånting hände i kroppen och från att nästan ha accepterat situationen, att inte ha honom i ens liv... jag vet inte vad jag kände eller tänkte - tårarna rann ändå och kroppen var i chocktillstånd och skakade. Fy fan!
Han hade sagt att han hade kommit till insikt med sig själv och sitt liv. Han sa att han var tacksam mot mamma och pappa. Pappa och han skulle hämta lite saker till Peter i Hälleforsnäs så mamma stannade hemma med lillkillarna. Sen var allihop på Lager157 en sväng. Jag kan inte förstå det, det känns så overkligt.  
Sprang upp till syrran och Pontus när jag gråtit klart med mamma, dem trodde mer eller mindre att någon hade dött när jag om upprusande helt söndergråten, flög in i syrrans famn och försökte få fram ord vilket inte var det lättaste då kroppen skakade som ett asplöv.


Är det här början på något nytt?

/Dess - fortfarande i ett slags chocktillstånd

Inventering & födelsedagskalas

Jocke, tack för att du fick mig att vakna till imorse! Var riktigt trött imorse när jag gick upp halv sju. Satte mig som vanligt en snabbis vid datorn innan jag hoppade in i duschen och hittade ett mail från Jocke =) Blev riktigt glad verkligen! =) Saknar dig killen!

Mötte upp Elli vid Sylvia halv åtta för att bege oss till Kicks på stan för inventering. Dagen flöt på bra och vi var klara runt 17.15. Nu får det fan vara nog med inventeringar på ett bra tag, jag är helt slut! Att jag dessutom har åkt på förkylning gör inte saken bättre. Var helt mör och kände mig febrig när Elli & jag gick hem. Hoppas det är bättre till imorgon för då ska jag jobba 10-19.45, sen till Elin och träffa henne och Erika och sen lutar det åt utgång.

Ikväll var syster & jag och firade Bubba =) Grattis! Ahhhhh! När vi satt hemma hos Bubba fick jag äntligen känna bebisen!!! Så jäkla coolt! Den liksom knackade på magen, helt underbart!!!!

Nu blir det snart sängen.

Ta hand om er, och kommentera gärna! Tycker ni börjar bli dåliga på det ; )

KRAM
/Dess


Mysig eftermiddag med Elin

Mötte upp Elin på stan runt 14 då vi båda var vrålhungriga så vi gick (som vanligt) till Beirut Sellers =)  Det var bara vi där så vi kunde pladdra på precis som vanligt om allt möjligt, underbart! =)
Efter lunchen blev det en sväng på stan, lämnade även in mina nya favvis-skor för omklackning plus att de satte dit en sula under hela skon också =) Inhandlade två kjolar, strumpbyxor och lite smycken.

Tack för en jättemysig dag gumman!
/Dess

Inspiration till min nya tatuering

Ååååhhh min tatuering kommer bli sååå fin! Var och visade lite bilder som jag haft som inspirationsbilder till min nya.
Lilla tatueringen, det extremt fula stjärntecknet, kommer att förvandlas om till en klippa vilken det ska sitta en älva på. Sen kommer det att bli rosor som går upp mot revbenen. Jag vill göra nu! =)





Något i stil med älvan på bilden högst upp kommer det bli och från den andra bilden fick jag inspirationen med rosorna







Inventering, naglar, tatuering...

Inventering... biiip antal, biiip antal, biiip antal, b... nehe, det gick inte, knappra in tusen siffror x ungefär 100 nagellack...
Ni hajar. Inventering stod på schemat hela dagen igår. Började 10 och tanken var att vi skulle inventera på kvällen men vi gjorde det på dagen istället, och tur var det för vi var klara runt kvart över sju - halv åtta. Iof hade vi slutat - förhoppningsvis, 22.30 igår kväll vilket vi inte skulle ha varit klara till.
Men inventeringen gick bra, dagen gick sjukt fort och vid halv tre gick Sabina, Elli, Ronny & jag till torget och beställde pizza, sen trängde vi ihop oss i vårt lilla personalrum och myste : )
 Jag fick gå halv åtta men väntade på Elli som fick sluta 19.45 (Sabina fick stänga ;)) så jag gick en sväng på Gina. Hittade en längre svart cardigan, ett spetslinne och en spetsklänning som tyvärr kommer lämnas tillbaka. Satt inte som den borde... eller kanske som jag ville.
Fick en massa mer tider för den här veckan, har ju inte fått schemat än. Imorgon ska Elli, chef-Anna och jag hjälpa till att inventera nere på stan så börjar 08.00 och när jag slutar har jag ingen aning om, haha!
Fredag jobbar jag 10.00 - 19.45 , lördag 12-16 och söndag 12-16. Jag och Elli hade tydligen bytt så att jag skulle jobba nu på söndag istället för henne, i somras, vilket jag hade glömt bort...Oooops. Tur att du påminde mig gumman! Haha!

Idag har jag varit och fixat naglarna :) Skitsnygga! Valde för en gångs skull ett färglack och inte fransk manikyr som alltid, det är ju trots allt höst så valde ett mörklila lack, skitsnyggt! : )

Nu ska jag snart skriva ut lite bilder och sen ta mig till Blue Lotus och visa Patrik vad för tatuering jag vill göra nästa vecka :) Kommer ju även fylla i min blomma : ) Är grymt taggad!
Senare idag ska jag möta upp Elin på stan för en lunch (hoppas jag på iaf) är så jäkla hungrig, hehe.

Nåväl.

/Dess


When love is all around you...

Bloggandet blir sämre och sämre känner jag, men det kanske bara visar att jag inte har fått nya tidens beroende:
bloggberoende. Haha!

I fredags blev det american pizza & Idol hos Tessan och sen Nybron. Var ganska dött tyvärr men musiken var faktiskt bättre än på länge ; )
I lördags jobbade jag öppning - stängning, dvs 9.30 - 17.10, lyckades få mig 5 timmars sömn iaf, haha! Till slut var jag sjukt trött på jobbet, men jag fick skylla mig själv, jag vet! Hade bestämt mig för en hemmakväll så cyklade hem och duschade och svidade om till myskläderna. Efter lite övertalning följde jag med syrran och Pontus ut och åt middag på Wing Thai. Sen var min plan att jag faktiskt skulle gå hem... - men så blev det inte!
Följde med till Vainot där det vankades överraskningsfest för Patte som fyllt år, vid 22 packade vi ihop oss allihop och ja... han blev nog ganska paff, haha! Blev en jättetrevlig kväll! : )








Vimmelbild från etuna.se

Jobbade igår åsså, öppning - stängning. Kollade på film med kollektivet och bara tog det lugnt. Fick sms av Valle som tyckte att jag skulle ta mig ner på stan och ta en öl. Lät ju riktigt trevligt men va så sjukt trött och dessutom skulle jag upp tidigt imorse, men helt klart en annan gång! : )

Imorse följde jag med Elli till Blue Lotus där hon hade tid klockan 08.00. Hon tatuerade in vingar på ryggen, så jäkla snyggt blev det! : ) Därefter följde jag med den änglafödda Elli ;) hem till henne, åt frukost, pratade och spelade Buzz :) Blev visst utklassning! Jag erkänner... jag blev utklassad, haha! Tack för idag gumman :)
Cyklade hem och fixade lite hemma, så nu är min lilla "kontorshörna" klar. Känns som om det alltid finns nåt att göra...
 *pust*. Gjorde lunch och lade mig sen i soffan... somnade vid 14 kanske och vaknade halv sex typ... Fan!

Går för övrigt på alvedon (ge mig nåt starkare!) för min extremt smärtande rygg och knän som hela tiden gör sig påminda! Blir fan galen!
Var både på Intersport och Stadium för några dagar sen för att köpa knäskydd.... Det gick ju sådär när de bara har såna man trär på knät, med ett hål precis över knät. När jag förklarade att jag behövde skydd för att hålla knäskålarna på plats tittade hon mest konstigt på mig... Jag måste ha knäskydd!


/Dess

Fultalsanalys haha!

Gå in på fultal.net  (gick inte att komma in på länkknappen som vanligt) och gör detta test:


Dina testresultat är klara

Ditt Fultal är något över Socialstyrelsens rekommendationer men ändå rätt okej Ditt Fultal är: 51
Du tillhör Fultalsgrupp 4

Ditt Fultal är något över Socialstyrelsens
rekommendationer men ändå rätt okej.

Analys:

Du är en smula ovanlig.

Är du tjej fanns du antagligen på killarnas topp-3 lista över snyggaste tjejerna i klassen. Som kille blev du kanske vald som andra eller tredje man på gympan. Är du kille är risken även stor att du sjunger i ett coverband från Trollhättan, vilket lett till kontakter med det motsatta könet.

Du har viss koll och vet bla att tubsockor är dålig smak, att Hisbollah inte är ett fotbollslag samt att man bör ha med sig en flaska vin när man är bortbjuden.

Ditt fultal ligger något över Socialstyrelsens rekommenderade intervall. Men ta det lugnt. Du tillhör ingen högriskgrupp och din nuvarande livsstil är i stora drag tillfredsställande.

För att undvika att sjunka djupare i fulträsket bör du dock tacka nej till ungefär varannan företagskickoff, samt avstå från skamliga förslag fram till åtminstone tredje dejten. Killar som sjunger i coverband rekommenderas att sluta med detta.

Följer du dessa enkla riktlinjer är chansen stor att du kan leva ett någorlunda normalt liv. Anmäl dig gärna till någon av våra studiecirklar på ABF angående fultal, där du kan få stöd av medmänniskor i samma situation.

HAHA!

Kontakt med omvärlden...

Sitter och väntar på att Elin ska ringa så att vi kan gå en sväng på stan.
Senare tar jag tåget hem till mamma & pappa och gästinviger deras nya hus : ) Jag kommer vara utan tv och internet så den enda kontat med omvärlden sker genom mobiltelefon till imorgon ; ) 


 /Dess

Bara en tanke...

Bara en tanke... Tänk om man kunde slå av tankeverksamheten när man inte lyckas orientera sina tankar. Tänk om det verkligen fanns en avstängningsknapp. Det skulle vara en jäkla avlastning.

Nåväl.



Fick denna av chefen i tisdags :)


Konsten att leva i lycka?

Har du haft dagar då du bara gått runt med ett leende på läpparna? Mina dagar är fyllda med leenden och skratt och underbara människor så gott som varje dag och det gör att man (läs jag) känner mig upprymd i hela kroppen!

I fredags jobbade jag till 19.45, åkte direkt hem till Elin (&Erika) och svidade om och sminkade mig. Satt sen och drack och pratade och myste :) Gick ner till Nybron efter 23 någon gång. Blev en jättetrevlig kväll med efterfest hos Elin med killarna. Trött som jag var sov jag kvar hos Elin och på förmiddan igår åkte jag med Erika till Hälleforsnäs och hjälpte mamma&pappa att flytta. Så nu har flyttlasset gått och barndomshemmet är rensat, tomt. Dock finns sjukt mycket minnen därifrån det är ingen som kan ta ifrån oss. Jag älskar redan det nya huset! Jag menar så länge mamma&pappa finns där så känner jag mig hemma : ) Fick liksom en skön känsla som spred sig i hela kroppen då jag vet att de kommer att trivas där : )

Hann hem till mig en snabbis efter flytten för att göra mig iordning inför Ronnys inflyttningsfest. Mötte upp Elli & Sabina runt halv åtta. Vi kom till Roma då vi kom på att vi skulle köpa med oss en pizza, för att sen ta en taxi till Ronny. Haha!
Arvid & Ebba var redan där när vi kom, jättetrevligt att träffa dom :) Blev en galet rolig kväll! Ni är underbara hela bunten!



 



 





Nån gång vid 01 gick Elli, Sabina och jag ner på stan och satt oss på Kebaben. Sabina för att vänta på bussen, Elli för att vänta på sin karl och jag för att vänta på Erika. Elli mötte upp sin karl, Erika kom, Sabina kom med bussen och jag följde med Bubba, Hocky och Andreas till Phoenix. Hur kvällen slutade får ni hitta själva ; )

Tack för en underbar helg!

Kicksare och andra underbara

Idag har jag tillbringat hela dagen med fina människor som får mig att må så otroligt bra, skratta åt struntsaker och som låter mig vara den jag är.

Mötte upp Elli vid Sylvia halv åtta för att cykla tillsammans till jobbet där vi skulle på OPI-kurs. Även om klockan var tidigt och att det blev ganska få timmars sömn inatt trotsas det när jag får umgås med de underbara Kicksarna, även Alex, Elina & serpil från stan var där : )  Fick frukost där så vi satt och åt och myste innan kursen drog igång, underbart!
Kursen var slut vid tio eftersom det var öppningsdags så vi cyklade hem igen, jag tog en dusch och fixade iordning mig för att möta upp Erika på stan klockan 12 för lunch och shopping : ) 

Var hemma runt 14 igen, städade lite och fixade, lade mig sen på soffan och kollade på Nickeloden, haha.
Och somnade. Vaknade igen runt halv sex då Emma ringde. Cyklade iväg till henne, dit också Tessan kom. Emma gjorde scones som vi sen åt med te och Tessans nybakta bröd, framför tv:n. Så jäkla mysigt! Älskar er tjejer!


Imorgon jobbar jag 12-19.45 och sen blir det förfest hos Elin, där också Erika är : ) Sen blir det utgång.
Jag är ledig både lördag och söndag (!) Känns ju skumt ju... haha! Lördag ska jag hjälpa mamma & pappa att flytta och på kvällen blir det inflyttningsfest hos Ronny : )


Ta hand om er läsare och glöm inte att leva här i nuet!

Kramar Dess

Du är inte längre värd att kalla bror!

Sorgligt men sant, fast du kanske är nöjd?
Antagligen.

Fick den riktigt idiotiska idén att googla ditt namn igår, trodde inte jag skulle få fram nåt. Men plötsligt fanns där en bild på dig. Bilden skulle jag kunna lägga ut här. Men jag vet inte om alla skulle klara av att se dig, efter allt känslomässigt kaos du har försatt oss i. Äntligen kan jag officiellt säga att du inte längre är värd att kalla bror!


/Dess