Don't stop me now

Blev en jättemysig eftermiddag med omnämnda i föregående inlägg =)
När Majbritt och mamma skulle åka hem släppte dom av mig hos Elin, kvinnan som åker till Thailand imorgon. Härligt för dig stumpan! Mindre härligt för mig... ; ) Saknar dig redan!

Imorgon jobbar jag 9.30 - 18, sen kommer Maria Diesel, Ida, Ellinor och hennes kompis och hämtar upp mig för att inhandla mat för att sen hämta upp Emma och sen åka hem till mig. Mysigt! =)
Alla utom Emma och jag ska till Raw och kolla på Markus Krunegård. Emma & jag tar oss till Nybron och förhoppningsvis så kommer tjejerna dit sen =)

Nähä, kanske dags att få klart på lackandet av naglarna och sen plocka undan lite... Kanske....

=)


/Dess

On my way

...down town.

Syrran, Nelia och jag ska träffa mamma & Maj-britt en sväng <3
Mysigt! =)


/Dess

Det är ju tisdag, varken måndag eller onsdag...

Jäklar vad trött jag var imorse när klockan ringde vid 7, släpade mig verkligen in i duschen. Gick inget vidare att somna igår kväll, det gick snarare åt helvete! Alldeles för mycket som snurrar i huvudet. I ena stunden gör jag allt för att skjuta bort skiten medan jag sekunden därpå åter är tillbaka i tanken. Nåväl. Vaknade till rätt rejält när jag läste nyheterna på nätet i alla fall! Statt brinner! Vad fan!? Det är helt galet! Helt jävla sjukt!

Jobbade 9-17, var en del kunder så dagen gick snabbt =) Blev aningen förvånad när lastbärargubben kom... Va fan?!
"Det är ju tisdag, varken måndag eller onsdag... vad gör han här idag?" Anna garvade mest åt mig och förklarade rätt snabbt att det faktiskt är onsdag idag ; ) Smart Dess!

Efter jobbet åkte jag till Tessan och spenderade kvällen där. Åt middag, pratade och tittade på tv. Tack för en supermysig kväll gumman! Har saknat dig en massa! <3



Är ledig imorgon, funderar på att åka hem till mamma&pappa&tjejerna. Har inte varit där på 2 månader (!)
Nu är det sängläge som gäller alldeles strax!


/Dess

Förmögen nog...

Tänk om vi var förmögna att välja och styra över våra känslor...
Fast då kanske det inte skulle kallas känslor?

I could face a mountain...

"I could face a mountain
But I could never climb alone"

- Mötley Crue "Without you"

Flera-dagars-rapport

Eftersom jag är rätt kass på att uppdatera bloggen så kommer allt som oftast en så kallad "flera-dagars-rapport", så också idag! Enjoy! ; )


I fredags jobbade jag Kicksans mastodont-pass, 10-20.10, tog sen bussen till Elin för att sen ta oss gemensamt hem till mig. Min plan att dra på mig myskläder och sen ligga i soffan hela kvällen. Så blev det dock inte! Satt lite folk hos Calle så vi begav oss dit istället.  Hur fan man nu kan bli så packad på en flaska vin är fasiken en gåta!  När vi klev hemåt vid tre-tiden klev jag hemåt.... men jag vetifan hur jag kunde missa huset... Till slut tittade jag omkring och förstod helt plötsligt att jag hade gått förbi mitt hus - big time! Bra gjort Dess! Dessutom skulle jag slänga iväg ett mess till Elin - inte rättstavat på långa vägar - men det hamnade visst i H:s inkorg. Såhär i efterhand är jag imponerad att han lyckades tolka messen och svara, haha! Väl hemma kom jag på den briljanta att slänga av mig alla kläder och springa naken... tills jag upptäckte att jag faktiskt var naken... och undrade varför jag inte hade några underkläder på mig... Hoppas grannarna mittemot hade dragit för fönstrena - för det hade inte jag!

Lördagen var rätt seg... Otippat? Elin och jag åt frukost för att sen ta oss till Tuna där kollektivet + Daniel (yngsta äldsta brorsan;)), Fia och Theo var. Ledig eller inte så nog fan hamnar man på Tuna ändå, haha! Fikade på Wayne´s och pussade på Theo-skrutt =) Var mest ett fullt kaos på hela Tuna med massa folk då det var kupongrace - huga! Skönt att jag var ledig! Väl hemma sen fixade Elin och jag mat och efter det intog vi soffläge - 3 timmar senare vaknade vi upp lagom till Melodifestivalen - woooho! Eller inte.... Gillar inte Melodifestivalen! Pratade oss mest igenom kvällen och försökte se på allt annat förutom just... Melodifestivalen.

