Till Emma

Emma, tack så jäkla mycket för hjälpen med designen till min blogg!
Du är bäst!





kalltkaffe.blogg.se
(gick inte att komma in på länktjafset)

Vägen tillbaka behöver inte vara så lång

Jag hoppas att jag tagit mig ur den lilla svacka jag råkade trilla ner i. Jag hoppas det starkt. Det är liksom inte jag att känna mig arg och nere, eller känna mig gråtfärdig bara sådär.  So folks, ursäkta mina deppveckor men nu är jag tillbaka för den här gången, svackor kommer säkert komma fler, men jag lever här och nu.


De senaste dagarna har jag mest jobbat.  Elli och jag var ute på promenad i 2 timmar i tisdags, så jäkla skönt! :) 
Öppnade i tisdags för första gången...  Den natten vaknade jag ett antal gånger kan jag säga! Känns jäkligt skönt att ha första gången avklarad. Anna är hos oss och arbetstränar, hon var även på Grönviken när jag jobbade där : )
 
Klippte mig hos Jessica på StudioEtt igår, jag är sjukt korthårig! Nöjd som fan!
Var ledig idag så var där och färgade, eller okej snarare blonderade håret idag... Mamma är du där?! ; ) 
Bild kommer upp.... när det finns någon bild att lägga ut!
Efter håret var färdigt runt 14 åkte jag och Elli till Blue Lotus, Elli för att beställa tid och jag för att visa vad jag vill ha på höften som ska gå ner på benet när jag ska dit den 23/10. Ville kolla med honom om det motiv jag vill ha går att göra över min gamla tatuering. Såklart! : ) Ska skriva ut bilden och gå dit nån dag och visa :) Elli fick tid den 13/10 klockan 08.00 och även om jag är sjukt tråkig och trött på morgonen så kommer jag med dig gumman :)
Efter tidsbeställning och allt åkte vi ner på stan och käkade sen lunch på Mc'Donalds. Sen skulle Elli och jobba och jag skulle möta upp Jessica, jobbarkompis från H&M för fika och shopping :) Under shoppingen blev jag bjuden på middag hemma hos Emma&Tommy klockan 19, hihi. Jag antog erbjudandet, haha . Tack så jättemycket!

Tack alla underbara för att ni gör mig levande!


/Dess

Moster

Kom på att jag inte har berättat att jag ska bli moster!!!
:)

Gå in på syrrans blogg så kan ni se den lilla so far : )

www.lildevil.blogg.se


Måndagsbarn

Bland mina depp-inlägg tänkte jag bjuda på en helguppdatering :)

I fredags jobbade jag 10-17, skulle ha jobbat till 18, men det var så lugnt så chefen sa att jag fick gå tidigare om jag ville så det gjorde jag :) Cyklade hem och gjorde mig iordning inför middagen på Beirut Sellers, hade beställt bord till klockan 19. Middagssällskapet bestod av Tessan, Emma, Jocke, Walen, Johan & Linda, Joel & Susanna, och jag. Syster, Pontus, Jocke & Andreas kom också förbi men hann inte prata med dom så mycket då eftersom vi skulle vidare på fest hos Jessica & Jonas. Kvällen var hur bra som helst, om inte fantastisk! :) Blev Nybron sen runt midnatt.   

Igår jobbade jag 12-16. Trött och frustrerad som fan. Men det gick med underbara människor i min närvaro. Väl hemma var planen att laga nåt gott men syster & Pontus föreslog att vi skulle åka hem till mamma&pappa så det gjorde vi. Eller vi fikade hos morbror & Maj-Britt först där också Henke (brorsan) var : )

Idag kom jag hem runt halv ett. Hann plocka och vila lite innan jag kände att jag var tvungen att komma härifrån.
Så åkte över till Tessan vid tre. Gick på långpromenad,  åt mat, pratade, kollade på tv och myste. Tack för det gumman! : )
Kom hem vid nio och sen dess har jag i stort sett bara suttit vid datorn.

Så det här var min helg i stora drag, hur har din varit?

