30 mars Thailand - Elefantsafari

Idag har dagen bjudit pa  - som dagens rubrik redan avslojat - Elefantsafari!

Klockan 10.00 kom en kille och hamtade upp oss, pa uppdrag av Apollo dock, haha! Vi fick aka i en jattefin bil, guldfargad, som Maria for ett ogonblick lurade i mig att det var en Lexus. Men icke! Mattligt besviken jag blev! Nej da, det var ingen storre fara ; ) Haha!
Efter ca 30 minuters bilfard stannade vi inne i en skog och dar var elefanten (det var endast en som var inne, de andra hm... 4-5 stycken var ute och traskade). Det var nog ungefar da jag insag hur stor en elefant ar!

Val uppe insag jag aven tt var elefantforare (!) endast var en liten pojke pa max 20 kilo och omkring 4-5 ar gammal. YEAH! Dock var det ytterligare en elefant med turister pa samma tur som oss och sedan var det aven en man som gick med som hjalp for var elefantforare. Ar mycket imponerad av den lilla och av Baloo Baltazar.

Nu undrar ni sakert vem "Baloo Baltazar" ar men att sitta pa en elefant och skumpa runt i en timme har aven det sin grans och da vi inte visste vad var elefant hette sa ja... hittade vi pa ett eget :D  OBS! Bildbevis pa detta aventyr finns OBS!

Efter denna upplevelse - for det var det verkligen! tog vi bilen vidare till en grotta, kommer dock inte ihag namnet pa denna grotta, men grym var den! Guiden som korde oss bodde precis vid grottan och han tog oss med till hans gard (som bara lag over gatan fran grottan) och visade oss gummitraden som hans familj utvann gummi av. Sedan demonstrerade han om hur man utvann gummi och vad det anvandes till. Darefter gjorde han ett snitt i ett av gummitraden och vit sav rann ner i den lilla koppen som satt fast pa tradet :D

Efter detta aventyr akte vi tillbaka till hotellet och gick och at lunch.

Senare ikvall ska vi ga och hamta vara klanningar och mammas kjol. Efter tva dagar ar de klara! Helt sjukt!

Hoppas att allt ar bra med er allesammans!
Skriv garna en kommentar, det uppskattas :)

Kramar Dessan


Kommentarer
Postat av: Andreas

Vad häftigt, man blir bara avundsjuk när man läser bloggen. Ska nog sluta med det ;)

2007-03-30 @ 15:27:40
Postat av: emma

underbart, underbart, underbar! =D

Postat av: Maria (yster)

Åh, det låter så härligt... Fortsätt med era äventyr å ta hand om varandra.. Love you always bejbi... PuSs

2007-03-31 @ 17:06:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback