Jobb, jobb, jobb ... och midsommar

Nu har jag gått på mitt vik. schema närmare bestämt i måndags. Dock jobbade jag helgen innan och även denna helg. Så midsommar har jag inte kunnat fira på två år nu. Men men. Det kanske är så att midsommar faktiskt är en överskattad tradition. För mig är julen så mycket viktigare. Nåväl.


Jobbade alltså förra helgen, måndags,tisdags,onsdags,fredags lördags och så idag. Så ja, jag är trött som tusan. Idag går jag delad tur =( Har jobbat nu i morse och förmiddagen 8-12, sedan har jag fyra timmar rast och sedan går jag på klockan 16.00 igen och jobbar till 21.00. MEN! Jag är ledig imorgon :) YES! Hehe


I och för sig så fick jag vara med och fira lite midsommar :) Har man världens bästa pojkvän så :) När jag kom hem i fredags kväll ca 21.15 var bordet uppdukat med massa midsommarmat :) MUMS! Tack älskling!

Men jag undrar... När ska Göteborg bli av? Vi måste träffas och planera tjejer! Vilka som ska med och så :)


Fredagen den 15 juni 2007

Vaknade sent idag, närmare bestämt klockan 11:15. Gick upp och åt frukost och sedan gick Andreas och jag ut för att fixa våra förvaringslådor till hallen. De ska nämligen slipas och målas. Vi hann bara slipa den ena av två eftersom jag skulle iväg till läkaren. Sen ska de målas ett antal gånger med svart lack så de kommer att bli sååå fina :)

Var som sagt även hos läkaren för att få mina provsvar sedan i onsdags. De visade på Vitamin B12-brist. Jag ska ta ytterligare prover på torsdag och sedan träffa läkaren igen om två veckor för utredning. På ett sätt känns det "skönt" om man nu kan säga så att proverna faktiskt visade någonting så att det finns en orsak till allt. Mina humörsvängningar, den ständiga tröttheten, hjärtklappningen, yrseln och att jag fryser så mycket. Att det inte är något psykiskt utan att det som sagt finns en orsak. 

Efter läkarbesöket var vi uppe hos mormor en stund och hälsade på. Vi blev inte så långvariga, fikade och pratade och sedan gick vi eftersom hon var så orolig =( Även om jag jobbar med dementa och det ofta är någon eller några som är oroliga på jobbet och  att man där kan kan ta det, är det svårt att se mormor så orolig och man vet inte riktigt vad man ska säga och göra.

Åkte därefter till Ica för att handla. Det var knökfullt med människor eftersom det är Fest i Flen den här helgen. Skit att jag jobbar hela helgen =( Hade ju varit kul att åka in imorgon i alla fall. Men men tjänar pengar i alla fall istället för att göra av med dem :) Positivt tänkande


Ändrade planer

Vid den här tiden igår hade jag ingen aning om att jag skulle sita i Möklinta :)
Mamma och jag var precis färdiga och skulle gå ut till bilen för att hämta Andreas och sedan åka till Tuna Park. Precis när vi kom ut ringde min mobil och det var Maria E som ringde. Hon undrade om jag kunde vara barnvakt åt tjejerna idag då det var planeringdag på dagis och de inte kunde ta ledigt från sina jobb. Så det var bara att springa in och packa kläder till mig och Andreas, underbar som han är följde han med mig :)
Så kvällen resulterade i ahopping på Tuna Park som i sig resulterade i två tunikor, en väska, en cardigan och varsin kjol och ett par varsina skor till tjejerna som dem för övrigt blev jätteglada för i morse :) Olivia har på sig både skor och kjol och springer runt i :) Sedan tog vi tåget 19:53 från Eskilstuna till Sala.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen städa lite tänkte jag!

