What kind of living

Ojojoj julafton blev den bästa på flera,flera år! Det kändes... ja jag vet inte. Svårt att förklara. Mamma var så jäkla lycklig och det syntes verkligen, och pappa likaså. Jag hade ställt in mig på det värsta men... det blev så jäkla bra! Det ultimata hade varit om Henke m familj hade varit där också, men det får bli en annan jul =)
Tack för alla fina julklappar och tusen tack för


Annars rullar det mesta på som vanligt. Vissa dagar är bättre än andra. En del passerar utan några som helst problem medan andra är jobbigare. Men det är väl det som är livet helt enkelt. Antar jag.

Nyårsafton imorgon. Lilla hjärtat en trappa upp blir snart 1 år och jäklar vad den ungen har lättat upp mitt humör under det här året.  Hon har liksom fått saker och ting att kännas lättare. Leendet, skrattet och hennes galna upptåg, jisses, jag smälter varje gång! Mosters ögonsten <3



(Bild snodd från sis)


Wind of change

Inväntar julafton med skräckblandad förtjusning. Minst sagt.
Den kan antingen bli den värsta eller en av de bästa.
En sak ska ni veta att om det blir det förstnämnda - så fan ta er!
Om det blir det sistnämnda så kommer ett tack från hjärtat ska ni veta! 

Nu återstår tre arbetsdagar. Är så sjukt trött i kropp och själ så vetifan hur jag ska orka med tre hela jävla dagar.
Imorgon jobbar jag 10-20.10, tisdag 12-20.10, onsdagen bjuder nog på 8-20.10 eftersom det blir julfrukost.
Nåväl. Kicks-familjen får mig att orka <3


/Dess


When it comes to you

Jodå nog lever jag allt. Jag har sagt det förut och jag säger det igen; jag har ingen energi kvar. Just nu är det knappt att det finns nån energi kvar att ta av ens på jobbet. Även om jag tycker att det är jättekul att jobba så känns det som om allt blir för mycket. När jag kommer hem är jag så jävla trött att jag bara vill sätta mig ner och grina, haha. Patetiskt. Nåväl.



Ikväll har jag Sannas ord inpräntade i huvudet för att inte tappa greppet. Allt du sa igår gumman... tack! Verkligen jättetack för dina ord! Du träffade mitt i prick. <3


/Dess

There's a lady who's sure...

Noll energi.
Noll inspiration.
Noll blogginlägg.


Every beat of my heart

Jag lever och livet rullar mest på. Ungefär som vanligt.
Min födelsedag har firats tre gånger. Söndagen (29:e) då Pontus fyllde var mamma&pappa här och firade oss båda. På självaste födelsedagen, på onsdagen, bjöd Ellisen på lunch och på kvällen blev det tjejmiddag med några stjärnor <3 Och så i fredags var det dags för kalas. Åh, hade så jäkla kul hela kvällen! Jag lite svävade på moln. Tack ni alla som förgyllde kvällen! och tack för alla presenter! Ni är för fina! <3 Riktigt lyckad kväll!

Just nu har jag som ni kanske märker noll inspiriation till att blogga. Och fram till jul nu kommer i stort sett all min tid spenderas på jobbet. Så ni vet.  Men som sagt, jag lever ;)