Pure is the new shit

Bare Minerals.
I'm in love.

Min hy blir liksom fin i skiten. Haha. I skiten som är 100% rena mineraler. Jag älskar't!
Finns givetvis hos oss på Kicksan Tuna ;)



Over and out

Måndag. Har tagit mig igenom en "öppning-stängning" helg som har gått förvånansvärt fort.
I fredags bjöds det på festligheter på Kungsvägen. Calle&Brill åker till USA i 2 månader så det skulle såklart firas. Ni fattar jag vad menar  ;-)

Ikväll blev det måndagsmys med tacos&varm fruktsallad med härliga tjejer :)

Kasst inlägg jag vet. Sorry.

/Dess


You dropped a bomb on me

Funderar på å inhandla DKNY:s nya doft. Pure.
Love it!

Lånat Snott från Kicks-bloggen: Toppnoterna och hjärtnoterna är mjuka och blommiga och utgörs av rosenblad, lotusblomma, jasmin, fresia och orkidé. Doften avrundas sedan med mjuk värme i skepnad av vit bärnsten, krämigt sandelträ och en droppe vaniljvatten.






Melt my heart.

Följande bilder tog Fia, brosans tjej på julafton och de liksom värmer lite extra i mitt hjärta.


Theo,Nelia&faster/moster


Kane,Theo&Andrew (i luvan)


Lets go all-in

Helgen blev nog den bättre på länge! :)

Fredagen bjöd på fest hemma hos
Rozaleen, hela kvällen var bara så otroligt bra! Tack ni alla som var med och förgyllde den! :)

Lördagen jobbade jag 12-16, grymt mycket folk och jag kände mig bara så jäkla pepp och glad. Vad kan jag säga? Jag älskar mitt jobb! Kicksfamily är kärlek <3
Kvällen bjöd på förfest hemma hos Martan&Nicke för att sedan bege oss till Vainot där bland annat Martan skulle spela skivor under kvällen. Sex stycken var inbjudna för å spela skivor och hon var en utav dem :)
Jäkla trevlig kväll med mycket folk! Dock ryckte det lite i pensionärsnerverna runt 01-snåret så det blev en tidig hemgång, haha. Tacka fan för det för i söndags var knäna knappt i bruk att kunna gå. Helvetesknän.

Söndagen städade jag bort den sista baksmällan och sen blev det familjemys hos brorsan med mamma&pappa&kollektivet <3 Kvällen avslutades med film&kräftröra en trappa upp <3


Jäkla härlig helg, dock undrar jag hur fan jag kunde lyckas åstadkomma ett blåmärke på ryggen? Smalbenet pryds även det med ett stort blåmärke. Så går det när man går all-in. Haha.





Tack ni alla fantastiska som får mitt värld att gunga! <3

 

 


Perfekt bas - perfekt makeup?

Det kanske är oprofessionellt av mig... men helt seriöst!
Vad är grejen med way to much foundation och dessutom i en färgskala långt ifrån den egna hudtonen?! 

Jag orkar inte ens argumentera. Men vad fan är grejen?

Jag anser att det inte finns några gränser inom makeup. MEN. Basen är det absolut viktigaste, får man inte till en bra bas kan lik gärna strunta i resten av maken!

1. Rengör ansiktet med någon ansiktsrengöring. TVÅL&VATTEN RÄKNAS INTE SOM ANSIKTSRENGÖRING!!! (men jag erkänner  - jag är kass!)
Jag rekommenderar: Neutrogena blackhead eliminating daily scrub eller någon av Clarins rengöringar (finns olika beroende på hudtyp)



2. Inte att förglömma ansiktsvattnet!!! Återfuktar (de flesta iaf), tar bort kalkrester och förbereder huden för ansiktskräm.  Vägrar du ansiktsvatten så tänk följande en morgon: döda hudceller in your face...!
Jag rekommenderar: Neutrogena blackhead eliminating toner eller Clarins

