Från noll till ------>

Det är mycket som händer nu och jag känner stressen i mig. Inte nödvändigtvis dåligt men den finns där. Manpower vill ha mig att jobba på olika jobb så gott som varje dag. Tvätteri, lager, städning. Och det är ett jobb.
Pratade med Jessica i måndags kväll, en kompis från Makeupstudion och hon pratade om att hon skulle jobba som säljstöd för Nivea genom GEdemo. Det var kris för tre tjejer var sjuka som skulle ut i helgen så jag bad Jessica tipsa om mig. Dagen efter ringde hon mig igen och gav mig numret till GEdemo. Plötsligt hade jag ytterligare ett jobb, ett jobb som jag verkligen vill! Imorgon och på lördag kommer jag att jobba på Åhléns i Uppsala för NIVEA. Är sjukt taggad just nu om än lite nervös. Jag ska ge tips och råd och inspirera människor till att köpa NIVEA.
Idag fick jag mer inbokat både genom Manpower och GEdemo till nästa vecka!
 På måndag och onsdag ska jag jobba på H&M-lagret, fredag ska jag jobba på Åhléns i Gävle för Maybelline och på lördag ska jag jobba i Bromma men vilket märke vet jag inte än. Så jäkla kul! Det är det här jag vill göra!
Torsdagen är inbokad med syster för att äntligen gå till tatueraren och kika på tatuering.


Idag fyller Pontus 30 år! GRATTIS!

Och snart fyller jag år!


Lidl-lagret och Accessoara

Imorse ringde Lina från Manpower och sa att Berendsen där jag skulle ha jobbat denna vecka hade ringt och avbokat Manpower denna vecka. Så istället frågade hon om jag kunde tänka mig att jobba på Lidl-lagret idag istället. Eftersom detta är Manpower-student timmar jag jobbar denna vecka var det två timmar som gällde, 14.00-16.00. Det var jag och fyra till. Manpower hade fått besked om att det var 2 pallar kakor som skulle sorteras pga att det var en sort som skulle tillbaka till leverantören och det skulle vi sortera. När vi kom dit var det inte 2 pallar kakor. Inte ens i närheten av 2 pallar. Det var 30 pallar!!! Ganska snabbt konstaterade vi alla att det skulle ta mer än 2 timmar. Det tog 5,5 timmar plus att Lidl fick stå för mat, läsk och fika :) Det var faktiskt ganska kul - kul människor att jobba med i alla fall! Så 106:- i timmen, plus ob, plus övertid eftersom vi endast var schemalagda till 16.00, men fick jobba till 19.30. Helt okej!

Innan jag for iväg till Lidl skickade jag iväg en jobbansökan till Accessoara som hade en annons ute på Arbetsförmedlingen. Någon timme senare hade jag fått svar därifrån och imorgon redan ska jag på intervju.
www.accessoara.se
När jag kollade upp var det låg upptäckte jag att det låg på Fridhemsplan och nära Makeupstudion :) Kanske ska hälsa på där imorgon.

På söndag fyller jag år!


Magisk afton

...Med Julien och Åsa! Underbart!
Så grymt bra!

Sedan blev det mat på Beirut Seller.

KANONKVÄLL!

I want to go back to...

image23

... Thailand

På önskelistan: Tatuering

Tatueringen jag gjorde i Thailand gav mersmak och nu vill jag ha en till!
Så därför är det just vad som står på min önskelista: En tatuering

Med tanke på att jag om 15 dagar fyller 20 plus att julen börjar närma sig kanske någon vänlig själ kan bidra med en summa så jag kan smycka mig :)

Har länge gått och velat ha en ny tatuering men äntligen vet jag åtminonste var den ska sitta. Det är en bit på väg! Den ska å från axeln och ned över bröstet, inte DET bröstet, ni fattar säkert.Haha. Håller på och letar efter snygga mönster så om du hittar något, maila gärna!


Letar febrilt vidare

Tatueringen gjord i Thailand