/Dess

Sen en tid tillbaka

Det är en sjuk känsla att känna att jag vill bort. Bort från det mesta. Men ändå inte. Att jag är väldigt rastlös av mig är inte direkt någon hemlighet men att känna att jag inte kan vara hemma är en främmande känsla. Efter någon timme hemma känner jag att jag liksom behöver härifrån. Känner mig på nåt sätt instängd med mina känslor, vad nu det är för några. Jag kan inte förklara känslan som biter sig fast. Jag älskar min lägenhet men just nu störs jag av allt som snurrar i huvudet för att kunna slappna av.
Har jag kommit i en svacka eller vad är det som sker?
Fan också.




Frustration & ilska

Jag är irriterad, frustrerad & förbannad. I vilken situation orden passar in väljer ni själva. För mig passar orden in i två situationer just nu. Jag orkar inte förklara. Jag orkar inte definiera. Jag orkar inte tänka. Jag orkar inte analysera. Dessutom gör mina knän så jäkla ont att jag skulle kunna döda!



/Dess

Hälleforsnäs-Eskilstuna

Igår tog jag tåger hem till mamma & pappa på förmiddagen. Mamma hämtade upp mig och vi åkte till Solbo för att kika på huset, det är sååå fint! Sen åkte vi till morbror & Maj-Britt och fikade :)

Vid 14 mötte jag upp Jocke, Joel & Susanna på Lager157 för en fika. På tisdag åker dom... Ett år! Fan, känns helt sjukt! Men de gör det rätta! Får man en sån chans så ska man helt klart ta den! Det finns internet och telefon.
Gick sen en sväng och kikade i butiken, Dennis jobbade så pratade en stund med honom, får se om det blir nån utgång för honom i helgen ; ) Shoppade såklart också, haha. Lyckades få med mig ett par svarta leggings och ett par svarta Frank Dandy trosor :) Kvällen spenderade jag sen hemma hos mamma&pappa och djuren, mysigt :)

Idag fixade mamma&jag ute på tomten. Jag klippte gräset, alla tre gräsmattor, fy fan! Haha! Myggen visade sina bästa sidor och joinade mig *gaaah!* När det var klart gick jag in och duschade och sen lade jag mig i mammas säng och myste med Amber, sen somnade jag, hehe.

Kom till stan vid 16-snåret och hämtade då ut min Versace parfym :) Fick värsta fina boxen till. (Bild kommer upp någon dag.) Sen hem och fixade lite. Sen åkte syrran och jag ner på stan en sväng och sen handlade mat och sen hem igen. Gjorde äppelkaka (fast mammas är godast :)) Maria Diesel kom förbi en sväng och hälsade på också, underbart! :)


Imorgon jobbar jag 10-18, kommer vara själv i butiken till 12... Efter jobbet blir det middag på Beirut Sellers med Jocke, Joel,Susanna, Tessan, Emma?, Tommy?, Johan?, Walen? , aja vi blir en del iaf :) Sen blir det förfest hos Jessica & Jonas och sen utgång :) UNDERBART!!!

Morgondagens värsta: "Hur fan ska jag bete mig? Vad ska jag säga? Hur ska jag vara"



/Dess

Tillåt dig att vara stolt över dig själv!

Känslan av att höra att någon är stolt över en måste vara en av de mäktigaste känslor. Mamma kom och kramade mig idag och sa de orden. Tack älskade mamma! Det blir liksom lättare att tillåta sig att berömma sig själv. Även om det kanske är fel (?) att känna sig stolt över sig själv, så är det något man måste tillåta sig att göra. En av mina stora drömmar har alltid - ända sen jag var liten - varit att få jobba i butik. Kanske låter fåingt för många, men det är något jag alltid har velat göra. Nu gör jag det - jag har uppnått en av mina drömmar och att jag även jobbar i en butik där min makeuputbildning gynnar är bara bonus. Att jag dessutom får jobba med människor som från första ögonblicket tog en stor del av mig och mitt hjärta gör att allting känns för bra för att vara sant.
Är jag verkligen värd allt det här?



Jag är otroligt glad & tacksam för det jag har

Is this what I´m doing?



"Trying is the first step towards failure"






Jag vet inte vad det är som känns...


Med alldeles för mycket tankar

Blir snart galen av allt tänkande och funderande! Tankarna mal i huvudet mest hela tiden! Kan knappt sitta still och ensam funkar knappt. Tur då att man har underbara människor som förgyller min vardag och hjälper mig att komma på andra tankar.

