Hemgång?

Saknar tjejerna
Kanske vore dags att åka hem till mamma&pappa någon dag


        

Jag tar tillbaka det...

Jag tar tillbaka en del jag just skrev i det förra inlägget....
; )

Psykbryt

 Har varit hemma hela dagen och endast med telefonkontakt med omvärlden.
Med alla jävla tankar i huvudet bryter jag fan snart ihop! Just nu har jag en känsla av spänning, nervositet och rätt mycket "Dess. du är en idiot"- tankar som blandat sig och spritt sig i kroppen.  Låter musiken gå på högsta volym för att slippa höra och känna allt - det går - en stund.
Var jag tvungen?


Nu tränger sig yrseln på också. Kanske är dags för mat.


/Dess

Entertain me

Är så sjukt rastlös!
Entertain me!


Lyckad makeuprådgivning

Är ledig idag. Tydligen imorgon också visade det sig när jag kollade på schemat (!) Sweet!
Har noll energi till att göra något samtidigt som jag är otroligt rastlös. Har så sjukt ont i knäna, det har varit bra ett tag nu men nu är det tillbaka - om än värre. Är förbannad på mig själv att jag lämnade tillbaka knäskydden som puttade tillbaka knäna i knäskålarna. Vart ska jag få tag i såna nu? Måste ringa och beställa tid på vårdcentralen så dom får göra en röntgen. Skulle ha gjort det i somras men det var lång väntetid och när jag väl fick en tid var jag tvungen att jobba. Nåväl.

Hade en makeuprådgivning på jobbet igår. Gick jättebra och kunden blev jättenöjd! Hon kände sig nöjd redan när basen var på, haha! När makeuprådgivningen var klar handlade hon allt jag hade använt (!) Borstar och makeup! Kul! =)


/Dess


Smile like you mean it

Jag har varit riktigt dålig på att uppdatera ett tag.... Kan inte skylla på att jag inte har någon inspiration eller något att skriva, för det har jag. Det är bara det att jag inte vet vart jag ska börja. Tusen tankar i huvudet att sätta ord på och printa ner är rätt omöjligt. Jag är glad som fan men hela tiden "varnas" jag liksom av mig själv att kanske inte vara riktigt så glad för tänk om... Tänk om jag bara kunde släppa alla jävla "tänk om...."-tankar och bara låta saker och ting vara som de är och bara låta det som sker ske utan att tänka och hoppas. Nåväl


Kollektivet är på barnkliniken så det är tomt här hemma. Lillskruttan har fått gulsot med jättehöga värden så hon var tvungen att läggas in igår när de var där. Så nu är de åter på lasarettet =/ Var uppe där igår på eftermiddagen och lämnade en tröja till Pontus. Tjurade så fort jag såg lillan ligga där med slang i näsan, inge blödig man är. Det verkar i alla fall gå åt rätt håll med värdena nu =)
Senare var Elin, Hocky, Andreas, Jocke & jag och åt på American Pizza, kändes skönt att skingra tankarna och inte oroa sig för vad som händer med lillan hela tiden. Sen blev det även film hos Jocke,The curios case of Benjamin Button. Då jag är så otroligt rolig att kolla på film med så somnade jag givetvis.... men av det jag såg var den bra ; )
Elin sov här inatt så satt uppe och pratade ett par timmar och myste =)


Nu ska jag snart iväg en sväng till lasarettet och sen till jobbet.

/Dess

Att må bra...

Man ska aldrig erkänna högt att man faktiskt mår bra
för det är då bakslagen kommer...

Känner mig bedövad i hjärtat


Älskade lilla


Att definiera ordet lycklig?

Åh det var länge sen jag kände och mådde så här bra!
Det mesta klaffar för tillfället!

NELIA
- du är kärlek!





Födelse x2

Ah måste tillägga!
Även Elli fick tillskott i familjen idag! Hon fick en liten kusin, Tindra, även hon född här i Eskilstuna
=)

Födelsedag & födelse

Shit vilken dag! Vet verkligen inte hur jag ska kunna sammanfatta den! Dock gör jag ett snabbt försök...

Solade & åt lunch sen lunch hos Tessan, massa mys =) Medan hon bakade kokostoppar  inför kvällen tog jag soporna och Maxi med mig ut, haha! Vid tre mötte jag upp Elli på stan, köpte presenter till lillskruttan <3 Åt middag och sen gick vi hem till Elli och myste i soffan. Spelade wii, bowling, askul. Den här gången blev jag inte utklassad som jag blev i Buzz, haha! Förlorade med två poäng, rätt godkänt va? ; )
Under tiden ringde mamma (och Pontus) och berättade att lillan hade tittat ut, mamma hann före! Trodde jag skulle spricka av stolthet! Jag bokstavligen flög i famnen på Elli, haha! Mamma bad mig också att ringa Peter och mitt i allt så kändes det som världens naturligaste grej, det kändes jättebra och han blev såklart jätteglad <3

Åh jag känner mig som jäkla glad! Och idag är jag världens stoltaste syster - och moster!
Tack Tessan & Elli för idag! Ni förgyller! <3


/Dess


Grattis Tessan!


GRATTIS GUMMAN PÅ DIN FÖDELSEDAG!




(Vad små vi ser ut =))


Äntligen är du här stumpan! <3

Lillskruttan tyckte det var dags att titta ut idag.
15.50 födde syster en liten Nelia <3

Grattis "mamma & pappa"!


/Moster


Bebis på gång?

Det verkar som om min systerson/systerdotter tycker det är dags att möta världen snart. Börjar hända en del nu =)
Kom nu! Längtar efter dig lillen! <3


När jag kom till jobbet idag hade vi besök från Clinique och eftersom det är mitt ansvarsområde (likaså Max Factor) så försökte jag vara representabel (heter det så? :S ) och lyssnade extra noga när hon gick igenom deras nyheter, haha!
Elli jobbade till 17 och sen var det Anna Boss och jag som jobbade kvällen. Pratade tider och så och till 98% kommer det att finnas jobb till mig hela året! =) Känns så jäkla skönt att veta! =) Dessutom fick jag veta att jag har betalda semesterdagar att plocka ut också, bra att jag har noll koll, haha! Tur att det finns datasystem som håller koll på det åt mig, haha! Kass jag är!

Imorgon ska jag träffa Tessan, Elli och sola.

/Dess

Ett år sen idag...

Idag är det ett år sen exet och jag gick skilda vägar efter nästan sex år. Idag för ett år sen var jag så jävla knäckt så jag trodde jag skulle bryta ihop totalt. Ord som sas som sårade så starkt, känslan av ensamhet.  Det var då. Rätt snart insåg jag att det var det bästa som kunde hända för oss båda. Familj och vänner som verkligen visade att dom fanns där och nya vänner som dök upp, som ställde upp och stöttade - utan er hade det varit svårt att ta sig upp!  Ni vet själva vilka ni är! Tack alla underbara!

/Dess

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Blev lunch på Flaneur med tjejerna och lillkillen, mysigt =) Det är sjukt att människor man inte alls känt speciellt länge kan ge känslan av att man känt dom i hela sitt liv. Känslan är oslagbar! =)
Vid halv tre var Sanna och lillen tvungna att kila till tåget och Elli och jag gick en sväng på stan. Hittade en kofta och en jättesöt topp på VILA  =) Var såklart inne på Kicksan också och pratade lite med Maine =)

Vid halv fyra var det dags för Elli att ta sig till jobbet och jag gick hem till Elin. Låg och pratade och kollade på tv hela kvällen - med ett undantag för att inhandla onyttigheter ; ) Dessutom bokade vi Peace&love biljetter! =) Lyckades till och med hitta ett ledigt hotellrum på Galaxen. Trodde det skulle vara rätt kört att hitta ett hotellrum nu men inte =)
Ringde Michelle och sa att även hon skulle ringa dit och kolla rum, då vi pratade om det i fredags att det var fullbokat överallt. Dock fick hon bara tag på ett rum fredag-lördag så hon bokade det i alla fall.
Känns galet skönt att äntligen ha det bokat! Ska bli sjukt kul! =)

Kom hem för en stund sen och ska fixa lite här hemma, dekorerade lägenheten med tvätt häromdagen som jag kanske borde plocka ner, borde nog vara torrt nu ; ) Imorgon är det Kicksan som gäller 14-20.10

/Dess

Lunch med underbara

Ledig idag! Så skönt! =)
Ska strax kila ner på stan och äta lunch med Elli & Sanna & Jonathan
Senare tänkte jag hinna med att sola och sen träffa Elin.

<3

/Dess


Någonstans föll jag...

Någonstans på vägen föll jag
- frågan är bara var och när?


En bra dag!

Trött som ett as men idag ska bli en bra dag!


Ska strax iväg till jobbet, jobbar 12-16 idag. Tänkte jag skulle sola efter jobbet sen är resten av kvällen oförskämt obokad.
Jocke! Filmkväll? =)

Dags att fixa håret och sen iväg till Kicksan.


/Dess


Glad på felaktiga grunder?

Jag har så sjukt jävla svårt att förstå människor som inte kan glädjas åt andra! Fan! Jag vet inte vad jag gör för fel när jag känner mig glad och mår bra? Är det fel? Kan jag inte inte bara få vara glad och glömma allt annat!?
Jag försöker att se allt positivt och ser människor som dom är - är det fel?


Jag tänker tillåta mig att må bra och tänker inte be om ursäkt för det!


/Dess


Minnen...

...Minnen....



Från studenten

Tack Daniel för bilden =)
Walen, Jenny, ?, jag, Nille


Mamma, det är fortfarande jag!

Shit vad trött jag var i morse! Vid 9 ringde Ronny från jobbet och kom inte på kombinationen till kassaskåpet, haha! Kläckte ur mig den och somnade om sen och vaknade inte förrän halv tolv när Elin ringde och undrade om vi skulle äta lunch på stan. Med tanke på att det är dagen före lön så kan jag erkänna att jag är rätt pank! Haha! Åt lunch uppe hos syrran och Pontus istället iklädd pyjamas, haha! =) Tack!

Har hunnit med att få bort alla julsaker, så jäkla skönt! Det är kul de första dagarna när man precis fått upp prylarna sen vill man bara spy på skiten. Men nu är det väck! Håller även på å tvättar, rätt välbehövligt när man knappt har rena underkläder i garderoben.

Nåväl. Dags för skiftning av tvätt och sen bege sig till bussen och jobbet! Måste även ringa mamma och reda ut ett missförstånd! Haha! Mamma du är underbar!

/Dess


Underbaraste Tessan

Har spenderat dagen med världens underbaraste Tessan!
Begav mig dit vid 14, pratade, drack te och bara myste. Vid fyra gick vi och solade, så jäkla skönt =) Dags att man införskaffar ett solkort! Hemma efter solningen, lagade vi mat och däckade sen inne i soffan, eller jag gjorde haha!
Tessan var duktig och fixade med litteratur till skolan! Senare kom syrran, Pontus, Jocke & Andreas förbi.
Ni förgyller!
Tack stumpan för en jättemysig dag i ditt sällskap! <3

Snart dags för sängen, ska bara lacka klart naglarna ; )

/Dess


Låt mig presentera...

...två nya läsare som nuförtiden omnämns rätt ofta här i bloggen:


JOCKE & ANDREAS


; )






/Dess


Jag vet varf;r...

I know why I'm coming back

but...

I don't need the heart break


Armband från Cocoo.se

Fick hem detta armband idag!
Love it!







Bild från Cocoo.se


8 timmars sömn på 2 dygn?

Fredagen bjöds på massa mysigt sällskap hela dagen =) Underbara människor som förgyller mitt liv!
Emma & jag mötte upp Tessan, Sussi & syster & magarna *mys* på stan för en fika på "Smak".
Massa mys =) Blev även en sväng på stan både före och efter. Åkte hem med syrran vid fyra, åt kebabtallrik med kollektivet och gjorde mig sen iordning för att bege mig till Elin. Fixade oss och lyssnade på massa bra musik innan vi begav oss till Andreas där även Jocke var och dit senare även Hocky kom. Packat blev det, haha! Jäklar! Kul som fan! =)
Senare gick vi ner till Nybron&Vainot, var galet kul! "Alla" var där och alla var på dansgolvet och var bra på g, haha! Ta mig tillbaka till det, haha! Efter krogen tog Elin, Andreas, Hocky och jag en taxi hem till Hocky, där det serverades mackor med både det ena och det andra (Andreas, man har inte ketchup på mackor!)

Igår gick jag och Elin ut till Tuna för att äta på Kicksan, köpte med oss mackor från Amarant. Sen jobbade jag 12-17.10, var galet pigg för att ha vara bakis och ha sovit 4 timmar, haha! Hade en del att tänka på! =)
Efter jobbet tog jag bussen hem, duschade och svidade om för att senare bege mig till Elin för att äta och sen gå vidare till Hocky på förfest där Jocke, Andreas, Alex, Erik & Micke (?) infann sig. När de skulle ner till Vainot gick Elin och jag hem till henne eftersom hon mådde dåligt. Låg och myste i soffan och fick sen sms om efterfest vilket det blev ;)

Jobbade 12-16 idag. Seg som ett as efter max 8 timmars sömn på 2 dygn. Haha!
Ikväll är Elin hos mig, även kollektivet var nere. Har bara myst framför tv:n och pratat =) Var även tvungen att lägga in bilder i datorn från i helgen, haha! 

Tack för en underbar helg! 

/Dess


 


På väg....

...ner på stan med Emma för att möta upp Tessan och Sussi för en sväng på stan och senare en fika =)
Underbart!


/Dess

Älskling...





 


Lillsnuttan min bara några veckor gammal


Saknar dig här hemma stumpan....


Åh den där känslan....

Åh jag vaknade med ett leende på läpparna i morse! Känslan jag hade i kroppen går inte att beskriva - jag kände mig bara så jäkla glad! Den känslan behövde jag =)
Pratade med Diana om starta-eget papprena och vi pratadse om att vi skulle träffas med hennes revisor på måndag men jag känner att jag vill kolla igenom papprena i lugn och ro själv först så vi bestämde att jag skulle fylla i papprena och sen ge dom till revisorn. Lysande! =)

Fick för mig att göra slag i saken att möblera om i vardagsrummet så det fixade jag med på förmiddagen/eftermiddag innan det var dags att bege sig till jobbet till fyra. Jobbade 16-19.45, ganska segt men det är bara att sysselsätta sig =)

Ikväll sitter jag uppkrupen i soffan och har precis kollat på Criminal Minds, love it! =)


Hoppas ni har en fin kväll!
/Dess 


Dags att bli min egen

Nu är det dags att sluta tveka och satsa! På måndag fyller jag i de satans papprena till skatteverket och skickar in dom!
Vad har jag att förlora? Den här chansen får man bara en gång, inspirationen och kreativiteten är tillbaka så watch it! =)

/Dess


Idag startade mitt 2009

En helt vanlig onsdag. Ingen röd dag. Inga konstiga öppttider mitt i veckan. Pust!
2009 kan äntligen starta på riktigt! Nu vänner gör vi det här året till det bästa! Let´s do it! =)


Timmarna på jobbet gick riktigt snabbt idag, trots rätt dåligt med folk. Sysselsatte mig med att torka/putsa doftsektionerna på herrsidan och fixade. Sen var det en massa annat fix med bord och prylar hit och dit, haha. Från att ha klivit in på jobbet vid 9 så var klockan 17, härligt =) Efter jobbet åkte jag hem till Emma där hon höll på och lagade mat; färsk pasta och hennes goda varma kräftröra, så jäkla gott! Myste i soffan, tittade på tv och pratade en massa, underbart!
Tack för ikväll gumman! Underbart att träffa dig! Och tack för julklappen <3


Imorgon skulle jag egentligen ha varit ledig men ska hoppa in en stund, 15 (eller 16) till stängning, för Elli stumpan är sjuk =/ Krya på dig stumpan!


OBS! Förstår att ni är oroliga men jag har inte lila slingor i håret - de är väck! Wohooo OBS!


Ta hand om er!
/Dess


Är detta verkligen jag? :S

Karaktärsbild Du är mest lik Serena!

Du är en snäll och social person med stor omtanke för dina medmänniskor. Folk har ofta förutfattade meningar om dig pga. av din lyxiga livsstil, men egentligen så spelar pengar mindre roll för dig. Du är också väldigt populär, men det har aldrig varit något som du har eftersträvat. Du kan kallas en stor romantiker på jakt efter den stora kärleken!

Vad för dag!?

...röd dag idag. Är det slut på röda dagar mitt i veckan ett tag framöver nu? Jag hoppas det för det förvirrar mig mer än vanligt!

Nåväl.

Jobbade 12-16 idag, träffade Sanna och lilla Jonathan på Hemköp innan jag skulle med bussen =) Det visade sig att även dom skulle ta bussen till Tuna så vi samåkte, mysigt =) Kan tillägga att det var tur att jag inte lagt ner någon större tid och energi på makeupen idag med tanke på att tårarna rann av någon anledning, brukar inte göra det fast det är svinkallt. Aja, haha.

Efter jobbet handlade jag och sen hem och däckade framför tv:n med laptopen i knät, uppbunkrat med cookies och choklad =) Har även blekt håret igen, så länge jag fick bort de där mindre smickrande lila slingorna som råkade bli så är jag mer än nöjd, haha! Sprayade i blondspray så får se hur det ser ut imorgon, haha! Åh vad jag älskar att vara blond!
Ironi eller ej?

Nu ska jag i säng, imorgon jobbar jag 09.00 - 17.00, och därefter ska jag träffa Emma! =) Var ett bra tag sen vi sågs nu så det ska bli jättekul =) Äta middag, prata och bara mysa =) Underbart!

Till Erika: Grattis gumman!<3


/Dess

REA-fynd! Alldeles underbar....

Ibland ska man ha tur. Var precis på väg till Kicksan igen efter att ha handlat lunch, skippade personallgången och blickade in mot VILA i förbifarten. Var tvungen att vända när jag såg den! Har spanat in denna hur länge som helst och nu var den nedsatt med 50%, en kvar och i min storlek, tackar! =)




/Dess


Att tillåta sig att vara lycklig

Idag har jag legat under en filt i fåtöljen hela dagen! Lämnade sängen vid 12-tiden och intog sen soffläge. Herregud när ska energin träda in i min kropp igen egentligen?!

Har dock haft tid att tänka, som vanligt. Bland annat om vad Söderholm sa i lördags hos Bokvist angående en speciell Mr. Jag vet att han har rätt i det han sa men jag har så sjukt svårt att släppa fast jag vet att jag inte har nåt att hämta - eller ge heller för den delen, kanske, jag vet inte. Blir mest förbannad på mig själv att jag inte kan tillåta mig att släppa hela grejen. Det hör till historien nu. Men det är just det... att det hör till historien. Jag vet att det gör det i praktikten men i huvudet spelas det upp som om det vore nyss. Dessutom så känner jag mig så sjukt irriterad att inte veta vad människan tycker och tänker. Och det är nog just det som gör det så svårt att släppa. Jag måste nog ta död på alla dessa tankar för jag sårar bara mig själv och jag är trött på det!
Borde jag inte kunna tillåta mig själv att vara lycklig?


Ikväll har Pontus, syrran och jag varit hos Jocke och William och kollat på film. Även Andreas, Hocky, Fia och hennes vän, var där, massa mys =)


Nåväl. Imorgon väntar jobb, 12-16. Kan det inte bara få vara stängt ibland!?

/Dess

Festa, jobba, sova?

Bloggandet har inte riktigt prioriterats de senaste dagarna men tänkte att jag nu skulle ge mig på en uppdatering.

Har fortfarande inte blivit riktigt frisk men jag är på väg, haha. Nu har jag fått lite ork och energi tillbaka, har varit så jäkla off de senaste dagarna. Jobbat och sovit och festat.

Nyår "firades" först med jobb 10-15 och sen  här hemma med tre rätters middag som syster och Pontus fixade, jag gjorde dock efterrätten ; ) Elin & Söderholm & kollektivet blev det =) Massa mys. Sen hade Elin & jag biljetter för utgång, båda var sjuka men vi tänkte att vi ändå skulle ge det en chans. Fiasko! Haha! Var typ inga människor ute, haha. Nog för att vi kan ha roligt och  mysigt bara vi två men det kunde vi ha haft hemma. Runt ett låg vi sjuklingar i sängen och snörvlade och somnade rätt så snart sånär som på ett samtal från Andreas och sms av Jocke att det var fest på gång hos Neimann. Nerbäddade i sängen, bangade vi.

Nyårsdagen mådde jag skit! och det inte för att jag var bakis utan snarare pga förkylningen. Sov till tolv, sen pallrade vi oss upp, gjorde frukost och intog soffläge. Fastnade framför ett  "Vänner"-maraton =)
Gjorde dock lite nytta den dagen, rensade garderoben och badrummet, organiserade och slängde och fixade =)

Helgen har mestadels bestått av jobb och festande. I fredags jobbade jag 9.30 - 17.00 och på kvällen åkte jag hem till Elin där en kompis till henne, Martina, redan hade kommit. Pratade och sjöng singstar =) Senare kom även Jocke, Andreas, Hocky och Calle. Vid elva kom kollektivet och hämtade upp mig, de andra skulle ut och jag mådde kasst så jag prioriterade sängen och sömn! Igår jobbade jag 10-17.10, kom hem vid sex, duschade och fixade mig och 18.50 åkte vi för att hämta upp Andreas och sen vidare till Jocke på inflyttnings-/födelsedagsfest. Blev en jättetrevlig kväll med massa roliga människor! :D (Lägger upp lite bilder imorgon) Vid tre styrde vi hemåt, Elin vid ratten, jag bredvid och Söderholm, Victor och Calle där bak. Vi klarade oss med livet i behåll ; ) Haha!
Sen sov Elin här, mysigt =)

Vi gick upp vid tolv och intog som vanligt soffläge direkt haha! Dock åkte hon ganska snart efter det och jag tog mig i kragen och satte igång med städningen. Äntligen Dess!

Skulle egentligen ha jobbat idag men eftersom det var fest igår så tänkte jag i alla fall igår att jag skulle kolla om det var någon som ville jobba för mig. Lill-Anna ställde upp, tack gumman! =)
Ikväll har Tessan varit här på middag, pratade och myste framför tv:n. Tack för ikväll gumman! Har blivit alldeles för sällan som vi setts nu på sistone! Bör det bli ändring på! Haha!
Senare kom kollektivet och Andreas ner en stund.

Nu är det snart dags för sängen tror jag.

/Dess