It´s what your wear...

Svängde förbi Twilfit på väg hem från Tessan... Jag vet jag är kass, haha!


 

Svart balconette 135:- (rea)
Vit push-up behå 249:-
 Vita trosor 129:-




On my knees

Var på återbesök hos sjukgymnasten idag. Hon är grym, hon tar mig verkligen på allvar och jag känner att med hennes hjälp och stöttning så kommer förhoppningsvis mina knän bli bättre snart.
Fick ytterligare ett knäskydd till högra knät så nu är jag ännu mer utsmyckad när jag känner att jag behöver stöden, haha!
Jaja, de hjälper verkligen det gör de, men bara för stunden så hon hade gjort iordning ett träningsprogram för knäna åt mig. Tränade i en halvtimme och eftersom jag är galet otränad räckte det för mig! Ska tillbaka dit på måndag och träna på egen hand, sen ska jag dit några gånger till och sen ska jag börja träna på Friskis och Svettis. De har tydligen nåt samarbete så jag får hjälp där :) Kanon! Jag tar emot all hjälp jag kan få för att bli av med det onda!

/Dess

Som jag har längtat...

Tessan har återvänt till Sverige efter 2½ halv vecka i USA och det var inte en dag försent!
Shit gumman vad jag har saknat dig! Det går inte att beskriva i ord hur mycket! Var grymt skönt att träffa dig!

Söt som hon är hade hon köpt presenter, tack så jättemycket vännen!


Oj vilken kass bild det blev!
Jättefina trosor från Victoria Secret
Rosa läppglans från Victoria Secret
Gula rosörhängen från forever21




I hissen med Conny Blom

Peace & Love var underbart! Jag tyckte det var skönt bara att komma hemifrån men hela festivalen var en upplevelse!


Hanoi Rocks var absolut det bästa. Har aldrig hört eller sett dom men de är grymma och det som kommer spelas hemma hos mig den närmaste framtiden... Även Thåström var grym!








Jag vill och tänker vara där även nästa år!
/Dess

Död fågel i cykelkorgen...!?

Vad betyder en död fågel i cykelkorgen?




Jag är kass!

... på att packa! Vi ska vara borta i 4 dagar och volymmässigt och viktmässigt skriker väskan att jag med all den packningen skulle kunna vara borta minst 2 veckor! Minst! Jag lyckas altid packa för lite eller för mycket... denna gång är det på tok för mycket - men med mycket valmöjligheter! Jag (älskar) att packa ;)

Hur ska det bli när jag ska åka bort i en månad i höst?
Det är i alla fall mina planer att jag ska.... Jag vill! Jag kan! Vem vill följa med?


/Dess


Semester i olika bemärkelser

Jag är verkligen kass på att uppdatera! Om jag skulle skylla på att jag inte haft tid, skulle det stämma ganska bra, men eftersom jag ändå spenderar tid vid datorn ett par timmar om dagen så borde jag väl ändå ha haft tid att uppdatera?
Uppenbarligen inte.

I måndags jobbade jag till 19,45 och sen tog Emma och jag tåget till Hälleforsnäs vid 20 för att agera husvakt/kattvakt/hundvakt - er. Yvonne kom och hämtade oss vid tåget, tack för det med all packning! Lagade mat och fixade. Marie, en gammal jobbarkompis från Grönviken, som jag inte har pratat med på säkert mer än ett halvår, ringde så vi satt och pratade i nästan 1½ timme, haha!

Igår var första dagen på väldigt länge som jag gjorde absolut ingenting - och det var så skönt! Tvättade dock men det är inte direkt nån större ansträgning. Vid 12 kom Jenny och gjorde oss sällskap :)
På kvällen lagade vi mat och gjorde äppelpaj och rabarberpaj eftersom jag hade bjudit över Jocke, Joel & Maria på middag :)  Även Walen kom senare på kvällen :) Eller ja, fler var bjudna men de kunde inte komma tyvärr =/
Emma åkte hem på kvällen eftersom hon åkte till Småland i morse igen. Hoppas du får det underbart gumman! Åtminstone så underbart du kan! Jenny stannade kvar och sov hos mig, haha :)

Även idag har varit en gjort-absolut-ingenting-dag. Vi har suttit på altanen hela förmiddagen och löst korsord, haha! Det kallar jag semester!

Senare idag åker jag hem till Eskilstuna för att träffa en kompis och sen hem och packa inför imorgon då kollektivet åker till Peace & Love :) UNDERBART! Ska bli så skönt att komma iväg!

På återseende/Dess

Hem till tryggheten

Ligger i sängen och mår väl antagligen som jag förtjänar såhär dagen efter... Råkade bli en hel del igår, haha och det får jag ta igen nu! Jag ska inte klaga för gårdagen var kanon :)

Om några timmar lämnar vi kollektivet för en kväll hemma i Hälleforsnäs hos mamma och pappa, ska bli skönt att komma "hem" och få träffa dem och Tindra och de andra :) Var länge sen jag var hemma nu... Just idag är en sån dag där känslorna kommer svallande hela tiden. Ena stunden känner jag mig glad och uppåt och i nästa stund gråter jag... Idiotiskt! Därför ska det bli otroligt skönt att åka hem till mamma och pappa.

/Dess



Äntligen hemma igen!

Var hos sjukgymnasten idag... Kändes bra att bli tagen på allvar även om känslan och smärtan är svår att beskriva. Har haft ont konstant i stort sett, i mer än en vecka nu och nu har det börjat i det högra knät också. Dock har problemen funnits där åtminstone ett år har jag kommit fram till, fast absolut inte i den omfattning som det är nu.
Hon bad mig göra olika övningar och kände och kollade och konstaterade till slut att det verkar vara knäskålen som vill dra sig utåt. För smärtan sitter verkligen mer på utsidan i knät och nästan ingenting på insidan. Jag fick med mig ett rehabband som ska trycka tillbaka knäskålen sen ska jag tillbaka om drygt en vecka och se om skyddet gjort nån verkan och så skulle hon lägga upp ett träningsschema för knät. Tack tack tack!

Hade ingenting att göra hemma sen så jag cyklade ner på stan och hälsade på på KICKS på stan. Både Semiar & Linda jobbade :) Så jag satt på en pall och såg på när de plockade upp parfymer och fixade och underhöll dem, haha! Är man ledig så är man ;) Haha! Planerade in en myskväll/afterwork på onsdag :)

Gick en sväng på stan sen, lämnade tillbaka två klänningar från H&M och bytte mina jeans jag köpte på EGO förra veckan, som pajade efter typ ett par dagar. Dock var det tydligen inte bara mina som hade pajat, det var tydligen fler som hade råkat ut för samma "puh"! Haha! Blev även en sväng på systemet för att införskaffa midsommardrickat :)
Därefter åkte jag hem till Emma & Tommy för att gå ut en sväng med Vito. Skulle möta upp Emma vid stationen vid 18 och då var klockan runt 16 så jag lade mig på soffan hemma hos dem och väntade, haha! Vaknade typ fem över sex av telefonen och Emma som sa att hon stod utanför dörren, haha! Jag somnade visst... hehe.
Senare kom Tommy hem och så åt vi middag: Färsk pasta och nån kräftstjärtsröra, grymt gott! Sen blev det fotboll, chips & godis, uppladdat till tusen... men till vilken nytta? Fan vad kassa de var! Nåväl...
Emma: Så jäkla skönt att du är hemma igen! Har saknat dig sjukt mycket! En vecka är en vecka för mycket utan dig!
Tack för en underbar kväll!

Fick sms av Tessan tidigare ikväll, underbart att höra från henne :) Hon verkar ha det hur bra som helst och det är hon verkligen värd!!! MEN! Jag saknar dig galet mycket! 30:e känns långt borta... men tiden går så himla snabbt så snart är vi där :)

Inspirationen är tillbaka!

Noll inspiration

Igår kom Jess in till stan, underbart att få träffa henne! Det är man inte direkt bortskämd med eftersom hon numera bor i Kalmar. Fikade, pratade och shoppade. Underbart att få spendera tid med dig igen gumman! Sen gick vi hem till Elin när hon kom hem från jobbet och spenderade ett par timmar där :)

Idag har jag städat och tvättat och jobbat en kort tur på Kicks, 16.00 - 19.45


Har noll inspiration för att blogga för tillfället så... Tyvärr var detta allt för idag.

/Dessan


Jobbhelg

Jobb, jobb, jobb... Och jag älskar mitt jobb! :)

Har jobbat hela helgen, öppning till stängning. Fredag och igår var sjukt mycket att göra! Skönt iof eftersom man blir förvånad varje gång man råkar ha tid att titta på klockan. Sen att jag jobbar med helt underbara människor gör ju inte saken värre direkt! I helgen var det Sanna, Sabina & Elenor och jag som underhöll kunderna, haha! Det är inte ofta man hör folk säga det men... Jag älskar mitt jobb!
 
Jobbade 12-20 i fredags och var helt slut när jag kom hem så låg i soffan och kollade på tv vilket jag inte ha gjort en fredagskväll på jäkligt länge! Dock kom syster ner runt 22 och ville ha med mig ut på en biltur till Hällby för att hämta Pontus hos en kompis så så blev det, i pyjamasbyxor, håret åt alla håll och kanter och totally osminkad ;) Hehe!
Blev den roligaste bilturen på galet länge då syster och jag är ganska bra på att underhålla varandra med sjuka grejer och när Pontus skulle guida oss genom Hällby och hem Andreas. Det blev lite för mycket för oss, men vi hittade dit till slut ;)  Jag lovar att vi satt kvar i bilen och med andra ord inte gick in och hälsade med tanke på vårt engemang gällande kvällens outfit, hehe!

Igår kväll kom jag hem runt halv sex eftersom Sanna och jag inte riktigt var helt klara i huvudet när vi skulle stänga och räkna kassan och allt, haha! Men men. Väl hemma blev det en dusch och sen valdes kvällens outfit ut; Blåa chinos och ett gult linne, haha! Även makeupen skvallrade om Sverige... Sen blev det fotbollstittande uppe hos kollektivet med vänner till dem: Andreas, Neimann, Macke... och två till som jag inte kommer ihåg namnen på. Dock förlorade vi så det var bara att byta om för att sen dra oss ner till Hyttan för att äta, grymt god mat där! Sen satt vi där ett par timmar. Jättetrevlig och alldeles lagom kväll!

Ikväll var vi iväg till Bubba och kollade på film: 88 minutes! Helt okej film :)


Imorgon hoppas jag på Elin & Jessicas sällskap :)

Love it! /Dess


Tjäna extra pengar!

plusikassan.se
Gå in på www.plusikassan.se

 

Händelserikt

Jobbade kort dag igår, 16.00 - 19.45 och när jag slutade hade jag fått sms från Emma som undrade om jag ville stanna och äta middag/tacos med henne och Tommy efter jobbet då jag också skulle hämta nycklarna till deras lägenhet eftersom Emma åkte till Småland idag och kommer vara borta en vecka! Saknar dig redan massa massa massa! Men du kommer ha det så bra! :)

Idag gick jag upp runt 11.00 idag eftersom klockan ringde då, utan klockan hade jag sovit ett par timmar till - minst! Haha
Plockade undan lite och fixade sen iordning mig för lunch på stan med Tessan och två kompisar till henne: Sussie & Mikaela. Vi alla möttes upp utanför Åhléns och sen gick vi till Beirut Seller för lunch. Älskar verkligen maten där!
Efter en trevlig lunch gick vi till Ego en sväng eftersom vi var tvungna att kolla in deras rea som började igår kväll/idag :)
Fick med mig ett par svarta Cheap Monday jeans för ynka 240 pix!

Sen fortsatte Tessan, Sussie och jag och strosade runt i butiker vilket till slut slutade med att Tessan & jag hamnade på Espresso house :) Mysigt :) Efter det gick vi hem till Emma & Tommy för att ta ut Vito på promenad. Tänk om man blev välkomnad på det sättet varje gång man klev innanför dörren här hemma. Tindra blev jätteglad varje gång man klev innanför dörren och skulle direkt upp i famnen och pussas. Saknar henne!

Blev sista tillfället att träffa Tessan idag innan hon åker till USA på semester på fredag - i två veckor!
Men det är du värd gumman och du kommer ha det så bra! :) Kommer sakna dig sjukt mycket!

Kvällen bjöd på kycklingsallad en trappa upp, afterwork på Centro med syster, Pontus, Martina, Nicke, Michelle och två jag inte vet namnen på och avslutningsvis Mc'flurry, milkshake, pommes frites och cola till Sex and the City. Hallelulja!
Haha...


Imorgon är det kortdag på jobbet igen, 16 - 19,45, sen är det jobb hela helgen  :)


/Dessan


Emma & Tessan

Det är svårt att beskriva hur mycket ni betyder för mig. Det går inte att uttrycka i ord. Det känns som om det inte ens går att uttrycka i handlingar. Ni betyder alldeles för mycket för mig för att jag ens ska kunna uttrycka det!
Men jag vill att ni ska veta - och jag tror att ni vet och känner det - att jag alltid finns här för er vad det än är. Det börjar nästan låta som en kärleksförklaring men låt det göra det i sådana fall för det här är hur jag känner och för att beskriva vilket intryck ni har gjort på mig. Tack för att ni är ni och tack för att ni låter mig vara -jag.




EMMA


TESSAN

Underbara underbara vänner!

Ringde vårdcentralen imorse angående mitt knä... Det fanns ingen läkartid förrän 8 juli (!) Tog tiden men... den 8 juli börjar jag jobba på H&M så med andra ord kan jag inte gå på den läkartiden. Great!
Fick ett nummer till sjukgymnasten så ringde dit och han skulle höra av sig i slutet av den här veckan eller i början på nästa. Jag har ont hela tiden i det satans knät! Men men...
Köpte tunna knäskydd idag på apoteket och tja... de är bättre än de förra knäsydden i alla fall. Nåväl

Annars har dagen tillbringats med de underbara: Emma & Tessan. Mötte upp Emma på stan för en fika/lunch (Tessan var på vårdcentralen) och sen strosade vi runt på stan och Tessan joinade oss när hon var klar hos läkaren :)
Efter lite shopping stannade vi till på Mc'Donalds och jag käkade glass (med pommes frites :))

Halv sju åkte syrran och jag till Stålforsskolan för att gå på nåt större Ljusparty med mamma (Maj-Britt och hennes granne & Yvonne). Var mer som ett sektmöte där de ville rekrytera nya konsulter... Så syrran och jag stack efter en timme, haha! Åkte hem för att hämta cykeln och begav mig sen till Emma för att sedan gå tillsammans till Tessan där resten av kvällen spenderades :D Underbart! Sötnöten hade gjort kladdkaka m. blåbär och hallon :) Och givetvis fanns där även vindruvor ;) Haha!

Tack tjejer för att ni förgyller mitt liv!

/Dess




    




 

Jobb, middag & vänner

Igår jobbade jag som sagt... 11 - 17. Trodde inte att det skulle vara mycket folk alls men det var galet! Var hur mycket som helst att göra med varor som skulle upp och mycket folk och ja... Men allt gick bra och tiden gick snabbt, haha! :)
Efter jobbet begav Mia, Pontus och jag oss till Söderholm för ölkväll :) Senare kom även Bubba över och ändå lite senare begav vi oss ner på stan. Tänkte ta oss till Åbryggan men där var det värsta livet då studenterna var där. Sen kom vi över till Nybrogatan där det var galet mycket folk överallt! Jag hade huvudvärk och var så satans trött och helt väck i huvet så jag cyklade hem och bäddade ner mig.

Idag jobbade jag 10 - 17,10. Mia och Pontus kom och lunchade med mig och senare kom mamma och pappa förbi och sa hej :) Känns som om jag inte har varit hemma hos dem på jättelänge... Mot stängning var jag så sjukt trött, känns som om jag håller på och blir sjuk men det tänker jag inte tillåta! Mår alldeles för bra för att vara sjuk nu, haha! (?)
Tessan kom över vid sju(?) och när jag äntligen var klar (haha!) så åkte Tessan, Mia, Pontus och jag ner på stan och gick och åt på Beirut Sellers. Satans god mat där! Rekommenderas!!!
Efter maten åkte Tessan och jag vidare hem till Elin där också Fia var, och spenderade resten av kvällen där :)

Imorgon är det jobb igen 11-17, sen är jag ledig måndag :)

/Dess

Inte en lugn stund: Underbart!

Tänkte att en uppdatering från Afterworken i torsdags vore på sin plats - det vore inte mer än rätt, haha!

Sällskapet bestod av syster och fyra jobbarkompisar till henne: Mirva, Helene, Mia & Sandra, Pontus, Söderholm, Siepen, Bubba, Nollan, Emma och jag.
Jag kan inte uttrycka i ord vilken lyckad kväll det blev så jag tänkte att jag istället skulle bjuda på lite bilder från kvällen.
Då jag skulle upp och jobba i fredags klockan 11 tänkte jag att jag skulle hålla mig relativt nykter. Det gick sådär när Bubba bjöd Söderholm och mig på shots som vanligt, haha! Men mamma & pappa, jag lovar att jag hade jobbet i bakhuvudet hela kvällen! Jag mådde kanon på fredagen så ni kan vara lugna :) Nådde sängen runt 02.00, full och glad efter en underbar kväll!