Tvättade och plockade lite här hemma på förmiddagen, sen lade jag mig på soffan och somnade... sov nästan
2,5 timme (!) Sen mötte jag upp Elli vid halv tre och vi cyklade ut till Tuna för att kika runt efter stövlar... gick sådär. Men vi fick iaf ett par varsina skor :) Elli började jobba klockan 16 så jag följde med in till jobbet en stund. Anna ville prata med mig... *gulp!*        Jag fick nyckel och grejer till jobbet! Känns riktigt bra måste jag säga!  YES!!! :)

Cyklade hem runt halv fem, fixade med tvätt och fick ganska snart panik över att spendera kvällen hemma, så jag ringde Emma. Cyklade dit efter att jag duschat och fixat sen spenderade jag en helmysig soffliggarkväll där : ) Tack gumman! :)

Imorgon åker jag hem till mamma&pappa och stannar till torsdag. Ska hjälpa dom att klippa gräs och grejer ; ) Blir även en fika med Jocke, Joel & Susanna :) Även helgen börjar planeras, underbart! : )


/Dess

NoUBA kurs

Har varit på Nouba-kurs idag nere på stan :)



Bild från eleven.se

Idag blev en bra dag! : )


Idag blev en otroligt bra dag!
 


Vaknade halv tio imorse men gick inte upp förrän tio över tio, helgens kassa sömn fick ut sin rätt till slut, haha!
Gjorde mig iordning och stressade iväg till Millis för att få naglarna fixade klockan 12 (stressade!? Tiden liksom  försvann, haha!)
Var klar vid 14 och mötte då upp Elli & Ronny på torget. Konstaterade att alla var hungriga så vi gick och åt på Flaneur, jättemysigt :) Efter lunchen skulle Ronny iväg på massa ärenden och Elli & jag shoppade :) Båda hittade en del :) Jag köpte ett par jeans och tre bastoppar på H&M, ett par chinos och trosor på Cubus, strumpor på Åhléns och två kulor till piercingen eftersom jag bara har en av ? kvar! Drog oss hemåt vid halv sex, jag stannade till på Coop för att fylla kylskåpet med nåt, haha!
Ronny ringde senare och hade varit och köpt färg till lägenheten och tyckte att vi skulle måla, haha! Kan nog nästan ha räknat med ett glas vin också, right? haha! Hade redan bestämt mig för att åka över till Tessan så jag avböjde.

Mötte upp Tessan vid Grodan och köpte mat och gick sen hem till henne och myste : ) Hon hade bakat bröd och en jättegod kaka, du är grym tjejen! : )


Tack Ronny för lunchen!
Tack Elli för lunchen och en fantastiskt supermysig eftermiddag!
Tack Tessan för en underbar myskväll!

Hur skulle jag kunna överleva utan er!!!???







Idag kommer att bli en bra dag!

Haha igår innan jag skulle gå och lägga mig ringde mobilen... Det var en full och glad Ronny i andra änden!
Han ville att jag skulle komma över på ett glas vin, han hade varit på födelsedagskalas och var på väg hem. Dock kände jag att jag inte orkade med tanke på de få timmar jag sov föregående natt. Men han följer med Elli och mig på stan idag :)

Äntligen är kontot påfyllt igen ; )  Haha!

Det känns som om det här kommer att bli en bra dag!

/Dess





Underbaringar!

Imorgon är ytterligare en dag i livet

Imorgon är det löning! :) Välbehövligt kan jag säga!

Ska fixa naglarna klockan 12.00 hos Millis, sen blir det en shoppingrunda med Elli :) Mysigt!

Förhoppningsvis blir det storhandling med syrran sen, mitt kylskåp och min frys är i princip tomma! Eller... dom är det!

/Dess

Footprints

Hur ska jag sammanfatta den här helgen? Går det ens? Finns det riktigt ord för den? Jag gör ett försök.



Igår jobbade jag 10.00 - 17.10, var en perfekt lördag eftersom jag fick tillbringa dagen med mina underbara vänner/jobbarkompisar: Sabina, Elli & Ronny! Underbara hela bunten! Herregud vad jag tycker om er! Att gå till jobbet är som att komma hem, helt underbart! Älskar er! Föreställ er att komma till jobbet varje dag och mötas av leenden och kramar, det är oslagbart! Alldeles alldeles oslagbart!

