Ska man låta åldersskillnad vara ett hinder?

HIttade en artikel på aftonbladet som du kan läsa om du klickar här. Den handlar om en tjej som blev tillsammans med en 22 år äldre kille och hur omgivningen reagerade på det. Blir så jävla förbannad att folk jämt ska ha åsikter om det som inte rör dem! Vad fan har omgivningen med någon annans privatliv att göra?! Att andra människor tycker sig ha rätt att bestämma vad som är rätt och fel. Det är fan provocerande! Ska man låta åldersskillnad vara ett hinder?! Man blir kär i en människas personlighet, inte utseende eller ålder. Vad är det som säger att ett förhållande där båda är i samma ålder är så mycket bättre? Eller är det så det ska vara för att man ska accepterad av omgivningen? Lev för dig själv och låt ditt hjärta bestämma, inte omgivningen!
Kom ihåg... Man är inte en ålder, ålder är bara siffror.

Det gör mig ledsen att människor inte kan vara glada för andra, att unna andra lycka, det är tydligen ingenting man kan räkna med. Jag blir så jävla arg!

Vad tycker du?



/Dess


Kommentarer
Postat av: Elin

håller med dig gumman! <3

2009-03-24 @ 18:06:27
Postat av: Elli

Du har helt rätt! Ålder är bara en siffra/siffror. Man ska gå efter sitt hjärta, alla gånger! Känns det rätt så kör på, känns det fel så stanna upp. svårare än så är det inte :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback