Repeating history?

Men om saker och  ting hade varit annorlunda?

"Because these things will change
Can you feel it now?
These walls that that they put up to will fall down
It's av revolution, the time for us to finally win"


True colours

Helgen är redan över och jag är förvånad hur snabbt den faktiskt har gått förbi och hur mycket som faktiskt hunnits med!

I fredags hämtade Anna&Elli upp mig runt åtta för att bege oss till Lokomotivet. Karin agerade Parkman och ja vad ska jag säga? Underbara människa! Fasiken vad vi skrattade, haha! Kvällen var rätt seg, kom nog inte i närheten av så mycket folk som de hade räknat med tyvärr, men det var trevligt. Kom hem strax innan halv tolv, drack ett glas vin och begav mig sen ner på stan och mötte upp Elin för ett par timmar på Vainot :-)


Lördagen jobbade jag. Elli&jag cyklade ut till jobbet i det galet underbara vädret :-) Kändes sådär att behöva jobba men vi picknickade utanför jobbet på en gräsplätt med pizza på lunchen, haha! :-) På kvällen grillades det hos Mikaela med Tessan&Linda :-) Mysigt! Sen åkte vi vidare ner på stan till Toni (Tessan får förklara ;)). När de andra senare begav sig till Harrys åkte jag hemåt, var riktigt trött efter att ha sovit typ 3 timmar natten till lördagen... Haha! 

Var riktigt trött imorse när jag vaknade men var tvungen att pallra mig upp då jag skulle jobba 12-16. Var galet lugnt på jobbet så jag kunde sluta tidigare så snälla pappa hämtade hem mig till Solbo :-) Där blev det morsdagsmiddag med mamma,pappa,syster, pontus & nelia :-) Mammas mat är helt klart oslagbar! :-) Åkte sen hem och svidade om för att åter bege oss. Den här gången till Vilsta och minigolfbanan. Michelle hade messat syrran tidigare på dan att det vankades minigolf så vi begav oss dit. Jättemysigt! =)

Nu har jag lite tid att andas men inte trivs jag med det. Det är då tankarna smyger på och det är dem jag inte behöver nu!
Det bästa är att ha saker att göra hela tiden....     just nu.

/Dess


Att kalla någon idiot helt befogat!

Jag ger er idag att kalla mig idiot - varför? Jag traskade runt i fullt solsken med en läkande tatuering med solskyddsfaktor noll! Smart! Nu bränner det lite härligt, underbart! MEN! Jag är glad för det! Jäkligt glad faktiskt! Idag är den bästa dagen på lääänge!

Syrran och jag åt lunch på MacBeth och passade på att träffa Michelle en sväng :-) Riktigt god fläsknoisette där! ;-)
Sen ringde Sanna och sa att hon var på stan så mötte upp henne och spatserade runt på stan en sväng och sen hem. Tiden går så jäkla snabbt när man har roligt! ;-) Tack för idag tjejer! <3

Den förbannade jäkla dammsugaren har fortfarande inte gått över golven så ska nog göra slag i saken NU!

/Dess

Hey you

Som jag har sett framemot den här fredagen! Varför vet jag inte men det känns som om jag verkligen har väntat på den här dagen. Solen skiner sen hur varmt det är ute det är en annan sak, MEN det varken regnar eller stormar!
"Peppar peppar"
 
Så planen för dagen... dammsugaren har fortfarande inte fått fara fram över golven på ett tag så idag är det fasiken dags, haha!  Nåväl. Senare ska syrran, älsklingslillan och jag bege oss ner på stan för lunch, jag är galet hungrig redan nu så frukost kanske vore ett alternativ att stoppa i sig först ;-) 

Sen finns inte så mycket inplanerat förrän efter 20.00. Då hämtar Anna P och Elli (och Karin aka. Parkman, hoppas jag) upp mig för att pka till Lokomotivet. Är nån konsert med Fat Joe där ikväll tydligen, ocvh nej vi ska inte dit för att se honom! Huga! Anna P ska sitta i kassan och Elli&jag ska dela ut lite konsumentprover :-) Karin ska förhoppningsvis agera Parkman! Jag hoppas verkligen det! Vilken syn, haha! Funderar på att trascha två kickströjor och göra de lite roligare än de aptråkiga vi har nu... Har ju några stycken här hemma så testa funkar ju alltid ;-)
Nåväl. Därefter blir det förfest hos mig och sen utgång! Känns som om jag inte varit ute på ett tag... ska bli kul! :-)


Nej, dags att ta tag i den här dagen!

/Dess


Oärliga jävla människor!

Vidriga äckliga oärliga jävla människor!
Hoppas att ni tjänar en hacka nu!
Jag hatar er!
Idioter!

Faith?

"Kärlek är för dom, dom som har tur"



Wind of change

Mötte upp Tessan och hennes pappa på stan då jag äntligen fått upp tvätten på tork. Pappa Tessan bjöd på lunch på Hurtigs, trevligt :) Tackar! :-) Sen kom syrran, Pontus, Nelia, Ekis, Vilgot & Nova förbi och fikade också. Mysigt! :-) Jag hoppas att folk inte lyssnar på vad vi pratar om när vi är på stan för saker och ting är inte rumsrena alla gånger, haha!
Gick sen en kort sväng på stan innan Tessan och jag åkte hem till henne och spenderade resten av dagen och kvällen där. Vid sju kom även Lisa förbi och vi käkade American :) Givetvis blev det Grey's!

Imorgon ska jag hoppa in och jobba kvällen istället för chefen. Bra med lite extratimmar den här månaden kan jag lova!
Nåväl.

/Dess


One

Väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan hänga den och sen bege mig ner
på stan för att möta upp Tessan och hennes pappa för lunch på stan :-)
Sen sticker vi nog hem till Tessan och bara är... mys!

/Dess



Call me when I'm dead!

Jag hatar telefonförsäljare! Speciellt när de ringer och väcker mig! Sen när hon upprepade mitt namn ungefär en gång  varje mening och hennes tonläge lät som något från någon usel reklamfilm ville jag egentligen mest bara skrika åt henne. Men nejdå, jag lät henne hållas när hon snackade om viktminskning och bla bla bla. När jag sa nej i slutet, sa hon "Så du är redan smal?" Idiot! Inte fan är jag pinnsmal men jag tänker inte knapra några jävla bantningspiller! Funderade på att klämma till med nåt elakt, typ som "ja varför inte, mitt BMI ligger på 17 så skicka gärna dubbla förpackningar" -  men nej, jag är nog för snäll.

Nåväl. 

/Dess

True or not?

"Vem vill vara perfekt? Det är fult"
- Kate Hudson


Time with family

Jag längtar efter en riktig familjedag. 
Jag önskar att gammalt groll mellan två personer kunde redas ut.
 Att vi kan ses ALLA syskon och syskonbarn samlade hemma hos mamma&pappa!
Åh vad jag önskar!

We were born to fly

Natten var sådär... kunde liksom inte ligga som jag ville pga att tatuering var öm och hade därför svårt att somna. Lyckades dock till slut och vaknade av att Anna Boss ringde vid 8 och sa att hon var sjuk... Dock kunde jag inte hoppa in då jag var på Kicks på stan och jobbade idag. Helt okej men nej, det är Tuna som är hemma.
Vid halv tre kom syrran&Nelia in och hälsade på och i samma veva kom Jessica och Angelika förbi. Så jag tog min lunchrast och alla tjejer med mig och gick och tog en glass (och pommes att doppa såklart;)) i solen. Mysigt!

Efter jobbet mötte jag upp Elin, gick och åt middag på stan och sen mötte vi upp Mickis när hon slutade vid sju och tog åter en glass i solen, haha. :-) Senare åkte Elin&jag hem hit.

Imorgon jobbar jag 12-19.45 och sen är jag ledig i tre dagar :-)

/Dess


Have I found what i was looking for?

... det kan jag ännu inte svara på. Tatueringen var lite av en milstolpe för mig. Det här var dagen då alla jävla helvetestankar som bombaderar mitt huvud och hjärta, skulle försvinna. Det här var dagen då jag skulle förstå den stora tjusningen med livet. Patetiskt, jag vet!



8/6 ska jag för övrigt åter till Pehr och fixa dit lite mer rosblad och texten då vi inte hann med det idag.


Nygaddad :-)

Nygaddad och hemma!
Jag bjuder på en halväcklig bild tills svullnaden har lagt sig! ;-)



Gaddning sker idag...

Om ca två timmar är det dags och jag är lagom nervös haha!
Enligt rykten har jag redan låtit gjort på ett av de värsta ställena, på höften/magen/revbenen. Två gånger dessutom!
Men för det är jag inte kaxig, lika bra att gå in med inställningen att det kommer göra riktigt jäkla ont så kommer jag förhoppningsvis upptäcka att det inte alls var så farligt som jag trott. Min första tog ungefär 5 minuter om ens det så jag hann ju egentligen knappt känna. Min andra, på bröstet var jäkligt lindrig att göra, klart som fan att det var oskönt men kan inte riktigt säga att det var smärta. Den tredje på magen/höften/revbenen var inget kul att göra. Jävlar vad det kändes! Och ja- den gjorde fan ont!

Så idag är det dags för min fjärde (tredje) räkna som ni vill... Tatuerade ju över min första som jag gjorde i Thailand.

Nej dags att göra sig iordning för att först äta lunch på stan med Elli&Sanna <3


/Dess

The best

Tack för en supermysig kväll tjejer! <3



Beautiful friends <3

Inväntar Elli&Sanna för en myskväll
Jag fick inte bara jobb,
 jag fick underbara vänner också!
Kärlek! <3



Aja två snyggingar av tre iaf, haha!


Sweet dreams

Idag har varit en bra dag utan för mycket tänkande! Wohooo! En dag utan kortslutning i huvudet!

Så... igår efter jobbet begav jag mig till Tessan där det vankades tacokväll :-) Käkade, pratade massa och sen blev det Desperate. Mysigt! <3 Tack så mycket gumman! Efter det cyklade jag hem till Elin och sov där istället för hemma ;-)
      Gick upp alldeles för tidigt imorse. Möte på jobbet klockan 8. Jag HATAR mornar! Nåväl, frukost och massa snack med "familjen" är mest mysigt, trött eller inte! Var klara runt tio och då cyklade jag hem till Elin igen. Hann ta ett snabbt bad innan jag skulle tillbaka till jobbet igen för att jobba 12-19.45. 
    Mötte upp Elin efter jobbet, köpte American och sen åkte vi hem till mig och som vanligt sitter vi parkerade i soffan respektive fåtöljen, haha!

/Dess

Don't look back in anger

Snart är det dags att bege sig till jobbet. Känns faktiskt skönt, har inte jobbat sen i onsdags då Karin&jag körde järnet, haha! Hoppas att det är lite kunder ute i alla fall. Det är ju då som det är som roligast :-)

Åh just det... den 12:e juni har jag tre festmakeuper bokade och den 14:e juni har jag 4-5 balmakeuper :-) Ska bli så jäkla kul! Och på söndag är det äntligen dags att åter gaddas igen...  Jag kanske inte mår så jäkla bra just nu men jag har i alla fall lite roliga saker att se framemot :-)

/Dess

Heart of stone

Tisdag... Vädret och jag kompletterar varandra rätt bra idag känns det som.
Sitter hemma hos Tessan. Dock är hon i skolan så det är bara Maxi och jag hemma. Så då undrar ni vad jag gör här? ;-)
Eftersom Maxi har fått diskbråck och käkar medicin och grejer så får hon bo i en liten inhägnad så jag är här och håller henne sällskap. Eller så är det hon som håller mig sällskap. Mysigt är det i alla fall :-)

Vid halv fyra ska jag iväg till jobbet. Elli är sjuk =/ så jag jobbar för henne ikväll. Det blir Ronny & jag, har inte jobbat med honom på evigheter så det ska bli kul :-) Efter jobbet ska jag hem till Tessan igen och äta middag :-)


/Dess

Carpe diem

Fick denna jättefina berlock av Elli i fredags!
Tack så jättemycket gumman! <3
Carpe Diem!





Failure

Du säger att du vill mitt bästa och visst, det tvivlar jag inte på.
Men låt mig få prova på saker och låt mig misslyckas,
 om det nu är dömt att misslyckas.
Jag är ledsen att vi behövde bråka om det
 men jag är trött på att livet står still.


Far from ordinary

Ibland önskar jag att någon kunde syna mig inifrån.
Att det fanns någon som kunde se hur jag mår inuti.
Jag är trött på att känna såhär.
Jag är trött på att vara jag just nu.

Something new

Mackor och diverse tillbehör och kanelbullar står på bordet. Möte väntar.
Jag har intalat mig att jag inte har något att vara nervös för, och det har jag väl egentligen inte. Det här ska mest bli kul och se vad som kan erbjudas :-)

Håll tummarna!

/Dess


Tessan&Dessan

Om en timme ska jag bege mig ner mot stan och möta upp Tessan för en lunch på någon uteservering =)
Saknar dig så mycket gumman! Ska bli så mysigt <3










/Dess

Heart of gold

En av de finaste av låtar?



To long distance to great thoughts

Man kan ju undra om jag gick in i någon slags konstig dimma igår kväll eller nåt. Det jag skrev igår är absolut ingenting jag vill ta tillbaka. Det här är någonting annat. Jag kan inte förklara det - det kändes liksom bra för stunden. Nu känns det inte lika bra. Helvete Dess vakna för fan!

Att det ska vara så enkelt att vara självhatisk vissa stunder.

Every rose...

"Every rose has it's thorn"


Victim of a foolish heart

Varför ska det vara så jävla svårt att få behålla känslan som har infunnit sig i kroppen mestadels av dagen?
Dagen blev inte alls som planerad - vilket inte gjorde något alls, den blev istället otroligt mysig med en otroligt mysig person.

Jävla-helvetes-skit. Jag är så förbannat trött att inte kunna få känna mig sådär glad och kanske tillochmed att det som kallas lycklig skulle kunna infinna sig i kroppen, Jag är rätt nyfiken på den känslan.  Jag vill också känna det. Jag vill kunna känna... jag vill veta vad det är jag känner just nu när den där känslan av tyngd just lagt sig över hjärtat.  Jag blir så jävla trött på mig själv att jag tillåter mig själv att må dåligt men jag hoppas att jag snart har styrkan tillbaka att tillåta mig själv att vara den jag är och att det faktiskt är okej. Jag är inte perfekt någonstans, har aldrig varit och kommer aldrig att bli. Jag har mina brister och tro mig - det vet jag.
Jag saknar den delen av mig som tyckte livet var toppen varje dag. Jag saknar den där starka livsgnistan som får en att le åt minsta lilla och verkligen känna sig levande. Saknar... så jävla typiskt mig att fokusera på det jag inte har istället för att fokusera på det jag faktiskt har.

Dessutom är det väl rätt patetiskt att skriva all den här skiten i bloggen istället för att prata med mina vänner?!
Saken är att orden känns för många att ta i mun så därför får ni ta del av det såhär.


I wish you out of my head

Jag önskar att du inte fanns i mitt huvud


...

Hm att sova fyra stycken i en otroligt liten bäddsoffa är ett äventyr för sig...  - men det går - om man inte är så kräsen på sömn. Vaknade vid 05 av att Amber buffade på mig och klappade mig på armen med tassen. 20 minuter senare ringde pappas väckarklocka och minter senare ringde mammas. Har jag sagt att jag HATAR morgnar? (är den ens ett ord)

Vid tolv kom mamma hem från jobbet och tvingade med mig ut på promenad med Amber. Frusen redan innan pälsade jag på mig leggins och mysbyxorna över det,  två tjocka tröjor, en jacka och en väst  och så mammas handskar - hello michelingubben!

För att jag skulle ha känt att jag gjort nåt vettigt idag så tog jag tag i middagen så köttet ligger i marinad och potatisen och rotfrukterna står i ugnen.

Imorgon är det åter tillbaka till stadslivet...

/Dess

Bland tomtar & troll...

Känner mig riktigt jäkla sliten... Ögonen vägrades öppnas imorse  vid 9, 9.30, 10, 10.10. Det tog mig mer än en timme att ta mig upp ur sängen, helt sjukt! Men men duschade, sminkade mig och allt det där och gjorde matlåda och vid 11 stod jag vid busshållsplatsen ;-) Dock utan frukost men det är inget ovanligt gällande mig.  Fick "frukost" när jag kom till jobbet bestående av tårta ;-) Mums!

Mamma ringde precis då jag lyckades ta mig upp ur sängen och vi bestämde att hon skulle hämta mig på jobbet då jag skulle sluta klockan 19.45. Dock klev vi inte utanför butiken förrän 20.30!!! Det blev liksom kaos vid halv åtta, kom massa kunder på en gång så jag och Karin hade att göra! Haha! En sväng förbi Max för att utfodra en hungrig dotter och sen hem till mig då jag glömde packa en av de viktigaste prylarna. Äntrade skogen runt halv tio då vi drack te =)
Så nu sitter jag här med tre sovande tjejer i sängen bakom, där det är tänkt att även jag ska få plats.... Mysigt! (så länge jag får täcket för mig själv, haha!)



(Ihhh Elli! Vi klarade både Clinique & Estee Lauder med index 110! Fan vad vi är bra! Karin&jag körde på som galningar idag, haha! =))

/Dess

Time for a timeout

Lyckades beta av "måste-göra-listan" rätt bra. Är i stort sett teliapunkten kvar. Den jobbigaste punkten men det får jag ta tag i imorgon - om jag hinner. Lägenheten ser ut som en garderob i kaos då tumlaren är paj. Underbart!
Nåväl.

Imorgon jobbar jag 12-19.45. Tänkte höra med mamma och pappa om dom har lust att kanske hämta mig efter jobbet och åka hem till Solbo. Skulle vara skönt med en timeout och få träffa tjejerna <3 Får se hur det blir med den saken.
Nu är det nog snart dags för sängen.


/Dess


Nobody is...

Nobody is perfect!
Face it and keep going!



It MUST have been....

Hursomhelst.
Är ledig idag och måste ta tag i diverse måsten.
Måste ringa telia om diverse frågor, jag hatar telia! Förlåt pappa, men det är sant! Men när dom försöker mjölka ur mig     massa mer pengar än nödvändigt blir jag sur. Eller nödvändigt... Telia tar väl fan överpris i allt?! Nåväl. 

* Måste jag skicka tillbaka färgen som jag inte längre behöver, haha! Nu får det nog vara svart för någon minut ;-))
 
* Måste städa.

* Måste
tvätta.
 
* Måste gå igenom all makeup och se vad jag behöver inhandla inför balmakeuperna.

* Måste ringa arbetsförmedlingen och berätta att jag fått ett vik.

Alla jävla måsten och jäklar vilket fult ord "måste" är. Jag hatar det ordet!
Nåväl.


Ikväll kommer Maria Diesel & Elin hit vilket jag ser framemot :-)


/Dess


Isn´t she lovely

Jag kan vara på ett fruktansvärt humör och må kasst men med ett leende
från den här skapelsen så finns inga problem i världen för en stund!
Mosters älskade skrutta <3



This is the way I feel

"Att inte veta vad man känner är att inte känns alls"

- Har alltid varit mitt motto och när jag har mått dåligt har jag inbillat mig det och velat stänga av. Men sanningen är den att hur mycket man (läs: jag) försöker stänga av så går det inte. Jag kan aldrig riktigt urskilja eller sätta ord på det jag känner för det är tusen saker samtidigt, men för det känner jag - alldeles för mycket?

Den senaste veckan har flutit (flytit?) på i sin egen takt. Har inte uträttat mycket vettigt och har inte heller avsatt så fruktansvärt mycket tid till att analysera varenda jävla tanke som dykt upp. Mycket tid men inte i den vanliga utsträckningen. Jag har försökt intala mig själv att acceptera verkligheten för vad den är. Jag försöker leva i nuet och inte tänka så mycket framåt för det är då stress- och ångestnerverna gör sig påminda. Givetvis skenar tankarna iväg. Det går inte att komma ifrån. Känslan av att vilja komma härifrån gnager fortfarande men istället för att fokusera på det jag inte har ska jag försöka fokusera på allt det jag har. Men kanske har jag äntligen hittat en tillfällig eller kanske tillochmed långsiktig lösning på saker och ting?

Nåväl.











Kicksan

Usch känner mig astrött och jag öpnnar idag, perfekt!
Jag hoppas att dagen går snabbt!
Jobbar inte så många timmar iaf, 9-16.

/Dess

Den fulaste flickan i världen

Jobb och Elin. 
Ungefär min lördag denna vecka.

Sängen nästa!

Give me a makeover

Idag blev ytterligare en mysdag att lägga till historien. Dock fick jag tillbringa den med syster, systerdotter & "sambo" ;-)
Även Pontus har hängt med oss sen han kom hem. Syster och jag fixade middag medan Elin var och tränade och Pontus myste med Nelia. Mysigt <3

Sen har mitt hår fått en makeover... men det är en annan historia, haha!


Elin är helt förstörd! Hennes bild av en "hårdrocksstjärna" (tv4 kallade han så ;)) är numera förstörd. Skärgård, får, katt, röd stuga med vita knutar, fiskeoverall, det blev liksom för mycket för henne.
Ja, vi kollar på "Berg flyttar in" ;-)


/Dess


Åt samma håll

Redan torsdag. Vet inte vart dagarna har tagit vägen den här veckan... Känns som om jag har isolerat mig i lägenheten, med undantag för några saker som uträttats utanför väggarna. Rätt skönt faktiskt. Lite lagom långtråkigt och mysigt.
Nåväl.

Gårdagskvällen spenderades som sagt hemma hos Tessan, massa mysigt :-) Känns som om timmarna flyger iväg när vi sätter igång med allt pladder, haha! Underbart! :-)

Idag vaknade jag av Maria Diesels fantastiska stämma i luren ;-) Dock var det hon ville säga inte lika ljuvligt. Inbrott i bilen under natten... Gaaah! Jävla idioter! Låt bli för helvete! Blev en sån där halvbra start på dagen minst sagt... ahhh blir så jävla förbannad!

Dagen spenderade jag med syrran och lillskruttan här nere hos mig. Intog soffläge och myste med Nelia tills hon somnade i min famn, vilket även halvt sövde moster också, haha. Senare mötte jag upp Elin för att stilla min hunger på American Pizza ;-) Om inte nyttigt för kroppen, så för själen ;-) Efteråt mötte vi upp Mickis och spenderade tid med henne innan hon skulle hem med tåget. Och nu har vi som vanligt intagit soffläge. Mysigt!


/Dess


Brandi Carlile


Run to the water

Jodå lite vettigt har jag fått ut av den här dagen... Har städat och fixat en del. Tillochmed så att dammsugaren fick sig ett pass! Givetvis helt menat för vad den är till för! ;-) Gick igenom massa skit som låg i byrån i sovrummet. Kan säga att numera ligger någons tomma ord i bitar i soporna. Fattar inte att de fanns kvar men tydligen. Nu är de dock borts för alltid. Skönt! Hittade dessutom "fadderbrevet" som jag fick på Olivias dop, jajamen tro det eller ej men jag är faktiskt gudmor ;-)

Nåväl. Ska strax iväg till Tessan. Ska äta middag, snacka skit och kolla Roomservice och Grey´s, haha. Med andra ord en typisk onsdag!


/Dess


...what?

Okej jag överlevde... otippat? ;-)
Men jag hatar vinden... en dag ska ni få se!


What if...

Jag undrar vad som gömmer sig däruppe bakom alla dörrar....
de sista stegen upp får mig alltid att känna känslan av illamående och obehag.

Tillägnat finaste moster



Tillägnad älskade moster som även hon gick bort i cancer =/

Nikita med Elton John var en av hennes favoritlåtar
och som också spelades på begravningen.

Had enough

Äckliga vidriga överjävliga jävla cancersjukdom!
Det gör så ont att läsa:

http://nellymamman.skyrock.com


Feel the pain

Inte så långt kvar nu....
=)




40 år senare ;-)

GRATTIS PÅ 40-ÅRSDAGEN!



Next to me

Så jäkla skönt att vara ledig måndagar....Eftersom jag jobbar varje helg så är jag ledig måndagar ;-)
Jag slipper söndagsångesten och fredagsångest kan man ju såklart inte ha för det betyder fest ;-) Nåväl.
Syrran och jag åt lunch nere hos mig och sen begav vi oss till wighead och mötte upp Elli. StudioBea har utförsäljning på allt sitt smink, KIKO, som har bästa foundation ever! ;-)  Så behöver ni foundation så bege er dit och införskaffa nu!
Har även provat deras läppstift/läppglans som också är kanon! Dock har jag tyvärr inte använt några andra KIKO-produkter.... Så när lönen ramlar in på kontot nästa vecka så ska det spenderas! ;-) Måste ju uppdatera "jobbsminkväskan" lite nu när jag har några balmakeuper inbokade i sommar :-)


Vid halv tre hämtade Maria Diesel upp mig för en roadtrip till Flen. Hon är åter
här i stan och härjar ;-) Anhalten blev nån bilverkstad som skulle balansera däcken åt henne på blåbäret. Boring! Under tiden ringde Sanna som jag träffade under tiden på Makeupstudion, riktigt jäkla kul att höra från henne!
Vi har inte hörts på säkert ett år! Åh vad jag saknar henne! <3

Efter bilverkstan tog vi vägen genom Hälleforsnäs tillbaka, var knappt en människa ute... otippat ;-) Svängde förbi en sväng hos mamma&pappa&tjejerna vid Solbo. Mamma&pappa stod och målade huset så Maria&jag fixade middag; köttfärspaj och sallad, vilket vi givetvis lyckades otroligt bra med, haha! ;-)
(Vi gjorde det!) Myste såklart med tjejerna också, kul bara att min lilla knappt vill hälsa på mig! Haha! Tyckte Amber behövde en dusch, vilket hon minst sagt inte uppskattar! Men dusch fick hon men om det var hon som duschade mig eller om
det var jag som duschade henne är en helt annan sak. Vi var ungefär lika blöta, haha!
Älskling <3 Sen skjutsade vi mamma till Hälleforsnäs där hon skulle på möte och sen
åkte vi mot stan igen.

Väl hemma kom Elin över. Pladder, dator och tv är standard för oss! Kan tyckas rätt tråkigt men allt blir roligare när man är två - är det inte så?



Förresten, orkar inte lägga upp bilder från lördagen här på bloggen så dom finns antingen på Facebook (otippat...) och bilddagboken, men då bilddagboken strular för tillfället och jag inte kan länken så sök på: Thesun


/Dess


Sweet home alabama

Det blev visst en helhelg hos Elin! =) Har inte varit hemma i lägenheten sen i torsdags.
Valborg på Raw var sådär, förhänget hos Elin var i alla fall trevligt =) Var Sanna, Hanna, Victor, Calle, Elin & jag som förpestade tillvaron för varandra, haha! ;-) Blev hemgång från Raw redan vid ett.

Fredagen jobbade jag 12-16, sen hem till Elin där jag kunde njuta av ett varmt bad, så jäkla skönt!  Innan russinsymptomen hann dyka upp så blev jag "uppvtingad" då Elin och Emelie var hungriga. Jag med för den delen ;P
Blev mat och ett par glas vin... eller tre... eller fler ;) Sen blev det i vanlig fredagsanda Vainot.

Även lördagen jobbade jag 12-16, var trött som ett as då tusen tankar snurrade runt runt. Med alkohol i kroppen brukar jag somna som bäst men tydligen inte den här gången. Nåväl. Dagen på jobbet gick relativt snabbt och när jag kom till Elin var jag helt jäkla slut så det blev till att vila innan det åter var dags för att göra sig iordning för Hockys 40-årsfest.
Blev en riktigt lyckad kväll! Massa trevliga människor jag aldrig har träffat förut! Senare blev det Vainot för det mesta av folket. Blev som sagt en riktigt lyckad kväll! ;-)

Jobbade även idag, 12-16. Efter den här dagen undrar jag hur jävla lång tid det ska ta för polisen att dyka upp!?
Hursomhelst. Nu har jag landat hemma i lägenheten efter en intensiv men jäkligt rolig helg! :-)



Kanske bjuder på bilder under veckan så håll till godo!

/Dess