3. Ansiktskräm. Alla dagkrämer återfuktar&skyddar huden. Nattkrämer återfuktar&vårdar huden. I stora drag, sen finns det tusentals olika krämer att välja mellan beroende på ändamål.
Jag rekommenderar: Hydraquench från Clarins, Arctic aqua från Lumene

4. Primer. Jämnar ut hudytan, och slätar till den och döljer även porer. Dessutom sitter makeupen klart mycket bättre än om du inte använt primer.
Jag rekommenderar: Smoothing resurfacing primer från Studio Secrets

5.
Foundation. Vad du än använder för foundation; heltäckande, halvtäckande, flytande, fetsmink... Lägg aldrig ett tjockare lager än att du ska kunna dra med baksidan av handen utan att få foundation på eller att det blir "spår" i ansiktet. Blir det det? Jobba ut den ännu mer! Lagret av foundation ska vara så himla tunt att det inte kladdar. Det jobbet fixar en riktigt bra foundation! Tycker du att du måste lägga på mer och mer för att få den till den täckgrad du vill...  BYT FOUNDATION!
Jag rekommenderar: Isadora active moist make-up spf30, Superbalanced från Clinique, High definition smoothing foundation från Studio secrets, Forever från Dior


6. Puder. Avsluta alltid med att dra över lite puder i hela ansiktet. Löspuder eller kompakt. Pudret fixerar makeupen så att den ligger på plats hela dagen! :)
Jag rekommenderar: löspuder från FÄRGbymakeupstudion eller Makeupstore, kompakt puder; mineral compact powder från Isadora, Almost powder från Clinique





"Jag rekommenderar" = några av mina favoriter just nu!

Man kan välja att skriva om Haiti eller andra drabbade men nejdå. Dess skriver en manual till en perfekt bas.
Sådär ytligt och bra.


/Dess










Time will change you

Sådärja. Den här gången gick jag från blond till orange (förpigmenteringen) till svart till mörkröd på 48 timmar.
Haha. Grattis till mig. Tror att jag slog mitt eget rekord. Tack Ellisen för hjälpen! <3
Slutsats: jag är numera mörkrödhårig ;)


Nu jävlar ska jag ta tag i mig själv. Träningskort ska inhandlas och innan februari är slut ska jag ha ringt vårdcentralen för å förhoppningsvis få en tid för röntgen för knäna. Idag har jag ondare än ondast och jag tror att mycket beror på att jag har varit ute och gått längre promenader de senaste dagarna. Får se om det jämnar ut sig till det bättre eller sämre. Kanske måste det nå toppen av smärtan innan det kan gå tillbaka och bli bättre. Kanske tillochmed bra.

Tack snälla mamma&pappa för lunchen på jobbet idag.
Mysigt att ses en stund även om jag var trött som en gnu <3

Imorgon måste jag hinna upp en sväng och pussa på Nelia-hjärtat innan jobbet! Det gör ont i mitt mosterhjärta å inte hinna träffa henne varje dag! <3 Kanske att jag slänger in ett hej till hennes pappa också, haha! ;)

På fredag blir det fredagsmys hos Angie och lilla James <3 ... så länge inte den dumma förkylningen bryter ut...


Perfect picture

Hur har folk tid å uppdatera vareviga dag gånger 3 inlägg - hur fan är det möjligt?
Nåväl.

I den här bloggen uppdateras det istället alldeles för sällan.
Hm. Jaja.

Så vad har jag gjort sen sist. Ingenting som jag orkar sätta ord på. Dagarna går upp och ner. Faktiskt mest upp den senaste tiden, men sen kommer alltid de där förbannade svackorna. Men men. Blir bara så arg på kroppen. Herregud. Känns som om jag sitter fast i en uråldrig kropp med alla krämpor. Pinsamt. Nåväl. Jag har i alla fall mat på bordet, tak över huvudet och ja...ni hajjar.

I lördags flyttade min äldsta bror m. familj hit till stan. Huset är enormt. 340 kvm. I like! =)
Var där och hälsade på i söndags, åt middag och kramades med killarna <3 Mysigt att ha de allihopa nära!


Skittråkig uppdatering indeed men nu vet ni att jag lever!

/Dess