Efter jobbet åkte jag hem och svidade om inför kvällen. Tessan bjöd på tacos och sin alltid så underbara närvaro.
Drack vin och pratade och lyssnade på musik. Senare kom även en jobbarkompis till Tessan över, med sin bror. Vid elva begav vi oss mot Nybron. Tidigt? ja! men det var bara för att vara säkra på att vi skulle komma in eftersom det är 25år där på lördagar. In kom vi! Haha! Det är svårt att sammanfatta en utekväll men fina människor som jag träffade på var följande (haha): Anita (8 dagar idag va tills du åker? =/ ), Michelle, Martina, Hocky, Ellie, Sandra & Linnea.
Jag kom hem vid halv sex... däckade i sängen och lyckades knipa åt mig hela 3 timmars sömn innan klockan ringde för att gå upp och göra sig iordning för jobbet. Fy fan vad kasst jag mådde! Trodde jag skulle avlida eller nåt, haha!
Men det var bara ta sig upp. Dagen gick segt... var typ inga folk! Men Sabina & Ellie förgyllde dagen såklart :) Och Ronny som hälsade på en snabbis :)
Efter jobbet åkte jag hem och svidade om till något mer bekvämt, pratade lite med syrran om gårdagen ; ) Sen åkte jag hem till Emma&Tommy dit jag blivit bjuden på middag.  Tommy bjöd på en jättegod fördrink (kanske snarare en återställare för min del? haha) och medan han fixade med maten satt Emma & jag och pratade och myste i soffan : )
Middagen bestod av lax, pasta med en jättegod creme fraiche blandning i, och sallad. Och vin till det :)
Till efterrätt hade Emma bakat äppelpaj :) Tack för en otroligt mysig kväll, ni är underbara!
Sen förgylldes kvällen med en del sms:ande med någon ; )

Nu sitter jag här och pratar med Elli på msn, underbara Elli! Så glad att jag fått möjligheten att få lära känna dig gumman!

Upprymd
/Dess

Kicks(are)

Har fått mitt schema fram till i mitten oktober än så länge :) Hur bra som helst! :) Känns så jäkla bra verkligen!
Jobbade ett mastodontpass idag 10-20, men det gick det med : ) Jobbar ju med underbara människor så om jag får spendera tid tillsammans med dem så gör det mig ingenting : )

Igår hade vi sjukt mycket att göra... Sabina & jag började klockan 08.00 och från dess fram till 17 då jag slutade var det saker att göra hela tiden. Var galet mycket kampanjer och om ännu mer galet mycket varor som skulle upp, larmas, prismärkas och ja... allt. Men dagen gick otroligt snabbt och vi hann klart med allt :)

I helgen jobbar jag öppning till stängning båda dagarna, dvs imorgon jobbar 10-17,10 och söndag 11-17,10
Hoppas också på att jag orkar med en utgång imorgon, skulle vara trevligt : )

Just ja! Fick min lönsspec. från Kicks igår... YES!!! Lön på måndag och jag fick mer än 2000:- mer än vad jag hade räknat med. Underbart! Om ca två veckor är det lön igen (från H&M)     ; )


Nu är det dags för sängen!
/Dess



Älskade


Hur söt får man bli!?



Min lilla



Igen...


Maja brukar mest hålla sig i bakgrunden och när man väl försöker få en bild på katten så blir det mest en svart prick därav noll bilder på henne.

Det är dyrt att jobba på Kicks

...det är det faktiskt,haha! I stort sett varje vecka kommer det någon ny doft, nåt inom makeup eller hudvård etc. Och man vill ju gärna prova det mesta. En doft som jag har gillat starkt sen den kom är Versace Bright Crystal. Och eftersom jag gillar den så sjukt mycket har det blivit att jag sålt en del sådana, cred till mig, haha! Men har jag köpt den själv? NEJ!
Men klickade in på
http://www.nordicfeel.se/ och beställde den. Sjukt billigt!
Så nu, efter flera månader ute på marknaden, är den äntligen på väg hem till mig. 







Så att ni vet.

/Dess










Bild: http://www.apusauction.com.au/images/Perfume/PER-VER-BRI-CRY-AD.jpg

Jävla knä!

Kul att det slår tillbaka på en när man varit duktig och gått promenad, vad händer?
Jo knähelvetet värker och vad kan jag göra åt det för tillfället? Nada! Knäskydden är tillbakalämnade och allt!
Grattis till mig!


Så likt men ändå så olikt

Sitter hemma hos mamma&pappa i Hälleforsnäs. Kan vara sista gången jag sitter här.
Känns ju sådär måste jag säga. Eller egentligen helt sjukt. Men nya tider kommer och förändringar är bra!
...Tror jag.

Har precis varit ute med Amber en sväng. Gick upp förbi Erika och in i skogen där vid Brukssjön. Så jävla mycket vi har härjat överallt när vi var små, haha! Överallt och ingenstans. Närsomhelst och varsomhelst. Gick förbi "spökhuset" precis i slutet/början av skogen, hur man nu vill se det. Tyckte alltid det var så obehagligt att gå förbi där och sen vem det nu var som sprejade om det då och då? Jag har verkligen ingen aning, har du?
Gick sen förbi Lager157 och sen uppför bruksbacken, sen vidare förbi Konsum, över skolgården och sen hem. Saker och ting är så likt men ändå så olikt.

Nåväl

/Dess

Ett samarbete jag hoppas på!

Inatt lyckades jag sova 11 timmar! Somnade runt 01 och gick upp 12. Kändes som om det verkligen behövdes, för första gången på länge behövde jag inte vakna till nåt -ursäkta- jävla alarm. Åt även en normal frukost bestående av mackor och te. Frukost för mig är inte direkt vanligt.
Satt sen framför datorn mest hela dagen innan det var dags att cykla till jobbet - i spöregn! Kul! Plus att jag var tvungen att cykla värsta omvägen genom Nyfors eftersom de håller på och bygger om bron nedanför stationen... Nästan framme vid jobbet kom jag på nåt -fan gummistövlarna! Jag hade dragit på mig gummistövlarna men glömt att ta med skor att jobba i - smart! Fanns skor på jobbet som jag kunde låna så länge som tur var, haha!
Precis som förra måndagen var det sjukt mycket varor att plocka upp, larma, prismärka och massa kunder. Men det är skönt när det hela tiden är saker att göra :)  Världens bästa Marie kom in och hälsade på, så jäkla kul att träffa henne! Även Lena, grannen hemma i H-näs kom in en sväng :)

Imorgon ska jag ringa en salong/klinik som Lena går till... Lena har tidigare pratat om mig att jag är makeupartist och så och tjejen där är intresserad av ett samarbete. Får se hur det går :)
Imorgon tror jag även att jag åker hem till mamma&pappa och andas lite... skulle behövas.


Älskade fredag! : )

Då var även denna helg till ända. Jag har varit så sjukt trött hela helgen, föregående helger verkar äntligen ha tagit ut sin rätt. I fredags var jag ledig. Gick upp runt halv elva, duschade och gjorde mig iordning för att först möta upp Tessan på hennes lunch för att ta hennes nyckel så jag kunde ta ut Maxi en sväng. Sen mötte jag upp Emma&Tommy på stan för lunch. Blev lunch på Hurtigs :)  Sen gick vi en sväng på stan ocn sen begav jag mig hem till Tessan. Precis när Maxi och jag kom utanför dörren spöregnade det! Blir galen på det förbannade vädret! Ingen av oss uppskattade regnet med andra ord, så vi gick in igen och väntade på uppehåll.

Cyklade hem till mig igen runt 16 för att vila och göra mig iordning inför Emma&Tommys inflyttningsfest.
Mötte upp Tessan utanför Emma&Tommy vid 20. Vrålhungriga beställde vi mat som vi tog med oss upp :)
Senare kom även Josefina&Lovisa, Walen&Pontus och Linnea. Blev en jättemysig kväll med singstar & guitar hero.
Vid halv ett var det dags för utgång. Blev Tessan&jag, Walen, Pontus och Lovisa som tog oss till Nybron där det dansades som vanligt, haha! Stötte på de flesta jag kan komma på, haha! Hade sjukt kul! Tjyvade även en sista dans av Hokky, haha! Efter att ha varit utanför Nybron en bra stund efter stängning, torget och utanför kebaben så begav sig Tessan, jag, Andreas och Bokvist hem till Tessan. Killarna fick skjutsa oss på cyklarna... fan vad ont i häcken och höfterna jag hade igår, haha!

Kom hem runt 05.00, stupade i säng och gick upp halv tio för att göra mig iordning för jobbet... Jäklar vad jag inte mådde bra!
Självförvållat jag vet! Jobbade sen 12-16. Sen var det hem och sängen/soffan som gällde resten av kvällen - trodde jag. Syrran och Pontus var här och kollade på tv och myste. Vid tio ringde Ronny - full och glad, och ville att jag skulle komma över till honom så jag åkte över till honom och sov där. Jag tycker jag har låg humor och där har ni en kandidat till, haha!

Idag har jag i stort sett inte gjort nåt... Kom hem från Ronny vid tio, eftersom han skulle jobba, hehe ; )
Var och åt middag hos Emma&Tommy ikväll, några glas vin blev det också :) Sen blev det mys framför tv:n.
Tack så jättemycket!!! :) Ni är underbara!


Förlåt för den långa och tråkiga uppdateringen...
Hehe ; )

/Dess


Tjejer - böj på knäna!

Det gick hur bra som helst hos sjukgymnasten! Oroade mig i onödan för den nya. Han var hundra gånger bättre än min förra! Han visade alla övningarna och förklarade hur de verkade och vad de gjorde för knät. Fick även veta varför vi yngre tjejer har så mycket problem med våra ryggar. Jag har så länge jag kan minnas haft problem med ryggen. Har varit hos läkare som inte direkt hittat nåt fel utan sagt att jag har dålig muskulatur i ländryggen. Har då fått träningsprogram för just ländryggen och även för magen, för att få upp en stabilitet mage-ländrygg. Dessa träningsprogram har helt enkelt varit kassa! Plågade mig igenom dem eftersom det kändes som om nån stack en kniv i ryggen på mig varje gång.
Men här kommer svaret även på mina ryggproblem - hållningen!  Min sjukgymnast sa att 9 av 10 tjejer ställer sig i en viss position när vi står rakt upp och ner och sträcker på oss, vi liksom skjuter knäna bakåt alldeles för mycket vilket gör att vi svankar alldeles för mycket, vi liksom hänger på lederna och allt vi inte behöver belasta, och då jobbar inga muskler. Avbelasta ländryggen tjejer och böj på knäna mera! Haha!
Fick en remiss till Friskis & Svettis för att i första hand träna upp knäna (men givetvis resten av kroppen också, haha!) så ska ringa dit på måndag och se när jag kan få en tid då jag kommer behöva en instruktör så jag inte pajar knäna istället.  Nu är det fan dags att komma igång!    Wooohooo!

Efter besöket hos sjukgymnasten cyklade jag hem, tvättade, lagade mat (spisen kändes lite ringsrostig då jag inte lagat mat på lääänge i mitt kök då min kost mest har bestått av middagar hos vänner, restaurangbesök och avokado). Sen låg jag i soffan och lyssnade på musik och fipplade lite med mobilen (hm, spelade ;)) ett par timmar. Länge sen jag bara kunna ligga och egentligen inte göra nåt speciellt utan att bli rastlös! Grattis till mig!

Anna BOSS (haha!) Ni fattar va? ringde förut och undrade om jag kunde hoppa in nästa vecka utöver de tider jag redan står på på schemat :) Givetvis!
Så nästa vecka ser mitt schema på Kicks ut som följande:

Måndag: 16-19.45
Tisdag & onsdag: .....
Torsdag: 8-17
Fredag: 10-18
Lördag: 10-17.10
Söndag: 11-17.10

Hon skulle även knåpa ihop ett nytt schema till mig med mer tider som jag skulle få nästa vecka förhoppningsvis, LYSANDE! :)


Mysig onsdagskväll...och akuten!?