Halv tre på söndagsmorgonen/natten (?) ringde visst mobilen... Vet inte om jag svarade eller inte eller om jag egentligen ens fattade att det ringde. Ronny svarade jag!? På morgonen möttes jag av en händelserik display... 2 missade från Ronny, 3 missade från Kicksan och ett mess. Messet var det mest otippade och det jag blev gladast för ; ) Haha!

Alla samtalen ville detsamma - att jag skulle jobba. Ronny hade blivit magsjuk så jag hoppade in och jobbade 13-16.
 
Idag har jag i alla fall varit helledig =) Syrran, Nelia & jag mötte upp Elli vid Sylvia vid halv två och sen gick vi kanske inte helt otippat (?) till Flaneur och åt lunch =) Mysigt! Sen blev det som sedvanligt en sväng på stan! Tack för idag ni underbara! <3


Mamma - vad har du nu att vara orolig för? Nu har jag förklarat allt! - och lite till ;)
Älskar dig!


/Dess


Fan

Fanfanfan.


Plopp....

Jävla ploopp att hamna på golvet!
Hm... Cola på det så klarar kjagh mig!

/Dess

Det stämmer alldeles för bra...


No one can save me
- the damage is done?


Fuck it.

Otippad torsdag...

Blev en rätt otippad dag idag... Elin sov här å vi klev upp vid elva, åt frukost och sen var hon tvungen att gå.
Tvättade, plockade undan och - hör och häpna - släpade fram dammsugaren ; ) Vid två åkte syrran, Nelia och jag ut till Tuna en sväng... Jag blev dock kvar till stängning... Man ska inte tro att man är ledig förrän dagen är slut, haha! Anna ringde vid halv tre och sa att hon antagligen åkt på magsjuka... Så jag jobbade en rätt lindrig tid 16.30-20.10 haha!
Imorgon blir det dessvärre mastodont-pass 10-20.10 men men på hemmaplan är det helt okej =)

Landade i fåtöljen vid nio med älsklingsskruttan mysandes i famnen och syrran på soffan. Åh, så jäkla mysigt! =)
Nelia är kärlek <3 Älskar älskar älskar!

Imorgon fyller Ronny 24! Grattis vännen!

Inlägget blir inte intressantare än såhär... nu blir det en dusch och sen sängen...  


/Dess


Elin&jag


Elin&jag

Vinna eller förlora?



Om jag visste hur jag skulle säga det så skulle jag säga det till dig nu.
Chansen är rätt stor att jag förlorar rätt stort.


Love is all around

Hur länge kommer det som är just nu att vara? Om jag gör si eller så nu så kanske det förstör saker och ting längre fram? Jag är så sjukt trött på att jag inte bara kan låta det som är nu bara vara. Men hela tiden ska det tänkas framåt och vridas och vändas på tills det inte finns några överraskande utgångar. Varför inte bara tillåta sig själv att leva i nuet!?
Jag ger er ett exempel som försiggår i mitt huvud... I 15 år trodde jag på att en familj alltid håller ihop i vått och torrt, man bråkar och tjaffsar ibland men man reder alltid upp det. Man är ju ändå en familj. Naivt Dess! Bara för att man är familj är det inget som säger att du måste älska den? Tydligen... När Peter, min äldsta bror och en av mina stora förebilder sa upp kontakten med familjen för 5 år sedan gjorde det så jävla ont så jag vände det utåt sett till hat mot honom. Jag försökte inbilla mig att jag hatade honom och att jag inte brydde mig om honom. Gränsen mellan älska och hata är inte speciellt stor när hjärtat svider vad man än försöker. Jag lyckades nog aldrig hata honom på det sättet som hade känts lättast. Till slut accepterade jag läget... Jag accepterade att han inte fanns i våra liv längre. Jag hade gjort mina försök till att vinna tillbaka storebrorsan - utan resultat. Någonstans på vägen måste man försöka acceptera hur ont det än gör.
Sen några månader tillbaka så finns han åter i våra liv igen. Så länge som känslorna hade gått i berg-och-dalbana gällande honom och nu var han tillbaka. Fan vad jag grät. Det var som om ett hål i hjärtat fylldes igen.  Jag är så jäkla glad att han och hans familj är tillbaka i våra liv och återigen vill vara en del av vår familj.
Samtidigt kan jag inte låta bli att tänka på om det kommer att förbli såhär - jag hoppas ju såklart det! Det är det här jag blir så jävla förbannad på mig själv för! Vad är det som säger att jag kan lita på att han kommer att finnas här och inte försvinna i 5 år till? Nåväl.





Men jag erkänner - jag slutade aldrig älska dig!
Hur mycket jag än försökte!
Hatet var min fasad - hjärtat var sanningen.


När ska jag lära mig?

Jobbade mitt tredje pass på Kicksan på stan igår, 10.30 - 18.30, gick bra men shit - allt är verkligen så jäkla annorlunda mot Tuna!
Jag jobbar jättegärna extra nere på stan men det är på Tuna jag hör hemma. Där är ju mitt hem och min familj <3 Det är verkligen så det känns - tack för att ni finns och förgyller vardag som helg! Fick dock äta frukost med Tuna-familjen då vi hade morgonmöte 8 - 10   <3 Anna chef förtäljde en underbar nyhet!!! Åhhh! =) Som sagt, det måste ha nåt med vattnet att göra! ; ) Elli, watch out!
Lunchade med Elli på min rast, massa mys stumpan =)

Väl hemma var det dusch och och svida om som gällde för att sen ta mig till Elin. Äntligen hemma igen stumpan! I 2 veckor i alla fall.... Sen borta i ytterligare 2 veckor... Nu är nu och sen tar vi allt som det kommer.
Vid halv elva åkte vi till Calle på förfest och senare ner till Vainot. Var galet dött där! Ett ihärdigt eko...
Så vid halv två åkte jag hem till Elin och sov medan Elin hakade på efterfest. Var galet trött så sängen lockade en hel del!


Vid tio traskade Elin och jag iväg för att inhandla dagen-efter-cola! och lite annat smått och gott. Jobbade sen 12-16.
Hm blev rätt förvånad när jag klev innanför dörren på jobbet, en polis... Nog för att jag kan vara förbannat virrig men jag var rätt säker på att jag hade gått rätt ; ) Alex och ytterligare en polis var i personalrummet så jag stängde in mig på kontoret för att sen gå ut i butiken för att ta reda på vad det var frågan om...Galet! Kommer en notis i E-kuriren på måndag ; ) Kvällen har spenderats med kollektivet och Elin,  parkerade i soffan och bara myst <3 Elin var så trött efter gårdagens/nattens händelser så hon ligger redan i sängen, haha!


/Dess







Torsdagen före fredag?

Herregud man kan ju tro att jag är nästintill medvetslös när jag sover! Mobilen ringde vid halv nio imorse och utan någon som helst reflektion vad det var som lät, måste jag ha svarat i sömnen. "Hejsan! Jag ringer från Kommunals A-kassa, är det Desirée" ehm... Dess vakna! Vakna nu! Nu! Undra hur länge Kommunal-tanten fick vänta innan jag återfick medvetandet...Nåväl. Får pengar från dom nästa vecka! Wohooo! Klirr på semesterkontot! (yeah right!)

Mötte upp Tessan på stan vid tolv för att äta lunch. Blev lunch på Flaneur =) Asbra lunchställe verkligen! Eller vad säger du Elli? kanske dags för oss att byta maträtt när vi äter där... finns ju ungefär 100 rätter till att välja på, haha!
Sen gick vi en sväng på stan, jättemysigt gumman =) Var ju ett tag sen vi sågs! På hemvägen fick jag sällskap av Mikaela =)

Väl hemma var planen att dra fram den satans dammsugaren men utan resultat - som de andra 100 försöken. Slutade med att jag somnade i fåtöljen big time! Var till slut tvungen att ta mig upp och bort från det galet sköna varma täcket (det är fan kallt i min lägenhet) för att vänta in mamma och pappa. Åkte ner på stan för att pappa skulle inhandla lite grejer till garaget och sen åt vi middag på Beiruts.  Haha! Mamma! "Bombade Beirut!" Vem var det som alltid sa det!? NOSTALGI!



Haha! Så söta! <3



Sen åkte vi hem till kollektivet, hamnade i min lägenhet, fikade och pratade och mormor och morfar fick mysa med lillskruttan <3 Fick en ask med Aladdin chokladhjärtan av mamsen och papsen, tack! <3

Nu sitter jag med en blekning i håret... Rätt oskönt på en del ställen, kliar och pirrar. Och eftersom det tar emot att ta sig upp ur soffan och filten för att hämta nåt att gegga runt i blekningen med så använder jag det som finns inom räckhåll - Nelias spypapper! Haha!

Imorgon är det morgonmöte på jobbet som gäller klockan 08.00. Eller möte och möte... Äter frukost, chefen pratar lite och sen pratas det mest om allt annat som inte rör jobbet ; ) Haha! Sen jobbar jag på stan 10.30 - 18.30, skulle egentligen ha varit ledig med Maine behövde vara ledig och är inte fel att utöka sina timmar lite. Elli och jag har bokat lunchdejt <3  På kvällen ska jag äntligen träffa Elin! Saknar dig stumpan! Kan nog vankas utgång va? ; )


Några minuter till sen är det dags att hoppa in i duschen och skölja väck blekningen.

/Dess


Pladder...

Trött som ett as men here we go!

Jobbade 11.30-20.10 igår, det var Elli och jag hela dagen. Underbart! Vi kan minsann få den segaste av dagar att gå, haha! Vi stängde även idag, dock började hon 16 och jag 12, så jobbade med Ronny en stund också =)
Runt 18- rycket brukar vi vara så jäkla trötta att allt är kul - allt! Humorn är som mest kass (bäst?) när man är som tröttast ; )

Jag är kass, jag erkänner! Kom ut till Tuna vid halv tolv så gick en sväng därute... Inhandlade en del underkläder, massa fina =)  Konstaterade att även den garderobsdelen behöver uppdateras ibland (mer ofta). Det var vad jag inbillade mig när jag betalade och traskade glatt därifrån, hehe.

Igår var Jocke & Andreas i kollektivet. Eftersom jag ändå skulle laga mat när jag kom hem efter jobbet så åt vi tillsammans =) Gjorde färsk pasta med paprika&chili creme fraiche, gurka och kräftstjärtar (
Emmas recept). Kul med sällskap till middagen, haha!

Imorgon är jag ledig! Då ska dammsugaren och golvmoppen fram hur opepp jag än känner mig! Jag har börjat centrerat städningen till undanplockning av kläder! Blir även lunch med Tessan =)


/Dess


Måndagsbarn

Hade galet svårt att sova inatt. Var trött som ett as men fanns en del i huvudet att reda ut. Behöver jag säga att jag misslyckades rätt rejält? Hur ska jag kunna reda ut saker och ting när jag är så jävla feg!? Kan bli rätt svårt Dess...
Nåväl.

Tvingade mig ur sängen vid tjugo över tio för att få någonting gjort när man är ledig. Fick en del gjort innan syrran, älsklingsskruttan och jag traskade ner på stan en sväng. Inhandlade två toppar, bälte och leggings på Gina,
"skinn"-jacka på H&M och skor från Bianco =) Blev lunch på Hurtigs där Emma joinade oss <3

Kvällen har bestått av tvättning och städning, och mys med kollektivet.

Imorgon jobbar jag 11.30-20.10, skulle egentligen ha börjat 16 men Annas lilla Olivia är sjuk så hon måste vabba.
Jobbar även för Sabina på onsdag.  Hoppas på att vara ledig på torsdag för sen jobbar jag helgen igen. Men det återstår att se =)

/Dess

Ikväll är ingen bra kväll...

Känner mig helt nere ikväll. Hatar känslan som kryper sig inpå. Hatar känslan av all jävla förvirring och vad det nu är...
Knäna gör ont som fan! Ingenting verkar hjälpa ikväll. Brukar bli bättre om jag sträcker och böjer och fixar men känner ingen skillnad överhuvudtaget. Imorgon ska jag verkligen ta tag i skiten och ringa vårdcentralen för en röntgen! Så många gånger jag har sagt det men nu är det fan dags för nu börjar det bli riktigt jobbigt.
Nåväl.

Helgen har i alla fall varit bra =) Sanna och jag spenderade massa timmar över lunch och fika med massa prat. Så skönt att bara vara ibland. Det känns som om vi känt varandra jämt, även fast vi bara hann jobba ett litet tag tillsammans. Underbara du! Synd att inte Elli kunde joina oss den här gången, men det lär bli i veckan igen och då ska vi pricka in oss alla lediga! =) Vid sju åkte jag hem till Elin där även Mickis och Emelie var, åt middag och senare ramlade det in annat folk också; Steffanie, Martina, Jocke & Andreas. Blev sen att vi tog en taxi till Victor på förfest och sen blev det såklart Nybron ; )

Jobbade 12-16 igår, Elli och jag tog oss ut till jobbet tidigare för att äta frukost... Hm... resulterade i Max.
Härlig frukost! Eller sådär... Eller rätt kass helt enkel! Haha! Väl hemma efter jobbet var Söderholm och hälsade på på övervåningen. Har inte träffat honom på galet länge så fikade med dom en stund =)
Sen var det duschen och tillfixning inför kvällen som gällde. Elin kom över vid åtta och vid halv tio begav vi oss till Angela&Söder där Jocke, Andreas, Hocky, mfl var =) Blev Nybron sen. Jocke - skräms fan aldrig så igen!



Jobbade 12-16 även idag. Sjukt lite folk men hade ju Karin och Ronny som underhållning ; )

Imorgon blir det ev.en fika med Ronny på stan =)

/Dess


Losing...



Im losing grip
what's happening?


På väg...

...ner på stan för att möta upp Sanna för lunch och en sväng på stan =)

Later!

/Dess


Att våga visa vem man faktiskt är...

Är så jävla trött att man hela tiden ska behöva tänka på vad andra människor tycker och tänker!  Borde inte människor uppmuntra och se det positiva i saker och ting, speciellt om man är glad och verkligen känner att man mår bra? 
Det finns dom som gör det men fler utav dom som inte gör det.  Varför är det oftast de negativa som ska lyftas fram? Alla ska få ha sina åsikter, självklart, men låt mig få leva så som jag vill och låt mig göra det jag känner är rätt för mig. Jag tänker inte skämmas eller tycka att det är fel - för finns det nåt fel? Jag struntar i samhällets "borden" och "måsten"! Jag har alltid trott på att leva för dagen och följa sitt hjärta oavsett vad det gäller och det tänker jag även göra nu - avgör själv om det nu är rätt eller fel - jag vet vart jag står! Frågan är bara var du står?

Tack underbara vänner&familj som står vid min sida oavsett vad!
Livet skulle inte finnas utan er!

/Dess


/




Redan torsdag!?

Torsdag redan, veckan har gått sjukt snabbt. Hittills har den liksom varit alldeles bekymmerslös, dock inte tanklös, för tro mig det finns där hela tiden, men tror jag har insett att jag ska leva i det som är nu.  Det låter ju enkelt i alla fall.

Var planogram som gällde på Kicksan på stan igår... Nåväl tiden går ju snabbt i alla fall. Prylar som ska väck från hyllorna och annat som ska dit istället, flyttas om och fixas. Om jag ska fortsätta hjälpa till därnere, vilket jag ska kom jag på, så borde jag fan få en rundvandring vart allt finns och allt! Är så sjukt annorlunda mot Tuna!
Efter jobbet mötte jag upp kollektivet och Andreas på stan för att kliva hemåt, Andreas vek av vid sig och sen bestämde vi oss för att gå förbi tatuerarstudion vid Sveaplan (vet inte vad den heter) för Jocke hade tid 16.
Inget sugen man blev! Vet ungefär vad jag vill göra men det är svårt - som fan! Vill ha nån på armen och liksom bygga ut blommorna på bröstet så att de går ihop. Får se hur det blir med det.

Idag börjar jag jobba 16 hemma på Tuna. Vad jag gör tills dess återstår att se!


/Dess

Somewhere I'm neither here or there

Då var första passet på Kicksan på stan avklarat, gick jättebra men shit vad annorlunda en del saker är mot Tuna.
Är ju så jäkla van med hur allting är på Tuna, där kan man det mesta utan och innan. Bara en småsak som hur allt är placerat i kassan och allt... shit! Haha! Blir att vara där imorgon också dock bara 12-16. Skönt! Sen jobbar jag
torsdag - söndag "hemma" på Tuna.


Kvällen har spenderats med kollektivet i soffan med film Hide and Seek och onyttigheter som Pontus åkte och införskaffade. Lillskruttan var såklart med, så kul när hon är piggare i jämförelse när hon var dålig, hon var vaken i stort sett under hela filmen <3

Tänkte jag skulle försöka hinna med att gå förbi Blue Lotus någon dag och prata med Patrik då jag vill bygga ut min tatuering på bröstet. Som sagt, har man en gång börjat så är det rätt omöjligt att sluta ; )


/Dess


Lunch & middag i vänners sällskap!

Elli och jag hamnade på Beirut Sellers och åt lunch, så jäkla gott! =) Sällskapet var ju absolut inte sämre det <3
Massa mys! =) Blev såklart en sväng på stan också,  fastnade som vanligt på Kicks, haha!  Maine drog med oss in på lagret och ville ta kort på min frisyr, haha! Hon har försökt beskriva min lugg för sin frisör men det har inte riktigt blivit som hon velat så då fick jag agera hårmodell ; ) Tack stumpan för en mysig lunch <3
Vid halv fem gick jag hem till Tessan. Pratade, myste och åt middag. Massa mys! <3
 
Nu sitter jag halvt nerbäddad i fåtöljen med datorn, trött som ett as.


/Dess

Kicksan på stan

Malin, chefen för Kicksan på stan ringde förut och undrade om jag skulle kunna jobba där imorgon. Några var sjuka, nån hade semester, nån hade jobbat alldeles för många dagar i sträck och ja... Så imorgon premiärjobbar jag på stan!
12-19.10, det sjukaste är att jag ska stänga! På tuna tog det i alla fall två-tre månader innan jag stängde själv, fick nyckel och så. Men är det kris så är det - det ska jag nog klara! Bara det att jag säkerligen kommer blanda ihop allt med Tuna, koder och allt. Men det löser sig =)

Duschen var det...

/Dess
 


Your eyes haven't be the same

Även fast jag borde vara sliten som ett as och att soffan eller sängen borde vara ett faktum hela dagen är jag faktiskt pigg och känner mig glad. Jag brukar kunna bli lite av ett åskmoln när jag är snuskigt trött, haha!

En sammanfattning av helgen följer.
Lunchade med Elli, Ronny, Sanna & världens sötaste Jonathan i fredags, blev Flaneur, vilket det brukar bli ; ) God mat och superbra om man har barnvagn =) Därefter tog vi bussen ut till Tuna, förutom Ronny som plötsligt kom på att han hade ett "ärende" på stan....eller hur Ronny ; ) Satt inne på Kicksan och pratade och myste fram till två då Elli började jobba, så Sanna, Jonathan och jag klev runt. 
Kom inte hem förrän fem (!) och då skulle jag iväg till barnkliniken en snabbis tänkte jag för att hälsa på lillskruttan m. föräldrar ; ) Jag vet inte hur man definierar en snabbis men kanske inte två timmar?!
Elin och jag skulle ut och hon skulle komma hem vid åtta så jag tänkte att jag skulle vara där då.... Gick sådär haha! Men jag kom dit till slut! Blev utgång men var så jäkla tråkigt att vi gick hem till Elin och myste istället, haha! Rockers delight
och ingen av de som brukar vara där var där. Då är hemgång ett faktum, haha!

Jobbade 10-17.10 i lördags, var en del folk så dagen gick relativt snabbt. Eftersom jag tänker rätt illa så kom jag på att jag hade noll alkohol hemma till kvällen, smart eftersom Jessica, Elin & jag skulle ut! Så bästaste Elin var på systemet åt mig och levererade till och med ända till jobbet, tack stumpan! Anna skjutsade hem mig efter jobbet, hon tyckte inte att jag skulle ta bussen, haha, tack =)  Jessica och Elin kom runt åtta och vid halv tio gick vi till Camilla och förfestade där. Kom till Nybron runt ett och där var betydligt roligare folk än dagen innan! Kul hade vi! Riktigt kul! Elin och Jocke söp sig bokstavligt under bordet ; )

Söndagen bjöd på jobb även den, 11-17.10. Efter att ha fått 3 timmars sömn så var jag faktiskt rätt pigg när jag klev upp vid nio och ett par timmar framåt. Men vid två på jobbet började det bli jobbigt, men med underbara jobbarkompisar/vänner så klarar man det =)
Kvällen blev inte riktigt som jag hade kunnat föreställa mig men otroligt bra.


Nu ska jag ta mig upp ur sängen och in i duschen, ska äta lunch med Elli senare =)

/Dess