*Glitter*


Städa och senare shopping

Nu ska jag sätta igång och städa nedervåningen! Det  behövs så jag har lite att göra.
Dock ska mamma och jag åka till Tuna Park och shoppa lite senare, nice! :) Blir knäpp av att bara gå hemma! Börjar jobba på lördag så jag jobbar denna helg och så går jag på mitt semesterschema på måndag så den nästkommande veckan kommer jag tyvärr inte kunna ha något socialt liv utanför jobbet då jag jobbar som sagt denna helg, måndag,tisdag,onsdag, fredag,lördag,söndag (ja midsommarhelgen). Å andra sidan är det grymt bra att jobba midsommarhelgen eftersom man vet att när man öppnar lönekuvertet i juli kommer jag att le extra brett *ler*. Jag vet eftersom jag även jobbade förra midsommar. That´s life!
Ska faktiskt bli skönt att gå på sem.vik. nu så att flytten kan närma sig. Just nu känns det som om att man bor i en resväska... fast ändå inte. Ingenting är som att gå i väntans tider ;)

*Glitter*

Vårdcentralen x 3

Har besökt vårdcentralen två gånger redan den här veckan, och en tredje kommer det att bli. Skönt att jag fick en läkare som vill reda ut och bota än en läkare som bara skjuter upp.
Var på vårdcentralen i måndags och träffade en läkare och pratade. Han ville att jag skulle ta en massa prover men jag var tvungen att vara fastande så jag fick tid för provtagning idag så har nu varit och blivit stucken och tömd på tre rör blod. Jag som alltid har varit nervös inför provtagningar var faktiskt inte det idag! Har kanske äntligen kommit till insikt att det faktiskt inte gör ont och att det går snabbt.
Sedan ska jag träffa läkaren för att gå igenom mina provresultat på fredag igen. Får se vad de visar.

*Trötter*

Fantastiskt!

Oj oj oj vet inte vart jag ska börja! Det har hänt så mycket bra på så kort tid!
Nåväl.

Kan börja med att säga att Andreas och jag har fått lägenhet i Eskilstuna och flyttar den sista augusti. Antagligen kunde tjejen som bor där nu släppa den tidigare, så vi kanske flyttar in redan sista juli vilket jag såklart hoppas på! Lägenheten ligger på Djurgården och vi ser lasarettet från vårt fönster. "Men vänta lite nu? Låter inte det som hennes systers lägenhet?" Tänk att det gör det! Vi kommer att bli grannar :) Andreas och jag kommer att bo lägenheten under Mia och Pontus :) Då det också är ett hus med endast fyra lägenheter känns det ännu mer kanon :) Ska bli riktigt jäkla kul!


Sedan dess har mycket flytit på i rätt riktning så att säga. Andreas blir bara bättre och bättre i sin sjukdom, jag har fått heltid under hela sommaren, och vad mer? Det är SOMMAR! Underbart!

Vi har även köpt soffa som vi hämtade i Nyköping i tisdags! Så fin :) Sedan var vi även på Ikea i torsdags och hittade allt förutom vårt matsalsbord som var slut för tillfället =( Sedan ska vi även köpa hyllor senare också. Jag var även på Hemtex igår och tjänade massa pengar *ler*. Dem har ju 50% i hela butiken och jag köper hellre handdukar och sängkläder där än på Ikea då Hemtex har mycket bättre kvalitet på sina grejer. Jag köpte massa handdukar, lakan, bäddset, bordsunderlägg, stolsdynor till hallen. Summan slutade på runt 1500:- och med andra ord hade jag då även tjänat 1500:- *ler*.

Just nu är jag på Orrhammar och vi väntar på en kille som ska komma och kolla på Andreas båt som han lagt ut på blocket. Hoppas att han får den såld! Blir den inte det blir inte jag så värst ledsen då jag kommer att kunna åka ring i sommar :) Nåväl. Givetvis hoppas jag mest på att den blir såld.

Nej nu ska jag bege mig ut i solen! Det syns verkligen inte att jag spenderade två veckor i Thailand, i stekande sol och hetta för ett par månader sedan!

*Glitter*