Ibland öppnas dörren och man måste våga chansa

Det här känns helt galet! Känns som om jag har fått en chans som jag inte kan tacka nej till. Det vore mest dumt. Dock känns det stort och helt främmande för mig men som sagt - jag kan inte låta den här chansen gå förbi, jag har för mycket att förlora på att inte ta chansen.  Så vad pratar jag om?
Här i stan finns det en salong som heter "Hair Free" där dom har permanent hårborttagning och lite annat. Det är en tjej som jobbar där och då det går så bra för henne - hon har fått över 250 kunder på 8 månader (!) så nu vill hon utöka och vill ha makeupartist, hudterapeut, nagelteknolog, fotvårdsspecialist, mm.
På måndag ska jag till skattemyndigheten och hämta papper för att registrera egen firma och sen kommer jag att hyra in mig på salongen. Känns inte som om jag fattat det än, men om det inte är dröm och att jag snart vaknar så kommer det här bli så kul! =)


Igår efter jobbet träffade jag Diana på Hairfree och pratade och kollade på lokalerna. Sen gick jag hem till Tessan där redan Sussi och Lisa var, mötte även upp Elin och Alicia, så det blev en riktig tjejkväll =) Vid elva - halv tolv gick Elin & jag hem till mig och myste framför Scrubs och bytte julklappar =) Fick en jättefin smidesljuslykta, tack gumman! =)

Idag jobbade jag 12-16, fick skjuts av Elli&Håkan till jobbet och syster&Pontus från jobbet, haha. Dagen gick sjukt snabbt, jätteskönt =) Ikväll vet jag inte riktigt vad som sker. Pontus är hos Andreas och syrran har några jobbarkompisar hos sig. Får se om jag joinar nån av dom, haha!

/Dess


Kommentarer
Postat av: Madde

måste ju bara få säga grattis!!!!! va kul att du får denna chans, all lycka till dig vännen!!! krams

2008-12-20 @ 23:33:16
Postat av: jessica

Vad kul! Grattis gumman!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback