Break down the wall

Psykiskt påfrestande dag. Inte på ett dåligt sätt. Snarare ett uppvaknande. Ett jobbigt men bra uppvaknande. 
Dagen i stort är svår att sammanfatta. Jag är så fruktansvärt trött. Trött på att vara jag. (Och nej, jag söker inget medlidande.)Det är så jag känner. Trött på att aldrig känna mig nöjd med det jag har. Trött på att... jag vet inte. Känner mig så jävla utmattad. En jävla tyngd ligger över hjärtat. Om jag betett mig illa eller vad det än må vara så har det aldrig varit min mening. Jag vet inte vad jag mer kan säga.

Känner mest för att plocka upp luren och ringa någon stackare som kommer få en tjurande Dess på andra änden, men jag väljer att inte göra det. Jag kan vara den svaga i text men inte i ord. Det klarar jag inte.


/D

Ett jävla humör - check!

Ett jävla humör, yes det tillhör mig. När jag bestämmer mig för något så vill jag det så mycket. Gärna nu. Inte snart eller senare. Ett uns tålamod hade inte skadat. Sannerligen inte. Och ja, jag kan brusa upp för mindre, men det är för att jag brinner för något eller har byggt upp förväntningar.  Jag kan låta naiv i många sammanhang men det är för att jag vill något så jävla mycket. Och försök inte rätta mig inte i mina försök att uttrycka mina känslor, för det är mitt sätt att uttrycka mig.

That what friends are for

Jag blir så jäkla arg när människor man kallar vänner inte kan bete sig som en sådan.
Är människor så jävla upptagna med sina egna liv att de glömmer bort sina vänner?
Att man är upptagen är ingen ursäkt, det behöver inte vara att man ses jämt men där finns alltid tid för ett sms eller telefonsamtal eller något som visar att man finns där, bara nån gång visa ett livstecken. 
Kan man verkligen vara så upptagen att man inte hinner ägna en vän ett sms eller telefonsamtal någon gång då och då... För upptagen för en vän?


(Detta inlägg är absolut inte riktat mot någon speciell person, mest generellt.
 En kompis kompis. Ni vet.)



Dressed to Kiss.

Sjukt rolig helg. Dressed to kiss. Personalfest. Kupongrace på jobbet vilket innebär sjukt mycket folk.


























Låter bilderna tala för sig själva.


Min ursäkt blir större än mitt mål

Ibland är jag fan inte rolig å ha å göra med. Såna här dagar borde det utfärdas varningar. Humörsvängningar.
Jag hatar såna här dagar. Då allt känns åt helvete och att man måste klistra på varenda litet jävla leende.
När man sitter på bussen och plötsligt gråter för att saker och ting, allt, känns så hopplöst, just där och då, för att i nästa stund undra vad fan det var som hände?! Jisses det är ju skrattretande! Det är patetiskt.
Skitdag. Helvetesdag.

Svordomarna flödar? Bra. Då har jag fått fram vad jag ville.


Varningutfärdande.



Har skickat in min ansökan till framtiden

Min laptop dog totalt igår. Eller. Kanske skärmen snarare. Så det vara bara till å inhandla en ny. Utan dator är inte möjligt. Haha! Nelia fick den gamla eftersom hon älskar att fixa med den. Men den ungen är inte dum. Hon märkte snabbt att den var utan sladd och att skärmen var helt svart. Därefter var det fullt fokus på den nya laptopen!
Haha! Lilla hjärtat <3
Nåväl.

Var å kollade på en lägenhet igår. Riktigt fin och bra läge, dock kändes den mindre än vad jag trodde. Men. Utgångspriset var 295 000:- MEN! nåt rikspucko hade lagt 350 000:- som första bud!
Var även på en visning idag men där var det bara in å vända för jäklar vad skabbig den var! Huga!
Men det är bara att fortsätta se sig om för nu vill jag tusan ifrån Hellstreet. Kollektivet tar jag iof gärna med mig!

Lunchade med finaste
Jessica idag och sen blev det en sväng på stan. Fyllde kylen inför helgens festligheter och inhandlade en bikinitop. Jisses, det är fasiken dags för hårdträning nu så man vågar visa sig i sommar! Woopwoop!

/Dess

Just walk out the door, just see if I care

Idag har varit en jäkla konstig dag. Vaknade med en jäkla olustig känsla i kroppen. Det är sällan jag kommer ihåg drömmar men den här etsade sig fast genom hela dagen. Den handlade att stå utan vänner, att behöva förändra mig för att behålla dem. Bli någon annan. Jag lyckades inte och förlorade dem. Det var en (mar)dröm men den har följt mig hela dagen. Jag lyckades knappt hålla humöret uppe på jobbet.
Drömmen liksom utlöste tusen tankar att känna sig otillräcklig. Att det inte räcker med att vara sig själv. Människor säger sig kunna förändra sig för en annan person, men ska man verkligen behöva göra det? Om någon vill att jag förändrar den jag är - då är det ju inte mig personen tycker om. Men isåfall måste det väl finnas något annat som håller personen kvar? Varför skulle man annars lägga energi på att vilja förändra någon som man inte håller av på något sätt? Det finns dock bra och det finns dåliga förändringar. Oftast känner jag mig stark nog att säga att jag aldrig skulle ändra åsikter och värderingar för att en person inte gillar det. Åsikter&värderingar utgör ju en stor del av den jag är. Men när det väl kommer till kritan... Skulle jag kunna stå emot och förlora någon som faktiskt, någonstans, tycker om nånting med mig?


Många ord. Jag lägger ner nu.  


Think about me

Sjukligt trött i kropp&själ efter helgen. Tänk om man hade "normala" arbetstider, dvs inte jobba varenda jävla helg. Det hade inte varit fel. Nåväl.

Fredagen blev lång. Lång men bra. Möte på jobbet 8-10, jobbade 12.30-20.00 och däremellan hade jag målsamtal med Anna. På kvällen vankades utgång :) Några timmars sömn och så öppna på jobbet.  
Var rätt mör igår när Elli&jag intog soffläge efter att ha dukat upp med godsaker, haha! <3

Måndag imorgon vilket betyder ledighet för mig. Jäkla skönt.


/Dess




I need patience, and time to think before I speak

Flipp eller flopp. Botten eller toppen. Antingen eller.
Fan så spännande det är! Jag är som besatt!
Om jag ändå hade fötts med lite tålamod. Bara en aning.

En undran om vem som svek vem först

Underbara fantastiska vårväder! Om det skulle vara vår/sommarväder året om, skulle man alltid gå runt med den här sköna känslan i kroppen? Just wondering.

Idag klevs det minsann upp tidigt för att barnvakta lillhjärtat medan sis var på vårdcentralen. Barnprogram&mys&rån&Maja Mus <3 När sis kom tillbaka däckade jag på soffan. Tidiga mornar är inget för mig. Haha. Morgontrött som ett as.

Har städat bort ett antal påsar med massa prylar idag. Väck med det. Mitt internet funkade inte så jag var ju tvungen att sysselsätta mig ;P Sen att jag enligt vissa är lite av ett städfreak är en annan historia.

Eftermiddagen/kvällen spenderades med Elin <3 Var länge sen vi sågs bara vi, så det var riktigt mysigt :)
Middag.Glass.Minnen.Tjatter.Skratt. Sommarplaner.




Sagan om en fantasi

Jisses! Jag kan inte slappna av och tänka på något annat, haha!
Typiskt mig! Jäkligt typiskt mig! 6 dagar kvar sen sätter det antagligen igång...

13.30 är det dags att ringa ett avgörande (i sammanhanget) samtal....


/Dess 

Måndagsbarn

Från inget till det ena till det andra. Ungefär så såg gårdagen ut, haha.
Skulle hoppa in och jobba extra men det var å jäkla lugnt så jag ringde brorsan å åkte hem till mamma&pappa&tjejerna på söndagsmiddag :) Kollektivet var också där :) Herregud vad jag har saknat mammas mat och nu har jag ätit det 2 söndagar på raken - LYX! :)

Det kan vara grejer på gång - good stuff! Herrejäklar vad nervös, spänd och förväntansfull jag är!
Jisses!



 

Vän till en vän

Sjukligt mycket å göra på jobbet idag! Så jäkla kul! :) Vi var (är) oslagbara! ^^
Hade dessutom en festmakeup på eftermiddagen. Har inte sminkat helmakeup på länge så det var jäkla kul! :)
Liten egoboost sådär att få bekräftelse på att man kan. På Kicksan är man inte i första hand säljare utan makeupartist/hudterapeut så det är kul när vi får in bokningar :) Nåväl.  Snart blir det förhoppningsvis mer av den varan, fast dock inte på Kicks......... ;)

Imorgon blir det till å jobba igen. Skulle ha varit ledig men med så mycket kunder idag så vankas det nog en rätt bra söndag också, så jobbajobba. Haha.

Kvällen har spenderats med Ellisen&sis, å en riktigt mysig tjejkväll <3 Så jäkla behövligt å bara sitta och prata och låta tiden gå. Blev mycket musik från förr. Haha! Tack för ikväll ni fina <3

Idag har varit en riktigt bra dag! Jag gillar känslan!

Jag vill göra så mycket mer

Jobbjobbjobb. Känns inte som det är så mycket annat som hinns med just nu. Men det är skönt att hela tiden hålla sig sysselsatt. Slippa tänka så mycket på det privata. Dock har jag de senaste kvällarna haft sjukt svårt att stressa ner och slappna av efter jobbet. Vet inte varför. Har somnat halv tre efter att ha legat å vridit å vänt på mig i flera timmar. Vaknar runt sex av skitäckelfåglarna utanför *gaaaah*. Som de flesta vet har jag sjukligt dåligt tålamod i många situationer, men tro mig - det här är värre! Så jag pluggar i headsetet i örona för å slippa höra. Haha. Jag är ingen idiot.
Nåväl.

Kvällens planer gick i kras. Dock räddades den av kollektivet. Pontus hämtade mig när jag slutade vid 20 å sen blev det kollektivfredagsmys :) Bakad potatis med kräftröra å sallad, good stuff! :) Har ju jobbat kväll i stort sett hela veckan så vi har inte hunnit ses så mycket. Tack för att ni finns <3


Du min vän i livet

"De kunde säga vad som helst till mig, de kunde dra åt helvete
men ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen"


Vet fan inte vad jag ska skriva. Har typ tusen saker som bankar kring däruppe men inget jag vill prata om.
Antingen är det allt eller inget. Upp eller ner. Ingenting känns längre vettigt. Jag vet inte riktigt vart jag står. Vart jag är. Jag vill så mycket men det känns som om jag står still. Jag kommer liksom ingen vart.
Saker&ting känns på något sätt ytligt just nu. Vad nu det handlar om.
En nära vän känns mer och mer avlägsen, som om det inte längre finns någon plats. Jävligt tråkigt. Kanske lika bra å låta det vara... Jag vet fan inte.

Tessan jag saknar dig! Jag hatar Stockholm och jag vill att du ska komma hem! NU! Jag vill ha dig här, nära och kunna träffa dig närsom! Jag saknar dig verkligen! Ajaj i hjärtat! Typiskt mig, nu tjurar jag också.
(Sen vet du att jag är sjukligt stolt över dig, modiga, fina du)    <3

Ellisen - vi måste styra upp en vi-dag. Göra vadsomhelst eller ingenting. Bara vara.  <3
Saknar att spendera tid med dig! Skitschema som förstör hela tiden! :(







Happy easter - too late?

Långhelger ger mig på något konstigt sätt alltid lite ångest. Så mycket som måste hinnas med. Någonstans ligger kraven och gnager. Dock blev den här påsken den bästa på länge. Jag har tagit dagarna som de har kommit. Legat en hel lördag i sängen. Smått bakis och sjukligt seg. Utan ångest. Min första lediga lördag sen i december.
Rackarns nice kan jag meddela!

Skärtorsdagen vaknade jag med blandade känslor för att bege mig till jobbet. Anna&Anna började på citybutiken och det var dags att välkomna den nya chefen. Jag tror att det här kommer att bli bra. Det måste det bli. Hon verkar bra och ja... Vi får helt enkelt se när vi lärt känna henne bättre.
Slutade jobbet 45 minuter tidigare för att kunna spendera kvällen med (nästan) hela familjen (Daniel m. familj å Pontus&Nelia var inte med) på teatern å se Julien&Åsa:s show.
Mamma och pappa stod för hela kalaset, tusen tack! :)

Långfredagen jobbade jag 12-16. Sen hämtade Henke&Pontus mig för å åka hem till Peter för påskmiddag.
Snacka om fullt hus! Fem sockerhöga syskonbarn, 2 tonåringar (ej mig själv inräknad, jag är för gammal att räknas till den kategorin,haha) å 7 vuxna. Alla syskonen förutom Daniel som jobbade, samlade <3
Runt tio begav sig kollektivet hemåt men min kväll var inte slut där. Elin skulle firas på 23-årsdagen, så från familjemys till andra festligheter :)

Lördagen avklarades i sängläge. Upptäckte nackdelen med klackar-och alkoholmixen på ena benet. Snygga sår på knäna efter Donkenparkeringens ståltrappa, en svullen vrist och ett antal blåmärken. Haha!

Idag har kollektivet spenderat eftermiddagen/kvällen ute i buschen hos mamma&pappa&tjejerna.
Grillade i solen, myste med tjejerna (så gott det gick, haha. Amber är iof aldrig omöjlig), åt middag, fikade, snokade fram godis (höhö).

<3<3<3<3<3

Hoppas att ni alla haft en fin påsk!