Blev en supermysig kväll hos Tessan igår : ) Tända ljus, kantarellmackor, äppelkaka och te :) Kan det bli mycket bättre?!
Runt tio kanske ringde Yvonne, mammas kompis och berättade att hon och pappa hade varit på möte på Lions och då hade mamma ringt och sagt att hon mådde jättedåligt så pappa åkte hem till henne. Sen hade Yvonne försökt få tag på mamma men mobilen var avstängd... och mammas mobilen är aldrig avstängd! PANIK!
Så började med att ringa pappas mobil och därefter mammas som båda var avstängda. Ringde Larsbo och undrade om dom visste nåt? Men det gjorde dom inte. Så jag ringde akuten i Katrineholm och frågade om dom kommit in dit... vilket dom inte hade...Då var det bara att ringa akuten här i stan... och där var dom. Pratade med en jättetrevlig sköterska som sa att han hade pratat med pappa och att han skulle ringa upp. Shit började grina så fort jag fick veta att det inte var nån större fara. Chocken släppte väl eller nåt. Tur att jag hade Tessan vid mig, så söt :) Tack gumman för att du tog hand om mig!
Cyklade från Tessan runt 23 och direkt till akuten. Mamma blev undersökt av en läkare när jag kom, han ville även göra en skallröntgen för säkerhets skull vilket skulle ta ett tag så mamma tyckte att pappa och jag skulle gå hem till mig (jag bor precis vid sjukhuset) så det gjorde vi. Pappa intog soffan fast jag erbjöd honom sängen, haha! Så jag fick inviga min säng :) Haha!  Tror han åkte vid halv två sen för att hämta mamma.  Vilken kväll!

Idag har jag varit hos Millis och fixat mina naglar, var två som jag lyckats paja. Sen var hon så gullig att hon lackade om alla :) TACK! 30 spänn betalade jag... pinsamt billigt. Hade lätt kunnat betala mer.
Efter naglarna var fixade åkte jag ner på stan till Arbetsförmedlingen för att göra en påanmälan till a-kassan.

Nu är jag hemma igen för att mellanlanda men ska iväg till sjukgymnasten om en kvart.

/Dess

Välkommen!

Slänger in lite bilder på lägenheten, har ju hänt en hel del här hemma sen jag var sambo och så.... : )


Sovrumsvägg, haha!
Jag VET att tavlan hänger snett ; )


Köket
 Där jag äntligen fått upp gardiner :) Idag!


Köket


Hallen


Vardagsrumsfönstret
Haha!
Mer av vardagsrummet kommer när jag plockat undan alla kläder som pryder soffan ;) Hehe!

Min Walk-in-closet ser ut som en sådan brukar så det är inte så mycket att se!


/Dess



 


En dag på IKEA och hemmafix :)

Mamma & pappa kom och hämtade upp mig runt 09.15, som vanligt fick jag stressa och hoppa över frukosten. Hade satt klockan på 08.15... men jag gick inte upp förrän 08.40 typ... Smart Dess! Fick då för mig att jag skulle ta en dusch, haha!
Blev frukost på IKEA direkt när vi kom dit sen var det bara att sätta igång... Mammas & pappas lista var ju inte direkt kort...Haha! Då deras nya hus i stort sett är klart och de flyttar in nästa månad (vecka 41 var det va?) så var det en hel del som skulle inhandlas. Garderober, bokhyllor och vitrinskåp och sängar. När de prövade sängar blev såklart även jag sugen på en... Eftersom jag har problem med rygg och knän så var min den sämsta tänkbara eftersom fjädrarna så gott som var paja. Så världens finaste föräldrar tyckte även dom att jag skulle köpa en :) Så de betalade den så länge, tack så jättemycket!!! Verkligen! Väl hemma hjälpte de mig att ställa upp den och sätta dit ekbenen :)

    


Hm... skulle behöva investera i ett nytt överkast, haha!
...och blommor


Tack för idag världens bästa mamma&pappa!
Älskar er!

Middag hos Emma&Tommy

Blev en mysig kväll hos Emma & Tommy med tacos å mys :) Tessan hade lovat sin mormor att dyka upp så hon spenderade kvällen där.
Jag skulle köpa med mig nån efterrätt vilket jag kanske inte direkt lyckades med perfekt, haha! Det blev bullar & munkar, och choklad med mint :) Lovely! Tack så jättemycket för ikväll!

Imorgon ska jag åka till IKEA med mamma & pappa :) De ska inhandla sängar och rubbet till nya huset, spännande :)
Jag ska försöka få tag på det där jäkla laptopbordet som hela tiden tycks vara slut... =/ Men jag hoppas :)
Har även fått uppdrag av Emma&Tommy att köpa ljus och duschdraperi till dem :) Till Tessan ska jag hämta ut ett par skor på DinSko (Hälla )som är undanlagda där till henne :)

Min nya sjukgymnast ringde idag, Ida som jag har haft förut har bytt vårdcentral så nu ska jag sättas på prov inför nån annan... känns sådär men men. Bokade en tid på torsdag klockan 14. Förhoppningsvis blir det sista gången där och istället kommer jag få en remiss till Friskis&Svettis, skulle vara det bästa känner jag.

Ska även till Millis och fixa min nagel som jag så fint pajade i lördags hemma hos brorsan... Det blir på torsdag klockan 11.00     : )


Now it´s time to go
/Dess


Middag på Beirut Sellers

Kom i säng ganska sent i natt... Är så jäkla skönt att kunna lägga sig när jag känner för det - både på gott och ont kanske men just nu är det otroligt skönt :)
Timmarna på jobbet igår kväll gick otroligt fort. Plockade upp massa varor och larmade säkert närmare hundra parfymer och dyrare makeup, helt sjukt mycket igår, haha!

Idag mötte jag upp Tessan, Emma & Tommy på stan för lunch. Inte helt otippat blev det Beirut Sellers :) Älskar verkligen deras mat! Och sällskapet var det bästa : ) Sen gick Tessan & jag en sväng på stan. Var inne på Make up Store där Tessan handlade lite grejer. Jag har ju 30 % där eftersom jag är verksam inom makeup så ibland lönar det sig att ha mig med, haha! 

Vid sju ska jag till Emma & Tommy och äta tacos :) Får se om Tessan följer med, har messat henne men hon slutar jobba vid 18 så hon hör av sig då I guess :) Hon brukar inte banga så även hon kommer nog med :)

 Hur mysigt som helst! Både lunch och middag med de underbara :) 











Måste ju säga att vi utgör en jäkla bra kvartett!

Relativt vit helg

Trots en relativt lugn helg (därmed inte sagt att den var innehållslös) har jag inte haft tid att blogga. Tid och ork.
I fredags jobbade jag min sista dag på H&M lagret, jobbade kväll 14-21 vilket var otroligt skönt : ) Känns otroligt skönt att mitt schema är över där nu. Nu är det Kicks som gäller. Kicks och en affärsidé som jag spinner lite på. Ska ringa och kolla upp lite saker angående affärsidén sen får vi se vart det leder - om det ens leder någonstans ; )

I lördags var jag en sväng på stan för att inhandla 4-årspresent till Theo. Resultatet blev ett linne med McQueen och...? från filmen Bilar, och tillhörande kallingar, plus en plånbok med motiv från Bilar. Mamma, pappa & Amber hämtade upp mig vid 13-tiden för att bege oss till Stockholm på 4-årskalas. Har inte varit hos Theo, Daniel och numera Fia :) på hur länge som helst, så det var trevligt. Även Henke och Gabbi & Olivia var där :) Mysigt!
Efter kalaset åkte vi en sväng till IKEA Barkarby då de bor typ 5 minuter därifrån och jag "var i behov" av en shoppingrunda där ; )
Kom hem till Eskilstuna runt 21, svidade snabbt om och bättrade på sminket och cyklade sen till Bubba där syster & Pontus var. Även Elin tittade förbi. Drack lite vin och begav oss sen ner på stan och Strömsholmen. Ingen av oss var egentligen speciellt taggade men jag fick se vad jag ville ; )

Igår jobbade jag 12-16 på Kicks. Efter jobbet var jag grymt hungrig - kan bero ganska mycket på att Ellie, Sabina och jag avslutade dagen med minst en halvtimmes prat om mat, haha! Köpte kebabtallrik och cyklade hem till Tessan. Hade inte träffat henne på flera dagar, hur jobbigt som helst ju! Spenderade kvällen där med film, cola, cheese balls och min underbara vän!

Idag har jag fixat och donat en massa hemma. Tvättade fönstrena i vardagsrummet och tog ner gardinerna, planterade o lite blommor och så. Även köket har fått en liten makeover, haha! Nu är det bara gardiner som fattas för nu har jag i alla fall en gardinstång, haha!

Jag borde verkligen bli bättre på att uppdatera här så jag slipper flera-dagars-prognoser jämt, haha!

/Dess