  






Underbar kväll med underbara människor!

Fyll dagarna med livet och inte livet med dagar

Fyll dagarna med livet och inte livet med dagar"


Det är som om det citatet förklarar hur mitt liv har förändrats sen i januari/februari. Länge, speciellt när jag jobbade på demensboendet, levde jag för att varje dag skulle vara över för att kunna påbörja nästa dag så att den skulle vara över...
Men nu känner jag hur mycket jag får ut av varje dag och att varje dag är speciell och värd att tas till vara på. Kanske har jag kommit in i en fas där jag tillåter mig att verkligen leva på ett sånt sätt jag inte har gjort förut.

Jag har ett jobb som jag verkligen älskar! Vem trodde att jag skulle hamna på KICKS? Helt underbart!
Jag har träffat nya vänner och de vänner jag haft sen länge har jag lärt känna på ett helt annat sätt

Förut var jobbdagar endast jobbdagar. När jag kom hem från jobbet var liksom dagen slut. Men nu är det helt tvärtom! Även om jag jobbar till 20 så känner jag att det ändå finns tid till annat efter jobbet.  I tisdags var t ex en sån dag. Slutade jobbet 19,45 och cyklade direkt hem till Emma & Tommy där jag var bjuden på middag :) Satt och åt och pratade hela kvällen tills det var dags att dra sig hemåt runt halv elva snåret. Jag älskar sådana dagar!

Igår var jag ledig och tog en ganska lång sovmorgon, haha! Vid ett ringde syster och sa att hon var på väg hem då hon slutade tidigt. Härligt! Vi gick ner en sväng på stan bland alla människor, det var galet mycket folk! :) Vid halv fem gick vi och satte oss på Grappa för en afterwork :) Senare kom även Linda förbi en sväng :) Och sen också Mirva :)
Blev en jättehärlig dag/kväll!

Ikväll blir det återigen afterwork med syster & Pontus och vänner och jobbarkompisar till dem :) Mina vänner är inne på sista pluggandet innan sommaren så de hade inte tid, men sen så! ;)


Livet är verkligen underbart!







 Världens fulaste bild på världens gladaste Dess!
Haha!

I brist på annat...

... Så tjyvade jag detta



jag tycker att jag är ful
[ ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x ] Jag har en tatuering. TVÅ till och med :)
[ x] Jag är osäker över mitt utseende (ibland, såklart)
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis. ! Så länge syftet var för mig själv och ingen annan !
[x ] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar


FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x ] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.


SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.


HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.


RESANDE
[ ] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[x] Jag har varit i Asien


EFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått ?skinny dipping?.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[ ] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.


SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[x] Jag har varit förtjust i en lärare
[ ] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.


DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.


MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn. Relativt i alla fall!
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv


Trött men så otroligt lycklig!

Jag tror inte riktigt jag har insett det än... Insett att jag faktiskt jobbar i butik nu... på KICKS!

Jag har sedan jag var liten drömt om att få jobba i butik - och nu gör jag det! Dessutom att jag får använda min makeupartistutbildning gör det hela om möjligt ännu mer otroligt! Hur hände det här?! 

Jobbade med Linda och Ronny igår, underbara underbara människor! Pratade om en afterwork i veckan så får se hur det blir med det :) Slutade 17,10 igår och cyklade hem och gjorde iordning mig inför kvällen.
Tessan,syster, Mirva och jag begav oss till Djurgårdsparken med en rejäl packning, haha! runt 20.00
Var massa folk där! Hur mysigt som helst! Runt 21,00 dök Emma, Tommy, Jocke, Monika, Johan, Walen och Jockes bror upp och då sattes grillarna igång :) Senare kom även Junken, Martin och Nille. Blev en grymt trevlig kväll med underbara vänner! Gick hem omkring 01.00 snåret, vi var de sista som lämnade parken, haha! Jag och Walen stöp i stort sett i säng medan Jocke, Johan och Monika satt uppe en stund.

Jobbade även idag, 12,00 - 17,10. Var Ronny, Elli och jag. Med andra ord blev det en bra jobbdag :)
Ronny och jag stängde och imorgon börjar hans semester. Härligt för honom - tråkigt för mig/personalen. Han är liksom helt underbar! Bytte dock nummer så lär höras ändå :)

Idag fyller syster år, X år... eller? Haha!

Imorgon är det jobb igen: 12,00 - 19,45


Som sagt:
Trött men så otroligt lycklig!